Cum să urmărești The Bachelor Season 24 live online gratuit

Cum să urmărești The Bachelor sezonul 24 online


Al 24-lea sezon din Burlacul va avea premiera pe 6 ianuarie la 8 PM EST / 5 PM PST. Fanii de lungă durată ar putea recunoaște licența din acest an; el este Peter Weber, pilotul care a ajuns anterior al treilea în sezonul 15 Bachelorette. Este posibil să existe 13 episoade în total, iar mai jos vă vom explica cum să vizionați The Bachelor sezonul 24 în direct online, gratuit, de oriunde din lume (chiar dacă sunteți în străinătate).

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Burlacul este un spectacol sălbatic popular, ceea ce înseamnă că fluxurile neautorizate sunt aproape inevitabile. Acestea fiind spuse, vă sfătuim să le folosiți: pentru început, calitatea videoclipurilor tinde să fie foarte slabă și, în continuare, fluxurile fără licență pot fi scoase rapid offline pentru încălcarea dreptului de autor. Cu o mulțime de moduri de a urmări Burlacul sezonul 24 în mod legitim, nu este nevoie de fluxuri umbroase și terțe părți.

Sezonul 24 al Burlacul va fi disponibil numai pe serviciile de streaming blocate în regiune. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți în străinătate, în afara SUA, veți avea nevoie de un VPN pentru a vă conecta la serviciile obișnuite de streaming de locuințe.

Cum să urmărești The Bachelor sezonul 24 în direct online din străinătate

În general, platformele de streaming află în ce țară vă aflați verificând adresa dvs. IP. Cu toate acestea, conectându-vă la un VPN, puteți schimba adresa IP la una care are originea într-o altă țară. Acest lucru înseamnă că, de exemplu, puteți utiliza un server VPN american pentru a accesa servicii de streaming bazate în SUA în străinătate. Este mai simplu decât sună; trebuie doar să urmați pașii de mai jos.

Iată cum puteți viziona The Bachelor sezonul 24 în direct online:

 1. În primul rând, înscrie-te la un furnizor VPN de renume. Recomandăm ExpressVPN, dar CyberGhost și NordVPN sunt două alternative excelente, cu costuri reduse.
 2. Acum, descărcați și instalați aplicația VPN. Rețineți că, de obicei, există câteva versiuni diferite, așa că asigurați-vă că primiți aplicația corespunzătoare pentru dispozitivul dvs.,
 3. Conectați-vă și conectați-vă la unul dintre serverele americane ale VPN-ului dvs. Orașul pe care îl alegeți nu contează cu adevărat, dar pentru cele mai rapide viteze, vă recomandăm să folosiți servere în orice oraș este cel mai aproape de dvs..
 4. Accesați site-ul ABC și conectați-vă. Acum ar trebui să puteți viziona Burlacul din afara SUA, fără probleme. Dacă nu puteți, încercați să ștergeți cookie-urile și să reîmprospătați pagina.

Burlacul va transmite aer în fiecare săptămână. Din acest motiv, vă recomandăm să luați câteva minute înainte de timp pentru a vă asigura că VPN-ul dvs. funcționează așa cum vă așteptați. În acest fel, dacă aveți probleme, veți avea destul timp pentru a primi ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN.

Cum să vizionezi The Bachelor sezonul 24 în direct la televizorul american

Steagul SUA

Burlacul sezonul 24 va difuza exclusiv pe ABC. Aceasta înseamnă că, dacă pachetul dvs. de cablu include deja acest canal, puteți să vă autentificați și să urmăriți fiecare episod în direct, complet gratuit. În căutarea fluxului Burlacul fara cablu? În acest caz, aveți două opțiuni.

Primul este pur și simplu să aștepți câteva ore în plus. Noile episoade sunt adăugate la biblioteca la cerere a ABC a doua zi după ce se difuzează, iar acestea pot fi vizionate fără a fi nevoie să vă conectați. Nu se grăbește, deoarece nu vor părăsi serviciul până în jur de o lună mai târziu.

În mod alternativ, vă puteți înscrie la un serviciu de top cum ar fi Hulu cu Live TV, YouTube TV sau AT&T TV Acum. Deși fiecare dintre acestea are un proces gratuit, acestea nu sunt suficient de lungi pentru a urmări întreaga serie și, în consecință, va trebui să plătiți până la urmă. Având în vedere prețul ridicat (cuprins între 49,99 și 65 USD USD pe lună), majoritatea oamenilor ar fi mai bine să se uite doar la cerere.

Toate serviciile de mai sus sunt geo-blocate. Aceasta înseamnă că va trebui să fiți fie în SUA, fie să vă conectați la un server VPN american pentru a le utiliza. ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că o puteți încerca fără riscuri.

Unde mai pot transmite online Bachelor sezonul 24 online?

Multe țări au acum propriile spin-off-uri regionale, deci versiunea americană a Burlacul nu va vedea o lansare internațională largă. Cu toate acestea, va aerisi în Canada. Aruncați o privire mai jos pentru a afla cum puteți urmări:

Canada

Steagul canadian

Sezonul 24 are premiera cu o oră mai devreme în Canada; Citytv va afișa noi episoade în fiecare săptămână la ora 19:00 EST / 16:00 PST. Dacă intenționați să vizionați Burlacul trăiești online, ai noroc; nici nu trebuie să creezi un cont.

Dezavantajul este că veți avea nevoie de un abonament TV canadian pentru a urmări orice la cerere, ceea ce face ca un episod să fie lipsit de deosebit de devastator dacă nu aveți cablu.

Citytv este disponibil numai în Canada. Ca atare, dacă sunteți în străinătate, va trebui să utilizați un VPN pentru a face stream Burlacul pe net.

Cum funcționează The Bachelor?

Dacă sunteți nou la serial, nu vă faceți griji pentru a nu putea urmări formatul; Burlacul de fapt are o premisă destul de simplă. Un singur bărbat (burlacul) încearcă să găsească o soție din bazinul de participanți. Pentru a face acest lucru, el va petrece timp cu fiecare dintre ei, fie unul individual, fie ca parte a unei date a grupului. La sfârșitul fiecărui episod, el prezintă femeile cărora le-ar plăcea să stea cu un trandafir, în timp ce celelalte sunt eliminate.

Cine sunt concurenții din sezonul 24?

În acest an, sunt 30 de concurenți, din toate tipurile de activitate. Aruncați o privire mai jos pentru o listă completă cu Burlacul concurenții din sezonul 24:

 • Alayah Benevidez, câștigătoare Miss Texas, în vârstă de 24 de ani.
 • Alexa Caves, un estetician în vârstă de 27 de ani din Springfield, Illinois.
 • Avonlea Elkins, în vârstă de 27 de ani. Un crescător de vite din Fort Worth, Texas.
 • Courtney Perry, un cosmetolog în vârstă de 26 de ani din Veneția, Florida.
 • Deandra Kanu, în vârstă de 23 de ani. Este coordonator de îngrijiri la domiciliu din Maine.
 • Eunice Cho, un însoțitor de zbor de 23 de ani din Chicago.
 • Hannah Ann Sluss. 23 de ani, un model și un originar din Tennessee.
 • Jade Gilliland, un însoțitor de zbor de 26 de ani din Mesa, Arizona.
 • Jasmine Nguyen, 25. Manager de relații cu clienții din Houston, Texas.
 • Jenna Serrano, 22 de ani, o studentă de asistență medicală din New Lenox, Illinois.
 • Katrina Badowski, 28. O dansatoare a NBA din St. Charles, Illinois.
 • Kelley Flanagan, în vârstă de 27 de ani. Este un avocat care locuiește în North Barrington, Illinois.
 • Kelsey Weier, un tânăr de 28 de ani din Urbandale, Iowa.
 • Kiarra Norman din Kennesaw, Georgia. O tânără de 23 de ani.
 • Kylie Ramos, în vârstă de 26 de ani. Asociată de vânzări de divertisment din Davis, California.
 • Lauren Jones, o executivă de marketing de 26 de ani din Glendale, California.
 • Lexi Buchanan din Jacksonville, Florida. Un coordonator de marketing de 26 de ani.
 • Madison Prewett, 23 de ani, recrutor pentru părinți adoptivi din Auburn, Alabama.
 • Maurissa Gunn, în vârstă de 23 de ani. Coordonator de îngrijire a pacienților din Laurel, Montana.
 • Megan Hops, însoțitor de zbor din San Bruno, California. 26 de ani.
 • Mykenna Dorn, o bloggeră de 22 de ani din Langley, Columbia Britanică.
 • Natasha Parker, o planificatoare de evenimente de 31 de ani din New York.
 • Payton Moran, în vârstă de 24 de ani. Un reprezentant pentru dezvoltarea afacerilor din Wellesley, Massachusetts.
 • Sarah Coffin, o radiografă medicală de 24 de ani din Knoxville, Tennessee.
 • Savannah Mullins, în vârstă de 27 de ani. Agent imobiliar din Houston, Texas.
 • Shiann Lewis, un asistent administrativ de 27 de ani din Las Vegas.
 • Sydney Hightower, un manager de marketing cu amănuntul din Birmingham, Alabama, în vârstă de 24 de ani.
 • Tammy Ly, o casă în vârstă de 24 de ani din Syracuse, New York.
 • Victoria Fuller, în vârstă de 26 de ani. Un reprezentant de vânzări medicale de la Virginia Beach, Virginia.
 • Victoria Paul, o asistentă medicală, în vârstă de 27 de ani, din Alexandria, Louisiana.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 82