Cum să urmărești Fiancé de 90 de zile: fericit până la urmă? sezonul 4 în străinătate

Cum să urmărești Fiancé de 90 de zile_ din fericire în tot după sezonul 4 în străinătate

Sezonul patru din 90 de zile Fiancé: Din fericire până la urmă? va avea premiera pe 28 aprilie la ora 17:00 PST / 20:00 EST. Noi episoade vor fi lansate în fiecare duminică. Cu toate că nu este încă clar câte episoade vor exista, până acum, fiecare sezon a avut fie 11, fie 12 episoade și nu există niciun motiv să banuim că sezonul patru va fi diferit. Mai jos, vă vom explica cum puteți urmări Logodnicul de 90 de zile online live și la cerere din orice locație.

Este important să reținem că recomandăm doar surse oficiale. În aceste zile, cele mai populare emisiuni TV au fluxuri live neautorizate. Cu toate acestea, acestea sunt în mod notoriu fiabile, de obicei disponibile numai la rezoluții scăzute și au potențialul de a fi deconectate în momentul în care se anunță un moment. De când poți urmări Logodnicul de 90 de zile: din fericire în totdeauna? oricum gratuit, nu se poate câștiga nimic folosind fluxuri fără licență.

Cel mai bun VPN pentru streaming de 90 de zile logodnică: ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPN-urile sunt printre cele mai simple metode de a vă proteja online. Vă criptează traficul de rețea, împiedicând observatorii externi, precum Furnizorul de servicii Internet (ISP) sau administratorii de rețea să vadă ce faceți. De asemenea, VPN-urile vă permit să vă răsfățați locația și să accesați platforme geo-blocate în timp ce în străinătate. Vă recomandăm ExpressVPN: este un serviciu de mare viteză cu peste 2.000 de servere din care să alegeți. Mai mult, ExpressVPN poate debloca chiar și cele mai încăpățânate platforme de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video și Hulu.

Durează doar un minut pentru a începe: trebuie doar să selectați durata abonamentului preferat (o lună, șase luni sau un an) și să efectuați o plată. În acest moment, veți avea la dispoziție 30 de zile pentru a testa ExpressVPN. Dacă decideți să nu îl păstrați, doar anulați în această perioadă și veți primi o rambursare completă. Puteți utiliza chiar și procesul pentru a obține o acoperire VPN gratuită pe termen scurt, ceea ce este deosebit de util dacă plecați în străinătate în vacanță.

Cel mai bun VPN pentru 90 de zile FIANCÉ: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Oferă viteze mari, sute de servere din SUA și unele dintre cele mai puternice protecții de securitate și confidențialitate din jur. Are chiar și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Cum să accesați logodnicul 90 de zile din străinătate cu un VPN

Nu vă faceți griji, ocolirea restricțiilor regionale este ușor cu un VPN. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca și a transmite fluxul Logodnicul de 90 de zile in strainatate:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un serviciu VPN adecvat. Am menționat deja ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative puternice, cu costuri reduse.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN. Vor exista mai multe versiuni diferite, deci asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Decideți care dintre sursele de mai jos doriți să le utilizați.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. în locația corespunzătoare. De exemplu, aveți nevoie de un server american pentru a debloca TLC sau un server din Marea Britanie pentru a urmări pe TVPlayer.
 5. Încercați să transmiteți videoclipuri de pe site-ul ales. Ar trebui să se încarce aproape imediat, deși poate trebuie să reîmprospătați pagina sau să reporniți mai întâi browserul.

Pentru a vă asigura că nu pierdeți nimic, vă recomandăm să efectuați pașii de mai sus Logodnicul de 90 de zile de fapt aeriană. Verificând din timp, lăsați mult timp pentru a obține ajutor de la echipa de asistență a clientului VPN, în cazul în care orice nu funcționează așa cum se aștepta.

Unde să vizionezi 90 de zile Fiancé online

După cum te-ai putea aștepta, Logodnicul de 90 de zile are o audiență internațională puternică. În ciuda acestui fapt, acesta aeriană doar în câteva țări, altele decât SUA. Mai jos, vă vom explica cum puteți urmări Logodnicul de 90 de zile: din fericire în totdeauna sezonul patru de oriunde în lume.

NE

Steagul SUA

Logodnicul de 90 de zile se difuzează în fiecare duminică TLC. Această rețea a făcut fiecare episod din Happily Ever After? disponibil gratuit oricui din SUA, deci este de departe cel mai simplu mod de vizionat. Cu toate acestea, pentru majoritatea altor spectacole, va trebui să vă conectați cu detaliile furnizorului de cablu. Cu toate acestea, în ciuda faptului că utilizatorii se pot conecta cu numeroși furnizori de cablu diferiți, există doar suport pentru un serviciu de top: PlayStation Vue. Aceasta începe de la 44,99 USD pe lună și vine cu un proces de cinci zile.

Există totuși câteva alte modalități de a urmări. DirecTV Now oferă un flux live TLC în pachetul său de 40 USD pe lună și include sezoanele 1-6 Logodnicul de 90 de zile în biblioteca sa la cerere, precum și în majoritatea episoadelor anterioare din Happily Ever After ?. Dacă găsiți DirecTV Acum un pic prea scump, Hulu vă permite să transmiteți fluxul în fiecare sezon al fericirii Ever After? la cerere pentru 7,99 USD pe lună, deși nu veți putea urmări noi episoade.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Ar trebui să rețineți că TLC UK transmite în prezent sezonul 5 al emisiunii principale, cu reluări de Înainte de cele 90 de zile și fericit până la urmă? amestecat. În prezent, nu există nicio dată confirmată pentru sezonul patru din fericit până la urmă? dar, în general, noile episoade durează câteva luni pentru a ajunge în Marea Britanie. Vom fi siguri că actualizăm această postare, deoarece vor fi dezvăluite mai multe detalii.

Dacă aveți un abonament la cablu TV, vizionați Logodnicul de 90 de zile este usor. Clienții Sky trebuie pur și simplu să se conecteze la aplicația Sky Go pentru a transmite online TLC (Channel 140). Clienții Virgin și BT pot face același lucru folosind aplicațiile Virgin TV Go și respectiv BT TV.

Nu vă faceți griji: dacă nu aveți cablu sau sunteți la un furnizor care nu oferă TLC, puteți continua TVPlayer. Acestea fiind spuse, TLC nu este unul dintre canalele gratuite, așa că va trebui să achiziționați un membru PLUS Lite. Aceasta este gratuită pentru prima lună, apoi 5,99 lire sterline în fiecare lună după aceea. Trebuie să rețineți că TVPlayer este blocat în regiune, totuși, va trebui să vă aflați în Marea Britanie sau să utilizați un server VPN britanic pentru a urmări.

Australia

steagul australiei

În Australia, nu există încă niciun sezon oficial de patru emițători. TLC prezintă în prezent sezonul șase din seria principală și, dacă sunteți abonat Foxtel, îl puteți transmite în direct folosind aplicația Foxtel Go. Nu ești un client Foxtel? În acest caz, puteți obține acces înregistrându-vă la Foxtel Now pentru 25 USD AUD pe lună.

Alte locații

Dacă locuiți undeva fără un oficial Logodnicul de 90 de zile radiodifuzor, poate fi necesar să cumpărați anotimpurile anterioare individual. Vestea bună este că acest spectacol este ușor de găsit pe platformele internaționale precum Amazon și iTunes.

Nu uitați: dacă sunteți în prezent în străinătate în vacanță, puteți accesa fluxurile din țara de origine conectându-vă la un VPN.

Pot transmite Fiancé de 90 de zile cu un VPN gratuit?

Deși s-ar putea să fiți tentat să încercați să faceți streaming Logodnicul de 90 de zile cu un VPN gratuit, vă sfătuim cu fermitate. În primul rând, aceste servicii sunt inundate constant de utilizatori, iar rețelele lor nu sunt de obicei suficient de mari pentru a răspândi încărcarea. Acest lucru înseamnă că veți experimenta timpi de încărcare lungi, pauze dese pentru tamponare și, eventual, chiar deconectare aleatorie de la VPN. În plus, majoritatea VPN-urilor gratuite sunt blocate de platformele populare de streaming, astfel încât este posibil să nu puteți urmări nimic.

VPN-urile gratuite nu costă bani, dar nu sunt în totalitate gratuite: plătiți doar cu informațiile personale în loc de numerar. Indiferent dacă îți monitorizează interesele, introducând anunțuri sau folosind cookie-uri de urmărire pentru a te urmări de la un site la altul, VPN-urile gratuite pot strânge o cantitate imensă de informații despre modul în care utilizați internetul. Acest lucru poate fi apoi utilizat pentru a construi un profil de consum detaliat și vândut terților ulterior, fără să știți.

În sfârșit, este greu de spus VPN-urilor legitime gratuite celor care încearcă doar să-ți infecteze sistemul cu malware. O lucrare din 2015 a dezvăluit că din 283 de aplicații VPN gratuite examinate, aproape 40% au inclus malware, 18% nu au folosit deloc criptare și peste 80% au fost vulnerabile la scurgeri IPv6. Riscurile nu vor dispărea în cazul companiilor mai mari, mai bine cunoscute; am văzut că un jucător important din această industrie vinde lățimea de bandă inactivă a utilizatorilor săi pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Cea mai bună modalitate de a vă proteja pe dvs. și informațiile dvs. personale online este să utilizați un VPN bine stabilit, cu o politică de confidențialitate transparentă a clienților.

Din fericire, după sezonul patru: premisă și distribuție

Întotdeauna din fericire după sezonul 4

Logodnicul de 90 de zile urmează mai multe cupluri logodite, în timp ce se pregătesc să se căsătorească. Răsucirea? Un partener este din afara SUA, iar viza lor le permite să stea doar 90 de zile. Dacă nu se căsătoresc în această perioadă, trebuie să plece din țară. Din fericire vreodată? revizuiește cuplurile la scurt timp și examinează relațiile lor conjugale.

Mai jos, veți găsi fiecare cuplu confirmat în sezonul al patrulea din Fericirea Ever After?

 1. Larissa și Colt
 2. Azan și Nicole
 3. Jay și Ashley
 4. Paolo și Russ
 5. Andrei și Elisabeta
 6. Pedro și Chantelle
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 53

Adblock
detector