Cum să urmărești gratuit materialele Sale întunecate (chiar dacă ești în străinătate)

Cum să urmărești materialele Sale întunecate online gratuit, chiar dacă în străinătate

Materialele sale întunecate urmează să aibă premiera Duminică, 3 noiembrie la ora 20:00 GMT (16:00 EST / 1 PM PST) pe BBC One. În timp ce puteți viziona materialele Sale întunecate gratuit pe BBC iPlayer, veți avea nevoie de o VPN (rețea virtuală virtuală) pentru a o urmări din străinătate, deoarece conținutul acestei platforme este restricționat geo. Dacă încercați să urmăriți din afara Regatului Unit, veți vedea următorul mesaj: „BBC iPlayer funcționează numai în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”

Recomandăm doar surse oficiale pentru vizionarea noului Materialele Lui întunecate Seriale TV online. Motivul pentru aceasta este că fluxurile neautorizate sunt de obicei cu rezoluție scăzută, cu performanțe generale slabe și, de obicei, nu sunt legale. Este posibil să descoperiți că o sursă fără licență este întreruptă în mod regulat prin tamponare și întârziere. În plus, fluxurile neoficiale prezintă riscul de a fi deconectate pentru încălcarea dreptului de autor. Din fericire, puteți viziona materialele Sale întunecate online gratuit pe BBC iPlayer.

Materialele Lui întunecate va fi disponibil numai pe platformele blocate în regiune. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a putea urmări din afara Regatului Unit.

Cum să urmărești gratuit materialele Sale întunecate online

Vestea bună este că este rapid și ușor să configurați un VPN și să deblocați BBC iPlayer în străinătate. Urmați aceste instrucțiuni pas cu pas simple pentru a urmări materialele Sale întunecate de oriunde v-ați afla în lume.

Iată cum puteți urmări materialele Sale întunecate online gratuit din străinătate:

  1. Înscrieți-vă cu un VPN care deblochează BBC iPlayer. Vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, NordVPN și CyberGhost lucrează și cu BBC iPlayer și oferă o valoare excelentă pentru bani.
  2. Descărcați și instalați o aplicație VPN sau o extensie de browser. Asigurați-vă că este versiunea corectă pentru dispozitivul dvs. (dispozitivul de la care doriți să urmăriți materialele Sale întunecate).
  3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Marea Britanie. Aceasta vă va aduce adresa IP britanică necesară pentru a debloca BBC iPlayer din străinătate.
  4. Accesați BBC iPlayer și înregistrați-vă pentru un cont gratuit, furnizând o adresă de e-mail și creând o parolă. De asemenea, vi se va solicita următoarele informații: data nașterii, țara și codul poștal din Marea Britanie (orice cod poștal din Marea Britanie va face acest lucru).
  5. Testați-vă VPN-ul selectând un flux live al unuia dintre canalele BBC (Materialele sale întunecate vor fi transmise pe BBC One). Acum, conținutul trebuie deblocat!

Mai aveți probleme la vizionarea BBC iPlayer? Încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. pentru a vă asigura că adresa dvs. IP anterioară a fost uitată. De asemenea, poate merita să vă conectați la un alt server din Marea Britanie, în cazul în care adresa IP pe care o utilizați a fost listată la negru.

Cum să urmăriți materialele Sale întunecate gratuit la televizorul britanic

drapelul din Marea Britanie

Poti sa te uiti Materialele Lui întunecate online gratuit pe BBC iPlayer. Acest lucru necesită să aveți un cont BBC iPlayer, dar crearea unuia este gratuită și durează doar un minut. Nu este necesar să vă faceți griji dacă ați ratat un episod, deoarece BBC iPlayer face ca acesta să fie disponibil la cerere pentru câteva săptămâni după difuzare..

BBC iPlayer este disponibil numai în Marea Britanie, așa că dacă călătorești peste hotare nu vei putea să-l urmărești. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a putea transmite materialele Sale întunecate în străinătate (în afara Regatului Unit). Conectându-vă la un server din Marea Britanie, puteți obține o adresă IP din Marea Britanie pentru a debloca BBC iPlayer de oriunde. ExpressVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. Acest lucru înseamnă că îl puteți încerca cu BBC iPlayer și puteți primi o rambursare completă dacă nu corespunde așteptărilor dvs..

Unde mai pot urmări materialele Sale întunecate online?

BBC nu este singurul loc în care poți urmări materialele Sale întunecate. De fapt, aceasta este o producție comună cu HBO. În timp ce Materialele Sale întunecate va avea premiera pe BBC One și BBC iPlayer pe 3 noiembrie, va veni la HBO o zi mai târziu pe 4 noiembrie. HBO este disponibil în SUA și zeci de țări din întreaga lume. Aceasta include Canada, China și Spania.

În timp ce BBC iPlayer este liber de vizionat, HBO este un serviciu de abonament. Există o serie de moduri în care puteți viziona HBO. S-ar putea să descoperiți că îl puteți adăuga la pachetul TV existent (prețurile variază). Aceasta vă va permite să urmăriți prin intermediul aplicației HBO Go. Cu toate acestea, există și opțiunea de a merge fără cablu cu HBO Now. În timp ce prețurile abonamentelor variază în funcție de țară, un abonament HBO din SUA costă 14,99 USD USD pe lună. Aceasta include o probă gratuită de 7 zile (perioada de încercare gratuită variază, de asemenea, în funcție de țară și poate dura până la o lună).

Dacă sunteți în afara SUA, puteți totuși să vă accesați contul HBO și conținutul cu o VPN și să urmăriți materialele Sale întunecate. ExpressVPN este cel mai bun pariu (nu toate VPN-urile funcționează cu HBO).

În sfârșit, HBO poate fi accesat și prin diverse servicii de streaming, inclusiv Amazon Prime Video, Apple TV, Hulu, AT&T TV, PlayStation Vue și The Roku Channel. Ca și BBC iPlayer, HBO este geo-blocat. Dacă vă aflați într-o țară în care HBO nu este disponibil sau doriți să urmăriți versiunea de HBO a altei țări, veți avea nevoie de o VPN.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări materialele Sale întunecate online?

din pacate, multe VPN-uri gratuite nu pot debloca BBC iPlayer sau HBO. Ce este mai rău, cele care pot debloca astfel de servicii de streaming tind să fie mult prea lente. VPN-urile gratuite sunt notorii pentru viteza lentă și problemele de performanță, inclusiv retardul și buffering-ul. Inutil să spun, acest lucru vă poate împiedica plăcerea materialelor Sale întunecate.

Un alt motiv pentru care recomandăm prudență cu VPN-urile gratuite este lipsa lor de securitate. O VPN de calitate ar trebui să cripteze datele dvs. și să includă o politică fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea. Cu toate acestea, unele VPN-uri gratuite nu reușesc să ofere astfel de funcții. De fapt, unele de fapt înregistrați datele de navigare ale utilizatorilor și vinde-o către terți. Din aceste motive, considerăm că VPN-urile gratuite nu valorează riscul.

La ce ne putem aștepta de la materialele Sale întunecate?

Materialele sale întunecate este o serie britanică de aventuri fantastice, bazată pe seria romană de Philip Pullman. Situat într-o lume alternativă în care oamenii au însoțitori de animale cunoscuți sub numele de dæmons, His Dark Material urmează Lyra, o tânără orfană care trăiește cu savanți la Jordan College, Oxford, care descoperă un secret periculos și pleacă în căutarea prietenului ei dispărut..

Primul sezon constă din opt episoade și va urma evenimentele din Northern Lights, prima carte din trilogia Sa Materiale întunecate.. Spectacolul a fost deja reînnoit pentru un al doilea sezon, alcătuit din alte opt episoade pentru a urmări evenimentele din continuare The Subtle Knife. Prin urmare, este probabil să existe un al treilea sezon pe baza cărții finale, The Amber Spyglass.

Cine este în distribuția materialelor Sale întunecate?

Materialele sale întunecate au atras o distribuție impresionantă. James McAvoy va juca rolul lui Lord Asriel în timp ce Ruth Wilson o înfățișează pe doamna Coulter. Dafne Keen o interpretează pe tânăra protagonistă, Lyra. Alți membri ai distribuției includ Clarke Peters (The Master) de The Wire și Lin-Manuel Miranda (creatorul și vedeta muzicalului Hamilton) în rolul lui Lee Scoresby.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 16 =

Adblock
detector