Cum să urmărești online povestea Spune-mi o poveste

Cum să urmărești online povestea Spune-mi o poveste

Spune-mi o poveste sezonul 2 va avea premiera pe Joi, 5 decembrie pe CBS All Access. Cu toate acestea, merită să știți că CBS All Access este disponibil numai în SUA. Pentru a urmări Povestește-mi o poveste în străinătate, vei avea nevoie de un VPN. Acest lucru vă va ajuta să deblocați conținutul geo-blocat din afara SUA.

Vom recomanda doar surse oficiale pentru urmărire Spune-mi o poveste sezonul 2. Deși este posibil ca fluxurile neautorizate să fie disponibile, nu vă recomandăm să le utilizați. Sursele fără licență oferă, de obicei, streaming de calitate slabă cu videoclipuri cu rezoluție redusă. Într-adevăr, puteți întâmpina probleme de performanță, cum ar fi întârzierea și tamponarea. În plus, surse neoficiale pot fi luate offline pentru încălcarea dreptului de autor. Din fericire, nu este necesar să riscați să pierdeți din povestea Tell Me a Story, sezonul 2, deoarece îl puteți urmări de oriunde în lume cu un VPN.

Spune-mi o poveste sezonul 2 va fi afișat numai pe CBS All Access, care este o platformă blocată în regiune. Asta înseamnă veți avea nevoie de un VPN pentru a putea urmări în străinătate (în afara SUA).

Cum să urmărești online povestea Spune-mi o poveste

Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, nu vă faceți griji! Vă vom conduce pas cu pas prin procesul de transmitere a fluxului Tell Me a Story sezonul 2 online.

Iată cum puteți urmări Povestește-mi o poveste online de oriunde:

  1. În primul rând, înregistrați-vă cu o VPN care deblochează CBS All Access. Vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, CyberGhost și NordVPN sunt două alternative de valoare foarte bune, care funcționează și cu CBS All Access.
  2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN sau extensia browser-ului corespunzătoare pentru dispozitivul de pe care veți urmări „Spune-mi o poveste” sezonul 2 în străinătate.
  3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din SUA. Vi se va atribui o adresă IP a SUA, care vă permite să deblocați accesul CBS All în străinătate.
  4. Conectați-vă la CBS All Access. Dacă nu aveți încă un cont, va trebui să alegeți un plan de abonament. Rețineți că acest lucru necesită ca metoda dvs. de plată să fie conectată la o adresă din SUA.
  5. Selectați un flux în direct CBS All Access sau un episod complet, care ar trebui să fie redat acum fără restricții. Dacă conținutul este încă blocat, încercați să ștergeți cookie-urile browserului.

Cea mai bună modalitate de a evita pierderea din Povestește-mi o poveste este să testează-ți VPN-ul cu CBS All Access în avans din premiera sezonului 2. Acest lucru vă oferă timp să contactați asistența clientului VPN pentru asistență suplimentară în cazul în care întâmpinați probleme.

Cum să mă uit la Spune-mi o poveste sezonul 2 online la televizorul american

Steagul SUA

Singura modalitate de a urmări Spune-mi o poveste sezonul 2 este în continuare CBS All Access. Aceasta necesită să vă abonați la unul dintre planurile plătite CBS All Access. Acestea costă fie 5,99 USD USD (reclame limitate), fie 9,99 USD (fără comerț) pe lună. Puteți economisi 15% la achiziționarea unui plan anual, la prețul de 59,99 USD sau 99,99 USD. Rețineți că planul fără comerț vă permite, de asemenea, să descărcați și să redați videoclipuri offline. Ambele planuri de abonament includ o probă gratuită de o lună.

Conținutul CBS All Access este geore-restricționat și este disponibil numai în SUA. De asemenea, este important să rețineți că sistemul de facturare al CBS acceptă doar cărți de credit din SUA - cardurile de credit internaționale nu sunt acceptate. De asemenea, veți avea nevoie de un VPN și Adresa IP a SUA pentru a debloca și urmări CBS All Access din străinătate. ExpressVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. Aceasta vă oferă șansa de a încerca cu CBS All Access, fără riscuri.

Unde pot viziona online Tell Me a Story sezonul 1?

În timp ce sezonul 2 Spune-mi o poveste va avea premiera pe CBS All Access, s-ar putea ca în viitor să ajungă la alte servicii de streaming. Acest lucru pare probabil, deoarece sezonul 1 Tell Me a Story este disponibil pe diverse platforme internaționale.

De exemplu, dacă sunteți în Danemarca, Finlanda, Norvegia sau Suedia, puteți face flux Spune-mi o poveste sezonul 1 în continuare HBO Nordic. Un abonament HBO Nordic costă aproximativ 12 USD USD pe lună și vine cu un proces gratuit de 2 săptămâni. Cu toate acestea, acest serviciu este geo-blocat, așa că dacă sunteți în afara uneia dintre aceste țări, va trebui să aveți un VPN pentru a-l accesa.

Fanii australieni au, de asemenea, opțiunea de a viziona Tell Me a Story sezonul 1 pe 10 All Access. Acest serviciu de streaming de abonamente costă 9,99 USD (aproximativ 6,75 USD USD) pe lună. Din nou, aceasta este o platformă blocată în regiune și, ca atare, nu veți putea viziona fără o adresă IP australiană.

În cele din urmă, dacă sunteți în SUA, puteți cumpăra Spune-mi o poveste episoduri individuale din sezonul 1 pentru 2,99 USD USD fiecare sau întregul prim sezon (10 episoade) pentru 19,99 USD pe Amazon Prime Video.

La ce ne putem aștepta de la Tell Me a Story sezonul 2?

Tell Me a Story este un thriller psihologic care ia basmele populare și le reimagină cu o întorsătură întunecată. În timp ce sezonul 1 a fost stabilit în New York și a împletit The Three Little Pigs, Scufița Roșie și Hansel și Gretel, sezonul 2 va avea loc în Nashville și va explora basmele despre Frumusețea și Bestia, Frumoasa adormită și Cenușăreasa. Sezonul 2 urmează familia Pruitt „în timp ce navighează dragostea, pierderea, romantismul și teroarea ...”

Ce membri ai distribuției se întorc pentru sezonul 2 pentru povestea-mi?

În timp ce sezonul 2 spune-mi povestea are o nouă poveste, unii membri ai distribuției vor face o întoarcere (deși personaje noi). Aceasta include Paul Wesley în rolul lui Tucker Reed și Danielle Campbell ca Olivia Moon. Noii membri ai distribuției includ Carrie-Anne Moss (Rebecca Pruitt), Odette Annable (Maddie Pruitt), Eka Darville (Beau Morris), Matt Lauria (Jackson Pruitt), Natalie Alyn Lind (Ashley Rose Pruitt) și Ashley Madekwe (Simone Garland).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4

Adblock
detector