Cum să urmărești gratuit părintele Brown sezonul 8 online

Cum să urmăriți părintele Brown sezonul 8 online

Părintele Brown sezonul 8 va transmite mai departe 6 ianuarie la 14:15 GMT (9:15 AM EST / 6:15 AM PST) pe BBC One și BBC iPlayer. Episoadele vor fi difuzate în fiecare săptămână timp de două săptămâni. Cu toate acestea, merită să știți că platforma BBC iPlayer este blocată în regiune și este disponibilă doar în Marea Britanie. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări sezonul 8 al părintelui Brown (sau orice alt conținut BBC iPlayer) în străinătate.

Vom recomanda doar surse oficiale pentru urmărire Părintele Brown sezonul 8. Cu toate că este posibil să existe fluxuri fără licență, vă sfătuim să le utilizați. În special, fluxurile neautorizate sunt, de obicei, de calitate slabă, cu rezoluție scăzută și lag și frecvență frecventă. În plus, surse neoficiale sunt adesea scoase din offline pentru încălcarea dreptului de autor, ceea ce te poate face să ratezi premiera sezonului în întregime. Din fericire, îl puteți viziona gratuit pe sezonul 8 al părintelui Brown, astfel încât nu este necesar să riscați astfel de surse nesigure.

Părintele Brown sezonul 8 va fi afișat doar pe platformele cu geo-restricționare. Ca atare, va trebui să aveți un VPN pentru a-l urmări dacă călătoriți în străinătate (în afara Regatului Unit).

Cum să urmărești gratuit părintele Brown sezonul 8 online

Vestea bună este că, folosind un VPN, puteți viziona gratuit sezonul 8 al Părintelui Brown din orice parte a lumii și vă puteți conecta BBC iPlayer așa cum v-ați face de obicei de acasă. Urmați pașii de mai jos.

Iată cum puteți viziona sezonul 8 al lui Father Brown online gratuit în străinătate (în afara Regatului Unit):

  1. Înscrieți-vă cu un serviciu VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN. Totuși, CyberGhost și NordVPN deblochează și BBC iPlayer și oferă o valoare excelentă pentru bani.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN sau extensia browserului. Fiecare dintre VPN-urile de mai sus oferă o varietate de aplicații pentru diferite platforme, așa că asigurați-vă că selectați versiunea corectă pentru dispozitivul dvs..
  3. Deschideți aplicația VPN și conectați-vă la un server din Marea Britanie pentru a obține o adresă IP din Marea Britanie. Acest lucru vă permite să deblocați BBC iPlayer și să transmiteți în direct streamul părintelui sezonul 8 în străinătate.
  4. Înscrieți-vă pentru un cont BBC iPlayer dacă nu îl aveți deja. Acest lucru necesită să introduceți adresa de e-mail, să creați o parolă și să furnizați numele, data nașterii și un cod poștal din Marea Britanie (orice cod poștal din Marea Britanie este acceptat).
  5. Selectați un videoclip BBC iPlayer sau un stream live. Acum, conținutul ar trebui să fie redat fără restricții. Dacă este încă blocat, vă recomandăm să ștergeți cookie-urile browserului.

Părintele Brown sezonul 8 va transmite în direct pe BBC iPlayer. Testând VPN-ul dvs. cu BBC iPlayer în avans, puteți evita să lipsiți din cauza unor probleme tehnice neașteptate. De asemenea, vă oferă suficient timp pentru a contacta serviciul de asistență al VPN-ului dvs. pentru a primi îndrumări, dacă este necesar.

Cum să trăiești în direct părintele Brown sezonul 8 la televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Puteți trăi în flux Părintele Brown sezonul 8 pe BBC iPlayer pe 6 ianuarie la 14:15 GMT. Ba mai mult, episoadele sunt disponibile la cerere la scurt timp după difuzarea lor inițială. În timp ce BBC iPlayer este un serviciu gratuit, va trebui să vă înscrieți pentru un cont înainte de a putea urmări. Contrar credinței populare, nu vi se cere să introduceți un număr de licență TV, deși va trebui să furnizați câteva date personale de bază, inclusiv numele dvs., data nașterii și un cod poștal din Marea Britanie (orice cod poștal din Marea Britanie va face).

Conținutul BBC iPlayer este blocat în regiune și este accesibil numai în Marea Britanie. Cu toate acestea, cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer vă permit să deblocați conținutul său de oriunde în lume. Pur și simplu conectați-vă la un server din Marea Britanie și veți primi o adresă IP din Marea Britanie care vă permite să vizionați părintele sezonul 8 în străinătate. ExpressVPN deblochează BBC iPlayer și vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Acest lucru înseamnă că îl puteți încerca fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit

Unde altundeva pot să mă uit la părintele Brown sezonul 8 online?

În timp ce părintele Brown sezonul 8 va avea premiera pe BBC iPlayer, ne putem aștepta ca episoadele să vină la diverse alte servicii de streaming in viitorul apropiat. Aceasta se bazează pe faptul că puteți viziona anotimpurile anterioare ale părintelui Brown în multe țări din întreaga lume. În special, primele șase sezoane ale părintelui Brown sunt disponibile pentru a putea urmări pe Netflix Marea Britanie. Aceasta necesită un abonament plătit, care are un preț de la 5,99 GBP sau 7,99 USD pe lună.

Puteți achiziționa, de asemenea, primele șapte sezoane ale părintelui Brown pe Amazon Prime cu anotimpuri de la 3,99 GBP la 7,99 GBP. Acest lucru este mult mai rentabil decât achiziționarea de episoade individuale care sunt de 2,49 £ fiecare. Părintele Brown s-a difuzat în mod tradițional pe PBS în SUA și ABC în Australia. Inutil să spun, veți avea nevoie de un VPN pentru a accesa oricare dintre aceste opțiuni în străinătate, din cauza restricțiilor geografice la loc. De exemplu, conectarea la un server a unui server din Australia înseamnă că veți avea o adresă IP australiană pentru deblocarea ABC.

Ce știm despre părintele Brown sezonul 8?

Sezonul 8 al Părintelui Brown va consta din 10 episoade, la fel ca anotimpurile anterioare. Primul episod este intitulat „Corul celest” și va fi difuzat pe 6 ianuarie 2020. Inutil să spun, vom vedea pe preotul romano-catolic Părintele Brown să continue exploatările sale de soluționare a criminalității. Cu toate acestea, există mai multe vești bune pentru fani; BBC l-a reînnoit deja pe părintele Brown pentru un al nouălea sezon, care va fi difuzat în 2021.

Povestile din sezonul 8 vor include părintele Brown care investighează uciderea unui apicultor excentric și intervine atunci când predicțiile unui ghicitor amenință reîntâlnirea familiei doamnei McCarthy. Părintele Brown trebuie, de asemenea, să alerge pentru a-l salva pe Bunty de pe zgarda, în timp ce a fost încercată pentru crimă.

Ce membri ai distribuției se întorc pentru sezonul 8 al părintelui Brown?

Părintele omonim Brown este interpretat de Mark Williams al lui Harry Potter, care desigur se va întoarce pentru sezonul 8. De asemenea, întoarcerea pentru sezonul 8 sunt personaje obișnuite, printre care doamna McCarthy (Sorcha Cusack), inspectorul Mallory (Jack Deam), sergentul Goodfellow (John Burton) ), și Bunty Windermere (Emer Kenny). În mod special, vom vedea și revenirea inspectorului șef Valentine (Hugo Speer) pentru prima dată din 2014.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 43 =

Adblock
detector