Cum să urmărești sezonul 1 Nancy Drew online de oriunde (gratuit!)

Cum să vizionezi Nancy Drew sezonul 1 online (1)

Primul episod din Nancy Drew sezonul 1 va avea premiera pe 10 octombrie la 21:00 EST (PST 18:00) în Rețeaua CW. Dacă încercați să vizionați noua emisiune TV Nancy Drew în străinătate, este posibil să întâlniți următorul mesaj:

„Din cauza restricțiilor de licență, acest conținut este disponibil numai în S.U.A.”

Restricții de licență CW
Din păcate, CW este blocată în regiune și este disponibilă numai în SUA. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a putea transmite online noua emisiune TV Nancy Drew din străinătate.

În acest articol, Vom acoperi doar surse oficiale pentru urmărirea CW Nancy Drew sezonul 1 online. În timp ce fluxurile de emisiuni TV neautorizate sunt comune, acestea tind să fie de calitate inferioară. Rezoluția scăzută, tamponarea și retardul permit o experiență de streaming frustrantă. Mai mult, sursele neautorizate riscă să fie scoase offline pentru încălcarea dreptului de autor. Vestea bună este că nu este nevoie să pierdeți timp pe fluxurile neoficiale, deoarece puteți viziona gratuit Nancy Drew sezonul 1 online.

Nancy Drew sezonul 1 va avea premiera pe The CW, care este o platformă blocată în regiune. Pentru a urmări în străinătate (în afara SUA), veți avea nevoie de un VPN.

Cum să vizionezi online Nancy Drew sezonul 1

Este foarte rapid și ușor de utilizat un VPN pentru a urmări Nancy Drew sezonul 1 în străinătate. VPN-urile funcționează prin criptarea datelor dvs., dirijarea conexiunii dvs. de internet printr-un tunel privat către serverul VPN. În acest sens, acestea ascund adevărata dvs. adresă IP și vă oferă o adresă IP temporară nouă în locația aleasă. Selectând un server în SUA, veți înșela CW pentru a crede că sunteți localizat în SUA, permițându-vă să deblocați Nancy Drew sezonul 1 în străinătate.

Pentru a urmări Nancy Drew în străinătate, nu trebuie decât să urmați aceste instrucțiuni pas cu pas:

Iată cum puteți viziona noul show TV Nancy Drew online (de oriunde):

 1. Înscrieți-vă la o VPN cu serverele din SUA. Vă recomandăm ExpressVPN. Totuși, NordVPN și CyberGhost deblochează și CW și oferă o valoare excelentă pentru bani.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN sau extensia browserului corespunzătoare pentru dispozitivul dvs. (pentru dispozitivul de pe care doriți să îl urmăriți pe Nancy Drew sezonul 1).
 3. Deschideți noua aplicație VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din SUA. În acest sens, vi se va atribui o adresă IP a SUA pentru deblocarea CW.
 4. Accesați site-ul web CW sau CW App și testează-ți VPN-ul în avans Nancy Drew sezonul 1 premiera. Tot conținutul trebuie deblocat!
 5. Deși am constatat că nu era necesar în testarea noastră, poate doriți să încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. dacă conținutul este încă blocat. Dacă acest lucru nu funcționează, vă recomandăm să contactați asistența clientului VPN pentru asistență suplimentară.

Cum să vizionezi sezonul 1 Nancy Drew online gratuit pe televizorul american

Steagul SUA

Poti sa te uiti Nancy Drew sezonul 1 online gratuit pe CW TV. În momentul scrierii, The CW este singura rețea care difuzează serialul de dramă american (deși probabil că se va schimba timpul). Din fericire, CW este o rețea de televiziune în aer liber, ceea ce înseamnă că nu ai nevoie de televiziune prin cablu pentru a urmări conținutul acesteia. De fapt, nici nu trebuie să vă înregistrați pentru un cont. Trebuie să rețineți, totuși, că CW vă permite doar să vizionați episoade la cerere.

Un lucru de reținut este faptul că CW este blocată în regiune și este disponibilă numai în SUA. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona Nancy Drew sezonul 1 sau orice alte emisiuni TV CW. Prin conectarea la un server din SUA, veți primi o adresă IP a SUA, deblocând tot conținutul de pe CW TV și aplicația CW. ExpressVPN deblochează CW și oferă o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că o puteți încerca fără niciun risc.

Unde mai pot viziona online Nancy Drew sezonul 1?

Ați putea fi de asemenea interesat să știți asta puteți viziona The CW în direct printr-o serie de servicii de streaming populare. Acestea includ AT&T TV Now (de la 50 USD / lună), Hulu cu TV live (44,99 USD / lună) și YouTube TV (49,99 USD / lună). Mai bine, toate aceste servicii vin cu proces gratuit.

În timp ce CW și Netflix au avut o înțelegere care a văzut emisiunile CW venind automat la Netflix, această relație s-a schimbat de atunci. În schimb, toate viitoarele serii, inclusiv Nancy Drew, vor fi achiziționate individual. Cu toate acestea, în august 2019 a fost anunțat că CBS a avut a dobândit drepturile de streaming la anotimpurile trecute din Nancy Drew. Acestea vor fi disponibile pe CBS All Access, care oferă planuri pentru 5,99 USD (reclame limitate) și 9,99 USD (fără comerț).

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona Nancy Drew sezonul 1?

Se pare că CW nu a implementat nicio măsură anti-VPN strictă, ceea ce înseamnă că unele VPN-uri gratuite ar putea să le deblocheze. Cu toate acestea, este o poveste diferită atunci când vine vorba de deblocarea like-urilor de Netflix, care este în cazul în care multe VPN-uri gratuite nu reușesc. Cu toate acestea, principala problemă cu utilizarea unui VPN gratuit pentru a urmări Nancy Drew sezonul 1 este serverele lente, inconsecvente. Rezultatul este întreruperile frecvente care se remarcă foarte mult atunci când sunt transmise în direct.

Nici nu recomandăm VPN-uri gratuite pentru navigare de bază din cauza riscurilor de securitate implicate. Un VPN de calitate ar trebui să securizeze datele cu criptare și să împiedice pierderea informațiilor dvs. personale. din pacate, unele VPN-uri gratuite nu au chiar și cele mai de bază caracteristici de securitate. Și mai rău, s-ar putea să vă găsiți spamat cu anunțuri necorespunzătoare sau chiar să aveți datele dvs. de navigare înregistrate și vândute către terți.

Ce ne putem aștepta de la noua emisiune TV Nancy Drew?

Nancy Drew este un serial TV de drama misterioasă, bazat pe personajul din cărțile îndelungate Nancy DrewMystery Stories. În momentul scrierii, Nancy Drew sezonul 1 încă nu a avut premiera. Ca atare, avem doar câteva detalii cu privire la lotul din sezonul 1. Povestea urmează Nancy Drew (Kennedy McMann), în vârstă de 18 ani, care, împreună cu cei patru prieteni ai ei, sunt martori la o crimă înainte de a face echipa în încercarea de a găsi vinovatul..

Ce mai pot viziona pe The CW Network?

Nancy Drew nu este singura emisiune TV pe care o puteți transmite în direct gratis pe CW TV. Iată o listă cu unele dintre cele mai populare emisiuni pe care le puteți urmări:

 • Pandora
 • Blițul
 • Toți americanii
 • Super-fata
 • Riverdale
 • Săgeată
 • Batwoman
 • Supranatural
 • Fermecat
 • Fulgerul Negru
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 80

Adblock
detector