Cum să urmărești gratuit Legendele de mâine din DC sezonul 5 online

Cum să urmărești DC Legends of Tomorrow Sezonul 5 online

Al cincilea sezon al Legendelor de mâine al DC va începe 21 ianuarie la 21:00 EST (ora 18:00 PST / 2 AM GMT). În total, vor fi șaisprezece episoade, cu unul lansat în fiecare săptămână, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta ca acest sezon să se încheie cândva în aprilie. Cu toate acestea, întrucât este afișat doar în serviciile blocate în regiune, va trebui să aveți o VPN pentru a urmări în timp ce călătoriți în străinătate. Citiți mai departe pentru a afla cum să transmiteți stream-ul online Legends of Tomorrow sezonul 5 online oriunde (chiar și peste hotare).

În acest articol, vom explora sursele oficiale pentru streaming în direct Legendele lui Tomorrow. De asemenea, vor fi disponibile fluxuri neoficiale (piratate), dar nu recomandăm utilizarea acestora. Fluxurile neoficiale tind să aibă o calitate scăzută a imaginii și sunt adesea luate offline. Puteți face flux Legendele de maine oricum online gratuit, astfel încât fluxurile neoficiale nu sunt cu adevărat necesare.

Ar trebui să rețineți că Legends of Tomorrow va fi transmis numai pe servicii de streaming blocate în regiune. Aceasta înseamnă că, dacă călătoriți în străinătate și nu există nicio emițătoare oficială în țara dvs., veți avea nevoie de o VPN (rețea privată virtuală) pentru a vă conecta la serviciile de streaming înapoi acasă.

Cum să urmăriți DC Legendele de maine online cu un VPN

Serviciile de streaming sunt adesea disponibile numai în anumite țări și nu vă vor permite să urmăriți din străinătate. Cu toate acestea, schimbând adresa IP folosind un VPN, puteți să vă răsfățați ușor locația și să vizionați Legendele de maine online, chiar și în străinătate.

Iată cum puteți viziona DC Legends of Tomorrow online de oriunde:

 1. Alegeți un furnizor VPN. Am menționat ExpressVPN mai sus, dar Cyberghost și NordVPN sunt de asemenea opțiuni bune.
 2. Accesați site-ul web al furnizorului VPN și descărcați cea mai recentă versiune a software-ului său. Asigurați-vă că veți obține versiunea corectă pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Instalați software-ul și lansați-l
 4. Selectați un server din Statele Unite
 5. După ce serverul se conectează, utilizați un site web cum ar fi whatsmyip.org pentru a vă asigura că aveți acum o adresă IP a S.U.A.
 6. Accesați site-ul oficial al CW din browserul dvs. web
 7. Faceți clic pe ultimul episod din Legendele de maine pentru a începe să joci

Pentru a vă asigura că nu trebuie să așteptați pentru a vedea noi episoade, vă recomandăm să încercați această metodă în alte emisiuni sau episoade timpurii înainte de publicarea celor noi. În acest fel, puteți schimba serverele sau contacta serviciul clienți înainte de timp, dacă ceva nu merge bine.

Cum să veghezi Legendele de maine gratuit pe televizorul american

Steagul SUA

Legendele de maine se afișează pe The CW, o rețea de difuzare în aer liber, în aer liber, în Statele Unite. Fiecare nou episod care se difuzează pe CW este postat și pe site-ul lor oficial, CWTV.com, la ora 11 p.m. EST în noaptea în care aeriană. Dacă vă aflați în S.U.A., acest lucru înseamnă că puteți viziona noi episoade de Legendele de maine gratuit, prin simpla deschidere a unui browser, navigare pe site și clic pe ultimul episod.

Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele modalități de a viziona spectacolul în direct. O altă opțiune este să vă înscrieți la USTVnow, un serviciu TV gratuit, de vârf, care se adresează armatei americane staționate de peste mări. Acesta oferă toate canalele de difuzare din SUA în definiție standard, inclusiv The CW. Vă puteți înscrie de oriunde și tot ce trebuie să furnizați este numele și adresa de e-mail.

O altă opțiune este să vă înscrieți la un serviciu TV online „mănunchi slab”. Acest lucru vă va permite să vizionați emisiunea în direct în definiție înaltă. Iată o listă a câtorva „pachete slabe” care includ CW:

 • LA&T TV Acum: 65 USD USD / lună pentru 65+ canale
 • YouTube TV: 49,99 USD / lună pentru 60+ canale
 • Hulu cu TV live: 54,99 USD / lună pentru 60+ canale
 • FuboTV: 59,99 USD / lună pentru 100+ canale

Nu uitați, toate serviciile de mai sus sunt blocate în regiune. Ca atare, va trebui să aveți un VPN pentru a urmări dacă sunteți în străinătate. ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, permițându-vă să vizionați fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Unde mai pot viziona Legends of Tomorrow online?

Pe lângă faptul că este disponibil pe site-ul oficial al CW, Legendele de maine poate fi găsită și în alte câteva locuri. Iată o listă de site-uri pe care le puteți transmite Legendele de maine din SUA, Canada, Marea Britanie și Australia.

Canada

Steagul canadian

Legendele de maine va fi transmis de asemenea în direct în format HD pe CTV Sci-fi, în același timp în care este difuzat în Statele Unite. Din păcate, va trebui să vă conectați cu detaliile furnizorului de cablu pentru a le urmări. În plus, dacă pierdeți un episod, îl puteți transmite după câteva ore la cerere.

CTV este geo-blocat, așa că va trebui să fie fie în Canada, fie să utilizați un server VPN canadian pentru a-l accesa.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

În momentul de față, nu există nicio dată oficială a lansării Legends of Tomorrow în Marea Britanie. Sezoanele anterioare au difuzat pe Sky One și Now TV la scurt timp după lansarea lor în SUA, deși acest lucru nu pare să fie cazul pentru sezonul cinci.

Australia

steagul australiei

Dacă vă aflați în Australia, puteți prinde Legendele de maine În fiecare miercuri la 21:30 AEDT (luni seara la 21:00 EST) pe Foxtel 8. Dacă acest canal este inclus ca parte a pachetului TV, îl puteți transmite online fără costuri suplimentare prin intermediul site-ului sau aplicației Foxtel GO. În caz contrar, vă puteți înscrie la Foxtel Now pentru 25 USD pe lună.

Serviciile Foxtel sunt disponibile doar în Australia, deci dacă sunteți în străinătate, veți avea nevoie de un VPN.

Pot să curg Legendele de maine cu un VPN gratuit?

Nu vă recomandăm să utilizați un VPN gratuit. În timp ce unele VPN-uri gratuite vă pot permite să vă ocoliți temporar de blocurile de conținut geografic, acestea nu vor funcționa suficient de bine pentru streamingul HD fără buffer. Unii vor memora tampon cu fluxuri SD.

VPN-urile gratuite au adesea mii de utilizatori care încearcă să se conecteze la infrastructura învechită. Aceasta duce la întreruperi serverului și la semnalele căzute. În plus, majoritatea VPN-urilor gratuite vă vor limita utilizarea datelor. Limita de date este adesea mult sub cea necesară pentru a transmite video SD sau HD.

În plus, acestea păstrează adesea jurnalele de activitate ale utilizatorilor, ceea ce duce la invazii de confidențialitate pe care VPN-urile trebuie să le elimine. Pentru a vă proteja confidențialitatea, vă recomandăm să utilizați un VPN cu o înregistrare a protejării confidențialității utilizatorilor.

Pentru o listă detaliată de VPN-uri care sunt excelente pentru streamingul video, consultați ghidul nostru pentru VPN-uri.

Ce este Legendele de mâine ale DC?

Legendele de maine este un serial de televiziune supererou dezvoltat de Marc Guggenheim, Phil Klemmer, Andrew Kreisberg și Greg Berlanti. Spectacolul se bazează pe personaje din benzi desenate DC și are loc în „Arrowverse”, un univers fictiv comun care încorporează personaje din emisiunile CW Săgeată, Blițul, Vulpe, Super-fata, si altii.

Îl joacă pe Arthur Darvill (Doctor Who’s “Rory Williams”) ca Rip Hunter, un aventurier care călătorește în timp și liderul grupului de eroi; Caity Lotz (MTV's) Valea Morții) ca asasin și vigilent; Wentworth Miller și Dominic Purcell (din Evadare din pușcărie faima) ca doi hoti care nu au superputeri; și Brandon Routh (vedeta lui 2006 Supraom) ca om de știință / inginer care a creat un costum mecanic care îi permite să schimbe dimensiunea.

Complotul spectacolului se învârte în jurul amenințării unui nemuritor rău numit Vandal Savage, care intenționează să distrugă lumea. Eroii călătoresc în timp, vizitând Egiptul Antic, Uniunea Sovietică, S.U.A., în anii 1970, și alte locuri și vremuri exotice, în timp ce alungă și luptă cu această ființă malefică.

Pe lângă aspectul călătoriei în timp a spectacolului, mulți spectatori se bucură de dialogul ingenios și de acțiunea rapidă Legendele de mâine ale DC.

Dacă nu ați mai văzut show-ul înainte și doriți să fiți la curent cu sezonul actual, episodul pilot și majoritatea episoadelor din sezoanele anterioare sunt disponibile pe Netflix, precum și în CraveTV în Canada.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 54 = 64

Adblock
detector