Cum să urmărești DC Titans sezonul 2 online de oriunde

Cum să urmărești online Titans sezonul 2


Titans sezonul 2 va avea premiera vineri 6 septembrie pe DC Universe. Primul sezon a fost format din 11 episoade, deci presupunând că stick-urile DC la un program săptămânal, ne putem aștepta ca sezonul 2 să termine pe 15 noiembrie. Citiți mai departe pentru a afla cum să urmăriți Titans Sezonul 2 online și nu vă faceți griji dacă sunteți în afara SUA, deoarece vă vom explica și cum să vizionați din străinătate.

Este important să rețineți asta vom recomanda doar surse oficiale. Titans este unul dintre cele mai populare spectacole ale DC și, în consecință, va fi probabil disponibil pe site-urile de streaming umbroase. Cu toate acestea, vă sfătuim să utilizați fluxuri fără licență. Adesea sunt de calitate foarte scăzută și, pentru a înrăutăți, pot fi scoase offline în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Cu difuzoarele oficiale din mai multe țări, nu este necesar să recurgem la fluxuri terțe de încredere.

Titans va fi afișat numai pe platformele blocate în regiune, astfel încât dacă locuiți într-o țară neacceptată, va trebui să aveți un VPN pentru a urmări.

Cum să urmăriți titanii sezonul 2 în străinătate folosind un VPN

Deblocare și streaming Titans în străinătate este de fapt destul de simplu cu VPN-ul potrivit. Mai jos, vă vom parcurge procesul pas cu pas.

Iată cum să urmăriți titanii sezonul 2 de oriunde cu un VPN:

 1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN adecvat. Recomandăm în mod special ExpressVPN, dar CyberGhost și NordVPN sunt două alternative excepționale cu costuri reduse.
 2. Descărcați și instalați versiunea corespunzătoare a aplicației VPN pentru dispozitivul dvs..
 3. Acum, conectați-vă la unul dintre serverele americane ale VPN-ului dvs..
 4. Accesați site-ul DC Universe și creați-vă un cont. Vi se va cere un cod poștal dacă încercați să plătiți cu cardul, dar există o soluție de rezolvare. Acest serviciu acceptă plăți din orice cont PayPal, chiar și din cele legate de adrese din afara SUA.
 5. În cele din urmă, încercați să redați un videoclip. Ar trebui să se încarce imediat, dar dacă vedeți o eroare („Ne pare rău, acest serviciu este disponibil doar în SUA”), Ștergeți cookie-urile și memoria cache, apoi reîmprospătați pagina. Dacă problemele persistă, contactați echipa de asistență VPN pentru asistență suplimentară.

Cum să vizionezi Titanii sezonul 2 la televizorul american

Steagul SUA

Previzibil, în SUA, Titans Season 2 waer rău exclusiv pornit Universul DC. Acest serviciu costă 7,99 USD USD pe lună sau 74,99 USD pe an, plus taxă. Există o probă gratuită de șapte zile, ceea ce înseamnă că vă puteți înregistra, urmăriți primul sezon Titans gratuit și anulați dacă decideți că acest spectacol nu este pentru dvs. Din păcate, având în vedere că noile episoade vor fi lansate săptămânal, nu veți putea transmite în mod gratuit întregul al doilea sezon în acest fel (dacă nu sunteți dispus să așteptați până când se termină).

Cu toate că nu știm ora exactă pentru încărcarea episoadelor, putem specula. Episoade din alte spectacole ale Universului DC Patrulă Doom și Lucru de mlaștină a mers live la 6 AM PST (9 AM EST) în fiecare săptămână, așa că putem presupune în mod rezonabil Titans sezonul 2 va urma același program.

Universul DC este blocat în regiune și disponibil în prezent numai în SUA. Cu toate acestea, vă puteți înscrie și urmări Titans sezonul 2 în străinătate folosind un server VPN american și un cont PayPal. Nu aveți încă un VPN? ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, permițându-vă să o încercați și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Unde mai pot viziona online Titans sezonul 2 online?

globul pamantesc

Netflix va fi difuzat Titans sezonul 2 pe plan internațional, la fel ca în prima serie. in orice caz, nu există încă o dată oficială de lansare. Având în vedere că sezonul 1 a fost adăugat la bibliotecile internaționale Netflix, la trei luni după ce a avut premiera în SUA, fanii din alte țări ar putea să aștepte considerabil.

Există o căptușeală argintie, totuși: Netflix va lansa fiecare episod simultan, în loc de una pe săptămână. Acest serviciu are o probă gratuită de o lună, ceea ce înseamnă că fanii se pot înscrie, urmărind ambele sezoane Titans online gratuit și anulați înainte de încheierea procesului, pentru a evita acuzarea.

Deci, ce țări vor putea urmări Titans sezonul 2 pe Netflix? În prezent, sezonul 1 este inclus în peste o duzină de biblioteci regionale, inclusiv Netflix Marea Britanie, Canada, Franța, Japonia, Australia și Mexic. În absența altor informații, se pare că sezonul 2 va fi adăugat și la aceste biblioteci.

Dacă biblioteca Netflix de acasă nu include titane, puteți utiliza un VPN pentru a accesa unul care face acest lucru.

La ce să vă așteptați de la Titans sezonul 2

Remorca pentru sezonul 2 este lungă de câteva minute, dar are câteva indicii despre ceea ce ne putem aștepta să vedem. Scenele de luptă semnate ale spectacolului fac revenire, dar există și mai multe drame interpersonale, mai ales între Dick Grayson și Jason Todd. În ciuda faptului că i-a distrus costumul Robin în sezonul 1, circumstanțele par să forțeze revenirea lui Grayson la rol.

Desigur, există două dezvăluiri principale în acest trailer. Primul este că Iain Glen (Jorah din Urzeala tronurilor) va juca Bruce Wayne. Al doilea este acel notoriu ticălos DC Deathstroke (văzut ultima oară în 2016 Echipa de suicid) va face o apariție. Fără a intra pe teritoriul spoilerului, acest personaj are legături semnificative cu Robin, iar fanii au o plimbare sălbatică înainte.

Titranii sezonul 2 cast

Distribuția din Titans sezonul 2 rămâne în mare parte neschimbat față de sezonul 1, deși există câteva completări noi și anumite personaje (cum ar fi Jason) au rolul de a juca un rol mai mare. Aruncați o privire mai jos pentru distribuția principală din Titans sezonul 2:

 • Brenton Thwaites ca Dick Grayson
 • Ryan Potter ca Beast Boy
 • Anna Diop ca Starfire
 • Teagan Croft ca Rachel Roth
 • Ryan Potter în calitate de Garfield Logan
 • Iain Glen ca Bruce Wayne
 • Joshua Orpin ca Superboy
 • Esai Morales ca Slade Wilson / Deathstroke
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 91