Cum să urmărești Harry Potter pe Netflix de oriunde în 2023

Cum să urmărești Harry Potter pe Netflix de oriunde

Dacă ești Potterhead, probabil te-ai întrebat: când va fi Harry Potter pe Netflix? Ei bine, veți fi bucuroși să știți că toate filmele cu Harry Potter vin pe Netflix. din pacate, nu vor apărea în bibliotecile Netflix din întreaga lume și poate fi vizionat doar în Franța, Belgia, Spania, Australia și Noua Zeelandă (unele dintre filme sunt disponibile și pe Netflix Canada).

Netflix folosește filtre de locație geografică pentru a vă asigura că bibliotecile de conținut sunt diferite în funcție de locația dvs. Dar să nu vă faceți griji. Dacă doriți să urmăriți Harry Potter pe Netflix în SUA, Marea Britanie sau oriunde în afara numărului foarte limitat de țări în care este disponibil standard, veți avea nevoie de un VPN. Utilizarea unei rețele virtuale virtuale (VPN) poate sustrage filtrele Netflix și vă poate ajuta să accesați un catalog care include Harry Potter.

VPN-urile criptează tot traficul de internet care curge către și de pe dispozitiv și îl direcționează printr-un server intermediar la alegere. Tunelul criptat este practic incontestabil, ceea ce înseamnă că nici Netflix și ISP-ul dvs. nu vă pot da seama ce sunteți online. Și atunci când selectați un server în, să zicem Australia, adresa dvs. IP este schimbată cu una australiană. În consecință, toate site-urile web și aplicațiile gazdă la care vă conectați presupun că vă aflați fizic în țară.

Cum să urmărești Harry Potter pe Netflix folosind un VPN

  Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 gratuit online

Iată cum poți urmări Harry Potter pe Netflix de oriunde în lume:

 1. Alegeți un furnizor VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative excelente la costuri reduse.
 2. Descărcați aplicația relevantă pentru dispozitivul dvs. direct de pe site-ul furnizorului sau de pe piața oficială a aplicațiilor.
 3. După finalizarea instalării, ștergeți memoria cache și cookie-urile pentru a elimina identificatorii de locație vechi. Reporniți dispozitivul.
 4. Conectați-vă la un server VPN din Australia. Recomandăm Australia, deoarece găzduiește în prezent întreaga bibliotecă de filme cu Harry Potter și mai multe VPN-uri de top (inclusiv cele de mai sus) pot accesa biblioteca Australia Netflix.
 5. Navigați la Netflix și conectați-vă cu datele de autentificare existente în contul Netflix.
 6. Transmiteți tot conținutul Harry Potter care vă place.

Rețineți că este necesar să selectați un anumit server pentru a debloca biblioteca Netflix pe care o doriți. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi cea potrivită, puteți contacta echipa de asistență a clientului VPN.

Cel mai bun VPN pentru a urmări Harry Potter: ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023 blochează netflixTestat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru a-l urmări pe Harry Potter online de oriunde în lume. Furnizorul oferă peste 3.000 de servere pe tot globul, inclusiv o mulțime de opțiuni în Australia. Acesta protejează tot traficul web cu criptare de grad militar, împreună cu măsuri suplimentare de securitate, cum ar fi un comutator de ucidere pe internet, secretul perfect înainte și protecția împotriva scurgerilor DNS. Vitezele rapide și asistența fiabilă a clienților fac parte din pachet și un cont permite până la cinci conexiuni simultane.

  Cum să urmărești Mica Sirena în direct! online de oriunde

ExpressVPN are un potențial excelent de deblocare și poate permite accesul la mai multe biblioteci Netflix, inclusiv cea australiană.

Ce mai pot face cu un VPN?

VPN-urile vă păstrează în siguranță și securitate pe internet, confortabil, știind că amprenta dvs. digitală este departe de a privi. Aceasta înseamnă că hackerii care se află în rețelele publice publice nu vă pot vedea informațiile, iar activitatea dvs. online nu poate fi urmărită de furnizorul sau de serviciul de internet..

În afară de Netflix, un VPN poate debloca o mulțime de site-uri de streaming geo-restricționate populare, cum ar fi Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer, Adult Swim și multe altele.

VPN-urile sunt o idee excelentă pentru accesarea produselor bancare și financiare în timp ce călătoriți în străinătate. Puteți arăta ca și cum v-ați autentificat din țara de origine, evitând indicatoarele roșii de conformitate și posibile alerte de fraudă.

Ce filme cu Harry Potter sunt disponibile pe Netflix?

Toate filmele cu Harry Potter enumerate mai jos sunt disponibile pe Netflix Franța, Belgia, Spania, Australia și Noua Zeelandă. Doar ultimele patru filme sunt disponibile pe Netflix Canada.

 1. Harry Potter și piatra filozofală
 2. Harry Potter și Camera Secretelor
 3. Harry Potter și prizonierul din Azkaban
 4. Harry Potter și Pocalul de Foc
 5. Harry Potter și Ordinul Phoenix
 6. Harry Potter și Prințul Semipur
 7. Harry Potter și sfinții morții (partea 1)
 8. Harry Potter și sfinții morții (partea 2)

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix

„Harry Potter World” de Tony Hisgett licențiat sub CC BY 2.0

About the author

Comments

 1. țeaua dvs. nu vor putea accesa informațiile dvs. personale și financiare. De asemenea, puteți utiliza un VPN pentru a accesa conținutul restricționat geografic, cum ar fi site-uri web și aplicații care sunt disponibile doar în anumite țări. De exemplu, puteți utiliza un VPN pentru a accesa servicii de streaming precum Hulu, BBC iPlayer sau Amazon Prime Video, care sunt disponibile doar în anumite țări. În plus, un VPN poate fi util pentru a evita cenzura online și pentru a proteja confidențialitatea dvs. atunci când utilizați rețele Wi-Fi publice. În concluzie, utilizarea unui VPN este o modalitate excelentă de a accesa conținutul restricționat geografic, inclusiv filmele cu Harry Potter pe Netflix, și de a vă proteja în siguranță și securitate pe internet.

 2. kersii și guvernele nu pot accesa informațiile dvs. personale și nu pot urmări activitățile dvs. online. În plus, VPN-urile vă permit să accesați conținutul geo-restricționat, cum ar fi filmele și emisiunile TV care nu sunt disponibile în țara dvs. de origine. De asemenea, puteți utiliza un VPN pentru a evita cenzura și restricțiile de internet impuse de guvernele autoritare. În general, un VPN este o investiție excelentă pentru a vă proteja confidențialitatea și a vă bucura de acces nelimitat la conținutul online.

Comments are closed.