Cum să urmărești Vikings Sezonul 5 online de oriunde

Prima jumătate a Vikingii Sezonul 5 s-a încheiat cu moartea surpriză a mai multor personaje importante. Ce se va întâmpla în a doua jumătate? Dacă ați așteptat cu nerăbdare întoarcerea acestui spectacol, poate v-ați întrebat cum să vizionați Vikingii Sezonul 5B online. Acest articol va explora modul de a transmite fluxul Vikingii în SUA sau în străinătate în Canada, Australia, Noua Zeelandă, Marea Britanie sau în altă parte.

Vikings Sezonul 5

Dacă aveți un card de credit din SUA și vă puteți abona la History Channel, utilizarea unuia dintre numeroasele servicii de streaming, cum ar fi Philo, este cea mai bună opțiune. Este posibil să fii în măsură să urmărești Vikingii Sezonul 5 episoade gratuit pe History.com după ce au fost transmise în direct.

Dacă călătoriți în afara SUA, cel mai bun VPN de utilizat este ExpressVPN. Pentru utilizatorii care nu pot obține un abonament la US History Channel, opțiunile includ History.ca, Amazon Prime UK, SBS.au și altele.

Vikings sezonul 5 imaginea 2

Vikingii Sezonul 5 va avea premiera în SUA pe 28 noiembrie, la 21:00. Vor fi zece episoade, iar soarta oamenilor din Kattegat va fi decisă până la sfârșitul sezonului. Sezonul 6 va fi difuzat cândva la începutul anului viitor.

Cel mai bun VPN pentru Vikingii: VPN Express

Captura de ecran ExpressVPN homepage

Există multe opțiuni de urmărit Vikingii atât în ​​SUA, cât și în alte țări. Dar, indiferent de site-ul web pe care îl folosești Vikingii în țara de origine, veți fi blocat dacă călătoriți în afara granițelor țării dvs. Acest lucru se datorează faptului că History Channel are licență Vikingii în unele țări exclusiv terților, precum SBS în Australia. Ca parte a tranzacțiilor la care a ajuns, a fost de acord să blocheze utilizatorii aflați în fiecare țară de la vizionarea de episoade Vikingii din surse din alte țări.

În ciuda acestei probleme, puteți ocoli cu ușurință geoblocurile History Channel, folosind un VPN pentru a vă ascunde adresa IP. Acest lucru vă va permite să călătoriți oriunde în lume, fără a pierde un episod din Vikingii.

Recomandăm ExpressVPN pentru fanii show-urilor History Channel, cum ar fi Vikingii. ExpressVPN are servere în peste 90 de țări, nu păstrează jurnalele și are un palmares de reușită în a obține geoblocuri pe History.com, Hulu, Netflix și alte site-uri de streaming.

Durează doar câteva minute. Trebuie doar să alegeți dacă doriți să vă abonați pentru o lună, șase sau 12 luni. Dacă decideți în termen de 30 de zile că nu vă place serviciul, puteți anula o rambursare completă.

TREI LUNI GRATUIT: Alegeți planul anual al ExpressVPN pentru a economisi 49% și pentru a beneficia de o acoperire suplimentară de trei luni.

Cum să veghezi Vikingii Sezonul 5 online

Pentru a urmări Vikingii online, va trebui mai întâi să stabiliți ce surse poartă emisiunea în țara de origine. Iată o listă de surse pentru SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă.

Statele Unite

Vikingi pe Istoria SUA

Dacă sunteți din SUA, cel mai bun mod de a urmări Vikingii online este printr-un serviciu de streaming care poartă canalul History. Puteți viziona, de asemenea, pe site-ul oficial al Channel Channel dacă aveți un abonament sau utilizând aplicația History Channel. Noile episoade vor fi postate în același timp în care vor fi difuzate prin cablu și servicii prin satelit. Când faceți clic pe un episod, vi se va cere să vă conectați la un furnizor TV. Dacă nu aveți un furnizor de televiziune, sunt disponibile următoarele opțiuni online numai:

 • Philo (16 USD / lună) OPȚIUNE DE CHEAPEST
 • Fubo TV (pachet de 44,99 USD / lună)
 • Sling Orange / Sling Blue (25 $ / lună)
 • HDHomeRun Premium TV (34,99 USD / lună)
 • Blend TV (pachet de 39,93 USD / lună)
 • Hulu cu TV live (39,99 USD / lună)
 • DirecTV Now (pachet de 40 $ / lună)

Fiecare dintre acești furnizori de televiziune oferă o probă gratuită de 7 zile.

Dacă nu doriți să vă înscrieți la un furnizor de televiziune, puteți închiria, de asemenea, episoade Vikingii la cerere a doua zi după ce au emis 2,99 USD pe episod folosind următoarele servicii:

 • Amazon Instant Video
 • iTunes

Toate aceste servicii pot fi accesate numai cu un card de credit sau debit american.

Canada

Vikingi pe Istorie în Canada

Dacă sunteți din Canada, cel mai bun site de urmărit Vikingii on este site-ul oficial pentru canalul History din Canada. Noile episoade vor fi postate pe măsură ce se difuzează. Din păcate, nu am găsit furnizori de televiziune online doar în Canada care să fie compatibili cu History.ca. Va trebui să aveți un serviciu de cablu sau satelit pentru a avea acces la noi episoade de Vikingii.

Regatul Unit

Vikings on History în Marea Britanie

Dacă sunteți din Marea Britanie, aveți două opțiuni de vizionat Vikingii Sezonul 5, partea 2 online. Prima opțiune este abonarea la Amazon Prime pentru 7,99 lire sterline / lună. Noile episoade vor fi postate a doua zi după ce vor fi difuzate pe History. A doua opțiune este să utilizați TVPlayer.com și să vă abonați la pachetul „PLUS Lite” pentru 5,99 GBP / lună. În acest caz, veți putea urmări noi episoade atunci când le difuzează sau le înregistrează și le puteți urmări mai târziu.

Ambele servicii oferă o probă gratuită de 30 de zile. Episoade noi din Vikingii poate fi, de asemenea, închiriat la un preț de 1,49 GBP pe episod de la Amazon.

Toate aceste servicii necesită un card de credit sau debit de Marea Britanie pentru a avea acces.

Australia și Noua Zeelandă

Vikingii pe imaginea 2 SBS

Dacă sunteți din Australia sau Noua Zeelandă, puteți viziona noi episoade cu Vikingii pe site-ul oficial al SBS. Doar conectați-vă cu furnizorul TV pentru a avea acces la episoadele la cerere.

Cum să curgă Vikingii în străinătate cu un VPN

Metodele de streaming de mai sus pentru Vikingii Sezonul 5B va funcționa atât timp cât veți avea metodele de plată potrivite pentru aceste țări. O problemă va apărea dacă călătoriți în afara granițelor țării tale. De exemplu, dacă locuiți în Marea Britanie, vă puteți înscrie la TVPlayer, crezând că vă va permite să vedeți fiecare episod din noul sezon Vikingii. Dar apoi călătoriți în SUA și descoperiți că primiți un mesaj de eroare ori de câte ori încercați să accesați TVPlayer.com.

eroare tvplayer

O eroare similară va apărea dacă locuiți în SUA și încercați să accesați history.com din Marea Britanie sau locuiți în Australia și încercați să urmăriți SBS.com.au din SUA În toate aceste cazuri, problema este că adresa dvs. IP este vizibil. Drept urmare, site-ul web pe care încercați să accesați știe că sunteți într-o altă țară.

Această problemă poate fi rezolvată cu ușurință folosind un VPN pentru a vă păstra adresa IP privată. Iată cum puteți face asta:

 • Alegeți un furnizor VPN. După cum am spus mai devreme, considerăm că ExpressVPN este cea mai bună opțiune. Dar CyberGhost și NordVPN sunt, de asemenea, opțiuni de mare viteză la costuri reduse
 • Descărcați și instalați software-ul VPN de pe site-ul web al furnizorului
 • Selectați un server din țara în care se află serviciul dvs. De exemplu, dacă sunteți abonat la TV Player, conectați-vă la un server din Marea Britanie. Dacă sunteți abonat la DirecTV Now, conectați-vă la un server din SUA.
 • Navigați pe site-ul serviciului dvs. și începeți să urmăriți!

Este tot ce este de vizionat televizorul din străinătate cu un VPN.

Acest articol va acoperi doar surse oficiale. Deși probabil vor exista fluxuri piratate de Vikingii disponibile, nu vă recomandăm să le utilizați. În cele mai multe cazuri, fluxurile piratate vor fi cu rezoluție scăzută și predispuse la tamponare. Multe sunt găzduite pe site-uri web care pot conține malware sau securitate limitată a site-ului. De asemenea, pot fi scoase offline cu totul. Și există o mulțime de fluxuri oficiale disponibile, așa că nu există prea multe motive pentru a recurge la cele neoficiale.

Pot să curg Vikingii cu un VPN gratuit?

În timp ce o VPN gratuită poate funcționa uneori pentru a evita geoblocurile, aceasta provoacă de obicei doar frustrare utilizatorilor. Majoritatea VPN-urilor gratuite au limite de date prea mici pentru a transmite video, în special pentru video și sunet de înaltă calitate. În plus, în general nu au suficientă infrastructură pentru a gestiona traficul generat de mii de utilizatori. Din această cauză, acestea au scăzut adesea semnale chiar și pentru utilizatorii care navighează doar pe web.

De asemenea, VPN-urile gratuite înregistrează deseori datele utilizatorilor, invadându-și confidențialitatea. Vânzarea acestor date este modul în care câștigă bani din serviciu. Așadar, acesta este un alt motiv bun pentru a sta departe de ei.

Vă recomandăm să utilizați VPN-uri care au viteze mari, ceea ce duce la o calitate mai bună a imaginii și a sunetului și mai puțin buffering. Puteți citi o listă cu unele bune aici.

Ce este History Channel Vikingii?

Vikingii este o dramă istorică scrisă de Michael Hirst (Elizabeth, Elizabeth: Ag. De Aure, Tudorii). Începe cu povestea lui Ragnar Lothbrok (interpretat de Travis Fimmel), un erou des menționat în sagele și poezia norvegiană. Potrivit legendei, Lothbrok a fost un războinic feroce care a terorizat o mare parte a Angliei și Franței în secolul al IX-lea. În serialul de televiziune, el este înfățișat ca un fermier obișnuit care se ridică pentru a deveni un rege scandinav, organizând raiduri îndrăznețe împotriva englezilor.

După ce Lothbrok moare în sezonul 4, seria îi urmează pe fiii lui Lothbrok în timp ce ei continuă să construiască puterea în toată Europa.

Deși o mare parte din vikingilor povestea este fictivă, țese și în elemente din legendele norvegiene și explorează conflictul religios dintre romano-catolicism și păgânismul norvegian care a existat în secolul al IX-lea. Spectacolul este filmat în Irlanda și este plin de scene frumoase din peisaje irlandeze. Pe lângă aceste elemente, fanii de Vikingii sunt de asemenea atrași de acțiunile puternice pe care le oferă de la Fimmel, Gustaf Skarskgård (Floki), Jessalyn Gilsig (Siggy) și Clive Standen (Rollo).

Dacă doriți să vizionați anotimpurile anterioare pentru a vă pregăti pentru noul, toate sunt disponibile pe Hulu în SUA și pe Amazon Prime Video din SUA și Marea Britanie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector