Cum să urmărești New Girl Sezonul 7 online de oriunde

Ați dori să urmăriți Fată nouă sezonul 7 online gratuit, chiar și atunci când sunteți în străinătate? Astăzi, vă vom anunța cum să transmiteți fluxul Fată nouă, modul în care o rețea virtuală virtuală (VPN) ocolește blocarea regională și care sunt cele mai bune VPN-uri de utilizat.

Cum să urmărești online New Girl sezonul 7

Mai devreme anul asta, Fată nouă și-a încheiat al șaptelea și ultimul sezon. În timp ce serialele anterioare au avut 22 de episoade, sezonul 7 a menținut-o scurtă și dulce cu doar opt. Acest lucru îl face perfect pentru vizionarea de binge, iar mai jos, vom explica exact ce servicii vă permit să faceți doar asta.

Vom recomanda doar surse oficiale în această postare. Ca și în cazul celor mai populare emisiuni TV, Fată nouă are partea sa corectă de fluxuri nelicențiate. Cu toate acestea, acestea sunt adesea disponibile numai în definiție standard și nu există nicio garanție că vor rămâne online pentru nicio perioadă de timp. Aceasta nu este însă o problemă, deoarece există mai multe locuri pe care le poți urmări Fată nouă în mod legitim, gratuit.

Cel mai bun VPN pentru streaming New Girl: ExpressVPN

ExpressVPN streaming video

Utilizarea unui VPN este una dintre cele mai ușoare metode de a împiedica monitorizarea activităților dvs. online. Un VPN criptează traficul, astfel încât administratorul de rețea sau furnizorul de servicii de internet nu pot spune cu siguranță ce aveți de gând. Ca bonus suplimentar, VPN-urile vă permit să vă răsfățați locația și să accesați site-urile blocate din străinătate. Vă recomandăm ExpressVPN: este suficient de rapid pentru a transmite fără întrerupere, oferă servere în 94 de țări și poate debloca cu ușurință platforme încăpățânate precum Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

Durează doar un minut pentru a începe: alege doar o lungime de abonament (o lună, șase luni sau un an) și plătești. Aceasta începe o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, oferindu-ți mult timp pentru a testa serviciul și pentru a vedea dacă acesta corespunde așteptărilor tale. Dacă nu, fără nicio problemă - doar anulați și veți primi o rambursare completă. Acest proces înseamnă că puteți utiliza ExpressVPN pentru o acoperire gratuită, pe termen scurt, de exemplu, dacă părăsiți țara în vacanță sau doriți să urmăriți un anumit eveniment.

LUNI GRATUITE: Alegeți planul de un an al ExpressVPN pentru a obține gratuit trei luni în plus și a economisi 49% din costul total. Aceasta vă reduce factura lunară la doar 6,67 USD.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Cum să urmărești New Girl în străinătate cu un VPN

Nou pentru VPN și nu sunteți sigur cum să începeți? Urmați pașii de mai jos pentru a debloca cele mai multe servicii geo-blocate:

  1. În primul rând, înregistrați-vă la un serviciu VPN adecvat. Am menționat deja ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative alternative puternice, cu costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN. Fiecare sistem de operare are o versiune diferită, așa că asigurați-vă că veți obține cea corectă.
  3. Alege unul dintre oficiali Fată nouă emisiuni din lista de mai jos.
  4. Conectați-vă la un server VPN din țara corespunzătoare. Ați folosi un server american pentru a debloca FOX, de exemplu, sau un server britanic pentru Amazon Prime Video.
  5. Încercați să transmiteți videoclipuri pe site-ul ales. Ar trebui să se încarce aproape instantaneu, dar, dacă nu, încercați să reîncărcați pagina sau să reporniți browserul.

Dacă doriți să urmăriți un eveniment live, vă recomandăm să parcurgeți pașii de mai sus. Acest lucru vă asigură că, dacă orice nu funcționează așa cum vă așteptați, veți avea tot timpul suficient pentru a primi ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN..

Unde să urmăriți online New Girl sezonul 7

Chiar dacă nu apar noi episoade, Fată nouă rămâne extrem de popular și, ca atare, este disponibil în mai multe țări din întreaga lume. Mai jos, vom explica ce servicii vă permit să transmiteți fluxul Fată nouă unde ești.

NE

Steagul SUA

Este extrem de ușor de urmărit Fată nouă în America. Fanii pot urmări cea mai mare parte a sezonului 7 gratuit, fără înregistrare, pe VULPE. Acestea fiind spuse, veți avea nevoie de un abonament la televiziune prin cablu pentru a transmite episoadele 1, 2 și 3. În prezent, este imposibil să vă autentificați cu un serviciu de top, deși Hulu le permite abonaților să urmărească sezonul 7 la cerere. Acest serviciu costă 7,99 USD pe lună. Atât FOX cât și Hulu sunt geo-blocate, ceea ce înseamnă că va trebui să vă conectați la un server VPN din SUA pentru a viziona din străinătate.

Dacă doriți să urmăriți anotimpurile mai vechi, aveți noroc: toate sunt disponibile pe Netflix SUA. Pachetele Netflix încep de la 7,99 USD pe lună și includ o încercare gratuită de o lună. Dacă nu aveți deja un cont și sunteți suficient de dedicați, este posibil să vizionați gratuit fiecare episod din 1-6 sezoane, trecând prin toate acestea în perioada de încercare gratuită.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Cu toate că Fată nouă s-a terminat deja în SUA, seria finală încă nu a difuzat încă în Marea Britanie. Sezonul 7 va fi difuzat pe E4 începând cu 18 octombrie, cu fiecare episod difuzat la 21:30 BST. Aceasta înseamnă că veți putea transmite gratuit fiecare episod în direct, pe All 4. Va trebui să vă creați mai întâi un cont, în timpul căruia vi se va cere să introduceți un cod poștal din Marea Britanie: nu vă faceți griji, acesta nu este nu este folosit pentru a verifica locația dvs..

Din păcate, niciun serviciu de streaming important în Marea Britanie nu include Fată nouă în biblioteca sa. Ca atare, singura dvs. opțiune este să cumpărați sezoane sau episoade individual pe platforme precum Amazon sau Chili. Amintiți-vă, dacă sunteți doar în Marea Britanie temporar, puteți totuși să acordați fluxuri din țara de origine, utilizând un VPN.

Canada

steagul canada

Din păcate, nu există detalii cu privire la momentul în care telespectatorii canadieni vor putea vedea sezonul 7 la TV. Acestea fiind spuse, puteți cumpăra această serie de pe Amazon Prime Video și iTunes.

La fel ca în SUA, sezoanele 1-6 Fată nouă sunt disponibile pe Netflix Canada. Abonamentele lunare încep de la 8,99 USD CAD și includ o încercare gratuită de o lună. Anterior, anotimpurile au fost adăugate la lineup-ul Netflix chiar înainte de următorul aer, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta ca sezonul 7 să ajungă cândva în primăvara anului 2019..

Australia

steagul australiei

În prezent, nu există o dată de lansare pentru New Girl sezonul 7 în Australia. Anterior, emisiunile FOX s-au difuzat pe TEN, dar de anul trecut, acesta nu mai este cazul. Deși selectați titluri FOX cum ar fi Teoria Big Bang au fost revendicate, Fată nouă în prezent nu este unul dintre ei.

Acestea fiind spuse, sezonul 6 este acum difuzat pe Fox8, cu două episoade în fiecare duminică de la 17:30. Dacă vă abonați deja la Foxtel, puteți transmite online Fox8 cu aplicația Foxtel Go. Cu toate acestea, nu vă faceți griji: puteți accesa Foxtel Now în schimb. Pachetul pop costă 15 USD pe lună și există o perioadă de încercare de două săptămâni care vă oferă acces la fiecare canal.

Alte locații

Fată nouă este disponibil în alte țări decât cele enumerate mai sus, în general pe canale și servicii internaționale marca FOX. Cu toate acestea, fără o listă cuprinzătoare a emisiilor internaționale, este posibil să fiți nevoit să faceți unele cercetări pentru a găsi o sursă locală. Dacă nu există, nu uitați că puteți cumpăra sezoane întregi de pe servicii precum Amazon Prime Video, iTunes și Google Play Store.

Pot viziona New Girl cu un VPN gratuit?

Deși VPN-urile gratuite pot părea că oferă o metodă ușoară pentru a rămâne în siguranță online, acestea au de fapt mai multe dezavantaje semnificative. În primul rând, există performanța lor; VPN-urile gratuite au mai puține servere decât rivalii lor premium, cu toate acestea un aflux constant de utilizatori. Acest lucru duce la timpuri de încărcare lungi, tamponare frecventă și, în unele cazuri, deconectare totală de la VPN. Aceste servicii sunt de cele mai multe ori primele pe lista neagră de către deținătorii de drepturi de autor, astfel încât nu există nicio garanție că veți putea urmări efectiv nimic.

S-ar putea să vă întrebați cum își pot permite VPN-urile gratuite să își mențină rețelele. Adevărul este că aceste servicii au găsit alte modalități de a câștiga bani. S-ar putea ca aceștia să insereze anunțuri în site-urile pe care le vizitați, dar unii chiar folosesc cookie-uri de urmărire pentru a monitoriza site-urile pe care le vizitați, chiar și atunci când sunteți deconectat. Aceste date pot fi apoi compilate în profiluri de consumatori extrem de detaliate, care pot fi apoi vândute către terți fără cunoștința utilizatorului.

Vezi si: Cum să opriți urmărirea browserului

În sfârșit, este foarte dificil de spus dacă utilizați o VPN gratuită sau nu legitimă. Un sondaj realizat în 2015 cu 283 de aplicații VPN gratuite a constatat că aproape 40% includ malware de un fel. Poate mai îngrijorător, toate aceste aplicații au fost descoperite pe Google Play Store. Un nume recunoscut nu înseamnă neapărat că veți fi protejați; am văzut chiar și o VPN gratuită principală care vinde lățimea de bandă a utilizatorilor săi pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Cel mai bun mod de a vă păstra datele în siguranță este să utilizați un VPN de încredere, cu o evidență dovedită de a proteja confidențialitatea clienților săi.

Ce pot aștepta fanii de la New Girl sezonul 7?

Sezonul 7 va fi ușor diferit de anotimpurile anterioare în câteva feluri. În primul rând, are loc la trei ani de la episodul final din sezonul șase. Jess și prietenii ei au continuat viața și cariera, dar nu vă faceți griji; gasca este inca impreuna.

În al doilea rând, există doar opt episoade în loc de 22. Aceasta înseamnă că spectacolul va pune un accent major pe rezolvarea oricărei fire de complot în loc să creeze noi povești. Cu toate acestea, există un mic drum liber, în condițiile în care sezonul șase a făcut o treabă destul de bună de a lega orice final liber. Desigur, acest lucru s-a întors când creatorii nu au știut dacă un al șaptelea sezon va fi ecologic. Din fericire a fost și puteți urmări totul online.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2

Adblock
detector