Cum să urmărești Endeavour Sezonul 6 online de oriunde

Endeavour Sezonul 6

Cu toate că Efort Sezonul șase s-ar fi terminat de aer în Marea Britanie, telespectatorii din alte părți ale lumii vor trebui să aștepte puțin mai mult. În SUA, de exemplu, primul episod va fi afișat pe 16 iunie la ora 18:00 PST (21:00 EST). Totuși, nu vă faceți griji: mai jos, vă vom anunța cum să urmăriți fiecare episod Efort sezonul șase în direct, oriunde te-ai afla.

Ar trebui să rețineți că această postare va recomanda doar surse oficiale. Spectacole populare ca. Efort sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming umbroase, dar vă sfătuim cu fermitate să le utilizăm. Videoclipurile de pe astfel de site-uri sunt adesea cu rezoluție redusă, plus că pot fi eliminate în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor, ceea ce înseamnă că poate nici măcar nu puteți vedea finalul seriei. În orice caz, puteți transmite gratuit Endeavour, astfel încât nu puteți câștiga nimic folosind surse nesigure și neautorizate.

Toate serviciile afișate Efort sunt blocate în regiune. Drept urmare, veți avea nevoie de un VPN pentru a accesa aceste platforme din străinătate.

Cum să urmărești Endeavour sezonul 6 în străinătate cu un VPN

Deblocarea serviciilor de streaming geo-restricționate este ușoară, chiar dacă nu ați folosit niciodată o VPN înainte. Urmați pașii de mai jos pentru a face flux Efort in strainatate:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN dacă nu ați făcut-o deja. Vă recomandăm ExpressVPN, dar CyberGhost și NordVPN sunt alternative excelente la costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați software-ul VPN. Majoritatea oferă o varietate de aplicații pentru diferite sisteme de operare, așa că asigurați-vă că veți obține versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
  3. Decideți care dintre serviciile de mai jos doriți să deblocați.
  4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara dorită. De exemplu, ați folosi un server britanic pentru a debloca ITV Hub sau un server american pentru PBS.
  5. Încercați să redați un videoclip pe serviciul ales. Ar trebui să se încarce instantaneu, dar dacă nu, puteți remedia problema eliminând memoria cache și cookie-urile, apoi reîncărcând pagina..
  Abonați Netflix și venituri pe țări

Efort sezonul șase va fi transmis în direct, așa că este important să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează (folosind pașii de mai sus) cu mult înainte de începerea emisiunii. În acest fel, dacă ceva nu funcționează așa cum era de așteptat, vei avea suficient timp pentru a obține ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN și este posibil să nu fie nevoie să ratezi începutul premierei.

Cum să transmiteți gratuit Endeavour la televizorul britanic (timp limitat)

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Telespectatorii britanici pot transmite întregul al șaselea sezon Efort gratis acum. Veți găsi toate cele patru episoade pe Hub ITV, dar fiți conștienți că episoadele expiră 30 de zile după ce sunt afișate la televizor și nu este încă clar cum veți putea urmări odată ce se întâmplă acest lucru.

De asemenea, va trebui să vă creați un cont înainte de a putea utiliza cu adevărat acest serviciu. A face acest lucru este destul de simplu, deși vi se va cere să introduceți un cod poștal britanic. Acesta nu este utilizat pentru a determina locația dvs. și orice cod poștal valabil din Marea Britanie va funcționa. Rețineți că, în timp ce utilizatorii scoțieni vor fi redirecționați către STV Player, Efort nu este de fapt disponibil pe această platformă, fiind eliminat la începutul lunii aprilie.

Căutați să urmăriți episoade mai vechi? Cu toate că Efort este disponibil pe Amazon Prime Video, fiecare episod costă 2,99 GBP, iar al doilea sezon este indisponibil. Cu toate acestea, iTunes vă permite în prezent să cumpărați anotimpurile anterioare pentru 8,99 GBP fiecare sau 29,99 GBP pentru colecția completă.

  Cum să vizionezi Winter Love Island 2023 online din străinătate (transmite-l gratuit)

ITV Hub este accesibil numai în Anglia și Țara Galilor. Dacă sunteți în Scoția sau călătoriți în străinătate, puteți vedea în continuare Efort prin conectarea la un server VPN englezesc. Nu aveți încă un VPN? ExpressVPN vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile ceea ce înseamnă că puteți transmite întregul al șaselea sezon fără riscuri. După aceea, dacă nu sunteți nemulțumit sau nu mai aveți nevoie de VPN, puteți anula și solicita o rambursare completă.

Cum să vizionezi Endeavour gratuit la televiziunea australiană

steagul australiei

ABC va difuza noi episoade de Efort în fiecare vineri, la 8:31 PM AEST, începând cu 7 iunie. Va fi, de asemenea, o repetare a doua zi, la 12:30, în caz că pierdeți un episod. ABC este complet liber de urmărit și nici nu trebuie să vă creați un cont. În plus, episoadele vor fi disponibile la cerere la scurt timp după difuzare.

Pe de altă parte, vizionarea online a sezoanelor 1-5 este mai dificilă în Australia. În prezent, Efort nu este disponibil pe niciun serviciu important de streaming australian, ceea ce înseamnă că singura dvs. opțiune este să cumpărați sezoane trecute individual pe iTunes. Prețurile variază în funcție de sezon, dar, în general, vă puteți aștepta să plătiți în jur de 15,99 USD AUD.

ABC este geo-restricționat, așa că va trebui să fie fie în Australia, fie să folosiți un server VPN australian pentru a urmări orice.

Unde altundeva să pot transmite Endeavour online?

În afara Marii Britanii? Nicio problemă – mai jos, vom explica ce emițători difuzează Efort sezonul 6 în alte țări:

  60+ statistici de streaming video și muzică [ediția 2023]

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

În America, Efort va difuza exclusiv pe PBS de la ora 9 PM EST pe 16 iunie. Din păcate, în timp ce PBS este o rețea liberă de urmărit, Efort este disponibil doar online pentru abonații Masterpiece. Aceasta costă 5 USD USD pe lună și veți avea nevoie de un card de credit conectat la o adresă americană pentru a vă înscrie. Este demn de remarcat faptul că Capodopera nu vă permite să vizionați TV în direct, dar noi episoade vor fi disponibile la cerere la scurt timp după ce vor termina difuzarea la televizor..

Puteți adăuga, de asemenea, suplimentul Masterpiece la abonamentul dvs. Amazon Prime Video. Această metodă este puțin mai scumpă (5,99 USD pe lună), dar vine cu o probă gratuită de o săptămână. Ca atare, dacă puteți aștepta până pe 7 iunie când toate cele patru episoade au fost difuzate, veți putea să vă înscrieți, să urmăriți întregul sezon, apoi să anulați pentru a nu fi taxat. Mai bine, biblioteca americană a Amazon Prime Video include în prezent în fiecare sezon anterior Efort, ceea ce înseamnă că este ușor să fii capabil dacă ai pierdut câteva episoade.

PBS Masterpiece este disponibil numai în SUA. Abonații existenți pot accesa acest serviciu din alte țări conectându-se la unul dintre serverele americane ale VPN-ului lor.

La ce ne putem aștepta de la sezonul 6?

Sezonul șase începe la opt luni după evenimentele din sezonul cinci. După ce a fost retras, Morse locuiește acum într-o zonă rurală, departe de viața cu care a fost obișnuit în Oxford. Aceasta nu înseamnă însă că noul sezon va fi plictisitor. Shaun Evans, vedeta show-ului și acum regizor, susține că această serie aruncă o privire mai atentă asupra aspectelor mai întunecate din viața lui Morse, ceea ce este de înțeles având în vedere ce s-a întâmplat în finalul sezonului cinci. Știm, de asemenea, că sezonul șapte este confirmat pentru lansare cândva în 2023, așa că cel puțin fanii nu vor avea prea mult timp să aștepte când se termină această serie.

About the author

Comments

  1. sponibil doar pentru achiziție. Este mai bine să utilizați surse oficiale și gratuite pentru a urmări Efort sezonul șase, cum ar fi Hub ITV. În plus, este important să utilizați un VPN pentru a accesa aceste servicii din străinătate. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la site-urile de streaming umbroase, deoarece acestea pot fi periculoase și ilegale. În general, este mai bine să plătiți pentru servicii oficiale și să vă bucurați de Efort sezonul șase în siguranță și legal.

Comments are closed.