Cum să urmărești Not Going Out sezonul 10 online

Cum să urmărești Not Going Out sezonul 10 online

Al zecelea sezon din Nu iese va avea premiera pe 15 aprilie la ora 21:00 BST (ora 1 PM PST / 16:00 EST). Vor fi șapte episoade obișnuite, cu unul lansat în fiecare săptămână, ceea ce înseamnă că seria se va încheia pe 27 mai. În plus, spectacolul va reveni în decembrie pentru un Crăciun special, așa cum are în fiecare an din 2012. Mai jos, vă vom anunța cum să veghezi Nu iese în direct, indiferent dacă sunteți în Marea Britanie sau în străinătate.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Emisiile TV populare sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming umbrit (în special dacă nu au fost lansate la nivel internațional), dar vă sfătuim să le utilizăm. Streamurile fără licență au adesea videoclipuri de calitate foarte scăzută și riscă să fie scoase offline pentru încălcarea dreptului de autor. Ca atare, nu există nicio garanție că veți putea termina un episod, cu atât mai puțin un sezon întreg. Poti sa te uiti Nu iese sezonul 10 oricum gratuit, așa că nu există niciun motiv să folosiți fluxuri neautorizate.

Dacă nu sunteți în Marea Britanie, veți avea nevoie de un VPN pentru a le urmări Nu iese sezonul 10.

Cum să transmiteți fluxul de a nu ieși din străinătate cu un VPN

Cu o VPN potrivită, este ușor să deblocați și să folosiți platforme blocate în regiune în străinătate. Urmați pașii de mai jos pentru a urmări Nu iese sezonul 10 de oriunde:

  1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, deși NordVPN și CyberGhost sunt două alternative comparabile, cu costuri reduse.
  2. Apoi, descărcați și instalați software-ul, asigurându-vă că veți obține versiunea relevantă pentru dispozitivul dvs..
  3. Conectați-vă la unul dintre serverele britanice ale VPN-ului dvs..
  4. Încercați să redați un videoclip pe BBC iPlayer. Ar trebui să se încarce imediat, dar, dacă nu, ștergerea cache-ului browserului și a cookie-urilor, apoi actualizarea paginii ar trebui să rezolve probleme.
  Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 online gratis (oriunde)

La fel de Nu iese va fi transmis în direct, vă recomandăm cu încredere să vă testați VPN cu pașii de mai sus, înainte de ora de începere a emisiunii. În acest fel, dacă ceva nu merge bine, veți avea totuși timp să obțineți ajutor de la echipa de asistență a clientului VPN și este posibil să nu fie neapărat să pierdeți începutul unui episod.

Cum să vizionezi sezonul 10 fără a merge gratuit la televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Noul sezon va difuza pe BBC One, ceea ce înseamnă că poți transmite-l online prin BBC iPlayer sau TVPlayer. Ambele platforme sunt libere de utilizat, deși mai întâi va trebui să vă creați un cont. Acesta este un proces rapid și ușor: trebuie doar să verificați adresa de e-mail, să vă autentificați și să începeți să faceți streaming.

Cu toate acestea, există un avantaj în utilizarea BBC iPlayer. Deși TVPlayer vă permite să vizionați TV în direct, nu oferă conținut la cerere. În schimb, BBC adaugă noi episoade la biblioteca sa la cerere, la câteva ore după ce termină difuzarea. Acestea sunt de obicei disponibile timp de 30 de zile, ceea ce înseamnă că veți avea destul timp pentru a vă lăsa la curent dacă pierdeți un episod.

Legea britanică impune să aveți o licență TV dacă transmiteți conținut live în timp ce este afișat la TV. Cu toate acestea, niciun serviciu nu face acest lucru imediat evident; BBC iPlayer afișează ocazional un avertisment înainte de a încărca un stream live, dar nu întotdeauna. În plus, aceste platforme nu verifică de fapt dacă aveți o licență, deci utilizatorul trebuie să știe dacă are voie să urmărească.

  Cum să jailbreak un Firestick sau Amazon Fire TV (calea simplă)

Serviciile de streaming de mai sus sunt disponibile numai în Marea Britanie. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN dacă doriți să le accesați din alte țări. Nu aveți încă un VPN? ExpressVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile. Acest lucru înseamnă că îl puteți încerca fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Pot transmite online anotimpurile anterioare de Not Going Out?

În ciuda popularității acestui spectacol, este relativ greu de urmărit online anotimpurile mai vechi. Nu iese nu este disponibil în prezent pe nicio platformă de streaming importantă, cu excepția Amazon Prime Video, de unde trebuie să cumpărați fiecare sezon individual. În plus, Amazon nu are toate anotimpurile anterioare, doar anotimpurile 1–7 și ofertele speciale de Crăciun. De asemenea, prețurile variază destul de sălbatic, primul sezon costând 4,99 GBP și sezonul șase la 9,99 lire sterline.

Dacă vizionați mai degrabă episoade vechi gratuit, există o altă opțiune. Canalul de televiziune Dave arată redirecțiile din sezoanele trecute, iar acestea pot fi transmise gratuit online prin UKTV Play. Dave tinde să transmită mai multe episoade înapoi și întrucât sunt disponibile la cerere pentru o lună după aceea, acesta este cel mai simplu mod de a maratona Nu iese. Dezavantajul este că va trebui să aștepți puțin mai mult pentru a urmări anotimpurile mai noi. În momentul scrierii, nu există nicio modalitate de a urmări anotimpurile opt și nouă Nu iese pe net.

La ce să vă așteptați din sezonul 10 din Not Going Out

Nu iese este renumit pentru argumentele sale variate și adesea suprarealiste, așa că este dificil de prezis ce se va întâmpla de data aceasta. Probabil va continua să spună povești independente în loc să treacă la arcuri cu mai multe episoade, dar acest spectacol a dovedit că este dispus să își asume riscuri (înlocuind mai multe personaje din timp și sări peste șapte ani înainte), deci nu se spune ce anotimp are 10. in magazin.

  Cum să trăiești stream online Miss America 2023 online

Știm că este puțin probabil să fie seria finală a emisiunii. În 2016, creatorul și vedeta emisiunii, Lee Mack a afirmat că va continua să facă episoade pentru „atâta timp cât [i-a cerut”. Cu noul sezon care se bucură constant de mai mult de patru milioane de telespectatori pe episod, este posibil să vedem reînnoit odată ce seria următoare va fi terminată.

About the author

Comments

  1. ai doar în Marea Britanie, dar cu ajutorul unui VPN, puteți urmări sezonul 10 din Nu iese din orice colț al lumii. Este important să utilizați surse oficiale pentru a evita problemele legale și pentru a vă asigura că veți avea acces la conținutul de calitate. Cu un VPN adecvat și urmând pașii de mai sus, veți putea urmări fiecare episod din sezonul 10 și veți fi la curent cu aventurile lui Lee și Lucy. Nu uitați să vă testați VPN-ul înainte de premiera emisiunii pentru a evita problemele tehnice și pentru a vă bucura de fiecare moment al acestui sezon așteptat cu nerăbdare.

Comments are closed.