Cum să urmărești sezonul 5 Poldark în străinătate (în afara Regatului Unit)

Cum să urmărești Poldark Sezonul 5 în străinătate

Noul sezon al Poldark va începe pe 14 iulie în Marea Britanie. Sezonul cinci va fi ultima ieșire a lui Aidan Turner ca Poldark omonim și se va desfășura pentru opt episoade, ceea ce înseamnă că se va încheia cândva în jurul datei de 1 septembrie. Mai jos, vă vom anunța cum să transmiteți fluxul Poldark online gratuit, oriunde te-ai afla în lume.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. În timp ce site-urile de streaming fără licență oferă deseori emisiuni populare Poldark, nu recomandăm utilizarea acestora. Videoclipul este adesea de rezoluție scăzută, pentru a începe, dar s-ar putea să descoperiți că este întârziat sau are un sunet neincronizat. În plus, aceste fluxuri sunt adesea înlăturate de către deținătorii de drepturi de autor, ceea ce înseamnă că nici nu puteți ajunge să vedeți sfârșitul episodului. Deoarece oricum acest sezon va fi disponibil gratuit, nu este nevoie să recurgeți la site-uri de streaming neautorizate.

A se uita Poldark sezonul 5 gratuit, veți avea nevoie de un VPN decât dacă sunteți în Regatul Unit.

Cum să transmiteți fluxul Poldark în străinătate cu un VPN

Nou pentru VPN-uri și nu sunteți sigur cum să începeți? Urmați pașii de mai jos pentru a ocoli restricțiile regionale și a fluxului Poldark sezonul cinci de oriunde în lume:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la un serviciu VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN, deși CyberGhost și NordVPN sunt și opțiuni excelente, low-cost.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN. Vor exista mai multe versiuni diferite, deci asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
 3. Decideți care dintre serviciile de mai jos doriți să ne creați un cont.
 4. Conectați-vă la un server VPN în locația relevantă. De exemplu, ar trebui să utilizați un server britanic pentru a debloca BBC iPlayer sau un server american pentru PBS.
 5. Încercați să încărcați un videoclip pe serviciul ales. Ar trebui să înceapă aproape imediat, dar, dacă nu, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. înainte de a actualiza pagina.

La fel de Poldark va fi transmis în direct, este important să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează înainte de premieră. Făcând acest lucru, garantezi că va rămâne mult timp pentru a contacta serviciul de asistență pentru clienți dacă ceva nu funcționează așa cum este de așteptat, ceea ce înseamnă că este mult mai puțin probabil să pierdeți din ceea ce este sigur că va fi un sezon interesant..

Cum să vizionezi Poldark sezonul 5 gratuit pe televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Poldark va difuza la 9:00 BST (1 PM PST / 4PM EST) pe BBC One, ceea ce înseamnă îl puteți urmări live online pe BBC iPlayer sau TVPlayer.com. Ambele servicii sunt gratuite, deși oricare alegeți, va trebui mai întâi să vă creați un cont. Vi se va solicita să furnizați un cod poștal, dar acesta nu este de fapt utilizat pentru a verifica locația dvs. și orice cod poștal britanic va funcționa. După aceea, trebuie doar să verificați adresa dvs. de e-mail, să vă autentificați și să începeți să faceți streaming.

Vedeți și: Cum puteți obține o adresă IP din Marea Britanie

Merită menționat și asta Poldark sezonul 5 nu va ajunge în SUA decât după câteva luni după ce este afișat în Marea Britanie. Dacă nu puteți aștepta atât de mult sau sunteți îngrijorat să vedeți spoilere înainte ca emisiunea să fie difuzată în țara dvs., puteți accesa aceste platforme din străinătate cu un VPN. Cel mai bun lucru este că BBC iPlayer nu numai că vă permite să transmiteți transmisiuni în direct, ci le face disponibile timp de 30 de zile de la difuzare. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă aveți alte planuri când spectacolul este activ, veți putea totuși să fiți la curent.

Legislația britanică impune să aveți o licență TV pentru a viziona orice (în direct sau la cerere) pe BBC iPlayer. Cu toate acestea, niciuna dintre platforme nu verifică de fapt acest lucru (BBC iPlayer afișează ocazional o fereastră care vă anunță, dar este destul de inconsistentă), așa că funcționează practic pe un sistem de onoare.

Unde mai pot viziona Poldark sezonul 5 online?

Poldark Sezonul 5 va difuza probabil în mai multe țări din întreaga lume, dar nu orice emițător vă va permite să vizionați online. Aruncați o privire mai jos pentru a vedea toate PoldarkRadiodifuzorii internaționali confirmați:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Din păcate, ca și în anii precedenți, fanii americani trebuie să aștepte mai mult decât cei din Marea Britanie pentru a vedea Poldark. Data lansării în SUA pentru sezonul 5 Poldark este 29 septembrie. Noile episoade vor fi difuzate în fiecare duminică la ora 21:00 EST (ora 18:00 PST) pe PBS începând cu 29 septembrie..

Există o altă captură: PBS nu are un flux live. În schimb, încarcă episoade pentru redarea la cerere la scurt timp după ce sunt difuzate. În timp ce multe dintre aceste spectacole pot fi vizionate gratuit, unele (inclusiv Poldark) pot fi urmărite doar de treizeci abonați de pașaport. Acest serviciu costă 5 USD USD pe lună, dar acceptă doar metode de plată legate de o adresă americană. Ca atare, este aproape imposibil să vă înscrieți din străinătate, dacă nu sunteți de obicei în SUA.

Dacă aveți Amazon Prime Video, puteți transmite aceste episoade înregistrându-vă la addonul PBS Masterpiece. Costă 5,99 USD pe lună și oferă o probă gratuită de o săptămână. Atât PBS, cât și biblioteca americană de conținut Amazon sunt disponibile numai în SUA, deci va trebui să utilizați un VPN pentru a le accesa în străinătate.

Alte locații

În acest moment, nu există alte radiodifuzoare confirmate Poldark sezonul 5. Mai multe detalii vor fi lansate probabil la data anunțării premierei, in orice caz. Nu vă faceți griji: chiar dacă seria finală nu va fi difuzată la TV în țara dvs., există șanse mari să îl puteți achiziționa încă pe Amazon Prime Video, iTunes sau Google Play Store.

Pot viziona online anotimpurile 1-4 din Poldark?

Mai multe biblioteci Netflix includ anotimpuri anterioare Poldark. De exemplu, fiecare episod anterior este disponibil pe Netflix Elveția și puteți urmări primele trei sezoane pe Netflix Marea Britanie, Irlanda, Franța, Belgia și Luxemburg. Netflix oferă un proces de o lună, ceea ce înseamnă că, cu VPN-ul potrivit (recomandăm PrivateVPN pentru deblocarea bibliotecilor regionale Netflix), puteți urmări fiecare episod din Poldark gratuit, oriunde te-ai afla.

Din păcate, vizionarea sezonului 4 este mai dificilă. Netflix Elveția oferă întregul sezon, așa că o probă Netflix de 30 de zile și o VPN care deblochează biblioteca elvețiană ar putea fi o opțiune bună. Amazon Prime Video SUA oferă sezonul 4 ca parte a addonului PBS Masterpiece. Prime vine cu o probă gratuită de 30 de zile, iar PBS oferă șapte zile gratuite, așa că dacă sunteți rapid, puteți transmite gratuit întregul sezon gratuit. Cu toate acestea, în multe țări, singura dvs. opțiune va fi să cumpărați sezonul 4 pe un site precum iTunes.

Ce știm despre sezonul 5?

Poldark a fost unul dintre cele mai mari spectacole ale BBC din ultimii ani, dar emițătorul rămâne marcant de strâns cu privire la viitorul al cincilea sezon. Știm că aceasta va fi seria finală, că filmările s-au încheiat în februarie și că vor fi opt episoade, dar despre povestea în sine?

Poldark este adaptată dintr-o serie de 12 cărți ale autorului Winston Graham. Sezoanele 1-4 au acoperit aproximativ șapte dintre acestea și până de curând, se presupunea că sezonul cinci va continua tendința. Cu toate acestea, cartea a 8-a, „Stranger of the Sea” începe la 11 ani după evenimentele celei de-a șaptea.

În loc să înceapă o nouă poveste și riscă să lase firele de complot nesoluționate, scriitoarea emisiunii Debbie Horsfield a decis să stabilească sezonul cinci în acest decalaj dintre cărți. Detaliile sunt rare, chiar și acum, dar contul oficial de Twitter Poldark a pus recent această întrebare: „Dacă țara dvs. vă trădează, cui îi datorați loialitate?”.

Poldark sezonul 5 cast

Distribuția principală a spectacolului rămâne în mare parte neschimbată față de sezoanele anterioare (deși lipsesc două personaje ca urmare a evenimentelor din sezonul 4). Există și câteva completări noi; aruncați o privire mai jos pentru a vedea cine va intra PoldarkA cincea și ultima serie:

 • Aidan Turner ca Ross Poldark
 • Eleanor Tomlinson ca Demelza Poldark
 • Jack Farthing ca George Warleggan
 • Luke Norris în rolul lui Dwight Enys
 • Caroline Enys ca Gabriella Wilde
 • Kerri McLean (personaj până acum fără nume)
 • Sofia Oxenham ca Tess
 • Vincent Regan (personaj până acum fără nume)
 • Freddie Wise (personaj până acum fără nume)
 • Peter Sullivan (personaj încă nedenumit)
 • Lily Dodsworth-Evans (personaj încă fără nume)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − = 83

Adblock
detector