Cum să mă uit eu sunt o celebritate 2019 online gratuit de oriunde

Cum să mă uit eu sunt o celebritate scoate-mă de aici online

Sezonul 19 al Sunt o celebritate a început pe 17 noiembrie Vor fi un nou episod de o oră în fiecare seară la ora 21:00 GMT (16:00 EST) și, dacă anotimpurile anterioare trebuie să treacă, spectacolul ar trebui să dureze aproximativ trei săptămâni. Citiți mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știți despre această serie, precum și cum să trăiți în flux Sunt o celebritate 2019 online gratuit, din străinătate.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Acest spectacol este extrem de popular și, ca atare, fluxurile fără licență sunt aproape inevitabile. Cu toate acestea, nu numai că acestea sunt predispuse la deconectare pentru încălcarea dreptului de autor, dar, de asemenea, sunt, de obicei, de o calitate foarte slabă, cu videoclipuri de rezoluție scăzută și rezoluție. Puteți face flux Sunt o celebritate scoate-mă de aici oricum gratuit, deci nu este necesar să folosiți surse umbroase și neautorizate.

Sunt o celebritate 2019 va fi transmis exclusiv pe ITV Hub, un serviciu de streaming disponibil doar în Marea Britanie. Dacă vă aflați într-o altă țară, va trebui să vă urmăriți VPN.

Cum să mă uit eu sunt o celebritate online în străinătate folosind un VPN

Majoritatea platformelor de streaming verifică adresa IP a utilizatorului pentru a vedea unde se află în lume. Cu toate acestea, atunci când vă conectați la o VPN, vi se oferă o nouă adresă IP care corespunde țării în care se află serverul ales. Acest lucru oferă servicii pentru a vă gândi că vă aflați în locația dorită, permițându-vă să utilizați platforme blocate în regiune din in strainatate. Acest lucru este mai ușor decât sună; trebuie doar să urmați pașii de mai jos.

Iată cum puteți viziona I’m a Celebry 2019 online gratuit de oriunde:

 1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, deși CyberGhost și NordVPN sunt două alternative de înaltă calitate, cu costuri reduse.
 2. Apoi, descărcați și instalați software-ul. Rețineți că, de obicei, există mai multe aplicații diferite, așa că asigurați-vă că veți obține cea adecvată pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele britanice ale VPN-ului dvs. Dacă puteți alege serverele într-un anumit oraș, Londra și Manchester sunt de obicei alegeri solide.
 4. Creați un cont ITV Hub. Aceasta este gratuită și durează doar un minut, deși vi se va solicita să furnizați un cod poștal din Marea Britanie. Rețineți că ITV nu verifică de fapt dacă locuiți acolo, astfel încât puteți introduce orice cod poștal britanic valid.
 5. În cele din urmă, încercați să redați un videoclip pe ITV Hub. Ar trebui să descoperiți că se încarcă aproape instantaneu, dar, dacă nu, încercați să ștergeți cookie-urile și să reîmprospătați pagina.

De la noi episoade din Sunt o celebritate va fi transmis în direct, vă recomandăm să luați câteva minute înainte de timp pentru a vă asigura că VPN-ul dvs. funcționează perfect. Această abordare înseamnă că, dacă aveți probleme, ar trebui să aveți totuși suficient timp pentru a obține ajutor din partea echipei de asistență a VPN.

Cum să mă uit eu sunt o celebritate scoate-mă de aici gratuit la televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Ca întotdeauna, ITV este casa exclusivă a Sunt o celebritate scoate-mă de aici. Aceasta înseamnă că poți transmite în direct fiecare episod în direct și gratuit folosind Hub ITV. Ca bonus suplimentar, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa unui episod, deoarece veți putea să le urmăriți la cerere timp de câteva săptămâni după ce vor fi expediate.

Din păcate, ITV Hub este disponibil doar în Marea Britanie și nu există internaționale Sunt o celebritate radiodifuzori deocamdată. Puteți accesa totuși ITV Hub din străinătate, conectându-vă la un server VPN britanic. Nu aveți încă un VPN? ExpressVPN este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că o puteți încerca fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți impresionați.

Cum funcționează o celebritate Scapă-mă de aici?

Sunt o celebritate formatul este de fapt destul de simplu; celebritățile trăiesc în junglă de câteva săptămâni, iar telespectatorii votează pentru ce concurent ar dori să întreprindă un „proces Bushtucker”. Acestea duc adesea la faptul că celebritatea trebuie să mănânce sau să se apropie inconfortabil de bug-uri și alte creaturi, deși, începând cu anul acesta nu se vor mânca insecte vii.

După aproximativ două săptămâni, publicului i se oferă posibilitatea de a vota pentru celebritatea pe care ar dori să o câștige. Fiecare episod, concurentul cu cel mai mic număr de vizualizări este evacuat până când rămâne doar unul. ITV face apoi o donație pentru caritatea de alegere a câștigătorului.

Cine sunt concurenții din acest an?

Vor fi 10 participanți în acest an și ca întotdeauna, Ant și Dec vor prezenta. Aruncați o privire mai jos pentru o listă completă cu Sunt o celebritate scoate-mă de aici Concurenți din 2019:

 • Caitlyn Jenner (fostă atletă, reality star TV)
 • Ian Wright MBE (fotbalist)
 • Adele Roberts (DJ)
 • Nadine Coyle (cântăreața Girls Aloud)
 • Myles Stephenson (cântăreața Rak-Su)
 • Andrew Maxwell (comediant)
 • Jacqueline Jossa (actriță)
 • Roman Kemp (DJ)
 • James Haskell (jucător de rugby)
 • Kate Garraway (prezentatoare TV)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5

Adblock
detector