Cum să urmărești The Handmaid’s Tale Sezonul 3 online

Cum să urmărești The Handmaids Tale Sezonul 3 online

Al treilea sezon din The Handmaid’s Tale urmează să aibă premiera pe 5 iunie în SUA. Hulu a confirmat că vor fi 13 episoade în total, ceea ce înseamnă că se va încheia la un moment dat în august. Mai jos, vă vom anunța când și unde puteți transmite fiecare episod, oriunde v-ați afla în lume.

Acest post va recomanda doar surse oficiale. Spectacole populare ca. The Handmaid’s Tale sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming fără licență, dar vă sfătuim cu fermitate să le utilizăm. Pentru început, fluxurile lor sunt adesea întârziate, cu videoclipuri cu rezoluție scăzută. Mai mult, ei sunt predispuși să fie eliminați de către deținătorii de drepturi de autor în parte, astfel încât nu există nicio garanție că veți vedea sfârșitul unui episod dat. Deoarece oricum puteți transmite gratuit acest sezon, nu există niciun beneficiu în utilizarea unor fluxuri terțe care nu sunt de încredere.

Veți avea nevoie de un VPN pentru a le urmări The Handmaid’s Tale gratuit dacă nu sunteți în Australia sau în Marea Britanie.

Cum să urmăriți The Handmaid’s Tale din străinătate cu un VPN

Cu VPN-ul potrivit, ocolirea restricțiilor regionale și accesarea serviciilor geo-blocate în străinătate este ușor. Urmați pașii de mai jos:

  1. În primul rând, înregistrați-vă la un serviciu VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, deși NordVPN și CyberGhost sunt două alternative low-cost, de înaltă calitate.
  2. Apoi, descărcați și instalați VPN. Există mai multe versiuni diferite, așa că asigurați-vă că obțineți aplicația corectă pentru dispozitivul dvs..
  3. Decideți care dintre serviciile de mai jos doriți să le urmăriți.
  4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. în locația corespunzătoare. De exemplu, ați utiliza un server american pentru a accesa Hulu în străinătate sau unul australian pentru deblocarea SBS.
  5. Încercați să redați un videoclip pe serviciul dorit. Ar trebui să înceapă aproape instantaneu, dar dacă aveți probleme, ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului, apoi reîncărcați pagina.

In unele tari, The Handmaid’s Tale va fi difuzat la TV live. Din acest motiv, este important să vă testați VPN-ul (utilizând pașii de mai sus) cu mult înainte de premieră. Această abordare garantează că veți avea suficient timp pentru a contacta echipa de asistență a VPN-ului dvs. VPN în cazul în care ceva nu merge bine și că nu va trebui să ratați începutul niciunui nou episod.

  Cum să vizionezi Empire sezonul 6 online de oriunde

Cum să transmiteți gratuit The Handmaid’s Tale pe televiziunea australiană

steagul australiei

SBS are drepturi exclusive de difuzare live The Handmaid’s Tale sezonul 3 în Australia. Această rețea va afișa noi episoade la câteva ore după ce vor fi difuzate în SUA, la 20:30 AEST (18:30 AWST).

Deși SBS nu vă permite să urmăriți direct pe site-ul său web, puteți transmiteți canalul în direct Freeview Australia. Veți putea urmări episoade la scurt timp după ce s-au încheiat prin SBS On Demand, deși mai întâi va trebui să creați un cont gratuit. Acest lucru este foarte simplu și necesită doar să vă verificați adresa de e-mail. Este important să rețineți că episoadele noi vor fi disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp (între 7 și 30 de zile, în funcție de spectacol).   

SBS On Demand oferă în prezent al doilea sezon gratuit. Primul sezon este disponibil pe Stan, un serviciu de streaming care costă 10 USD pe lună. Stan include însă un proces gratuit de 30 de zile, ceea ce înseamnă că poți urmări fiecare episod și anula înainte de a fi acuzat.

SBS și Freeview Australia sunt ambele restricții geo-restricționate. Ca atare, va trebui să fie fie în Australia, fie să utilizați un server VPN australian pentru a urmări. Recomandăm ExpressVPN: este un serviciu rapid, sigur, care include un Garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți anula pur și simplu să primiți o rambursare completă.

Unde mai pot transmite transmisia The Handmaid’s Tale sezonul 3?

Noul sezon va fi difuzat în mai multe regiuni din întreaga lume. Mai jos, vom explica care sunt emisiile din sezonul 3 The Handmaid’s Tale în țara voastră.

NE

Steagul SUA

Hulu produce de fapt The Handmaid’s Tale, deci nu ar trebui să surprindă asta este emisiunea exclusivă a serialului din SUA. Vă puteți înscrie la o probă gratuită de șapte zile, dar, deoarece un nou episod este lansat în fiecare miercuri, nu veți putea urmări întregul sezon în acest fel. Abonamentul de bază Hulu (Hulu cu Live TV nu este necesar) costă doar 5,99 USD USD pe lună și vă oferă acces la nu doar The Handmaid’s Tale, dar și alte sute de spectacole.

  Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 gratuit online

Nu ești destul de prins? De asemenea, Hulu are fiecare episod din ultimele două sezoane. Acest serviciu este disponibil numai în SUA, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a-l accesa în străinătate.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

În Marea Britanie, sezonul 3 va fi transmis în direct pe Channel 4, adică puteți viziona online prin Toate 4 sau TVPlayer.com. Aceste servicii sunt complet gratuite pentru a utiliza, dar ambele necesită utilizatorilor să creeze un cont înainte de a transmite ceva. În timpul procesului de înregistrare, vi se va cere să introduceți codul poștal; aceasta este doar în scopuri statistice și nu este utilizată pentru a vă verifica locația. De fapt, puteți introduce orice cod poștal din Marea Britanie și puteți să vă înscrieți în continuare.

Canalul 4 nu a anunțat încă când va apărea The Handmaid’s Tale sezonul 3. Sezoanele anterioare au difuzat în Marea Britanie la câteva săptămâni de la premiera americană, astfel că probabil fanii britanici vor putea urmări la începutul lunii iulie. Dacă de obicei locuiți în altă parte și sunteți doar în Marea Britanie temporar, puteți accesa servicii din țara de origine cu un VPN.

Sezoanele unu și două sunt disponibile pe Now TV. Acest serviciu costă 7,99 lire sterline pe lună și include o probă de șapte zile, ceea ce înseamnă că dacă sunteți rapid, este posibil să urmăriți fiecare episod fără a fi taxat. Puteți achiziționa, de asemenea, fiecare sezon pe Amazon Prime Video, dar, după cum îl puteți viziona gratuit în altă parte, nu există niciun motiv.

Catalogul britanic Channel 4, TVPlayer și Amazon Prime Video sunt disponibile doar în Marea Britanie. Puteți accesa aceste servicii în străinătate folosind un server VPN britanic.

Canada

Steagul canadian

Fanii canadieni pot transmite noul sezon The Handmaid’s Tale live și gratuit pe Bravo. Episoadele vor fi afișate săptămânal, începând cu 9 iunie, deși veți avea nevoie de un abonament existent la cablu pentru a putea urmări.

Dacă doriți să vizionați episoade anterioare, veți găsi ambele sezoane anterioare în Crave. Acest serviciu costă de obicei 9,99 USD CAD pe lună, dar vine cu un proces de o lună. Ca atare, ar trebui să fiți capabil să difuzați anotimpurile unu și două The Handmaid’s Tale complet gratuit. După aceea, nu uitați să anulați, astfel încât metoda de plată să nu fie taxată.

  Cum să urmărești Not Going Out sezonul 10 online

Ambele servicii de mai sus sunt geo-blocate, astfel încât va trebui să vă conectați la unul dintre serverele VPN-ului canadian pentru a le accesa din alte țări.

Alte locații

The Handmaid’s Tale este o emisiune extrem de populară, cu urmări internaționale masive. Drept urmare, este foarte probabil să difuzeze aer în numeroase regiuni din întreaga lume. Am acoperit fiecare emisiune internațională confirmată din sezonul 3 de mai sus, dar pe măsură ce premiera se apropie, ne putem aștepta să fie anunțați mai mult.

Dacă nu sunteți sigur de unde să urmăriți, vă recomandăm să consultați cele mai mari site-uri web de difuzare a țării dvs. Când o rețea securizează un spectacol cu ​​profil înalt ca acesta, acesta este adesea anunțat pe pagina principală. Încă nu găsești un radiodifuzor local? Este posibil ca, cum ar fi Marea Britanie, țara dvs. să aibă o dată de premieră ușor diferită sau să nu fie încă confirmată nicio dată. Dacă călătoriți și doriți să fiți la curent, rețineți că puteți accesa site-urile de streaming ale altor țări de oriunde utilizând o VPN.

Ce ne putem aștepta de la sezonul 3 din The Handmaid’s Tale?

Sezonul trecut The Handmaid’s Tale s-a încheiat cu o răsucire majoră. Mai jos, vom discuta despre implicațiile acestui lucru și la ce să ne așteptăm de la următorul sezon. Avertisment: urmează spoilerele.

Al doilea sezon a fost sumbr, chiar și în conformitate cu standardele acestui spectacol. Cu toate acestea, a existat o strălucire de speranță spre sfârșit, Marthas grupându-se împreună pentru a ajuta June și Emily să scape. Având în vedere șansa, June a refuzat, dar i-a permis copilului să plece. Probabil că cel de-al treilea sezon va explora încercările lui Iunie de a recupera Hannah și de a trece în Canada, dar este sigur că va avea probleme înainte că cel de-al treilea sezon prezentat la Super Bowl a arătat casa Serenei arzând.  

Apoi, există întrebarea modului în care se va schimba unitatea. Creatorul emisiunii, Bruce Miller, a dezvăluit recent că tanti Lydia a supraviețuit răzbunării în cel de-al doilea sezon de finală, dar rebeliunea servitoarei sale, împreună cu recentul atac asupra comandanților, ar putea duce la un ansamblu mai violent și mai apăsător de circumstanțe pentru iunie (dacă asta este chiar posibil).

The Handmaid’s Tale sezonul 3

În cea mai mare parte, distribuția principală va rămâne neschimbată în sezonul 3. Acestea fiind spuse, există câteva personaje noi: comandantul Winslow și soția sa (interpretate de Christopher Meloni și Elizabeth Reaser). În plus, în timp ce Bradley Whitford (comandantul Lawrence) a avut un rol foarte minor în sezonul trecut, el urmează să devină o serie care continuă să înainteze.. 

About the author

Comments

  1. să utilizați un VPN pentru a accesa aceste servicii din afara Australiei. Cu toate acestea, este important să utilizați doar surse oficiale și să evitați site-urile de streaming fără licență. Sezonul 3 din The Handmaid’s Tale promite să fie la fel de captivant ca și celelalte sezoane, iar fanii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare premiera pe 5 iunie. Cu ajutorul unui VPN adecvat, puteți urmări acest spectacol oriunde v-ați afla în lume.

Comments are closed.