Cum să urmăriți Black Mirror sezonul 5 online de oriunde

Cum să vizionezi Black Mirror sezonul 5 online

Întregul al cincilea sezon din Oglinda neagra va fi lansat pe 5 iunie. Sezoanele anterioare au fost adăugate la Netflix la 12:00 PST (3 AM EST / 8 AM BST) și nu există niciun motiv să bănuiești că va fi ceva diferit de data aceasta. Nu ești destul de prins? Mai este mult timp pentru a urmări sezoanele 1-4 (și, desigur, primul episod „alege-ți propria aventură”, Bandersnatch) și mai jos, vă vom anunța cum să difuzați fiecare episod Oglinda neagra online gratuit.

Vom recomanda doar surse oficiale. În timp ce site-urile de streaming umbrit prospera la încărcări neoficiale de emisiuni populare, vă sfătuim cu fermitate să le utilizăm. Pentru început, acestea oferă adesea videoclipuri cu rezoluție scăzută și pentru a înrăutăți, conținutul lor poate fi eliminat în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Poti sa te uiti Oglinda neagra oricum gratuit, deci nu există niciun motiv să folosiți surse neautorizate.

Oglinda neagra va fi afișat în principal pe Netflix, un serviciu de streaming blocat în regiune. Dacă acest spectacol nu este disponibil pe versiunea Netflix din țara dvs., va trebui să aveți o VPN pentru a o urmări.

Cum să transmiteți online oglinda neagră sezonul 5

Pentru majoritatea oamenilor, va fi ușor de transmis Oglinda neagra sezonul 5 online. Din cate stim noi, Netflix va lansa acest spectacol la nivel global, deci ar trebui să fii în măsură să urmărești întotdeauna, chiar dacă călătorești între țări.

Nu intrați în panică dacă nu aveți deja un cont Netflix: acest serviciu vine cu o probă gratuită de o lună. Cu doar 23 de episoade în total, ar trebui să ai suficient timp pentru a viziona întregul spectacol. Nu aveți dreptul la un proces gratuit sau aveți nevoie de puțin timp? Prețurile Netflix variază în funcție de locația dvs., dar, în general, vă puteți aștepta să plătiți în jur de 8,35 USD USD pe lună pentru un abonament standard.

De ce nu pot urmări Black Mirror pe Netflix?

Netflix a permis ocazional rețelelor internaționale să își difuzeze emisiunile în anumite țări din trecut (Casa Cartilor de joc a fost arătat de Sky în Germania, de exemplu). În plus, există câteva țări în care Netflix nu este disponibil (China, Coreea de Nord, Crimeea și Siria). Aceasta înseamnă că nu toată lumea va putea urmări Oglinda neagra pe Netflix. În prezent, nu există alte radiodifuzoare internaționale confirmate, altele decât Netflix, dar nu este rău să fii pregătit doar dacă.

Puteți utiliza un VPN pentru a vă răsfăța locația și a accesa versiunea Netflix din altă țară în străinătate. Această metodă vă va permite chiar să vă înscrieți la Netflix în țările în care de obicei nu este disponibilă (deși va trebui să cumpărați un card cadou cu moneda țării în care se află serverul dvs. VPN).

Nu aveți încă un VPN? Iti recomandam ExpressVPN. Acest VPN de mare viteză oferă peste 3.000 de servere în 94 de țări și poate debloca numeroase platforme populare, inclusiv Netflix SUA, Amazon Prime Video și Hulu în străinătate. Cel mai bun lucru, întrucât ExpressVPN are o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, o puteți încerca fără riscuri. Dacă nu sunteți mulțumit sau aveți nevoie doar de un VPN pentru a urmări Oglinda neagra, puteți doar să anulați pentru a primi o rambursare completă.

Cum deblochează Netflix în străinătate cu un VPN

Dacă Netflix este blocat în țara dvs. sau Oglinda neagra nu este disponibil în biblioteca dvs. regională, puteți să evitați pur și simplu aceste restricții folosind o VPN. Urmați pașii de mai jos pentru a face flux Oglinda neagra sezonul 5 de oriunde:

 1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Am menționat deja ExpressVPN mai sus, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative excelente, cu costuri reduse.
 2. Apoi, descărcați și instalați software-ul VPN. De obicei, există aplicații pentru mai multe sisteme de operare diferite, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la un server dintr-o țară în care Oglinda neagra este pe Netflix. Majoritatea VPN-urilor majore pot debloca Netflix SUA, așa că vă recomandăm să folosiți un server american.
 4. Conectați-vă și încercați să redați un videoclip.

Ar trebui să înceapă imediat, dar este posibil să vedeți o eroare spunând Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să dezactivați oricare dintre aceste servicii și încercați din nou.”Ștergeți cookie-urile și memoria cache, apoi reîmprospătați pagina. Dacă tot nu funcționează, încercați un server diferit sau contactați furnizorul VPN pentru asistență suplimentară.

Black Mirror este disponibil pe Amazon Prime?

Din pacate, nu. În prezent, Netflix este singura ofertă de servicii de streaming Oglinda neagra, și având în vedere succesul spectacolului, este puțin probabil ca acest lucru să se schimbe în curând. În plus, Netflix este disponibil în mai multe țări decât Amazon Prime Video, astfel încât este mai ușor de urmărit Oglinda neagra atunci când călătorești.

Ce știm despre sezonul 5 al Oglinzii Negre?

Netflix a lansat recent o remorcă pentru cel de-al cincilea sezon Oglinda neagra și se pare că această serie ar putea fi cel mai dificil de urmărit încă. Noul sezon, ca și cei dinainte, ne va pune relațiile cu tehnologia la microscop și va pune întrebări despre moralitatea și etica viitoarei tehnologii. Mai jos, am oferit o scurtă privire de ansamblu asupra celor trei episoade viitoare:

 • Viperari izbitoare: Combinația de aplicații de întâlnire și capacitatea de a revizui amintirile vechi (văzute ultima dată în Istoria completă a dvs.) provoacă probleme în relația unui cuplu.
 • fărâmă: Frustrarea unui bărbat față de încrederea lumii pe tehnologie are ca rezultat un atac armat împotriva poliției.
 • Rachel, Jack și Ashley Too: Un asistent acasă în stil Alexa capătă atenție atunci când popstar-ul pe care se bazează începe să se îndoiască de ea însăși.

Black Mirror sezonul de repartizare cinci

Oglinda neagra a avut întotdeauna o distribuție de fețe de recunoscut și sezonul cinci nu va fi diferit. Mai jos, veți găsi unele dintre celebritățile care au făcut apariții în trailer-urile de anunțuri, dar sunt siguri că vor fi niște camee suplimentare despre care nu vom cunoaște până la lansarea episoadelor..

 • Miley Cyrus
 • Anthony Mackie
 • Andrew Scott
 • Damson Idris
 • Nicole Beharie
 • Madison Davenport
 • Pom Klementieff
 • Topher har
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 18 =

Adblock
detector