Cum să urmărești Rick și Morty sezonul 4 online în străinătate

Cum să urmărești Rick și Morty sezonul 4 online

Prima jumătate a sezonului 4 a lui Rick și Morty a terminat de difuzat, dar fără o dată concretă de lansare pentru a doua jumătate (cândva în 2020 este la fel de detaliat ca noi), există destul timp pentru a fi surprins. Mai jos, vă vom explica cum să difuzați gratuit sezonul patru dintre Rick și Morty, din străinătate, folosind o rețea virtuală virtuală (VPN).

Recomandăm doar surse oficiale pentru urmărire Rick și Morty sezonul 4 online. Cu toate că fluxurile fără licență pot fi disponibile, în general nu valorează timpul sau efortul dvs. Un motiv pentru aceasta este că sursele neautorizate pot fi scoase offline pentru încălcarea dreptului de autor. Combinați acest lucru cu o calitate video inferioară, mult timp de întârziere și perioade lungi de tamponare și devine clar că această metodă va provoca cel mai probabil să pierdeți o parte din Rick și Morty sezonul 4.

Rick și Morty sezonul 4 este disponibil numai pe platformele blocate în regiune. Ca atare, va trebui să vă conectați la un VPN pentru a trăi episoade din străinătate.

Cum să urmărești Rick și Morty sezonul 4 online cu un VPN

VPN-urile ascund adresa dvs. IP reală, înlocuindu-o cu cea a serverului la care sunteți conectat. Aceasta înseamnă că dacă utilizați un server din SUA, puteți păcăli serviciile de streaming americane pentru a vă permite să le utilizați în străinătate. Sună confuz? Nu vă faceți griji; iată un ghid pas cu pas pentru vizionarea lui Rick și Morty sezonul 4 online de oriunde:

  1. Înscrieți-vă cu un serviciu VPN. Vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, CyberGhost și NordVPN sunt două alternative excelente de valoare.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN corespunzătoare (sau extensia browserului) pentru dispozitivul dvs..
  3. Deschideți aplicația VPN și conectați-vă la un server în locația corespunzătoare. De exemplu, utilizați a server în SUA pentru a debloca înotul adult sau unul britanic pentru a accesa toate cele 4 în străinătate.
  4. Accesați site-ul ales, creați-vă un cont (dacă este necesar) și conectați-vă.
  5. În cele din urmă, încercați să jucați un episod. Ar trebui să joace acum fără probleme. Dacă conținutul este încă blocat, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului.

Cum să urmărești Rick și Morty sezonul 4 la televizorul american

Steagul SUA

Puteți viziona Rick și Morty sezonul 4 pe Adult Swim. În mod normal, va trebui să vă conectați la abonamentul la televizor prin cablu, dar după o săptămână sau cam așa ceva, noile episoade devin gratuite pentru a urmări.

Dacă într-adevăr nu puteți aștepta și doriți urmăriți Adult Swim fără cablu, ai putea, de asemenea, să te autentifici cu un AT&T TV, FuboTV, Hulu cu TV Live, TV Sling sau cont YouTube TV. Toate aceste servicii oferă un proces gratuit, astfel încât să vă puteți înscrie, să transmiteți în direct Rick și Morty și să anulați înainte de încheierea procesului, pentru a evita taxarea.

Adult Swim este disponibil numai în SUA. În ciuda acestui fapt, cu un VPN, puteți transmite în direct stream-ul Rick și Morty sezonul 4 online de oriunde. ExpressVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. Acest lucru înseamnă că îl puteți încerca fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Unde mai pot viziona Rick și Morty sezonul 4 online?

Rick and Morty are un cult în lumea întreagă, așa că este firesc să fie disponibil pentru streaming în străinătate. Mai jos, vă explicăm ce rețele prezintă Rick și Morty sezonul 4 în care vă aflați:

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Rick and Morty sezonul 4 este difuzat pe Channel 4, ceea ce înseamnă că puteți urmăriți-l complet gratuit Toate 4. Va trebui să fii rapid, întrucât episoadele noi sunt disponibile doar 30 de zile de la difuzare și nu există informații concrete despre locul în care vei putea urmări când vor fi eliminate (șansele sunt Netflix UK va primi sezonul 4 la un moment dat, dar nu se știe când).

Conținutul Channel 4 este geore restricționat și este disponibil numai în Marea Britanie. Dacă călătoriți în străinătate, puteți accesa All 4 obținând o adresă IP din Marea Britanie prin intermediul unei VPN.

Australia

steagul australiei

Dacă sunteți în Australia, lucrurile sunt frumoase și ușoare: Rick și Morty sezonul 4 este disponibil pe Netflix. Acest serviciu costă 9,99 USD pe lună, dar dacă nu aveți deja un cont, există o probă gratuită de 30 de zile. Cu doar cinci episoade de vizionat, acesta este mai mult decât suficient timp pentru a fi prins.

Netflix este blocat în regiune, iar Rick și Morty nu sunt disponibile peste tot. Pentru a-l urmări din afara Australiei, veți avea nevoie de un VPN.

Ce ne putem aștepta de la Rick și Morty sezonul 4?

Vor fi în total 10 episoade în sezonul 4, deși această serie va fi împărțită în două părți, a doua jumătate urmând să fie difuzată cândva în 2020. Ca și în anotimpurile anterioare, majoritatea episoadelor sunt aventuri de sine stătătoare, așa că nu vă așteptați la o relatare de lungă durată, complexe . Acestea fiind spuse, sezonul 4 are unele dintre cele mai memorabile episoade până în prezent, inclusiv unul care implică șerpi, programe spațiale și subterfugii.

Ce membri ai distribuției se întorc pentru Rick și Morty sezonul 4?

Toți membrii cheie ai distribuției se întorc. Aceasta include Justin Roiland în rolurile lui Rick și Morty, Chris Parnell ca Jerry, Spencer Grammer ca Summer și Sarah Chalke în rolul lui Beth. La fel ca în anotimpurile anterioare, vor exista o mulțime de stele invitate pentru personaje. Într-adevăr, sezonul 4 va avea rolul lui Paul Giamatti, Kathleen Turner, Sam Neill și Taika Waititi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 76

Adblock
detector