Cum să urmărești True Detective online în Marea Britanie (sau în orice altă parte)

Cum să urmărești True Detective online în Marea Britanie sau în străinătate

Detectiv adevarat este unul dintre cele mai mari spectacole din ultimii ani. Cu toate acestea, deși a fost ușor de urmărit în timpul lansării sale inițiale, a devenit mai greu de transmis Detectiv adevarat de la sfârșitul sezonului trei. Din fericire, există încă câteva servicii de streaming Detectiv adevarat și mai jos, vă vom anunța cum să vizionați fiecare episod Detectiv adevarat online din Marea Britanie sau oriunde te-ai afla în lume.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Deși spectacole populare ca. Detectiv adevarat sunt frecvent disponibile pe site-urile de streaming umbroase, vă sfătuim să le utilizați. Pentru început, videoclipurile sunt adesea cu rezoluție redusă. În plus, pot fi scoase offline oricând pentru încălcarea dreptului de autor, astfel încât s-ar putea să nu vedeți nici măcar sfârșitul sezonului. Puteți urmări în fiecare sezon de Detectiv adevarat oricum gratuit, deci nu este nevoie să folosiți surse nelicențiate.

Detectiv adevarat este disponibil numai pe platformele blocate în regiune, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a-l urmări din străinătate.

Cum să urmăriți True Detective în străinătate folosind un VPN

VPN-urile pot părea puțin intimidante la început, dar, odată ce știi cum să le folosești, este de fapt foarte simplu să deblochezi serviciile geore restricționate în străinătate. Urmați pașii de mai jos pentru a face flux Detectiv adevarat din Marea Britanie, SUA, Canada, Mexic sau oriunde în lume:

  1. Începeți prin a vă înscrie la o VPN adecvată dacă nu ați făcut-o deja. Iti recomandam ExpressVPN deși NordVPN și CyberGhost sunt deopotrivă alternative minunate la costuri reduse.
  2. Acum, descărcați și instalați software-ul VPN. Majoritatea serviciilor oferă o gamă de aplicații pentru diferite sisteme de operare și dispozitive, așa că asigurați-vă că veți obține cea corectă.
  3. Decideți care dintre platformele de mai jos doriți să deblocați.
  4. Conectați-vă la un server VPN din țara corespunzătoare. De exemplu, ați folosi un server american pentru a debloca HBO sau un server australian pentru Crave.
  5. Încercați să redați un videoclip pe site-ul ales. Ar trebui să înceapă imediat, dar dacă nu, ștergerea cache-ului și a cookie-urilor, apoi reîmprospătarea paginii ar trebui să rezolve majoritatea problemelor.

Cum să transmiteți fluxul True Detective pe Marea Britanie TV

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

În prezent, niciun serviciu de streaming important din Marea Britanie nu vă permite să urmăriți Detectiv adevarat gratuit. Cu toate acestea, puteți achiziționa toate cele trei sezoane de pe Amazon Prime Video și iTunes. Ambele platforme au același preț (18,99 GBP pe sezon sau 2,49 GBP pe episod), deci nu are niciun beneficiu să alegeți una peste cealaltă.

De obicei, noi episoade de Detectiv adevarat sunt afișate pe Sky Atlantic, similar cu majoritatea celorlalte emisiuni HBO. Aceasta înseamnă că atunci când sezonul patru va fi lansat în sfârșit, îl veți putea urmări în direct fie Now TV (7,99 £ pe lună), fie aplicația Sky Go (gratuită pentru clienții Sky TV existenți).

Detectiv adevarat este disponibil numai într-o mână de biblioteci Amazon Prime Video și iTunes. Dacă doriți să-l urmăriți din afara Regatului Unit, mai întâi, va trebui să vă conectați la un server VPN britanic. Nu aveți un VPN? ExpressVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile astfel încât să puteți face flux Detectiv adevarat fara riscuri. Dacă nu sunteți mulțumit sau aveți nevoie doar de un VPN pentru această sarcină, puteți doar să anulați și să solicitați o rambursare completă.

Unde mai pot urmări True Detective online?

Din fericire, mai multe platforme de streaming internațional au toate cele trei sezoane Detectiv adevarat. Aruncați o privire mai jos pentru a afla unde să urmăriți Detectiv adevarat online în țara ta:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Cel mai simplu mod de a urmări Detectiv adevarat în SUA este pe HBO. Dacă pachetul dvs. de cablu TV include deja HBO, puteți Înregistrează-te la HBO Du-te și începe să curgă imediat toate cele trei sezoane. Nu aveți cablu? Nicio problemă: înscrieți-vă doar la HBO Now. Acest serviciu costă, de obicei, 14,99 USD USD pe lună, dar este livrat cu o probă gratuită de o săptămână, așa că dacă sunteți rapid, este posibil să fiți capabili să urmăriți totul la timp.

În mod alternativ, acest spectacol este inclus cu abonamentele DirecTV Now, Hulu (cu adaosul HBO) și abonamente Hotstar. Adăugarea HBO a DirecTV, Hulu și Hulu oferă toate o perioadă de încercare, adică poti sa te uiti Detectiv adevarat gratuit atâta timp cât vă amintiți să anulați înainte de încheierea procesului. Dacă preferați să dețineți o copie digitală a emisiunii, puteți achiziționa sezoane complete pe Amazon Prime Video pentru 27,99 USD fiecare.

Toate serviciile enumerate mai sus sunt restricționate geo. Ca atare, va trebui să fiți în SUA sau să vă conectați la un server VPN american pentru a le utiliza.

Canada

Steagul canadian

În Canada, Crave este singurul serviciu de streaming care vă permite în prezent să vizionați Detectiv adevarat sezoane 1-3 online. Primele două sezoane sunt incluse cu abonamentul de bază, dar pentru a urmări a treia serie, va trebui să aveți nevoie de planul „Filme + HBO”. Aceasta costă 19,98 USD CAD pe lună, deși prima ta lună este gratuită. Există doar 24 de episoade în total, deci ar trebui să fie mai mult decât suficient timp pentru a termina seria. După ce ați terminat, trebuie doar să anulați contul pentru a nu fi taxat.

Crave este blocată în regiune și este disponibilă numai în Canada. Pentru a utiliza acest serviciu în străinătate, va trebui să vă conectați la un server VPN canadian.

Australia

steagul australiei

În fiecare sezon de Detectiv adevarat este disponibil pe Foxtel Now. De obicei, aceasta costă 25 USD AUD pe lună, plus 10 USD în plus pentru pachetul de drame, dar Foxtel Now oferă un proces gratuit de 10 zile, timp în care veți putea urmări orice conținut doriți. Dacă anulați înainte de încheierea procesului, puteți transmite în mod eficient fiecare episod din Detectiv adevarat liber.

Dacă 10 zile nu este suficient, vă recomandăm să păstrați Foxtel Now pentru o lună suplimentară. În prezent, singura altă opțiune este să cumpărați anotimpuri individual pentru 21,99 USD pe Fetch, așa că Foxtel oferă de fapt o valoare decentă aici.

Fetch și Foxtel sunt blocate în regiune. Mai mult, Foxtel solicită un număr de telefon australian în timpul înregistrării, ceea ce îngreunează înregistrarea utilizatorilor străini. Abonații existenți încă pot accesa aceste servicii în străinătate folosind un VPN.

Când vine True Detective sezonul 4?

Momentan, detaliile sunt puține, dar știm că HBO nu funcționează în prezent în sezonul 4. Asta nu înseamnă că nu o vom vedea niciodată: Nic Pizzolatto, scriitorul emisiunii a spus public că are planuri „sălbatice”. pentru un nou sezon. Momentan, tot ce putem face este să așteptăm să vedem dacă HBO decide sau nu să reînnoiască emisiunea.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 73 =

Adblock
detector