Cele mai bune alternative gratuite și plătite la PlayStation Vue

Cele mai bune alternative gratuite și plătite la PlayStation Vue

Vicepreședintele Sony Interactive Entertainment (SIE), John Kodera, a anunțat recent într-o postare pe blog că PlayStation Vue se va opri la 30 ianuarie 2020. Citând „industria de televiziune plătitoare extrem de competitivă”, el a afirmat că conținutul de filme și TV va fi în continuare accesibil prin PlayStation Store PS4.

Aviz PlayStation Vue

Din fericire, există o mulțime de alternative PlayStation Vue disponibile, ceea ce vă face ușor să continuați să vizionați televiziunea preferată în direct și conținutul la cerere. La fel ca PlayStation Vue, toate aceste servicii sunt blocate în regiune, ceea ce înseamnă că sunt disponibile numai în anumite țări. Cu toate acestea, puteți ocoli restricțiile geografice cu ajutorul unei rețele virtuale private (VPN).

Deci, cum funcționează un VPN? Criptează traficul de internet al dispozitivului și îl direcționează către unul dintre serverele sale într-o locație aleasă. Majoritatea celor mai bune alternative gratuite și plătite la PlayStation Vue sunt disponibile în SUA. Ca atare, ar trebui să vă conectați la un server american pentru a obține o adresă IP a SUA. Acest lucru va face să pară ca și cum ați naviga din SUA, permițându-vă să deblocați alternativele PlayStation Vue blocate în regiune în străinătate.

Cele mai bune alternative gratuite și plătite la PlayStation Vue

Rețineți că niciun singur serviciu nu oferă toate canalele identice cu PlayStation Vue (dar unele se apropie). În plus, în timp ce majoritatea alternative oferă TV în direct, unele dintre opțiunile gratuite oferă doar conținut la cerere. În acest sens, iată lista noastră cu cele mai bune alternative PlayStation Vue:

1. AT&T TV

Captura de ecran a paginii de pornire AT&T TV

Fost cunoscut sub numele de DirecTV Now, AT&T TV oferă pachete de la 59,99 USD USD pe lună. Pachetul „Divertisment” de bază vă permite să urmăriți aprecierile lui A&E, ESPN, Fox Sports 1 și MTV atât live cât și la cerere. in orice caz, fanii sportului ar putea dori să opteze pentru pachetul Xtra sau Ultimate (au un preț de 74,99 USD, respectiv 74,99 USD pe lună), care includ NBA TV și NHL Network. Un AT&Abonamentul T TV vă permite să transmiteți conținut simultan pe două dispozitive simultan.

Ce este deosebit de impresionant în ceea ce privește AT&T TV este că un abonament include 500 de ore de stocare DVR Cloud. LA&T TV poate fi accesat pe o gamă largă de dispozitive cu aplicații pentru Android, iOS, Android TV, Amazon Fire TV, Roku și multe altele. Deși acest serviciu de streaming nu include un proces gratuit, acesta oferă un serviciu mai mic de pachete numit WatchTV. Acesta constă din 35 de canale, include o probă gratuită de 7 zile și este disponibil pentru doar 15 dolari pe lună.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru AT&T

2. BBC iPlayer

Captura de ecran a paginii de pornire BBC iPlayer

BBC iPlayer este un serviciu de streaming britanic oferit de BBC. Este bine cunoscut pentru programarea originală de înaltă calitate care include Doctor Who, Line of Duty și Peaky Blinders. Deși puteți urmări gratuit, acest serviciu necesită să vă înscrieți pentru un cont (vi se va solicita să furnizați un cod poștal din Marea Britanie, dar orice cod poștal din Marea Britanie este acceptat). După înregistrare, veți putea viziona mai multe canale în direct (inclusiv BBC One, BBC Two, BBC News și CBeebies). Mai bine, există o bibliotecă uriașă de conținut la cerere disponibil.

Deși acest serviciu este disponibil numai în Marea Britanie, îl puteți debloca conectându-vă la unul dintre serverele britanice ale VPN-ului dvs. Din păcate, nu există nicio opțiune de a urmări în 4K, spre deosebire de unele servicii de streaming plătite pe piață. BBC iPlayer poate fi accesat pe o gamă largă de dispozitive precum Android, iOS, Amazon Fire Stick și televizoare inteligente.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer

3. Crackle

Captura de ecran a Sony Crackle

Cu Sony Crackle, puteți transmite gratuit o varietate de filme populare și emisiuni TV. Titlurile disponibile includ Omul care l-a ucis pe Don Quijote, Zodiac și The Ides of March. Ce este mai mult, Biblioteca Crackle include, de asemenea, o parte din conținutul său original cum ar fi aleșii și comedianții din mașinile care primesc cafea. În timp ce Sony Crackle este disponibil gratuit, vă puteți aștepta să vedeți câteva reclame. În plus, nu există nicio opțiune de a viziona TV live.

Puteți viziona Crackle prin browser sau pe majoritatea dispozitivelor dvs. (aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Amazon Fire TV și Smart TV). Rețineți că acesta este un serviciu blocat de regiune; pentru a urmări Sony Crackle, va trebui să fiți localizat în SUA sau conectat la un server american prin intermediul unei VPN.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Crackle

4. FuboTV

Captura de ecran a paginii de pornire FuboTV

Dacă sunteți în căutarea de sporturi live, FuboTV merită luat în considerare. Pachetele încep de la 54,99 USD pe lună și includ aprecierile Fox Sports 1, NFL Network, NBA TV și beIN Sports. Cu toate acestea, nu este doar sport; există, de asemenea, diverse canale de divertisment, cum ar fi AMC, FX și rețeaua SUA. FuboTV poate fi utilizat simultan pe două dispozitive, deși opțiunea „Family Share” vă permite să adăugați un dispozitiv suplimentar pentru 5,99 USD lunar.

Există mai multe moduri în care poți transmite în direct FuboTV pe televizor. Aplicațiile sunt disponibile pe Roku, Apple TV și Amazon Fire TV, precum și pe Android și iOS. Deși FuboTV este disponibil și în Canada și Spania, programarea este diferită în aceste țări. Ca atare, probabil că veți dori să vă conectați la un server din SUA dacă urmăriți din străinătate. FuboTV include un proces de 7 zile gratuit. Cu toate acestea, un cont FuboTV vă permite doar 30 de ore de spațiu DVR Cloud, care este mai mic decât unele servicii de streaming rivale.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru FuboTV

5. Hulu

Captura de ecran a paginii de pornire Hulu Live TV

Pentru 44,99 dolari pe lună, puteți viziona TV live online cu Hulu. Hulu + Live TV vine cu o probă gratuită de o săptămână și include canale precum ABC, ESPN, FX și Fox Sports 1 și 2. Un alt avantaj al Hulu + Live TV este că include acces la întreaga bibliotecă de streaming Hulu pentru vizionarea unor spectacole precum Rick și Morty, This is Us și seriile originale Hulu, cum ar fi The Handmaid’s Tale la cerere. Dacă preferați să urmăriți doar la cerere, puteți face acest lucru fără TV în direct pentru 5,99 USD pe lună.

Rețelele premium, cum ar fi HBO, Cinemax, Showtime și Starz, pot fi adăugate la pachetele Hulu + Live TV, însă cu un cost suplimentar. De asemenea, puteți viziona simultan pe două ecrane și înregistra până la 50 de ore de conținut pe Cloud DVR. Hulu + Live TV este disponibil prin aplicații pentru iOS, Android, Roku, Amazon Fire TV și multe altele. Hulu este geo-blocat în afara SUA, astfel încât un VPN este necesar pentru vizionare în străinătate.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Hulu

6. Philo

Captura de ecran a paginii de pornire Philo

Philo oferă aproximativ 58 de canale pentru doar 20 de dolari pe lună. Aceasta include A&E, AMC, Comedy Central și Nickelodeon. Cu toate acestea, unul dintre motivele pentru prețul mai mic este că nu există prea puțin de ales atunci când vine vorba de sport. Pe partea de plus, în timp ce multe servicii de streaming vă permit doar să vizionați pe două dispozitive simultan, Philo permite trei conexiuni simultane.

Philo vă permite să salvați emisiunile TV preferate pentru a le urmări până la 30 de zile după difuzare. Puteți încerca Philo fără riscuri datorită procesului gratuit de 7 zile; acest lucru necesită doar introducerea numărului dvs. de telefon (nu sunt necesare informații de facturare în această etapă). Pe lângă posibilitatea de a viziona prin browserul web pe Windows și Mac, puteți transmite fluxul Philo prin Android și iOS, Android TV, Roku, Apple TV și Amazon Fire TV.

7. TV Pluto

Captura de ecran a site-ului Pluto TV

Probabil una dintre cele mai bune opțiuni gratuite disponibile, Pluto TV este un serviciu de streaming american. Deținută de Viacom, a asociat cu zeci de furnizori de conținut. Pluto TV oferă conținut live din rețele precum MTV, NFL și Cer. În momentul scrierii, filmele la cerere de pe Pluto TV includ Bronson, Chef și The Machinist. Unele dintre emisiunile TV disponibile sunt Dog the Bounty Hunter, Hell’s Kitchen și Robin Hood.

Nu este necesară conectarea pentru a viziona conținut Pluto TV, deși doriți să vă conectați la un server VPN din SUA pentru a viziona peste hotare. Așa cum era de așteptat de la un serviciu gratuit, Pluto TV este acceptat de reclame. Pluto TV poate fi accesat prin intermediul unui browser web, precum și aplicații pentru Android TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Android, iOS și PlayStation 4. În timp ce Pluto TV este disponibil și în alte țări (cum ar fi Canada), programare variază din cauza restricțiilor privind drepturile de streaming.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Pluto TV

8. Sling TV

Cele mai bune alternative gratuite și plătite la PlayStation Vue

Unele dintre canalele pe care le puteți transmite în direct cu Sling TV sunt ESPN, Rețeaua SUA, Fox Sports 1 și Rețeaua NFL. Pachetele disponibile sunt Sling Orange (25 dolari lunar), Sling Blue (de asemenea 25 USD pe lună) și opțiunea combinată atât de Orange cât și de Blue (40 USD pe lună). Sling oferă, de asemenea, un Roku Express sau AirTV Mini gratuit atunci când vă abonați și preplatați timp de două luni.

În timp ce Sling TV este disponibil în mai multe țări, cel mai bun conținut este disponibil în SUA. Conectându-vă la serverul SUA al VPN, puteți transmite live Sling TV în străinătate. Există o serie de moduri de a viziona Sling TV. Aplicațiile sunt disponibile pentru Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Xbox One și televizoarele LG Smart. Numărul de conexiuni simultane variază în funcție de pachet, dar este de până la patru dispozitive simultan în cazul pachetului de preț Orange și Blue.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Sling TV

9. Tubi TV

Captura de ecran a paginii de pornire Tubi TV

Deși nu există o opțiune de a viziona TV în direct pe Tubi TV, acest serviciu vă permite să transmiteți gratuit o serie de emisiuni TV și filme la cerere. Veți putea viziona filme precum „Cum să vă antrenați dragonul, fără țară pentru bătrâni și filme înfricoșătoare” și emisiuni TV, cum ar fi Dog the Bounty Hunter și Hell’s Kitchen.. Mai bine, nu este nevoie să vă înregistrați pentru un cont pentru a urmări conținutul. Ca serviciu gratuit, Tubi TV este acceptat de reclame.

Tubi TV este disponibil în SUA, Canada și Australia. Începând cu luna mai 2018, acesta nu va mai fi disponibil în Europa, deși Tubi își va lansa serviciul de streaming în Marea Britanie la începutul anului 2020. Orice restricții geografice sunt ușor ocolite cu ajutorul unui VPN. Puteți viziona Tubi TV pe mai multe dispozitive diferite. Aceasta include dispozitive mobile Amazon Fire TV, dispozitive mobile Android și iOS și televizoare inteligente Samsung și Sony.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Tubi TV

10. TVPlayer

Captura de ecran a paginii de pornire TVPlayer
Deși majoritatea opțiunilor de pe această listă sunt bazate pe SUA, TVPlayer este un serviciu de abonare la TV britanic. Oferă fluxuri TV gratuite și plătite în direct. Canalele gratuite includ BBC One, BBC Two, ITV și Channel 4, în timp ce canalele premium includ Discovery și History HD. Prima lună de primă este gratuită și costă 6,99 GBP ulterior, oferind acces la peste două duzini de canale, în direct și fără reclame.

Există multe moduri de a viziona TVPlayer. Pe lângă desktop (PC și Mac), aplicațiile sunt disponibile pentru dispozitivele Android și iOS, Apple TV, Amazon Fire TV și televizoarele inteligente Samsung. În timp ce TVPlayer este disponibil numai în Marea Britanie, Clienții din Marea Britanie pot urmări canale premium de oriunde în UE. În plus, o adresă IP VPN și Marea Britanie ajută la deblocarea TVPlayer de oriunde în lume.

11. USTVNow

Captura de ecran a USTV Now

Cu USTVNow, aveți opțiunea atât pentru planuri gratuite, cât și pentru planuri plătite. Canalele TV live gratuite oferite sunt ABC, CBS, CW, PBS și MyNetwork TV. Cu toate acestea, planurile plătite (disponibile pentru 19 dolari fără DVR sau 29 $ cu DVR) includ aprecierile AMC, FX și Network USA. Deși aceasta este o alegere bună pentru emisiunile TV, nu este cel mai bun pariu dacă căutați conținut sportiv. Cu USTVNow, puteți viziona prin trei dispozitive simultan.

Rețineți că USTVNow nu este fără comerț datorită faptului că transmite canalul original. Planul de canal cu DVR vă permite să economisiți înregistrări până la două săptămâni. Descris ca un serviciu pentru americanii americani care trăiesc peste mări, USTVNow funcționează oriunde în lume (deși este posibil să doriți în continuare să utilizați un VPN pentru propria dvs. confidențialitate online). USTVNow funcționează pe majoritatea dispozitivelor conectate la internet, inclusiv Android și iOS.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru USTVNow

12. YouTube TV

Captura de ecran a paginii de pornire YouTube TV

Există peste 70 de canale TV live disponibile pe YouTube TV. Aceasta include Cartoon Network, ESPN, NBA TV și TBS. Unele rețele precum Showtime și Starz sunt disponibile contra cost. Pe lângă faptul că aveți o selecție sănătoasă de canale, YouTube TV vă permite să transmiteți fluxuri pe până la trei dispozitive simultan. Ce este mai mult, include spațiu de stocare nelimitat înregistrările rămânând disponibile până la nouă luni.

În ciuda faptului că este un serviciu plătit, vă puteți aștepta să vedeți anunțuri pe YouTube TV, în funcție de rețeaua pe care o vizionați. YouTube TV este disponibil pe majoritatea dispozitivelor, cum ar fi televizoarele inteligente Apple TV, Roku, LG și Samsung, Android, iOS și Amazon Fire TV. YouTube TV este disponibil în SUA ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de o adresă IP VPN și SUA pentru a o urmări în străinătate. În momentul scrierii, YouTube oferă o probă gratuită de două săptămâni.

Vezi si: Cum să urmărești YouTube TV de oriunde

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 26

Adblock
detector