Cum să trăiești stream online Miss America 2020 online

Cum să vizionezi Miss America Competiție online

Competiția Miss America va transmite Joi, 19 decembrie la 20:00 EST (PST 17:00) pe NBC. Pentru a urmări transmisia în direct a Miss America, va trebui să vă conectați la furnizorul de televiziune. În plus, veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări Miss America 2020 în străinătate (în afara SUA). Motivul pentru aceasta este că conținutul NBC (inclusiv fluxurile sale live) este geo-blocat și disponibil numai în SUA.

Furnizorul de televiziune NBC se conectează

Te rog noteaza asta vom recomanda doar surse oficiale pentru vizionarea concursului Miss America. Deși probabil că vor fi fluxuri fără licență, așteptați-vă că acestea oferă o calitate video slabă. Videoclipurile cu rezoluție scăzută și cantitățile excesive de retard și buffering sunt frecvente. Mai rău încă, surse neoficiale pot fi, de asemenea, offline pentru încălcarea dreptului de autor, lăsându-vă fără un flux live al evenimentului.

Conținutul NBC este blocat în regiune și este disponibil numai în SUA. Ca atare, va trebui să utilizați un VPN pentru a urmări concursul Miss America în străinătate.

Cum să trăiești în direct Miss America online cu un VPN

Utilizând o VPN, puteți să vă schimbați adresa IP și să faceți să pară că navigați dintr-o altă locație. Acest lucru oferă trucuri blocate în regiune pentru a vă permite să le utilizați în străinătate. Vestea bună este că acest lucru nu este deloc complicat.

Iată cum să transmiteți fluxul Miss America 2020 în străinătate (în afara SUA):

  1. În primul rând, înregistrați-vă cu un VPN care poate debloca NBC. Vă recomandăm ExpressVPN deși CyberGhost și NordVPN sunt două alternative excelente de valoare.
  2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN sau extensia browserului corespunzătoare pentru dispozitivul pe care doriți să-l utilizați pentru a transmite în direct Miss America 2020.
  3. Conectați-vă la VPN și conectați-vă la server în SUA. Aceasta vă va oferi o adresă IP a SUA și vă va permite să deblocați NBC în străinătate.
  4. Accesați NBC și conectați-vă cu furnizorul de televiziune prin cablu (va trebui să introduceți adresa de e-mail sau numele de utilizator și parola).
  5. În cele din urmă, selectați un flux live NBC care ar trebui să se încarce și să se redea fără restricții. Dacă conținutul este încă blocat, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului.

Merită să verificați în avans funcția VPN cu NBC a competiției Miss America 2020. Vei avea apoi suficient timp pentru a contacta asistența clientului VPN dacă există probleme tehnice neașteptate.

Cum să vizionezi Miss America gratuit la televizorul american

Steagul SUA

În mai 2019, a fost anunțat că NBC va transmite concursul Miss America. Puteți viziona online prin browserul dvs. Web sau una dintre diferitele aplicații NBC. Acest lucru necesită să vă conectați cu furnizorul TV, introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail și parola.

Dacă nu aveți televiziune prin cablu, puteți continua să transmiteți în direct NBC prin selectarea serviciilor de streaming. Aceasta include AT&T TV (59,99 USD / lună), FuboTV (59,99 USD / lună), Hulu + TV live (44,99 USD / lună), Sling TV (25 USD / lună) și YouTube TV (49,99 USD / lună). Unele dintre aceste servicii de streaming includ chiar și o încercare gratuită, astfel încât, dacă doriți, vă puteți înscrie, transmite în direct evenimentul și anula, pentru a nu fi taxat..

Pentru a viziona Miss America 2020 în străinătate (în afara SUA), va trebui să aveți și un VPN. Tot conținutul NBC (atât live cât și la cerere) este restricționat geo și este disponibil numai în SUA. Cu toate acestea, conectându-vă la un server din SUA, puteți obține o adresă IP a SUA pentru a debloca NBC. ExpressVPN include o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile ceea ce înseamnă că îl puteți folosi pentru a urmări concursul Miss America și pentru a solicita o rambursare completă dacă nu respectă așteptările.

Ce ar trebui să știu despre concursul Miss America?

Miss America 2020 va fi cea de-a 93-a competiție Miss America. Deși de obicei se desfășoară la Boardwalk Hall în Atlantic City, New Jersey, competiția 2020 va avea loc la Mohegan Sun în Uncasville, Connecticut. Este deschis femeilor din SUA cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani. În total sunt 51 de participanți, 50 dintre acestea reprezentând cele 50 de state americane cu celălalt candidat provenit din Districtul Columbia, SUA.

Câștigătoarea Miss America 2020 va fi încununată de Nia Franklin, câștigătoare a Miss America 2019. În ceea ce privește jobul Miss America, câștigătorul devine angajat cu normă întreagă al organizației Miss America. Ea călătorește pe scară largă în SUA pentru un an întreg, promovând programul în timp ce sensibilizează propria inițiativă de impact social.

În 2018, competiția a adoptat un nou format cunoscut sub numele de „Miss America 2.0”. Sub noul format, candidații nu mai sunt judecați asupra aspectului lor fizic. Una dintre schimbările majore a implicat casarea competiției de costume de baie. În schimb, se concentrează mai mult pe talentele și ideile concurenților. Gretchen Carlson, fosta președinte Miss America a spus: „Îl promovăm și îl dezvoltăm în această revoluție culturală”.

Cum este marcat concursul Miss America?

Miss America 2020 va vedea introducerea noului format al competiției. Concurența preliminară va implica interviuri private cu judecători (20% din punctajul preliminar), un interviu pe scenă (15%), concurența de talente (50%) și „pitch impact social” (15%).

Cei 15 candidați cu cea mai mare notă ajung apoi în finală, unde concurează într-un interviu pe scenă (25%), participă la o competiție de talente (30%) și își prezintă „gradul de impact social” (20%), cu restul 25% au constituit din scorul lor din preliminarii.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =

Adblock
detector