Cum să urmărești The Great British Bake Off online de oriunde

Cum să vizionezi The Great British Bake Off online

Al zecelea sezon din The Great British Bake Off va avea premiera pe 27 august la 8 PM BST (12 PM PST / 3 PM EST). Va exista un nou episod în fiecare marți seară până la final, care ar trebui să fie pe 29 octombrie, presupunând că emisiunea urmează același program ca în anii precedenți. Cu siguranță, trebuie să așteptăm cu nerăbdare, iar mai jos, vom explica cum să trăiești în flux The Great British Bake Off online gratuit, de oriunde.

Rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. The Great British Bake Off este un spectacol extrem de popular, chiar și în afara Marii Britanii, ceea ce înseamnă că fluxurile fără licență vor fi aproape sigur disponibile. Cu toate acestea, vă sfătuim să le folosiți, deoarece acestea pot fi eliminate în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Și adesea oferă doar videoclipuri cu rezoluție scăzută, cu rezoluție redusă. Poti sa te uiti Bake Off oricum gratuit, deci nu este nevoie să recurgem la fluxuri umbroase și nesigure.

Acest spectacol va fi difuzat doar pe platformele blocate în regiune. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a le urmări The Great British Bake Off sezonul 10 în străinătate.

Cum să vizionezi The Great British Bake Off cu un VPN

VPN-urile pot părea intimidante la început, dar, de fapt, facilitează accesarea serviciilor geo-blocate în străinătate. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca și a face flux The Great British Bake Off din SUA, Canada, Australia sau oriunde altundeva.

Iată cum puteți viziona The Great British Bake Off online în străinătate cu un VPN:

 1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Recomandăm în mod special ExpressVPN, dar CyberGhost și NordVPN sunt alternative minunate la costuri reduse.
 2. Descărcați versiunea corespunzătoare a aplicației VPN pentru dispozitivul dvs. și conectați-vă.
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele britanice ale VPN-ului dvs. (în mod ideal la Londra sau într-un alt oraș important).
 4. Acum, creați un cont All 4. Vi se va cere să introduceți o adresă britanică, dar aceasta este de fapt opțională, așa că nu ezitați să lăsați această secțiune goală.
 5. Conectați-vă la All 4 și încercați să redați un videoclip. Dacă vedeți o eroare („Serviciul nu este disponibil în prezent în zona dvs.”), Ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîncărcați pagina.
  Cum să urmăriți online sezonul 6 al lui Schitt Creek (gratuit!)

Acest spectacol va transmite în direct, și, ca atare, vă recomandăm să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează înainte Bake Off sezonul 10 urmează să înceapă. În acest fel, veți cunoaște în prealabil orice problemă și veți avea timp pentru a primi ajutor de la echipa de asistență a clientului VPN.

Cum să trăiești în direct The Great British Bake Off gratuit pe televizorul britanic

Steagul britanic - jack jack

Canalul 4 este radiodifuzorul exclusiv al The Great British Bake Off, așa cum a fost în ultimele sezoane. Aceasta înseamnă că spectatorii britanici pot transmite în direct toate cele zece episoade în direct și gratuit Toate 4. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la lipsa unui episod, deoarece acestea vor fi disponibile la cerere pentru 30 de zile după difuzare.

Cauți să fiți la curent cu episoadele mai vechi? Netflix Marea Britanie are în prezent sezoane 1-7, plus un proces gratuit de 30 de zile. Aceasta înseamnă că vă puteți înscrie, urmări cât doriți și anula pentru a nu fi taxat. Din păcate, însă, singura modalitate de a transmite anotimpurile 8 și 9 este să le cumpărați pe Amazon Prime Video cu 18,99 GBP fiecare.

Ar trebui să rețineți că legislația britanică impune să aveți o licență TV dacă urmăriți ceva online în același timp în care este la televizor. Ca atare, veți avea nevoie de o licență pentru a face flux Bake Off live, dar nu doar dacă îl urmăriți doar la cerere. Toate 4 nu verifică dacă aveți sau nu unul, deși se bazează în întregime pe un sistem de onoare.

Toate 4 sunt blocate în regiune și sunt disponibile numai în Marea Britanie, dar îl puteți accesa din străinătate folosind un VPN. Încă nu ai unul? ExpressVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, ceea ce înseamnă că o puteți folosi pentru a urmări The Great British Bake Off în afara Regatului Unit și pur și simplu solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

  Cum să vizionezi Poldark Sezonul 4, 3, 2 sau 1 în străinătate (în afara Regatului Unit)

Cum să vizionezi The Great British Bake Off sezonul 10 la televizorul american

Steagul SUA

Puteți urmări anotimpurile anterioare The Great British Bake Off pe Netflix SUA, deși este apelat Marele spectacol britanic de coacere. În plus, Netflix listează anotimpurile la un moment dat, deoarece acest spectacol nu a venit în SUA decât după câțiva ani după ce a început. În prezent, sezoanele 4-9 sunt disponibile, deși se numesc „Colecții” 1–6. Colecția 7 (care este într-adevăr sezonul 10) va ajunge pe 30 august, la doar câteva zile după ce începe în Marea Britanie.

America are, de asemenea, un apel numit spin-off Marele spectacol de coacere american, cine este al cincilea sezon care va începe cândva în decembrie. Anterior, episoadele mai vechi erau disponibile pe ABC, dar acestea au expirat de atunci. Ca atare, singura cale de vizionat este pe Amazon Prime Video. Acest lucru este mai puțin decât ideal, cu toate că doar primul sezon (intitulat Concursul american de coacere) este disponibil și costă 4,99 USD.

Pentru a accesa ABC, Netflix US sau Amazon Prime US, va trebui să fiți în SUA sau conectat la un server VPN american.

Cum să urmăriți online versiunile internaționale ale The Great British Bake Off

The Great British Bake Off sezonul 10 va fi afișat doar în două țări, dar alte câteva au lansat propria versiune a emisiunii, așa că este probabil ceva similar care să te țină ocupat în timp ce aștepți:

The Great British Bake Off sezonul 10 va fi afișat doar în două țări, dar alte câteva au lansat propria versiune a emisiunii, așa că este probabil ceva similar care să te țină ocupat în timp ce aștepți:

Canada

Steagul canadian

Al treilea sezon din Marele spectacol de coacere canadian va începe pe 18 septembrie. Fanii canadieni vor putea urmări noi episoade în direct, gratuit, prin înscrierea la CBC Gem. Ca bonus suplimentar, acest serviciu vă permite în prezent să transmiteți fiecare episod din sezoanele 1 și 2 la cerere, precum și din sezonul 4-9 din Marele spectacol britanic de coacere.

CBC Gem este restricționat geo și poate fi accesat doar în Canada. Dacă vă aflați într-o altă țară, va trebui să vă conectați la unul dintre serverele canadiene ale VPN.

Brazilia

Steagul Braziliei

Bake Off Brazilia tocmai a început cel de-al cincilea sezon și se difuzează în fiecare sâmbătă la ora 22:30 ora locală pe SBT. Fanii emisiunii pot transmite noi episoade în direct, gratuit și fără înregistrare, deși SBT nu vă permite să urmăriți episoade anterioare la cerere..

  Cum să vizionezi Manifest sezonul 2 online de oriunde

SBT este gratuit, dar poate fi accesat numai dacă sunteți în Brazilia sau utilizând un server VPN brazilian.

Alte locații

Cu versiuni regionale ale The Great British Bake Off în peste o duzină de țări, există o șansă bună să aveți una unde vă aflați. Pagina Wikipedia a emisiunii are o listă cu toate internaționalele Bake Off afișează, precum și starea lor actuală (anulată, difuzată, etc.) și rețeaua pe care sunt.

Ce știm despre sezonul 10 din The Great British Bake Off?

Dacă ați văzut The Great British Bake Off înainte, veți avea o idee bună la ce să vă așteptați din sezonul viitor. Paul Hollywood și Prue Leith se întorc amândoi ca judecători, iar inimitabilele Noel Fielding și Sandi Toksvig vor reveni în calitate de gazde ale show-ului în sezonul 10.

Acestea fiind spuse, există câteva diferențe în acest an: Paul Hollywood a dezvăluit recent că a considerat că provocările din anii precedenți au fost „prea dificile”. Pentru a încuraja telespectatorii să încerce rețetele singuri acasă, provocările au fost ușor simplificate în sezonul 10, deși nivelul competiției va fi foarte ridicat.

A doua schimbare este că brutarii din acest an sunt, în medie, mai tineri decât cei care au apărut în sezoanele anterioare. Aceasta ar putea fi o ofertă de a atrage ideea că spectacolele de coacere sunt destinate exclusiv spectatorilor mai vechi, dar date Bake OffPopularitatea deja imensă la adulții tineri, pare cam inutilă.

Cine sunt brutarii din acest an?

Ca întotdeauna, 13 brutari vor concura The Great British Bake Off. Mai jos, am enumerat concurenții din acest an și un pic despre fiecare dintre ei:

 • David Atherton, în vârstă de 36 de ani, consilier pentru sănătate din Londra
 • Henry Bird, în vârstă de 20 de ani, student din Durham
 • Steph Blackwell, în vârstă de 28 de ani, asistent la Chester
 • Rosie Brandreth-Poynter, în vârstă de 28 de ani, chirurg veterinar din Somerset
 • Michael Chakraverty, în vârstă de 26 de ani, director de teatru din Stratford-upon-Avon
 • Dan Chambers, în vârstă de 32 de ani, lucrător de sprijin din Rotherham
 • Michelle Evans-Fecci, în vârstă de 35 de ani, administrator de tipografie din Tenby
 • Alice Fevronia, în vârstă de 28 de ani, profesoară de geografie din Londra
 • Jamie Finn, în vârstă de 20 de ani, ospătar din Surrey
 • Helena Garica, în vârstă de 40 de ani, manager de proiect din Leeds
 • Amelie Le Bruin, în vârstă de 24 de ani, creatoare de modă din Londra
 • Priya O ”Shea, în vârstă de 34 de ani, consultant de marketing din Leicester
 • Phil Thorne, în vârstă de 56 de ani, șofer HGV de la Rainham

About the author

Comments

 1. ărul sau să le închiriați pentru 2,49 GBP fiecare. Cum să vizionezi The Great British Bake Off sezonul 10 la televizorul american

  Pentru a urmări The Great British Bake Off sezonul 10 în SUA, va trebui să aveți acces la canalul PBS. Acesta va difuza emisiunea începând cu data de 6 ianuarie 2020. Dacă nu aveți acces la PBS, puteți să vă abonați la servicii de streaming precum Amazon Prime Video sau Google Play pentru a viziona fiecare episod. Cu toate acestea, trebuie să plătiți pentru fiecare episod în parte sau pentru întregul sezon.

  Cum să urmăriți online versiunile internaționale ale The Great British Bake Off

  Dacă sunteți interesat să urmăriți versiunile internaționale ale The Great British Bake Off, există câteva opțiuni disponibile. În Canada, emisiunea este difuzată pe CBC, iar în Brazilia, pe GNT. În alte locații, cum ar fi Australia sau Noua Zeelandă, emisiunea este disponibilă pe Netflix. Cu toate acestea, trebuie să verificați disponibilitatea în regiunea dvs.

  Ce știm despre sezonul 10 din The Great British Bake Off?

  Sezonul 10 din The Great British Bake Off va avea premiera pe 27 august 2019 și va fi difuzat în fiecare marți seară până la finalul sezonului, care ar trebui să fie pe 29 octombrie 2019. Emisiunea va fi difuzată pe Canalul 4 în Marea Britanie și pe PBS în SUA. În acest sezon, vom vedea 13 concurenți luptându-se pentru titlul de cel mai bun brutar amator din Marea Britanie.

  Cine sunt brutarii din acest an?

  În sezonul 10 din The Great British Bake Off, vom vedea 13 concurenți, printre care se numără un student de medicină, un profesor de geografie și un designer grafic. Concurenții vor fi supuși la diverse probe, inclusiv să prepare prăjituri, pâine și deserturi. În fiecare săptămână, un concurent va fi eliminat, iar ultimii trei vor lupta pentru titlul de cel mai bun brutar amator din Marea Britanie.

Comments are closed.