12 alternative gratuite și plătite la CinemaNow

Captura de ecran a paginii de pornire CinemaNow


CinemaNow a fost un serviciu de streaming de top care avea zeci de mii de filme și emisiuni TV în biblioteca sa. Disponibil în SUA, Canada și Marea Britanie, le-a permis utilizatorilor să aleagă și să aleagă ce doresc să închirieze sau să cumpere în achiziții unice, oferind o alternativă la serviciile de abonament lunar furnizate de către Netflix și Hulu.

Din păcate, CinemaNow s-a închis în septembrie 2017, lăsând abonaților să nu poată accesa titlurile achiziționate anterior. Din fericire, există o mulțime de alternative gratuite și plătite la CinemaNow în 2018. Merită să țineți cont de faptul că multe dintre aceste servicii au site-uri web și aplicații care sunt restricționate geo, ceea ce înseamnă că pot fi accesate doar în anumite țări. Din fericire, un VPN de calitate vă poate ajuta să vă confruntați cu astfel de probleme.

Iată lista noastră cu 12 alternative gratuite și plătite la CinemaNow în 2019:

Netflix

Captura de ecran a paginii de pornire Netflix

Să începem cu cea mai evidentă alternativă plătită la CinemaNow - Netflix. Spre deosebire de CinemaNow, Netflix este un serviciu de abonament cu planuri disponibile pentru 7,99 USD (de bază), 10,99 USD (standard) și 13,99 USD (premium). Cu toate acestea, puteți încerca înainte de a cumpăra, deoarece Netflix oferă un proces gratuit de o lună. Cu un abonament Netflix, vă puteți bucura de conținut nelimitat fără anunțuri de câte ori doriți. Flexibilitatea este oferită și prin faptul că Netflix poate fi urmărit pe aproape orice dispozitiv și chiar anulat în orice moment, fără întrebări.

Unul dintre lucrurile pe care Netflix le face deosebit de bine este că sugerează conținut (emisiuni TV și filme) în funcție de ceea ce ați urmărit și de cum l-ați evaluat. Acest algoritm este clar eficient și oferă o experiență mai personală în comparație cu majoritatea serviciilor de streaming de pe piață. Ceea ce este mai mult Netflix produce, de asemenea, propriul său conținut original precum Lucruri străine, Daredevil, Portocaliu este Noul Negru și BoJack Horse.

În general, Netflix este foarte bine conceput și rareori am avut probleme atunci când transmitem videoclipuri, chiar și în Ultra HD. Calitatea imaginii este aproape întotdeauna excelentă, iar buffering-ul și retardul sunt rareori o problemă cu o viteză respectabilă de internet. În cazul în care Netflix lipsește poate este disponibilitatea episoadelor curente de emisiuni TV de pe canalele TV prin cablu și rețea. Cu toate acestea, Netflix are peste 125 de milioane de abonați, ceea ce sugerează că oamenilor nu le place prea mult acest lucru.

Puteți viziona Netflix pe aproape orice dispozitiv conectat la internet, inclusiv playere multimedia, televizoare inteligente, console de jocuri și smartphone-uri și tablete Android și iOS. În timp ce Netflix este disponibil în majoritatea țărilor, un anumit conținut este restricționat geo și va necesita un VPN pentru a putea urmări.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix

Hulu

Captura de ecran a paginii de pornire Hulu

Hulu este un serviciu de streaming video care este co-deținut de The Walt Disney Company, 21st Century Fox, Comcast și AT&T. În timp ce Hulu oferă filme, principalul său obiectiv este să ofere emisiuni TV mai noi, precum și propriul conținut original. La fel ca Netflix, Hulu este un serviciu de abonament cu opțiunea de încercare gratuită de o lună. Planurile încep de la 7,99 USD pentru accesul de bază la biblioteca de streaming Hulu (cu reclame) și cresc în funcție de dacă selectați un plan fără anunțuri, TV în direct, opțiuni sporite de stocare și înregistrare sau acces printr-un număr nelimitat de dispozitive. De asemenea, un abonament poate fi anulat în orice moment.

Cât de diferit este Hulu de Netflix este capabil să ofere acces anterior la seriale TV mai noi din alte rețele cu episoade disponibile adesea la doar câteva zile după difuzare. Ba mai mult, au sezoane complete cu multe emisiuni TV. Unele dintre titluri includ Familist, Negricios și Sâmbătă seara în direct. Hulu produce, de asemenea, propriul conținut original, cum ar fi The Handmaid’s Tale și stâncă castel. Hulu și-a actualizat interfața în ultimele luni, iar acest lucru a facilitat utilizarea mai ușoară ca niciodată. Din păcate, spre deosebire de Netflix și Amazon Prime Video, Hulu nu acceptă până acum conținut 4K.

Hulu este disponibil pe majoritatea dispozitivelor, incluzând anumite modele de televiziune inteligentă, dispozitive mobile Android și Apple, playere multimedia și console de jocuri. Cu toate acestea, Hulu este disponibil numai în SUA și Japonia, astfel încât să ai nevoie de o VPN cu servere în aceste locații pentru a putea accesa conținutul lui Hulu..

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Hulu

Amazon Prime Video

Captura de ecran a paginii de pornire Amazon Prime Video

Un serviciu de streaming deținut și operat de Amazon.com, Amazon Prime Video este un serviciu de abonament lunar la fel ca Netflix și Hulu. Un abonament Prime Video costă 8,99 USD pe lună, dar există și opțiunea de a primi Prime lunar pentru 12,99 USD, care include diversele avantaje Amazon.com, inclusiv livrare gratuită în aceeași zi și streaming de muzică nelimitat. Primele rezultate anual sunt de 119 dolari pe an. Ca și în cazul Netflix și Hulu, Amazon oferă o probă gratuită (în acest caz este de 30 de zile). Din nou, serviciul este anulabil în orice moment.

Ca CinemaNow, Amazon Prime Video vă permite să achiziționați și să închiriați titluri individuale, fără să aveți abonament Prime. Aceasta este o opțiune frumoasă pe care o ai atunci când vrei să vizionezi filme și seriale TV mai noi. În afară de achizițiile licențiate, Prime Video oferă și conținut original de la Amazon Studios inclusiv Omul din Castelul Înalt, Bosch și Transparent. Ca și în cazul Netflix, o parte din conținut este disponibilă în 4K. În general, ne plac aplicațiile Amazon Prime Video, dar nu sunt la fel de intuitive ca cele ale Netflix.

Amazon Prime Video poate fi accesat printr-o gamă largă de dispozitive, inclusiv televizoare inteligente, set-top box-uri, console de jocuri și telefoane și tablete Android și iOS. Deși Amazon Prime Video este disponibil în majoritatea țărilor, un anumit conținut este restricționat geo. Cu toate acestea, o VPN bună vă va ajuta să evitați aceste restricții.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Prime Video

HBO Acum

Captura de ecran a paginii de pornire HBO Now

Nu trebuie confundat cu HBO Go, care necesită un pachet TV prin cablu, HBO Now este un serviciu de abonament autonom. Vă permite să transmiteți emisiuni TV și filme online fără cablu necesar. HBO Acum are o gamă largă de filme, inclusiv Dunkirk, Fargo și Crima pe Orient Express. in orice caz, este conținutul original premiat al HBO, care îl face într-adevăr un concurent ca o alternativă la CinemaNow cu spectacole foarte apreciate, cum ar fi Urzeala tronurilor, Firul și imperiu Boardwalk.

Un pachet de abonament HBO Now costă 14,99 USD pe lună, dar există o opțiune de încercare gratuită de o lună, astfel încât să o puteți încerca în prealabil. Vă permite să faceți flux pe mai multe dispozitive simultan și poate fi anulat în orice moment, la fel ca Netflix. Aplicația HBO Now funcționează foarte bine, iar calitatea de streaming a fost foarte bună, fără niciun fel de tamponare sau întârziere. Cu toate acestea, la fel ca Hulu, HBO Now nu acceptă până acum conținut 4K.

HBO Now este disponibil pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv playere în streaming, televizoare inteligente, console de jocuri și dispozitive mobile (Android și iOS). Rețineți că HBO Now este disponibil numai în SUA. Prin urmare, veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona HBO Now în afara SUA.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru HBO Now

Popcornflix

Captura de ecran a paginii de pornire Popcornflix

Popcornflix este un serviciu gratuit de streaming online cu o selecție de filme și emisiuni TV. Nu necesită niciun fel de înscriere sau abonament și își face banii din reclame care sunt de obicei destul de scurte (în jur de 20 până la 30 de secunde) - puteți săriți chiar și unele dintre reclame după primele secunde. După cum vă așteptați, Popcornflix nu are alegeri la fel de multe ca opțiuni plătite, iar selecția generală este ceva mai veche. Cu toate acestea, acesta este doar un negativ negativ atunci când este complet gratuit.

Unele dintre titlurile disponibile pe Popcornflix includ Zodiac, Aventurile lui Tintin, Criminalele Dumbest din America și Fata cu tatuajul dragon. Popcornflix are și un site suror numit Popcornflix Kids. Site-ul Popcornflix este simplu de navigat cu opțiunea de explorare după gen. Ceea ce este cel mai impresionant este calitatea HD a multor videoclipuri și faptul că nu au existat probleme în buffering. Deși înregistrarea nu este necesară, înregistrarea permite accesul la anumite caracteristici interesante, cum ar fi posibilitatea de a comenta anumite momente ale videoclipurilor, precum și de a crea gif-uri ale scenelor preferate..

Popcornflix oferă aplicații pentru Android și iOS, precum și Roku. Puteți accesa și Popcornflix pe PlayStation, Xbox și Apple TV. Popcornflix este disponibil numai în SUA și Canada, dar un VPN vă va ajuta să îl accesați în străinătate.

Vezi si: Cum să vizionezi Popcornflix pe Kodi

Sony Crackle

Captura de ecran a Sony Crackle

Sony Crackle este o filială a Sony Pictures Entertainment și oferă streaming gratuit de filme și emisiuni TV. Ca atare, vă puteți aștepta să vedeți câteva anunțuri care tind să fie difuzate înainte și în timpul videoclipurilor. În momentul scrierii, am găsit peste 200 de filme disponibile pe Sony Crackle inclusiv hărmălaie, Prieteni cu beneficii și Jerry Maguire. Cu toate acestea, nu există atât de multe opțiuni atunci când vine vorba de emisiuni TV (sunt în jur de 85 de ani) și de multe ori nu sunt disponibile toate sezoanele sau episoadele unei emisiuni..

Nu numai că Sony Crackle este complet gratuită, nu este necesară înregistrarea. Deși nu am întâmpinat probleme cu încărcarea videoclipurilor, calitatea videoclipurilor nu este cea mai bună și nu există conținut HD. Cu toate acestea, ne place că interfața este ușor de utilizat și că există opțiunea de activare a subtitrărilor la videoclipuri. Ce este mai mult, Sony Crackle oferă câteva emisiuni originale, lucru neobișnuit pentru un serviciu gratuit. Acestea includ Ales, Lansare și Comedianții din mașinile care iau o cafea.

Crackle acceptă o gamă largă de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile Android și iOS, televizoare inteligente, playere în streaming și console de jocuri Playstation și Xbox. Crackle este disponibil doar în SUA, astfel încât să aveți nevoie de un VPN pentru a-l accesa în străinătate.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Sony Crackle

Tubi

Captura de ecran a paginii de pornire Tubi

Tubi este un alt serviciu de streaming din SUA, care permite utilizatorilor să transmită gratuit filme și emisiuni TV. În ceea ce privește opțiunile gratuite, aceasta este una dintre cele mai bune din punct de vedere al varietății pure de conținut oferit. Pe Tubi puteți găsi zeci de mii de filme și emisiuni TV (și mai multe adăugate săptămânal) - toate complet gratuite, fără a fi necesară înregistrarea. Unele dintre opțiunile de pe Tubi includ Adevărat Grit, Școala de rock și Aventurile lui Tintin. Emisiunile TV nu sunt la fel de atractive, dar puteți găsi aprecieri Parcul din sud, Nerușinat și Podul.

Ceea ce este deosebit de impresionant în ceea ce privește Tubi este calitatea videoclipurilor, care este excelentă pentru un serviciu gratuit - multe sunt disponibile în format HD. Utilizatorii vor aprecia, de asemenea, designul bibliotecii care nu este diferit de Netflix. Împărțit în zeci de categorii, facilitează găsirea conținutului. Conținutul Tubi este acceptat de anunțuri, astfel încât să vedeți anunțuri înainte și în timpul conținutului. Cu toate acestea, în experiența noastră, anunțurile erau destul de scurte (de obicei, 20-30 de secunde o dată) și, în general, nu ne întrerupeau vizualizarea prea des. Playerul video Tubi are o varietate de opțiuni și vă permite să derulați, să redirecționați rapid, săriți și să reveniți cu 30 de secunde, să adăugați subtitrări și multe altele. În general, playerul video a funcționat foarte bine și nu am întâmpinat deloc probleme de buffering.

Tubi poate fi accesat prin intermediul mai multor dispozitive diferite, inclusiv smartphone-uri și tablete Android și iOS, playere multimedia, selectare de televizoare inteligente și console de jocuri. Din păcate, Tubi este disponibil numai în SUA, astfel încât dacă nu sunteți în afara SUA, veți avea nevoie de un VPN pentru a accesa conținutul.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Tubi

Yahoo View

Captura de ecran a paginii de pornire Yahoo View

Operat de Yahoo! În parteneriat cu Hulu, Yahoo View este un serviciu gratuit care oferă streaming de emisiuni TV și filme. Unul dintre principalele sale puncte de vânzare este că transmite fluxuri recente de emisiuni TV de la ABC, NBC și Fox. Emisiunile TV disponibile includ Brooklyn Nine-Nine, Imperiu, Gotham și Bazin cu rechini. Cu toate acestea, merită să știți că doar ultimele 4 episoade ale unei emisiuni sunt disponibile în multe cazuri. Fac excepție de la acestea câteva dintre dramele internaționale oferite, precum și anime-urile, ambele având câteva spectacole cu sezoane complete disponibile.

Selecția de filme nu este la fel de impresionantă, cu puține opțiuni mainstream oferite. După cum vă așteptați la un serviciu gratuit, Yahoo View este acceptat de anunțuri și aceste anunțuri pot fi destul de frecvente. Calitatea streamingului este rezonabilă, cu redare rapidă și buffering minim. Playerul video este identic cu cel al lui Hulu, iar interfața este simplă și intuitivă. De asemenea, ne place că există opțiunea de a adăuga nu numai personalizarea subtitrărilor. Sub fiecare titlu se află o secțiune „zona fanilor” interesantă, care conține informații despre membrii distribuției, gif-uri relevante de la Tumblr și clipuri suplimentare, precum scene șterse..

Nu există multe aplicații disponibile pentru Yahoo View, astfel încât va trebui să vă raportați la vizionarea prin browserul web. Din păcate, Yahoo View este disponibil numai în SUA, astfel încât este nevoie de un VPN de calitate pentru a evita aceste geo-restricții.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Yahoo View

YouTube

Captura de ecran a filmelor YouTube

Majoritatea oamenilor folosesc YouTube și vizionează videoclipuri gratuite în mod regulat, dar mulți nu își dau seama sau nu au considerat YouTube o alternativă la CinemaNow. De atunci considerăm că este un concurenț legitim oferă o selecție largă de filme și emisiuni TV care sunt disponibile atât pentru cumpărare, cât și pentru închiriere. Multe dintre acestea sunt titluri noi, care sunt în prezent sau au fost recent la TV sau la cinema. Titlurile includ Urzeala tronurilor, Medic care, Incredibile 2 și Hacksaw Ridge. Tarifele de închiriere și cumpărare variază de la 2,99 USD la 19,99 USD. Închirierile sunt disponibile pentru 24 sau 48 de ore după ce apăsați butonul de redare, în funcție de titlul în cauză.

Cei care sunt familiarizați cu platforma YouTube vor ști că este posibil să vizioneze videoclipuri în SD, HD și chiar 4K în unele cazuri, iar acest lucru este la fel cu conținutul plătit YouTube. Unul dintre avantajele pe care le oferă YouTube este în unele dintre suplimentele bonus pe care le puteți obține cu o achiziție de film cu interviuri distribuite etc.. Unul dintre cele mai bune lucruri este că YouTube este disponibil aproape oriunde și pe majoritatea dispozitivelor și este foarte ușor de utilizat.

Aplicațiile YouTube sunt disponibile pentru aproape fiecare dispozitiv conectat la internet, inclusiv playere media, Android și iOS, console, Apple TV și multe altele. Unele videoclipuri YouTube pot fi restricționate geo, dar acest lucru poate fi rezolvat cu utilizarea unui VPN bun.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru YouTube

Viewster

Captura de ecran a paginii de pornire Viewster

Oferind filme și emisiuni TV acceptate de anunțuri, Viewster este o altă opțiune bună, deoarece este gratuită și nu necesită înregistrare. Are o bibliotecă extinsă cu peste 12.000 de titluri. Din păcate, nu oferă tipul de calitate pe care CinemaNow îl obișnuia cu câteva filme și televizoare mainstream disponibile. Cu toate acestea, fanii Anime se pot bucura de Viewster datorită gamei largi de serii de anime-uri oferite.

Calitatea video de pe Viewster variază drastic cu unele videoclipuri disponibile în 720p HD și altele încărcate cu o calitate destul de scăzută. Navigarea videoclipurilor este ușoară datorită designului ușor de utilizat. Este posibil să răsfoiți nu numai după gen, dar data adăugată și cele mai vizionate. Playerul video este simplu, cu puține opțiuni disponibile. Performanțele erau respectabile cu încărcarea video relativ rapidă. Veți găsi câteva anunțuri și acestea pot dura până la un minut, ceea ce este puțin mai lung decât multe alte site-uri de streaming.

Există o aplicație mobilă Viewster disponibilă pentru Android și iOS, precum și anumite televizoare inteligente. În timp ce Viewster este disponibil în majoritatea țărilor, este posibil să doriți să instalați un VPN de încredere în cazul în care întâlniți geo-restricții la videoclipuri.

Vezi si: Cum să urmărești Viewster pe Kodi

iTunes

Magazin de filme iTunes

ITunes-ul Apple este similar cu CinemaNow, prin faptul că puteți plăti pe titlu, mai degrabă decât să aveți un abonament lunar. O astfel de opțiune se poate dovedi a fi mai puțin costisitoare dacă nu urmăriți conținutul în mod regulat. iTunes are o gamă largă de filme și emisiuni TV, iar utilizatorii au opțiunea de a închiria sau de a cumpăra (cu toate acestea, opțiunea de închiriere nu este disponibilă pentru emisiuni TV). Am găsit prețuri de închiriere de filme de la 0,99 USD la 5,99 USD, în timp ce achizițiile directe variau între 4,99 și 14,99 USD (deși seturile de cutii costă, evident, mai mult). Episoadele de emisiuni TV pot fi cumpărate de la 0,99 USD la 2,99 USD, dar există și opțiunea de a cumpăra un permis de sezon în multe cazuri.

Am fost destul de impresionat de selecția de conținut oferit cu filme mainstream, inclusiv Incredibile 2, Lumea Jurassic: Regatul căzut și Mile 22. Programele TV oferite includ Medic care, Zombie și Urzeala tronurilor. Interfața iTunes este bine prezentată cu o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de navigarea titlurilor (puteți căuta după gen, versiuni noi și preț, etc). De asemenea, puteți găsi descrieri, recenzii și remorci pentru diferite titluri. Cu toate acestea, am găsit că aplicația este cam lentă uneori.

Alegerea aplicațiilor și dispozitivelor este oarecum limitată cu iTunes. Utilizatorii se pot aștepta realist să utilizeze iTunes doar cu dispozitive Apple și computere Windows - nu este disponibil pentru televizoare inteligente sau dispozitive Android. Deși iTunes este disponibil în întreaga lume, un anumit conținut este restricționat geo, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a-l vizualiza.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Apple TV

Google Play

Captura de ecran de filme Google Play

Google Play vă permite să cumpărați și să închiriați filme și emisiuni TV la fel ca YouTube și iTunes. Ceea ce este deosebit de interesant este că achizițiile de titluri de pe Google Play vor fi disponibile în biblioteca dvs. YouTube și invers. Google Play oferă o gamă largă de titluri atât vechi, cât și noi. Unele dintre acestea includ Urzeala tronurilor, Teoria Big Bang, Deadpool 2 și avatar. Prețurile variază în funcție de titlu, dar, în general, am găsit prețuri de închiriere de filme de la 0,99 USD la 4,99 USD și achiziționare directă de la 5,99 USD la 19,99 USD pentru conținut 4K. Majoritatea episoadelor din emisiunile TV pe care le-am găsit ar putea fi cumpărate cu 1,99 USD, dar aveți și opțiunea de a cumpăra sezoane complete.

Google Play este foarte ușor de utilizat și face navigarea în filme și emisiuni TV foarte simple. Este o atingere plăcută că fiecare titlu conține informații însoțitoare despre distribuție, timp de rulare și, de asemenea, oferă remorci și recenzii ale utilizatorilor. Titlurile închiriate sunt disponibile pentru a începe timp de 30 de zile, dar acest lucru devine de obicei 48 de ore când faceți clic pe butonul Redare (din nou, acesta variază în funcție de titlu). În general, Google Play este o opțiune bună pentru cei care urmăresc filme și emisiuni TV doar în mod rar. Dacă faceți acest lucru zilnic, un model de abonament s-ar putea potrivi mai bine nevoilor dumneavoastră.

Conținutul Google Play poate fi urmărit pe playere media, televizoare inteligente și dispozitive Android și iOS. Google Play este disponibil în multe țări din întreaga lume, dar este posibil să găsiți un anumit conținut care este restricționat geo. Prin urmare, veți avea nevoie de o VPN bună pentru a trece de asemenea restricții.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Android

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − 21 =