Cum să urmărești Mica Sirena în direct! online de oriunde

Cum să urmărești Mica Sirena în direct! online cu un VPN

Mica Sirena Live! difuzat pe 5 noiembrie 2023. Dacă ați ratat transmisia live, nu vă faceți griji! Vă vom explica unde îl puteți găsi pentru a-l relansa din nou și din nou! Rețineți că veți avea nevoie de un VPN pentru a putea urmări Mica Sirenă în direct! din strainatate. Acest lucru se datorează faptului că conținutul este blocat în regiune și disponibil numai în SUA. Din fericire, există câteva VPN-uri de înaltă calitate, care pot evita cu ușurință astfel de restricții geografice.

Recomandăm doar surse oficiale pentru urmărire Mica Sirenă în direct!. Deși există o mulțime de surse neautorizate, acestea tind să fie de calitate inferioară, cu rezoluție scăzută. Mai mult, unele fluxuri neautorizate sunt scoase offline pentru încălcarea dreptului de autor. Puteți evita toate aceste probleme, urmărind live The Little Mermaid Live! prin una dintre sursele oficiale menționate mai jos.

Mica Sirenă în direct! va fi disponibil numai pe platformele blocate în regiune. Din acest motiv, veți avea nevoie de un VPN dacă doriți să îl urmăriți în străinătate (în afara SUA).

Cum să urmărești Mica Sirena în direct! online cu un VPN

Cu un VPN, îl puteți arăta ca și cum ați naviga dintr-o altă țară. Acest lucru este foarte util pentru deblocarea conținutului geore-restricționat, cum ar fi The Little Mermaid Live !. Abia aștepți să înceapă? Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii simpli de mai jos.

  Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 online gratis (oriunde)

Iată cum să urmărești The Little Mermaid Live! Online în străinătate (în afara SUA):

 1. Înscrieți-vă cu un VPN. Vă recomandăm ExpressVPN dar CyberGhost și NordVPN sunt două alternative accesibile pentru vizionarea The Little Mermaid Live! din strainatate.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN sau extensia browserului pentru dispozitivul dvs. (dispozitivul de pe care doriți să îl urmăriți pe Little Mermaid Live!).
 3. Conectați-vă la un server din SUA pentru o Adresa IP a SUA. Acest lucru vă va permite să deblocați ABC sau Disney + și să le urmăriți în străinătate (în afara SUA).
 4. Pentru a viziona prin ABC, va trebui să vă conectați la un furnizor american de televiziune prin cablu. În cazul Disney +, este necesar un abonament plătit.
 5. Accesați ABC sau Disney + și selectați un videoclip care ar trebui să fie redat fără restricții. Dacă conținutul este încă blocat, ar trebui să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului.

Cum să urmărești Mica Sirena în direct! la televizorul american

Steagul SUA

La momentul scrierii, singura cale de a urmări The Little Mermaid Live! este pe ABC (deși va veni Disney + pe 12 noiembrie 2023). Aceasta necesită abonament la TV prin cablu și să vă conectați la ABC folosind detaliile de conectare la cablu TV. Puteți urmări prin ABC.com sau prin aplicația ABC. În timp ce ABC este disponibil printr-o serie de servicii de streaming populare, inclusiv AT&T TV și Hulu, Mica Sirenă în direct! a fost disponibil pentru vizionare în direct în ziua difuzării și nu este oferit la cerere.

Vă rugăm să rețineți că ABC este blocată în regiune și este disponibilă numai în SUA. Cu toate acestea, puteți urmări în continuare din străinătate conectându-vă la un server american prin intermediul unei VPN. Un loc bun pentru început este cu ExpressVPN, care oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Aceasta înseamnă că puteți încerca ExpressVPN fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă VPN nu respectă așteptările dvs..

Unde mai pot viziona online The Little Mermaid online?

Dacă nu aveți abonament la televiziune prin cablu, singura altă modalitate de a urmări Mica Sirenă în direct! va fi pornit Disney+. Serviciul de streaming urmează să se lanseze în SUA, Canada și Țările de Jos în 12 noiembrie 2023. Un abonament Disney Disney + are un preț de 6,99 USD pe lună, în timp ce abonamentul anual este de 69,99 USD (acest lucru este ușor mai ieftin la 5,83 USD pe lună).

  Cum să urmărești Legacies sezonul 2 online gratuit de oriunde

Disney + va veni în Australia și Noua Zeelandă în 19 noiembrie 2023. Cu toate acestea, cele din Regatul Unit, Franța, Germania și Spania vor trebui să aștepte până la 31 martie 2023. Ca atare, va trebui să utilizați un VPN în pentru a urmări The Little Mermaid Live! pe Disney +, în funcție de locația dvs. Conectându-vă la un server din SUA, Canada sau Olanda, ați avea o adresă IP a SUA, canadiană sau olandeză pentru deblocarea platformei în străinătate.

Ce ar trebui să știu despre The Little Mermaid Live?

Mica Sirena Live! este un televizor muzical special bazat pe filmul de animație din 1989, Mica Sirenă. Creat pentru ABC, acesta prezintă un format hibrid în care filmul a fost proiectat în fața unui public în direct și intercalat cu spectacole muzicale live ale melodiilor din film (precum și versiunea pe scena Broadway). Mica Sirenă în direct! a fost difuzat pe ABC pe 5 noiembrie, 2023 și a atras 9,01 milioane de spectatori.

Cine se află în distribuția Mica Sirenă în direct?

Distribuția Mica Sirenă în direct! este format din diverși actori și cântăreți populari. În special, Auliʻi Cravalho joacă rolul prințesei Ariel în timp ce Jodi Benson, vocea originală a lui Ariel, introduce specialul. De asemenea, îi are pe Regina Latifah ca Ursula, Shaggy ca Sebastian, John Stamos ca Chef Louis, Graham Phillips ca Prințul Eric și Amber Riley ca emcee..

Ce melodii apar în The Little Mermaid Live?

Mica Sirena Live! prezintă toate melodiile populare din filmul de animație original, inclusiv Partea din lumea ta și Under the Sea. Iată o listă completă a melodiilor listate în ordinea apariției:

 • Fathoms Under – Eric, Grimsby și Ensemble
 • Fiicele lui Triton – Emcee, Ensemble
 • O parte din lumea ta – Ariel
 • O parte din lumea ta (reprise) – Ariel
 • Sub mare – Sebastian, Ariel și Ensemble
 • Suflete nefericite sărace – Ursula și Ariel
 • Vocea ei – Eric
 • Les Poissons – Chef Louis
 • Kiss the Girl – Sebastian, Ensemble
 • If Only – Ariel, Eric
 • Sufletele nefericite sărace (reprise) – Vanessa, Ursula
 • Final fericit – distribuit

About the author

Comments

 1. ă sau nu doriți să utilizați un VPN, există și alte opțiuni pentru a urmări The Little Mermaid Live! online. În prezent, nu există alte surse oficiale pentru a urmări spectacolul în direct, dar este posibil să apară în viitor. În plus, puteți căuta surse neautorizate, dar trebuie să fiți atenți la calitatea și legalitatea acestora. Este important să vă protejați de viruși și malware și să nu încălcați drepturile de autor. În general, recomandăm să utilizați surse oficiale și să respectați drepturile de autor pentru a sprijini artiștii și creatorii de conținut.

 2. ttle Mermaid online?

  Mica Sirena Live! este disponibilă numai pe platformele blocate în regiune, cum ar fi ABC și Disney . Cu toate acestea, există și alte opțiuni pentru a viziona The Little Mermaid online. Puteți cumpăra sau închiria filmul pe Amazon Prime Video, Google Play sau iTunes. De asemenea, puteți verifica serviciile de streaming precum Netflix, Hulu sau HBO Max pentru a vedea dacă sunt disponibile acolo.

  Ce ar trebui să știu despre The Little Mermaid Live?

  The Little Mermaid Live! este un spectacol muzical live, care combină elemente de teatru și film. Spectacolul este o adaptare a filmului Disney din 1989, cu muzică de Alan Menken și versuri de Howard Ashman și Glenn Slater. În spectacol, actori și cântăreți interpretează rolurile personajelor, în timp ce filmul este proiectat pe un ecran mare în fundal.

  Cine se află în distribuția Mica Sirenă în direct?

  Distribuția Mica Sirenă în direct! include actrița Aulii Cravalho în rolul Ariel, Queen Latifah în rolul Ursulei, Shaggy în rolul lui Sebastian și John Stamos în rolul lui Chef Louis. Spectacolul este regizat de Hamish Hamilton și produs de Richard Kraft și David Jammy.

  Ce melodii apar în The Little Mermaid Live?

  The Little Mermaid Live! include toate melodiile clasice din filmul original, precum “Part of Your World”, “Under the Sea” și “Kiss the Girl”. Spectacolul include, de asemenea, două melodii noi scrise de Alan Menken și Glenn Slater, “If Only” și “Her Voice”.

 3. opțiune pentru a urmări The Little Mermaid Live! este prin intermediul platformei de streaming Disney , care va fi disponibilă începând cu 12 noiembrie 2023. Cu toate acestea, trebuie să aveți un abonament plătit pentru a putea accesa conținutul. De asemenea, rețineți că Disney este, de asemenea, blocat în regiune și este disponibil numai în anumite țări. Pentru a accesa conținutul din străinătate, va trebui să utilizați un VPN pentru a vă conecta la un server dintr-o țară în care Disney este disponibil. În general, recomandăm să utilizați surse oficiale pentru a urmări The Little Mermaid Live!, deoarece sursele neautorizate pot fi de calitate inferioară și pot încălca drepturile de autor.

Comments are closed.