Cum să urmărești ITV în SUA

Cum să urmărești ITV în SUA (1)


Pentru a viziona ITV în direct din America, veți avea nevoie de un VPN, însă nu toate VPN-urile vor funcționa cu ITV. Vă vom arăta care le face și cum le puteți utiliza pentru a transmite ITV în SUA.

VPN-urile îți îmbunătățesc securitatea online prin criptarea traficului. Acest lucru împiedică Furnizorul de servicii Internet (ISP), angajatorul sau guvernul să vadă ce faceți online. Puteți utiliza, de asemenea, un VPN pentru a accesa site-urile și serviciile din afara zonei de difuzare prevăzute. Este foarte simplu: aceste site-uri găsesc locația utilizatorului verificând adresa IP a acestora, dar atunci când vă conectați la un VPN, vi se oferă o nouă adresă IP specifică regiunii pentru țara în care se află serverul ales..

Platforma de streaming online a ITV se numește ITV Hub. Este disponibil numai pentru utilizatorii din Marea Britanie și, din cauza măsurilor sale de restricție geo-restricțională, nu toate VPN-urile o pot debloca în străinătate. Vom acoperi VPN-urile recomandate mai detaliat mai târziu, dar dacă sunteți grăbiți, puteți găsi o scurtă privire de ansamblu a fiecăruia de mai jos:

 1. ExpressVPN Cu un accent puternic pe securitate, confidențialitate și viteză, precum și o capacitate excelentă de deblocare, ExpressVPN este ideal pentru streaming ITV în SUA.
 2. CyberGhost Acest serviciu are servere de mare viteză, optimizate în streaming, securitate preconfigurată și o interfață prietenoasă pentru începători.
 3. NordVPN Un VPN excepțional versatil, cu viteze mari, caracteristici avansate de securitate și posibilitatea de a debloca ITV de oriunde.
 4. IPVanish Un serviciu rapid, ușor, cu o limită mare de conexiune și un suport puternic pentru mai multe platforme, IPVanish este perfect pentru streaming în timp ce mergeți.
 5. PrivateVPN Oferă viteze mai bune decât media, nu păstrează jurnalele și deblochează cu ușurință mai multe platforme populare, inclusiv ITV Hub.
 6. Surfshark Dispune de o capacitate excelentă de deblocare, o politică fără jurnal și o gamă largă de caracteristici de securitate.
 7. Scutul Hotspot Rapid și de încredere, cu un angajament puternic în ceea ce privește securitatea dvs., Hotspot Shield face ușor să urmăriți ITV Hub, oriunde v-ați afla în lume.

Cum să urmăriți ITV în SUA cu un VPN

VPN-urile pot părea descurajante, dar sunt destul de simplu de utilizat. Mai jos, vă vom explica cum să urmăriți ITV-ul în SUA sau de oriunde altundeva:

 1. Începeți prin a vă înregistra la una dintre VPN-urile de mai jos (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați software-ul, asigurându-vă că veți obține versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din Marea Britanie.
 4. Conectați-vă la ITV Hub și încercați să redați un videoclip. Ar trebui să se încarce imediat, dar, dacă nu, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîncărcați pagina.

OBȚINE GRATUIT UN VPN PREMIUM: Aveți nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp? Fie că plecați în vacanță sau doriți doar să vizionați un spectacol specific în ITV, puteți profita de ExpressVPN Garanție de returnare de 30 de zile. În timp ce va trebui să plătiți în avans, puteți anula în orice moment pentru a primi o rambursare completă, permițându-vă efectiv să urmăriți gratuit ITV în străinătate.

Alegerea celor mai bune VPN-uri pentru streaming ITV în străinătate

A decide ce VPN să folosească este rar la fel de simplu. Noi servicii apar tot timpul și fiecare oferă funcții diferite. Pentru a facilita lucrurile, atunci când găsim cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea ITV în SUA, am decis să recomandăm doar serviciile care îndeplinesc toate criteriile de mai jos:

 • Deblochează ITV Hub și servicii similare de streaming britanic
 • Oferă conexiuni rapide, fiabile
 • Jurnalele nu au informații de identificare personală
 • Utilizează criptarea puternică și oferă diferite caracteristici suplimentare de securitate
 • Oferă aplicații pentru cele mai populare platforme și dispozitive

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea ITV în SUA

Aruncați o privire mai jos pentru a afla care sunt VPN-urile cele mai bune pentru deblocarea ITV-ului în străinătate:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv în Marea Britanie. Acesta este un VPN rapid, de încredere, care vă permite să vizionați video în direct HD fără niciun decalaj sau buffering. Mai bine, poate debloca în mod fiabil serviciile de streaming majore, inclusiv ITV Hub și Netflix UK din străinătate.

Acest serviciu asigură că traficul dvs. este ascuns în orice moment cu o combinație de criptare de 256 biți, un comutator de oprire (care oprește toate transferurile de date în cazul în care vă deconectați brusc), secret perfect înainte și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. În timp ce puteți plăti cu Bitcoin pentru un plus de anonimat, ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare deci ești protejat în orice mod. Nevoie de ajutor? Puteți accesa asistența pentru clienți 24/7 prin chat-ul live.

ExpressVPN oferă aplicații pentru dispozitive Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Include firmware personalizat pentru a face instalarea serviciului pe un router cât mai simplu posibil.

Pro:

 • Nu există probleme care deblochează conținutul de streaming din Marea Britanie în timp ce în străinătate, cum ar fi Netflix, BBC iPlayer și altele
 • Conexiuni consistente și rapide
 • Greu de bătut pe confidențialitate și securitate
 • Plătește anonim cu Bitcoin

Contra:

 • Puțin mai scump decât rivalii

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN pentru ITV: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Este un serviciu rapid, de încredere, care pune un accent major pe securitatea online și confidențialitatea. Cel mai bun lucru este furnizat cu o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are în prezent peste 5.700 de servere în 89 de țări (inclusiv aproximativ 486 de servere în Marea Britanie). Este conceput pentru a face streaming-ul cât mai simplu posibil: fiecare server arată serviciul, deblochează încărcarea curentă a serverului, iar viteza este suficient de mare pentru a transmite conținut HD în direct fără nici o memorare tamponabilă. CyberGhost permite până la șapte conexiuni simultane, în timp ce majoritatea rivalilor săi permit între trei și șase.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui serviciu este că toate funcțiile sale de securitate sunt activate în mod implicit. Acestea includ criptarea de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor, blocarea anunțurilor, scanarea malware și un comutator de oprire (atât în ​​aplicațiile desktop cât și în aplicațiile mobile). CyberGhost nu înregistrează nicio informație de identificare personală dar vă permite să vă înscrieți în mod anonim dacă doriți. Este un serviciu foarte ușor de utilizat, dar asistența este disponibilă prin chat-ul live 24/7, în cazul în care ai nevoie.

CyberGhost are aplicații Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Funcționează cu routere de rețea selectate, dar trebuie configurat manual mai întâi.

Pro:

 • Servere rapide, optimizate pentru streaming
 • Caracteristici solide de confidențialitate și securitate activate în mod implicit
 • Opțiune low-cost cu aplicații prietenoase pentru începători

Contra:

 • Lipsa de opțiuni de configurare poate frustra utilizatorii de energie

Scorul nostru:

4 din 5

Cea mai bună opțiune de buget: CyberGhost este rapid, accesibil și ideal pentru accesarea serviciilor geo-blocate precum ITV Hub în străinătate. Planurile sale includ o garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre Cyberghost

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are cea mai mare rețea a oricărui furnizor major: peste 5.400 de servere din 62 de țări, cu peste 700 doar în Marea Britanie. Acesta este un serviciu foarte rapid, cu capacități excelente de deblocare; vă permite să accesați nu doar ITV, ci și alte câteva platforme britanice, inclusiv BBC iPlayer, Amazon Prime Video și All 4.

Acest VPN include mai multe caracteristici avansate de securitate. Există criptare de 256 biți, un comutator de ucidare specific pentru aplicație, un adblocker, un scaner malware și protecție împotriva DNS, WebRTC, IPv6 și scurgeri de redirecționare a porturilor. Puteți utiliza chiar două VPN simultan sau vă puteți conecta la Tor printr-o VPN dacă doriți. NordVPN nu păstrează jurnalele, astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat live în caz de probleme.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru MacOS, Linux, Windows, iOS și Android. Poate fi instalat manual pe routere wireless selectate.

Pro:

 • Rețea de server extinsă
 • Furnizorul de buget care nu are în vedere caracteristicile de securitate sau confidențialitate
 • Politica fără jurnale
 • Vitezele sunt suficient de rapide pentru streamingul HD

Contra:

 • Aplicația pentru desktop poate fi incomodă de utilizat

Scorul nostru:

4.5 din 5

FAST ȘI SIGURĂ: NordVPN oferă viteze mari, o capacitate de deblocare excepțională și libertatea de a vă adapta securitatea pentru a vă satisface nevoile. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish oferă acces la peste 1.200 de servere distribuite în peste 60 de țări, inclusiv în Marea Britanie. Acest serviciu este rapid, fiabil și ușor, cu capacități decente de deblocare, motiv pentru care a fost mult timp preferatul celor care doresc să transmită fluxuri pe dispozitive mobile. În plus, permite până la zece conexiuni simultane, ceea ce este mult mai mult decât majoritatea altor VPN.

Acest VPN vă asigură traficul folosind o combinație de criptare de 256 biți, un comutator de ucidere (doar versiuni desktop) și protecție IPv6 și DNS împotriva scurgerii. Puteți alege să vă descoperiți traficul OpenVPN, ceea ce vă ajută să ascundeți faptul că utilizați un VPN. IPVanish are o politică fără jurnaluri, deci nu există niciun risc ca activitățile voastre să vă fie identificate. Reprezentanții de asistență pentru clienți sunt pregătiți să vă ajute prin chat live 24 de ore din 24.

IPVanish oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Amazon Fire TV și Firestick. Instalarea manuală este necesară pentru utilizarea cu platforme bazate pe Linux sau routere de casă.

Pro:

 • Viteze foarte rapide
 • Funcții impresionante de securitate și confidențialitate
 • Un serviciu complet fără logistică nu vă va compromite confidențialitatea

Contra:

 • Nu acceptă bitcoin

Scorul nostru:

4 din 5

STREAM ITV ORICE: IPVanish este un VPN de mare viteză, conștient de securitate, cu o limită de conexiune ridicată și un suport multi-platformă puternic. Include o garanție de returnare de 7 zile.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are mai puține servere decât unii dintre rivalii săi (88 din 57 de țări, inclusiv șase în Marea Britanie), dar oferă viteze peste medie și poate debloca cu ușurință o gamă largă de platforme de streaming încăpățânate, inclusiv ITV Hub, BBC iPlayer, Netflix Marea Britanie și Toate 4. Până la șase conexiuni simultane sunt permise, ceea ce înseamnă că puteți proteja majoritatea, dacă nu toate, de dispozitivele dvs. simultan.

Acest serviciu folosește criptarea de 256 biți, DNS, WebRTC și protecția împotriva scurgerilor IPv6 și un comutator de ucidere (doar Windows) pentru a vă menține în siguranță în orice moment. Puteți plăti cu Bitcoin dacă doriți, dar PrivateVPN are o politică strictă fără jurnaluri, deci ești aproape anonim în orice fel. Chat-ul live este disponibil 22 de ore pe zi (fără PST 1-3 PM) și, dacă vă confruntați, personalul vă poate instala și configura programul de la distanță pentru dvs..

PrivateVPN oferă aplicații Windows, Android, MacOS și iOS. Poate fi instalat manual pe dispozitive Linux și routere internet.

Pro:

 • Vitezele sunt suficient de bune pentru streaming de înaltă calitate
 • Câștigarea reputației pentru lista lor tot mai mare de site-uri pe care le deblochează
 • Furnizor de jurnale zero

Contra:

 • Număr mic de servere
 • Chat-ul în direct nu este în permanență

Scorul nostru:

4.5 din 5

STREAMING FĂRĂ STRES: PrivateVPN are viteze mari, capacitate excelentă de deblocare și un angajament puternic în privința vieții private. În plus, oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are peste 1000 de servere distribuite în peste 60 de țări. Este o alegere puternică pentru streaming, nu numai datorită vitezei sale, ci pentru că deblochează platforme majore precum Netflix, ITV Hub și Hulu de oriunde. Și mai bine, spre deosebire de majoritatea rivalilor săi, acest VPN nu are limită de conectare. Acest lucru vă permite să vă protejați toate dispozitivele simultan.

Acest serviciu folosește criptarea AES pe 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor WebRTC, IPv6 și DNS pentru a vă menține activitățile private în orice moment. Mai important, Surfshark nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica. Există opțiunea de a plăti în cryptocurrency pentru o confidențialitate și mai mare. Aplicațiile sunt foarte ușor de utilizat, dar dacă ai nevoie de ajutor, asistența clienților este disponibilă 24/7 în timpul chat-urilor live.

Surfshark vine cu aplicații pentru Windows, Linux, Android, MacOS și iOS. Poate fi instalat manual pe routerele de rețea acceptate.

Pro:

 • Conectați câte dispozitive doriți
 • Deblochează ITV și multe servicii similare
 • Vitezele decente

Contra:

 • Nu are cea mai mare rețea în jur
 • Unele servere mai lente decât altele

Scorul nostru:

4 din 5

VEZI LA ORICE DISPOZITIV: Surfshark este un VPN conștient de securitate care nu numai că deblochează ITV-ul în SUA, ci vă permite să urmăriți cea mai înaltă calitate posibilă, pe oricare dintre dispozitivele dvs. Acest serviciu este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

7. Scutul Hotspot

Scutul Hotspot

Scutul Hotspot operează peste 3.000 de servere din peste 70 de țări, ceea ce înseamnă că este o modalitate excelentă de a debloca platformele de streaming geo-restricționate. De fapt, pe lângă faptul că vă permite să urmăriți ITV Hub, acest VPN deblochează servicii precum Netflix, Hulu și CBS All Access. În plus, întrucât vă puteți conecta până la cinci dispozitive simultan, veți fi liber să vizionați pe orice dispozitiv vă place cel mai mult.

Acest serviciu este dotat cu o gamă largă de caracteristici de securitate, inclusiv criptare de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator de oprire (care oprește automat toate transferurile de date în cazul în care pierdeți conexiunea la VPN. Hotspot Shield nu păstrează nicio informație de identificare personală după ce v-ați deconectat. Dacă aveți probleme, puteți contacta asistența clienților prin chat live, 24 de ore din 24.

Hotspot Shield oferă aplicații pentru MacOS, Windows, iOS și Android.

Pro:

 • Viteze constant mari
 • Puternic pe securitate
 • Deblochează ITV Hub de oriunde

Contra:

 • Câteva probleme de confidențialitate anterioare
 • Fără aplicație Linux

Scorul nostru:

4.5 din 5

VPN FRIENDLY USER: Hotspot Shield este foarte ușor de utilizat, dar nu vă lăsați păcălit: are o mulțime de caracteristici puternice de securitate, capacitate de deblocare puternică și viteze mari. Există chiar și o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Pot transmite ITV în străinătate cu un VPN gratuit?

S-ar putea să fiți tentat să utilizați un VPN gratuit, dar sfătuim să nu facem acest lucru. Deși au mai mulți utilizatori decât servicii plătite, de obicei, VPN-urile gratuite nu au suficiente servere pentru a răspunde cererii și pentru a oferi viteza necesară pentru streamingul HD. Acest lucru înseamnă că videoclipurile sunt de natură să tamponeze pe perioade lungi de timp, dacă acestea sunt redate deloc. În plus, adesea, VPN-urile gratuite nu pot ocoli măsurile stricte de georestrucție utilizate de platforme precum ITV Hub, ceea ce înseamnă că este posibil să nu puteți urmări nimic.

Ați putea să vă întrebați cum aceste servicii își pot permite să funcționeze. Adesea, veți constata că folosesc un model de afaceri suportat de anunțuri sau solicitați utilizatorilor să plătească pentru viteze mai mari. Cu toate acestea, unele VPN-uri gratuite merg chiar mai departe, stocând cookie-uri de urmărire pe dispozitivul utilizatorului și colectând informații precum site-urile pe care le vizitează și cât de des. Aceste date pot fi apoi vândute agenților de publicitate, cel mai frecvent fără cunoștința dvs. sau consimțământul explicit.

Apoi se pune problema securității. Analiza recentă a 283 de aplicații VPN gratuite a constatat că peste 38% conțineau malware, 18% nu foloseau deloc criptare și mai mult de 80% au scăpat informații personale pe IPv6. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că un serviciu mai mare va fi mai sigur: am văzut chiar și o VPN gratuită importantă care vinde lățimea de bandă a utilizatorilor săi pentru a facilita o botnet.

Cel mai eficient mod de a te proteja online este să folosești un VPN de renume și bine pus la punct, cu o evidență dovedită de a proteja confidențialitatea clienților săi.

Cum se creează un cont ITV Hub în străinătate

înscrieți-vă la ITV Hub

Înainte de a putea urmări orice, va trebui să vă creați un cont. Pentru început, accesați pagina de înregistrare ITV Hub. Majoritatea informațiilor pe care vi se va solicita introducerea sunt destul de standard, dar ITV vă solicită și codul poștal. Puteți introduce aici orice cod poștal în limba engleză, deoarece ITV nu verifică dacă locuiți acolo. Rețineți că codurile poștale scoțiene nu vor fi acceptate; telespectatorii din Scoția pot să introducă un cod poștal englez sau să folosească în schimb platforma de streaming regională a ITV, STV Player.

După ce ați introdus informațiile, faceți clic pe Trimite și verificați adresa dvs. de e-mail. Acum, vă puteți conecta pur și simplu la un server VPN din Anglia, conectați-vă la ITV Hub și puteți începe să faceți streaming. Dacă intenționați să vizionați transmisiuni în direct, vi se cere să aveți o licență TV britanică. Cu toate acestea, ITV Hub nu verifică acest lucru și, în esență, rulează pe un sistem de onoare.

De ce altfel ar trebui să folosesc un VPN?

ITV nu este singurul serviciu la care vă permite un VPN să accesați în străinătate. Site-urile de pariuri precum Betfred și Unibet sunt adesea disponibile doar în Marea Britanie, dar le puteți utiliza normal ca conectându-vă la un server britanic în prealabil. De asemenea, VPN-urile vă permit să accesați în mod securizat serviciul bancar online RBS, HSBC sau NatWest. Ca bonus suplimentar, acestea reduc șansa de a declanșa o alertă automată de fraudă, pur și simplu pentru că v-ați autentificat dintr-o altă țară.

Rețelele publice Wifi sunt convenabile, dar rareori sunt bine securizate. Drept urmare, acestea sunt o țintă populară pentru hackeri. Cu toate acestea, deoarece VPN-urile vă criptează traficul, activitățile dvs. sunt păstrate private și nu pot fi citite de nimeni. În plus, din moment ce traficul dvs. este dirijat prin servere din altă parte a lumii, VPN-urile sunt o modalitate ușoară de a ocoli filtrarea web impusă de guvern sau de proprietarul de hotspot.

Ce pot urmări pe ITV Hub?

ITV Hub vă permite să transmiteți în direct și gratuit șase canale TV (ITV, ITV2, ITVBe, ITV3, ITV4, CITV). Există și o selecție largă de conținut la cerere, iar mai jos, am enumerat câteva dintre cele mai populare titluri ale serviciului:

 1. Emmerdale
 2. Insula Iubirii
 3. Singura cale este Essex
 4. Scoate-ma in oras
 5. Vocea
 6. Dansând pe gheață
 7. Bună dimineața Marea Britanie
 8. Hell’s Kitchen
 9. Urmărirea
 10. Spectacolul Jeremy Kyle
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2