Cum să urmărești The New Pope sezonul 1 online

Cum să urmărești The New Pope sezonul 1 online

Noul Papa va avea premiera Luni, 13 ianuarie pe HBO la ora 9 PM ET. O continuare a serialului HBO din 2016 The Young Pope, această serie de nouă episoade îi are în rol pe John Malkovich și Jude Law. Citiți mai departe pentru a afla cum îl puteți urmări pe The New Pope online din străinătate cu ajutorul unei rețele virtuale private (VPN).

Te rog noteaza asta vom recomanda doar surse oficiale pentru urmărire Noul Papa. Fluxurile neautorizate sunt adesea de calitate slabă, cu rezoluție scăzută și întreruperi frecvente, precum retard și tamponare. Un alt motiv pentru care nu recomandăm să riscați surse neoficiale este acela că acestea sunt luate frecvent offline pentru încălcarea dreptului de autor. Din fericire, nu trebuie să pierdeți premiera The New Pope, deoarece există mai multe surse oficiale, ceea ce înseamnă că puteți urmări în mai multe țări diferite.

Noul Papa vor fi afișate numai pe platformele blocate prin regiune. Din acest motiv, veți avea nevoie de un VPN dacă călătoriți și doriți să îl urmăriți din străinătate cu serviciile obișnuite de streaming de locuințe.

Cum să urmărești The New Pope sezonul 1 online în străinătate

Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, nu vă faceți griji! Este mai ușor decât crezi să creezi și să folosești o VPN pentru deblocarea conținutului geore restricționat, cum ar fi The New Pope. De fapt, am prezentat totul în doar câțiva pași simpli:

Iată cum puteți urmări Noul Papa online de oriunde:

  1. În primul rând, înregistrați-vă cu un VPN care deblochează HBO. Vă recomandăm ExpressVPN deși CyberGhost și NordVPN oferă o valoare deosebită și funcționează și cu HBO.
  2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN (sau extensia browserului) pentru dispozitivul de pe care doriți să îl urmăriți pe The New Pope.
  3. Conectați-vă la aplicația VPN și conectați-vă la un server dintr-o țară în care este disponibil HBO, precum SUA. Vei avea apoi o adresă IP americană pentru deblocarea HBO.
  4. Accesați HBO și deschideți un videoclip; ar trebui să joace fără probleme. Nu vă faceți griji dacă conținutul pare să fie blocat. Este posibil să fie nevoie să ștergeți cookie-urile pentru ca modificările să intre în vigoare.

Cum să urmărești The New Pope sezonul 1 la TV-ul american

Steagul SUA

Noul Papa va difuza pe HBO pe 13 ianuarie. Merită să știți că există două aplicații HBO diferite disponibile în SUA: HBO Now și HBO Go. Pur și simplu, HBO Go le permite persoanelor care iau deja HBO ca parte a pachetului lor de cablu să urmărească în timp.

În schimb, HBO Now este un serviciu de streaming independent și nu aveți nevoie de cablu pentru a-l utiliza. Acest serviciu costă 14,99 USD USD pe lună și vine cu o probă gratuită de 7 zile. Rețineți că HBO este disponibil în multe țări din întreaga lume, cu prețuri care variază de la o țară la alta.

Dacă călătoriți într-o țară în care HBO nu este disponibil sau doriți să urmăriți o versiune diferită de HBO, veți avea nevoie de o VPN. Acest lucru vă permite să vă conectați la un server dintr-o altă țară (cum ar fi un server din SUA) și să vă schimbați adresa IP, făcând să pară că parcurgeți această locație. ExpressVPN funcționează bine cu HBO și include o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile astfel încât să o puteți încerca fără riscuri. Dacă nu sunteți mulțumit, anulați doar pentru a primi o rambursare completă.

Unde mai pot să mă uit la Noul Papa?

Vestea bună este că aveți o serie de opțiuni atunci când vine vorba despre locul în care îl puteți urmări pe The New Pope online:

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

În timp ce The New Pope va fi disponibil pe HBO pe 13 ianuarie, se va difuza Sky Atlantic cu o zi mai devreme duminică, 12 ianuarie. Acesta este un canal TV cu plată disponibil în Marea Britanie și Irlanda. Dacă sunteți deja un client Sky TV, îl puteți urmări pe The New Pope pe Sky Atlantic și dacă doriți să faceți stream în timp ce sunteți acasă, puteți utiliza aplicația Sky Go pentru a face acest lucru fără costuri suplimentare.

Nu aveți cablu? Puteți viziona întotdeauna Sky Atlantic prin Now TV. Acest serviciu vă permite transmite canalele Sky TV fără angajamentul unui abonament pe termen lung. „Pass-ul de divertisment” include Sky Atlantic și are un preț de 8,99 £ pe lună. Un proces de 7 zile gratuit este, de asemenea, inclus. Fie că alegeți să vizionați The New Pope prin Sky Go sau Now TV, este necesară o adresă IP din Marea Britanie sau o adresă IP irlandeză pentru a accesa serviciile în străinătate..

Franţa

Flag_of_France-e1527750876576

De asemenea, puteți urmări Noul Papa pe Canal+ cu primul episod difuzat pe 13 ianuarie. Canalul francez plătit este disponibil pentru a viziona online cu 19,90 € pe lună. Include o probă gratuită de o lună. Cu toate acestea, pentru a viziona Canal + în afara Franței, va trebui să aveți un VPN. Pur și simplu conectați-vă la un server din Franța pentru o adresă IP franceză și conținutul geo-restricționat va fi deblocat.

Ce știm despre Noul Papa?

Noul Papă este o continuare a serialului din 2016 The Young Pope despre un tânăr papă american care ia biserica catolică într-o direcție nouă, radicală. Regizat de Paolo Sorrentino, The New Pope este o serie originală de nouă episoduri care explorează în continuare lumea papalității moderne. Cu toate acestea, așa cum sugerează titlul, de această dată există un nou papă, interpretat de John Malkovich.

Cine sunt membrii de distribuție ai Noului Papa?

Jude Law își reînnoiește rolul de Papa Pius al XIII-lea, în timp ce Ioan Malkovich joacă rolul de nou papă titular, Papa Ioan Paul al III-lea. Din păcate, nu se pare că sora Mary a lui Diane Keaton se va întoarce. Cu toate acestea, membrii principali ai distribuției includ Silvio Orlando ca cardinalul Angelo Voiello, Javier Cámara ca cardinalul Bernardo Gutiérrez și Cécile de France în rolul Sofiei. Noi adăugări notabile la distribuție includ Marilyn Manson și Sharon Stone.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector