Cum să urmărești Love Island USA online de oriunde

Cum să urmărești Love Island USA online de oriunde

Primul sezon al Insula Love SUA va avea premiera pe CBS, 9 iulie, la ora 17:00 PST (8 PM EST). Vei avea loc un nou episod în fiecare săptămână până pe 7 august, cu excepția cazului în care sezonul se va prelungi parțial. Nu puteți beneficia de acest spectacol? Nu vă faceți griji: mai jos, vă vom anunța cum să difuzați versiunile internaționale ale Insula Love SUA din orice parte a lumii.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Acest spectacol este probabil să fie extrem de popular, astfel încât fluxurile fără licență sunt aproape inevitabile. Cu toate acestea, acestea au adesea calitate video subpar și pot fi scoase offline în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Este foarte ușor de urmărit Insula Iubirii online și puteți viziona chiar și o serie de episoade în valoare de câteva săptămâni în mod gratuit, astfel încât nu este necesar să recurgeți la surse nesigure și terțe părți.

Insula Love SUA va fi disponibil numai pe serviciile de streaming blocate în regiune. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a le urmări Insula Love SUA in alte țări.

Cel mai bun VPN pentru Love Island SUA: ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Multe servicii de streaming verifică adresa IP a utilizatorului și îi împiedică să urmărească ceva dacă nu sunt dintr-o anumită țară. Cu toate acestea, VPN-urile vă permit să vă schimbați adresa IP, spoofând locația dvs. și vă permit să vizionați conținut de genul Insula Love SUA in strainatate. Iti recomandam ExpressVPN: este o VPN rapidă și fiabilă, cu o capacitate puternică de deblocare, securitate de cea mai bună calitate și peste 3.000 de servere din întreaga lume.

Puteți începe cu ExpressVPN în doar câteva minute. Alegeți lungimea abonamentului preferat (una, șase sau douăsprezece luni) și plătiți. Există chiar și opțiunea de a plăti cu Bitcoin dacă doriți un strat suplimentar de anonimat. Cu toate acestea, acest serviciu nu înregistrează nicio informație de identificare personală, astfel încât să nu poți fi urmărită în niciun fel. ExpressVPN vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că puteți transmite flux Insula Iubirii fără riscuri și solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU IUBIREA ISOLĂ: ExpressVPN oferă viteze mari, protecții puternice de securitate și confidențialitate și acces la servere din 94 de țări. Deblochează de asemenea servicii precum Netflix, Hulu și CBS All Access, ceea ce îl face ideal pentru vizionare Insula Love SUA in strainatate.

Cum să vizionezi Love Island SUA în străinătate cu un VPN

Cu o VPN potrivită, deblocarea serviciilor geo-restricționate este ușoară. Urmați pașii de mai jos pentru a transmite fluxul live Insula Love SUA în Marea Britanie, Canada, Australia sau oriunde altundeva:

 1. În primul rând, înregistrați-vă pentru o VPN adecvată dacă nu ați făcut-o deja. Am menționat ExpressVPN mai sus, dar NordVPN și CyberGhost sunt ambele alternative puternice, cu costuri reduse.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. Există câteva versiuni diferite din care să alegeți, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Apoi, conectați-vă la unul dintre serverele americane ale VPN-ului dvs. (orașul nu contează).
 4. Conectați-vă la unul dintre serviciile de mai jos și redați un videoclip. Ar trebui să înceapă imediat, dar dacă vedeți o eroare (cum ar fi CBS "Hopa! Acest videoclip nu este disponibil în regiunea dvs..”), Ștergerea cookie-urilor și a cache-ului, apoi reîncărcarea paginii ar trebui să rezolve majoritatea problemelor.

Insula Love SUA va fi transmis în direct, deci este important să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează înainte de începerea spectacolului. În acest fel, veți cunoaște în prealabil orice problemă și ar trebui să aveți totuși timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN, ceea ce înseamnă că nu va trebui să pierdeți începutul unui episod.

Vezi si: Cum să urmărești versiunea britanică a Insula Iubirii online gratis

Cum să transmiteți stream-ul Love Island SUA la televizorul american

Steagul SUA

CBS este singura emisiune prezentată Insula Love SUA. Dacă pachetul dvs. de cablu TV include deja această rețea sau dacă aveți un Hulu cu Live TV, PlayStation Vue, fuboTV sau contul YouTube TV, puteți pur și simplu conectați-vă și urmăriți Insula Iubirii gratuit.

Dacă nu aveți cablu și doriți să faceți flux Insula Iubirii gratuit, aveți două opțiuni. Primul este să aștepți ca CBS să adauge noi episoade la biblioteca sa la cerere. Acest lucru se întâmplă de obicei la câteva ore după difuzare, iar episoadele vor fi disponibile cel puțin pentru câteva săptămâni. Vrei să vizionezi live? Deoarece toate serviciile de streaming de mai sus includ o probă gratuită (de obicei o săptămână), puteți să vă înscrieți, să urmăriți Insula Iubirii, apoi anulează-ți contul și trece la un alt serviciu atunci când procesul expiră.

Cea mai ușoară cale de a ceas Insula Love SUA fără cablu este să vă înscrieți la CBS All Access: la 5,99 USD USD pe lună, acest serviciu este mult mai puțin costisitor decât oricare dintre celelalte menționate mai sus.

Toate platformele de streaming de mai sus sunt restricționate din punct de vedere geografic, iar unii necesită să utilizați o metodă de plată legată de o adresă din SUA. Abonații existenți se pot conecta normal ca în străinătate, conectându-se la un server VPN din SUA.

Unde mai pot viziona Love Island din SUA?

Canada

Steagul canadian

Insula Love SUA va fi transmisă simultan CTV. Dacă primiți deja acest canal ca parte a pachetului dvs. de cablu, puteți să vă conectați doar cu detaliile furnizorului dvs. și să urmăriți Insula Love SUA live sau la cerere, fără costuri suplimentare. Cu toate acestea, fără un abonament disponibil doar online, nu există nicio modalitate de vizionare Insula Iubirii în Canada, dacă nu aveți cablu.

Irlanda

Irlanda-flag

Conform programului de difuzare a primăverii Virgin Media, fanii irlandezi se pot aștepta să le vadă pe ambele Insula Love SUA și Insula Iubirii Australia pe Virgin Media Two cândva în acest an. Deocamdată nu au fost confirmate date sau ore, totuși, și cum acest canal transmite în prezent versiunea britanică a Insula Iubirii, este posibil Insula Love SUA nu va fi afișat până când Insula Love Marea Britanie sezonul cinci s-a terminat.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

S-a raportat pe larg că Insula Love SUA va fi afișat pe ITVBe începând cu 9 iulie. Totuși, acest lucru nu pare să fie cazul Programul de difuzare al ITV nu are înregistrări Insula Love SUA in viitorul apropiat.

Cu toate acestea, putem să speculăm la data lansării. Anul trecut, Insula Iubirii Australia a fost difuzat pe ITVBe în august, la o lună după ce seria originală s-a încheiat în Australia. Prin această logică, putem specula în mod rezonabil Insula Love SUA va începe să difuzeze în Marea Britanie la începutul lunii septembrie.

Pot viziona versiunile internaționale ale Love Island din SUA?

În prezent, Insula Love Marea Britanie și Love Island SUA sunt singurele versiuni ale emisiunii cu un emițător american. Hulu include primele patru sezoane complete Insula Love Marea Britanie în abonamentul său de bază (5,99 USD pe lună cu un test de o săptămână). Mai bine, încarcă o săptămână în valoare de episoade din sezonul cinci în fiecare sâmbătă, ceea ce înseamnă că nu veți fi niciodată prea în urmă.

Desigur, dacă sunteți doar temporar în SUA, nimic nu vă împiedică să utilizați un VPN pentru a accesa servicii de streaming din țara de origine. De exemplu, puteți urmări Insula Iubirii Belgia / Olanda pe RTL sau chiar să melodizeze Insula Iubirii Australia pe 9Acum când începe mai târziu în acest an.

Cum funcționează Love Island SUA?

Insula Love SUA funcționează în același mod ca și versiunea britanică a emisiunii, cu o mică diferență: este filmat în Fiji în locul Majorei. Premisa este simplă: 11 sau 12 persoane intră în vilă și oricine nu ajunge într-un cuplu este eliminat din emisiune. Cu toate acestea, nu sunteți în siguranță doar pentru că ați găsit un partener, deoarece oamenii noi ajung, oamenii schimbă partenerii și alianțele sunt rupte tot timpul.

Când rămân doar patru cupluri, fanii pot vota cuplul pe care ar dori să-l câștige. Acești doi concurenți sunt apoi prezentați cu un joc în stil de dilemă a prizonierilor: pot împărți banii pentru premii (50.000 de lire sterline în versiunea britanică) sau pot încerca să-și păstreze totul singur. Iată captura: dacă ambele persoane încearcă să păstreze banii, ei pleacă fără nimic.

Cine sunt concurenții Love Island din SUA din 2019?

 • Cashel Barnett, 27 de ani, din Sacramento
 • Kyra Green, 22 de ani, din Los Angeles
 • Zac Mirabelli, 22 de ani, din Chicago
 • Alana Morrison, 21 de ani, din New Haven
 • Weston Richey, 25 de ani, din Dallas
 • Yamen Sanders, 24 de ani, din Los Angeles
 • Mallory Santic, 25 de ani, din Vancouver, Washington
 • Alexandra Stewart, 25 de ani, din Los Angeles
 • Caroline Viehweg, 21 de ani, din Los Angeles
 • Elizabeth Weber, 24 de ani, din New York
 • Michael Yi, 29 de ani, din Miami
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =

Adblock
detector