Cum să urmărești Supernatural Sezonul 15 online gratuit de oriunde

Cum să vizionezi Supernatural Sezonul 15 online de oriunde

Supranatural sezonul 15 va avea premiera la 8 PM EST (5 PM PST / 1 AM BST) pe 10 octombrie. Va fi un nou episod în fiecare joi, deși această serie va fi puțin mai scurtă decât cele anterioare, cu doar 20 de episoade. Presupunând un program de lansare neîntrerupt, acest lucru înseamnă că spectacolul ar trebui să se încheie în martie anul viitor. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți transmite fluxul Supranatural online din străinătate (în afara SUA).

Ar trebui să rețineți că recomandăm doar surse oficiale pentru Supranatural. Având în vedere cât de popular este acest spectacol, este posibil ca fluxurile fără licență să fie disponibile. Cu toate acestea, acestea sunt adesea de calitate scăzută, cu un rezoluție scăzută și video reziduu, așa că nu recomandăm utilizarea acestora. În plus, fluxurile de terțe părți pot fi scoase offline în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Poti sa te uiti Supranatural Cu toate acestea, sezonul 15 online gratuit, așa că nu este necesar să folosiți fluxuri neautorizate.

Supranatural va transmite numai servicii de streaming geo-restricționate. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona din străinătate.

Cum să vizionezi Supernatural sezonul 15 online în străinătate gratuit

Majoritatea platformelor de streaming verifică adresa IP a utilizatorului pentru a vedea dacă se află sau nu într-o țară acceptată. Când vă conectați la o VPN, vi se oferă o adresă IP nouă, specifică regiunii, care vă permite să înșelați serviciile pentru a crede că sunteți localizate altundeva. Acest lucru pare complicat, dar este destul de simplu; urmează pașii de mai jos:

Iată cum puteți viziona Supernatural Sezonul 15 online gratuit de oriunde:

  1. În primul rând, înregistrați-vă la un VPN dacă nu ați făcut-o deja. Vă recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative excelente la costuri reduse.
  2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN. Vor fi mai multe versiuni diferite, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
  3. Conectați-vă la unul dintre serverele americane ale VPN-ului dvs. Dacă nu sunteți sigur care să-l utilizați, cei din New York sau Los Angeles sunt de obicei alegeri bune.
  4. Încercați să vizionați ceva pe The CW. Fluxurile ar trebui să se încarce aproape imediat. În caz contrar, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi reîmprospătați pagina. Dacă problemele persistă, încercați un server diferit sau contactați asistența pentru clienți pentru asistență suplimentară.

Cum să transmiteți gratuit Supernatural pe televizorul american

Steagul SUA

CW este singura rețea afișată Supranatural sezonul 15 în SUA. Deși acest serviciu nu are propriul flux live, vă permite să vizionați noi episoade la cerere la scurt timp după ce au terminat difuzarea. Mai bine încă, CW este complet liber de utilizat, și nici nu trebuie să vă creați un cont.

Dacă sunteți mai degrabă live stream Supranatural, poti. LA&T TV Acum, fuboTV, Hulu cu TV Live și YouTube TV vă permit să vizionați The CW în direct online. În timp ce toate aceste servicii oferă un proces gratuit, acestea sunt destul de costisitoare după aceea, în medie în jur de 45 USD USD pe lună. Având în vedere că întregul sezon va fi disponibil gratuit, totuși, majoritatea oamenilor ar fi mai bine doar să urmărească la cerere.

Încercarea de a fi la curent cu episoadele mai vechi înainte de începerea sezonului 15? Puteți găsi toate cele paisprezece sezoane pe Netflix SUA. Acest serviciu include o probă gratuită de o lună, astfel încât să vă puteți înscrie, să vizionați cât doriți și să anulați pentru a evita să fiți taxat.

Toate serviciile de mai sus sunt blocate în regiune, ceea ce înseamnă că va trebui să fiți în SUA sau să fiți conectat la un server VPN american pentru a le accesa. Totuși, nu ați ales VPN? Nicio problemă: ExpressVPN vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile, permițându-vă să urmăriți Supranatural în străinătate, complet fără riscuri. Dacă nu sunteți mulțumit, anulați doar în acest timp pentru a primi o rambursare completă.

Unde mai pot viziona Supernatural sezonul 15 online?

Doar SUA și Canada au emis emisiuni confirmate Supranatural sezonul 15. Aceasta înseamnă că fanii din Marea Britanie, Australia și restul lumii ar putea să aștepte o așteptare substanțială, cu excepția cazului în care utilizați un VPN pentru a accesa un serviciu de streaming american sau canadian.

Canada

Steagul canadian

Supranatural sezonul 15 va difuza în același timp în Canada ca și în SUA, numai pe CTV în loc de CW. Dacă aveți un abonament canadian de televiziune prin cablu, vă puteți conecta și începe streaming imediat. În caz contrar, va trebui să așteptați până la adăugarea de noi episoade în catalogul la cerere (de obicei, câteva ore după difuzare).

Până de curând, sezoanele mai vechi erau disponibile pe Netflix Canada, dar acesta nu mai este cazul. Dacă doriți să difuzați anotimpurile 1-14 Supranatural online, va trebui să le cumpărați pe platforme precum Amazon Prime Video sau iTunes pentru aproximativ 14,99 USD CAD fiecare.

CTV este liber de utilizat și nu necesită să vă înregistrați, deși este blocat în regiune. Puteți să îl accesați încă din străinătate conectându-vă la un server VPN canadian.

Ce se pot aștepta fanii de la ultimul sezon al Supernaturalului?

Parcela pentru Supranatural sezonul 15 este bine ținut sub înfășurări, dar știm că premiera îl va vedea pe Chuck să-i aducă pe câțiva dintre prietenii și dușmanii Winchesters înapoi din morți pentru a se juca cu ei.

Anterior, una dintre vedetele emisiunii, Jared Padalecki, a spus că dorește ca Sam și Dean să moară, în stil Butch și Cassidy. Nu se pare că va fi cazul, cu Padalecki susținând că i-a trebuit o săptămână cam așa ceva pentru a procesa finalul. Pentru a fi corect, după cincisprezece sezoane, finalul avea să fie mereu controversat, indiferent de ceea ce se întâmplă. În plus, dacă vă lasă nemulțumit, există întotdeauna posibilitatea unui Supranatural film pentru a ajuta la corectarea lucrurilor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 76

Adblock
detector