Cum să trăiești în streaming premiile Emmy 2019 de oriunde

Cum să trăiești în streaming premiile Emmy 2019

Premiile Emmy vor avea loc duminică, 22 septembrie, la Teatrul Microsoft din centrul orașului Los Angeles, California, și vor avea loc la ora 20:00 EST / 5 pm PST. Pentru doar a patra oară în istoria Emmys, spectacolul va fi fără gazdă. Deși, cu o mulțime de prezentatori de mare calibru și o mulțime de spectacole grozave de sărbătorit, este cu siguranță un eveniment distractiv. În această postare, vă vom explica cum puteți transmite în timp real Premiile Emmy 2019 în străinătate din SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Japonia, Germania, Franța sau oriunde altundeva din lume.

În timp ce unele emisiuni transmit conținutul lor în direct online, acestea restricționează accesul utilizatorilor aflați în țara sursă. Cu toate acestea, prin folosirea unei rețele virtuale private (VPN), puteți evita aceste restricții. Vă vom explica cum funcționează acest lucru și vă vom dezvălui unde puteți transmite în direct premiile Emmy. Rețineți că vom recomanda doar surse oficiale, deoarece fluxurile fără licență tind să ofere o experiență slabă pentru utilizatori.

Emisiunea Premiilor Emmy din 2019 transmite doar câteva canale selectate. Pentru a urmări din afara unei regiuni de difuzare, va trebui să utilizați o VPN.

Cum să urmăriți online Premiile Emmy 2019 cu un VPN

Un VPN criptează tot traficul dvs. de internet și îl tunelează printr-un server intermediar în locația dorită. Înlocuiește adresa dvs. IP cu una din locația aleasă, astfel încât să puteți ocoli geo-restricțiile și serviciile de acces, cum ar fi NBC și CTV din străinătate.

Iată cum puteți viziona Premiile Emmy 2019 în direct online de oriunde:

  1. Abonați-vă la un furnizor VPN de renume. Recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative excelente la costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați aplicația corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
  3. Lansați aplicația și introduceți noile date de acreditare.
  4. Selectați un server din țara din care provine sursa dvs. de streaming.
  5. Accesați fluxul live al premiilor Emmy 2019 și bucurați-vă!

Cu toate că ar trebui să fii capabil să urmărești fără probleme, merită cu siguranță să efectuezi un test înainte de noaptea premierii, pentru a evita pierderea oricărei acțiuni.

Unde să urmăriți premiile Emmy 2019

Premiile Emmy vor fi transmise în multe țări. Iată unde urmăriți.

NE

Steagul SUA

Radiodifuzorul oficial pentru premiile Emmy 2019 este FOX. NBC a avut drepturi de difuzare a emisiunii anul trecut, dar există, de obicei, o rotație între patru rețele (ABC, CBS, FOX și NBC) și este rândul FOX anul acesta.

FOX va arăta ceremonia completă de premiere la TV și prin intermediul unui stream online live. Pentru a accesa opțiunea online, vi se va cere să vă conectați folosind datele de acreditare de la un furnizor de televiziune precum Xfinity, Dish sau DirecTV. Deși există o listă lungă de opțiuni, dacă nu aveți abonament, nu veți putea urmări.

Dacă călătoriți în afara SUA și încercați să accesați fluxul live FOX, probabil că veți primi un mesaj de eroare sau funcția de streaming live pur și simplu nu va funcționa. Dacă aveți certificate de furnizori de cablu din SUA, puteți obține acest lucru folosind un VPN (urmând pașii de mai sus) pentru a obține o adresă IP a SUA. Atunci veți putea să introduceți datele de acreditare ale furnizorului de televiziune, în mod normal.

Un alt mod de a accesa Fox este prin intermediul unui furnizor IPTV, cum ar fi Hulu’s Live TV, Sling TV, PlayStation Vue, AT&T TV ACUM, fuboTV sau YouTube TV. Multe dintre aceste servicii oferă încercări gratuite, așa că vă puteți înscrie, urmări Premiile Emmy și apoi anulați. Chiar și cu aceste servicii, geo-restricțiile vor intra în joc, deci va trebui să utilizați o VPN dacă nu sunteți în afara SUA. Și toți solicită să vă înscrieți folosind o metodă de plată din SUA, astfel încât acestea nu sunt o opțiune decât dacă trăiți de obicei în SUA.

Canada

Steagul canadian

Telespectatorii din Canada pot viziona Premiile Emmy la TV sau prin intermediul unui flux online prin intermediul CTV. Pentru a accesa transmisia în direct, este necesară acreditarea furnizorului de servicii TV. Pentru rezidenții canadieni care călătoresc în afara Canadei, puteți accesa fluxul folosind un VPN pentru a obține o adresă IP canadiană.

Australia

steagul australiei

În Australia, premiile vor fi difuzate pe canalul FOX8 Foxtel și online prin Foxtel Now. Va fi o întârziere, deci nu va trebui să vă grăbiți acasă de la serviciu și vă puteți bucura de spectacol la ora rezonabilă de la 8:30 pm ACT, luni, 23 septembrie.

Foxtel Now este un serviciu de abonament plătit, dar oferă o probă gratuită de 10 zile. Deși, va trebui să trimiteți detaliile de plată, așa că trebuie doar să vă asigurați anulați înainte de a vă încărca cardul. Pentru a vă înscrie din afara Australiei, veți avea nevoie de o adresă IP australiană, precum și de o metodă de plată înregistrată în țară.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Dacă sunteți în Marea Britanie, puteți urmări întregul spectacol al premiilor pe Sky One. Spectacolul va fi întârziat, astfel încât să fie difuzat la o oră adecvată pentru telespectatorii din Marea Britanie la ora 21:00 BST, luni, 23 septembrie..

Din păcate, dacă nu sunteți un utilizator Sky existent, nu este tocmai simplu de configurat. Pentru a avea acces la canalele Sky, trebuie să fiți un client complet cu o casetă Sky instalată de un tehnician.

Cu toate acestea, dacă sunteți un client Sky existent și călătoriți în străinătate atunci când premiul este difuzat, puteți utiliza un VPN pentru a vă conecta la un server din Marea Britanie. Apoi, veți putea să vă conectați online, în mod normal.

Alte țări

Popularitatea Premiilor Emmy înseamnă că emisiunea va fi difuzată în zeci de țări de pe glob. Dacă nu v-am acoperit țara în această listă, puteți verifica lista oficială a emisiilor internaționale de pe site-ul Emmys.

Cine este candidat la Premiile Emmy din 2019?

Așa cum se întâmplă în fiecare an, a existat deja multă emoție în acumularea acestor premii. Nominalizările la Premiile Emmy au fost anunțate pe 16 iulie, odată cu Urzeala tronurilor și Minunata doamnă Maisel conducând pachetul cu 32 și respectiv 20 de noduri. Iată nominalizările pentru unele dintre cele mai râvnite premii:

Comedie excepțională Comedie excepțională
Mai bine sună-l pe Saul Barry
Gardă personală Fleabag
Urzeala tronurilor Papusa ruseasca
Uciderea Evei Schitt’s Creek
Ozark Locul bun
pose Minunata doamnă Maisel
Serie Veep
Aceștia suntem noi
Actriță principală într-o dramă
Actriță principală într-o comedie
Emilia Clarke (Game of Thrones) Christina Applegate (Dead to Me)
Robin Wright (Casa cărților) Phoebe Waller-Bridge (Fleabag)
Viola Davis (Cum să scapi de crimă) Catherine O’Hara (Schitt’s Creek)
Sandra Oh, Killing Eve Natasha Lyonne (papusa rusa)
Jodie Comer (Uciderea Evei) Rachel Brosnahan (Minunata doamnă Maisel)
Mandy Moore (Is Is Us) Julia Louis-Dreyfus (Veep)
Laura Linney (Ozark)
Actor principal într-o dramăLead Actor într-o comedie
Bob Odenkirk (Better Call Saul) Bill Hader (Barry)
Kit Harington (Game of Thrones) Don Cheadle (Black Monday)
Jason Bateman (Ozark) Anthony Anderson (Black-ish)
Sterling K. Brown (Is Is Us) Eugene Levy (Schitt's Creek)
Milo Ventimiglia (Is Is Us) Ted Danson (Locul bun)
Billy Porter (Pose) Michael Douglas (Metoda Kominsky)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector