Cum să urmărești Project Runway (sezonul 18) online oriunde

Cum să vizionezi Project Runway sezonul 18 online

Sezonul 18 din Pista de proiect va avea premiera la 9:30 PM EST (18:30 PST / 2 AM GMT) pe 5 decembrie. În ultimele sezoane toate au avut 14 episoade, așa că ne putem aștepta Pista de proiect să funcționeze până cândva în martie 2020. Există destul timp până atunci, totuși, citiți mai departe pentru a afla cum să urmăriți Pista de proiect sezonul 18 online de oriunde (chiar dacă sunteți în străinătate).

Este important să reținem că vom recomanda doar surse oficiale pentru acest spectacol. Pista de proiect este extrem de popular, ceea ce face ca fluxurile nelicențiate să fie aproape inevitabile. Cu toate acestea, acestea au tendința de a avea videoclipuri cu rezoluție scăzută și, înrăutățind, pot fi eliminate în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Cu o mulțime de moduri legitime de a urmări Pista de proiect sezonul 18 online, pur și simplu nu este nevoie să recurgeți la fluxuri terțe.

Pista de proiect va fi difuzat numai pe servicii de streaming blocate în regiune. Acest lucru înseamnă că, dacă nu există o radiodifuziune oficială în țara dvs., veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări.

Cum să urmăriți Project Runway în străinătate folosind un VPN

Serviciile de streaming sunt adesea disponibile numai în anumite regiuni și pot verifica adresa IP a utilizatorului pentru a vedea în ce țară se află. Totuși, când vă conectați la un VPN, adresa dvs. IP reală (și ca atare, locația reală) sunt înlocuite cu cele ale serverului pe care îl folosești. Acest lucru face ca site-urile să creadă că ești în altă parte, permițându-ți să urmărești în străinătate Confuz? Din fericire, este destul de simplu; trebuie doar să urmați pașii de mai jos pentru a face flux Pista de proiect in strainatate.

Iată cum puteți urmări online Project Project Runway (sezonul 18) de oriunde:

 1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN adecvat. Recomandăm în mod special ExpressVPN, dar dacă sunteți în căutarea unei alternative ieftine, CyberGhost și NordVPN sunt două alegeri excelente.
 2. Descărcați aplicația VPN corespunzătoare pentru dispozitivul dvs. Apoi, instalați-l și conectați-vă.
 3. Decideți ce serviciu de streaming pe care doriți să îl deblocați din străinătate.
 4. Conectați-vă la un server VPN din țara dorită. Bravo vă permite să îl utilizați doar dacă sunteți în SUA, de exemplu, astfel încât să vă conectați la un server VPN american.
 5. În cele din urmă, vizitați site-ul ales și încercați să redați un videoclip. În cele mai multe cazuri, se va încărca fără probleme, dar dacă nu, încercați să ștergeți cookie-urile browserului dvs. și să reîmprospătați pagina.

Dacă intenționați să faceți streaming Pista de proiect live online, vă recomandăm să petreceți câteva minute înainte de timp pentru a vă asigura că VPN-ul dvs. funcționează așa cum vă așteptați. În acest fel, dacă aveți probleme, veți avea destul timp pentru a contacta echipa de asistență a VPN-ului dvs. și nu va trebui să pierdeți începutul premierei.

Cum să transmiteți în direct stream-ul Project Runway sezonul 18 pe TV american

Steagul SUA

In Statele Unite ale Americii, Pista de proiect sezonul 18 va fi afișat exclusiv pe Bravo. Iată o veste bună: dacă acest canal face deja parte din pachetul dvs. prin cablu TV, vă puteți conecta la site-ul web și puteți urmări fără costuri suplimentare. Pe lângă faptul că vor fi transmise în direct, noi episoade vor fi disponibile la cerere timp de câteva luni, astfel încât nu este necesar să vă faceți griji dacă pierdeți unul.

În căutarea de a privi Pista de proiect online fara cablu? Aveți o mulțime de opțiuni, deoarece site-ul Bravo vă permite, de asemenea, să vă conectați cu fuboTV, Hulu cu TV live, Sling TV sau contul YouTube TV. În timp ce toate aceste servicii vin cu o probă gratuită (de obicei o săptămână), având în vedere că sezonul 18 este prevăzut să fie difuzat pentru câteva luni, mai devreme sau mai târziu, va trebui să plătiți. Vă recomandăm să folosiți Sling TV, deoarece, la 15 USD USD pe lună, este cel mai puțin scump mod de a viziona.

Din păcate, site-ul web Bravo vă permite să urmăriți doar dacă sunteți în SUA. Cu toate acestea, dacă sunteți în străinătate, puteți utiliza acest serviciu în mod normal conectându-vă la un server VPN din SUA. Încă nu aveți un VPN? ExpressVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, ceea ce înseamnă că o puteți folosi pentru a urmări Pista de proiect fără riscuri și solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți neimprimați.

Unde mai pot viziona online Project Project Runway sezonul online?

Vrei să te uiți în afara SUA? Pista de proiect sezonul 18 va avea de fapt o lansare aproape simultană în mai multe țări de limbă engleză. Aruncați o privire mai jos pentru a afla cum să urmăriți Pista de proiect unde locuiți:

Canada

Steagul canadian

Fanii canadieni pot surprinde toate episoadele noi Pista de proiect în fiecare joi pe CTV Drama la 10 PM EST. Cu toate acestea, merită să remarcăm asta veți avea nevoie de un abonament la TV prin cablu pentru a putea urmări, indiferent dacă este live sau la cerere. În general, episoadele rămân disponibile la cerere timp de o săptămână sau două, așa că dacă îți lipsește unul, nu este sfârșitul lumii.

CTV este blocat în regiune și disponibil numai în Canada. Cu toate acestea, puteți utiliza în continuare acest serviciu în străinătate dacă vă conectați la unul dintre serverele canadiene ale VPN.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Datorită diferenței de timp, noile episoade nu vor fi difuzate în același timp în Marea Britanie ca în SUA. În schimb, vor fi Added la britanici Hayu bibliotecă în fiecare vineri, începând cu 6 decembrie. Acest serviciu de streaming costă în mod normal 4,99 GBP pe lună, dar dacă aveți Amazon Prime Video sau Now TV, puteți achiziționa suplimentul Hayu pentru 3,99 GBP pe lună. Hayu vine cu un proces de 30 de zile gratuit, cu excepția cazului în care ați ales addonul Now TV, caz în care are un proces de șapte zile.

Deși Hayu este disponibil în mai multe țări, doar versiunea britanică a fost confirmată Pista de proiect sezonul 18. Dacă sunteți în afara Regatului Unit, puteți viziona în continuare cu un VPN.

Australia

steagul australiei

Emisiunile americane necesită adesea mult timp pentru a ajunge în Australia, dar, din fericire, nu este cazul de data aceasta. Episoade noi din Pista de proiect sezonul 18 va fi transmis în fiecare vineri (începând cu 6 decembrie) la 13:30 AEST pe Foxtel Arena.

Deci, cum puteți trăi flux Pista de proiect pe net? Ei bine, dacă sunteți deja client Foxtel TV, puteți pur și simplu conectați-vă la Aplicația Foxtel Go și începe să urmărești imediat fără costuri suplimentare. Dacă nu, vă puteți înscrie la Foxtel Now; aceasta costă 25 USD AUD pe lună, iar Arena este inclusă ca parte a abonamentului de bază.

Serviciile Foxtel sunt blocate în regiune și sunt disponibile numai în Australia. Dacă sunteți în prezent în străinătate, va trebui să utilizați un VPN pentru a urmări.

Cum funcționează Project Runway?

Pista de proiect urmează un format destul de bine călcat. În fiecare sezon, vreo duzină (șaisprezece în acest an) designerii de modă concurează într-o serie de provocări până când rămâne doar una. Aceste provocări implică deseori proiectarea de îmbrăcăminte folosind materiale neortodoxe (cum ar fi produsele alimentare) sau tehnologie (LED-uri).

Acest format continuă până când rămân doar trei concurenți. Fiecare este solicitat apoi să pregătească 12 ținute care să fie prezentate în cadrul Săptămânii modei din New York. Captura este că au doar 12 săptămâni și un buget de 8000 USD. Judecătorii își aleg apoi colecția preferată, iar designerul câștigă 100.000 de dolari pentru a cheltui pentru a-și stabili propria linie de modă, precum și o caracteristică răspândită în revista Marie Claire.

Ce pot aștepta fanii de la noul sezon al Project Runway?

De fapt știm destul de multe despre sezonul viitor. De exemplu, EW a dezvăluit o listă de rufe de judecători, inclusiv Aventurile răcoroase ale Sabrinei vedeta Kiernan Shipka, actrița Leslie Jones și Cyndi Lauper. În plus, Tim Gunn Save se întoarce, dar a fost reînvadrat Siriano Save. Acest lucru îl va permite pe Christian Siriano să salveze un designer de la eliminare.

Desigur, cei mai importanți oameni din Pista de proiect sunt designerii. Mai jos, vă vom anunța un pic despre fiecare dintre concurenții din acest sezon:

 • Brittany Allen, în vârstă de 29 de ani, din Austin. Un profesor de modă și absolvenții Austin Fashion Week cu o dragoste de imprimeuri îndrăznețe.
 • Asma Bibi, în vârstă de 30 de ani, din Atlanta. Un designer autodidact, cel mai cunoscut pentru gama de purtări modeste pentru femeile musulmane.
 • Chelsey Carter, în vârstă de 30 de ani, din Chicago. Proiectează piese de unisex care „întruchipează marginea și poza”. Clienții includ SZA și Chance the Rapper.
 • Jenn Charkow, în vârstă de 41 de ani, din Seattle. Proprietar de design ecologic Stone Crow.
 • Foster de marș, în vârstă de 30 de ani, din Brooklyn. Acest jack-of-all-trade și finalistul Vanguard Awards încearcă să demonstreze că designerii autodidacte nu ar trebui să fie subestimați.
 • Victoria Cocieru, în vârstă de 27 de ani, din Moldova. Proprietar al mărcii Kheops. Creează îmbrăcăminte gata de purtat, inspirată din punct de vedere geometric.
 • Alan Gonzalez, în vârstă de 25 de ani, din Houston. Runs Alantude, o linie care accentuează culorile vibrante și liniile curate.
 • Sergio Guadarrama, în vârstă de 36 de ani, din New York. A jucat în Vogue, New York Times și Forbes. Un designer extrem de versatil, cu un interes deosebit pentru sustenabilitate.
 • Ziua Kim, în vârstă de 37 de ani, din Seul. Câștigător al Coreei Proiectant Proiectant următor și proprietar al brandului gata de purtat MOIRAI.
 • ShaVi Lewis, în vârstă de 33 de ani, din Newark. Regizorul creativ al lui Ștefan F, dar lucrează și la propria sa linie autointitulată.
 • Geoffrey Mac, în vârstă de 41 de ani, din Brooklyn. Un veteran al industriei cu clienți printre care Lady Gaga și Bjork.
 • Delvin McCray, în vârstă de 25 de ani, din Chicago. Un absolvent de design vestimentar, care lucrează în prezent la Saks Fifth Avenue, al cărui stil este cel mai bine descris drept „romanticism întunecat”.
 • Tyler Neasloney, în vârstă de 29 de ani, din Jersey City. Un designer în vigoare a cărui linie a fost lansată la începutul acestui an. Momentan cel mai cunoscut pentru colecția sa de genți de weekend.
 • Veronica Sheaffer, în vârstă de 40 de ani, din Chicago. Un alt designer autodidact; este specializată în lucrări de detaliu și, probabil, în mod surprinzător, de obicei proiectează rochii de mireasă.
 • Melanie Trygg, în vârstă de 29 de ani, din Insula Orcas. Se execută îmbrăcămintea KLÄD inspirată din punct de vedere arhitectural și scandivaniană.
 • Nancy Volpe-Beringer, în vârstă de 64 de ani, din Philadelphia. Cel mai vechi concurent pe care l-am avut până acum. O filantropă cea mai cunoscută pentru dragostea ei pentru design-uri androgine.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =

Adblock
detector