Cum să urmăriți gratuit BBC iPlayer în SUA

Cum să urmărești BBC în SUA


Puteți viziona BBC iPlayer gratuit în SUA dacă utilizați un VPN, însă multe VPN-uri sunt blocate de BBC. Citiți mai departe pentru a vedea care funcționează VPN-urile și cum să le utilizați.

VPN-urile criptează traficul dvs., împiedicând monitorizarea activităților dvs. de către hackeri, furnizor de servicii Internet (ISP), angajator sau guvern. Cu toate acestea, au un alt beneficiu major: vă permit să vă schimbați adresa IP. Deoarece platformele de streaming se bazează adesea pe adresa IP a utilizatorului pentru a-și verifica locația, accesarea serviciilor geo-blocate în străinătate este la fel de simplă ca conectarea la un server din țara corespunzătoare.

Conținutul BBC este disponibil online prin BBC iPlayer, acesta include conținut de la BBC One și alte canale BBC. BBC investește o sumă imensă de resurse în îmbunătățirea măsurilor de georestrucție, astfel încât nu toate VPN-urile nu pot debloca platforma de streaming online.

Cu toate acestea, există câteva VPN-uri selecte care pot accesa în mod fiabil BBC iPlayer în America și, în timp ce le examinăm mai detaliat pe fiecare în detaliu, puteți găsi un scurt rezumat al fiecărei mai jos:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru vizionarea BBC în SUA! Rapid, fiabil, sigur și cu o capacitate excelentă de deblocare, acest serviciu ușurează transmiterea BBC de oriunde în lume. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Un serviciu bugetar, ușor de utilizat, cu opțiuni de securitate preconfigurate și capacitate de deblocare puternică, CyberGhost este ideal pentru cei noi la VPN-uri..
 3. NordVPN Oferă viteze mari, o rețea uriașă de server, o politică fără jurnaluri și funcții de securitate personalizabile la un preț accesibil.
 4. PrivateVPN Acest VPN este sigur, conștient de confidențialitate, mai rapid decât majoritatea și deblochează o gamă largă de servicii de streaming populare.
 5. VyprVPN Un VPN fără logică, orientat către securitate, cu viteze rapide și posibilitatea de a debloca BBC iPlayer de oriunde.

Cum să urmărești BBC iPlayer în America

Este foarte simplu să ocoliți restricțiile regionale cu un VPN. Mai jos, vă vom explica cum puteți utiliza BBC iPlayer și un VPN pentru a transmite BBC în direct în SUA.

Iată cum puteți viziona BBC iPlayer în SUA:

 1. Înscrieți-vă la unul dintre VPN-urile menționate mai jos (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați aplicația, asigurându-vă că veți obține versiunea potrivită pentru sistemul de operare al dispozitivului.
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele britanice ale VPN-ului dvs..
 4. Conectați-vă la BBC iPlayer și încercați să încărcați un videoclip. Ar trebui să înceapă imediat, dar trebuie să ștergeți mai întâi cookie-urile și memoria cache a browserului. După ce faceți acest lucru, reîmprospătați pagina și ar trebui să puteți transmite în mod liber.
 5. Acum puteți accesa conținut de la BBC One, BBC Two, BBC Three și BBC Four pe iPlayer.

OBȚINE GRATUIT UN VPN PLĂTIT: Dacă aveți nevoie doar de acoperire VPN pe termen scurt, puteți profita de ExpressVPN Garanție de returnare de 30 de zile. Deși va trebui să plătiți în avans, puteți anula în orice moment din această perioadă pentru a solicita o rambursare completă, fără întrebări. În practică, acest lucru înseamnă că puteți transmite BBC gratuit timp de o lună.

Alegerea VPN-ului potrivit pentru vizionarea BBC în străinătate

Cu atât de mulți furnizori VPN diferiți, care pretind că sunt cei mai buni, poate fi dificil să decidem pe care să-l utilizați. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru difuzarea BBC în SUA, am ales să recomandăm doar servicii cu toate caracteristicile următoare:

 • Deblochează în mod fiabil BBC iPlayer și platforme de streaming similare
 • Oferă conexiuni de mare viteză în mod constant
 • Utilizează criptare puternică și include mai multe alte caracteristici de securitate
 • Nu vă înregistrează nicio informație care vă poate identifica
 • Are aplicații pentru toate cele mai populare sisteme de operare

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea BBC în SUA

Mai jos, veți găsi lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea BBC în SUA:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblochează BBC în USATested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are peste 3.000 de servere în 94 de țări din întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie. Acest serviciu poate debloca în mod fiabil platformele de streaming cu care se confruntă multe alte VPN-uri, inclusiv BBC iPlayer, ITV Hub și Netflix UK. Cel mai bine, este suficient de rapid pentru a transmite conținut HD în direct, fără să se bâlbâie sau să se buffereze.

Acest serviciu VPN include criptarea de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor, secretul perfect perfect înainte și un comutator de oprire (care oprește tot traficul ori de câte ori vă deconectați neașteptat), pentru a vă menține activitățile private în orice moment.. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica, dar este posibil să vă înregistrați aproape în mod anonim cu Bitcoin și o adresă de e-mail de urgență pentru un nivel suplimentar de confidențialitate. Asistența este disponibilă 24/7 pe chat live în caz de probleme.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Planurile includ accesul la firmware-ul routerului personalizat pentru a proteja toate dispozitivele dvs. cât mai ușor posibil.

Pro:

 • Deblochează principalele site-uri de streaming, de ex. Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Suficient de rapid pentru a reda video HD fără buffering
 • Confidențialitate solidă și securitate
 • Plătește anonim cu Bitcoin

Contra:

 • Sunt permise doar trei conexiuni simultane

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU BBC: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Oferă conexiuni de mare viteză, caracteristici puternice de securitate și confidențialitate și o capacitate excelentă de deblocare. Mai mult, cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, puteți încerca acest serviciu fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN aici

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostDeblochează BBC în USATested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost oferă acces la 486 de servere britanice și alte peste 5.000 în alte 88 de țări. Acest serviciu este extrem de ușor de utilizat; fiecare server arată încărcarea sa curentă și serviciul de streaming pe care este proiectat să îl deblocheze. Cu viteze mari și până la șapte conexiuni simultane, CyberGhost vă asigură că sunteți liber să transmiteți BBC impecabil acasă sau din mers.

Acest VPN face cât mai ușor să rămâneți în siguranță online. Îți protejează datele folosind criptarea de 256 biți, un comutator de oprire permanentă și protecția împotriva scurgerilor IPv6 și DNS. Nu este totul: asta blochează automat reclame și scanează malware. CyberGhost nu înregistrează nicio informație de identificare personală, dar puteți plăti în Bitcoin pentru un plus de anonimat. Dacă aveți probleme, puteți contacta asistența clienților prin chat-ul live, 24/7.

CyberGhost oferă aplicații Windows, Android, MacOS, Linux și iOS. Routerele de rețea sunt acceptate, dar necesită configurare manuală.

Pro:

 • Service rapid, de încredere
 • Nu există probleme care deblochează US Netflix, BBC iPlayer și multe altele
 • Toate funcțiile de securitate sunt activate în mod implicit

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

Cea mai bună opțiune de buget: CyberGhost are conexiuni de mare viteză, securitate completă și capacitatea de a debloca BBC oriunde. Este livrat cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost aici

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNDeblochează BBC în USATested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are peste 5.400 de servere de mare viteză răspândite în 62 de țări, inclusiv 707 doar în Marea Britanie. Este capabil să ocolească chiar și cele mai încăpățânate măsuri de blocare geo-blocantă, ceea ce înseamnă că veți putea accesa servicii precum Amazon Prime Video, Netflix Marea Britanie și BBC iPlayer din orice parte a lumii. NordVPN permite până la șase conexiuni simultane, așa că este ideal dacă doriți să vă protejați toate dispozitivele simultan.

Acest serviciu pune un accent major pe securitatea dumneavoastră. Caracteristicile sale includ criptarea de 256 biți, un comutator de omorizare specific aplicației, un scaner malware, un adblocker și protecția împotriva DNS, IPv6, WebRTC și scurgeri de redirecționare a porturilor. Utilizatorii pot alege să acceseze Tor prin VPN sau să folosească simultan mai multe VPN-uri pentru protecție suplimentară. NordVPN are o politică strictă de neregistrare deci intimitatea ta este pe mâini bune. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat live.

NordVPN are aplicații pentru Linux, MacOS, Windows, iOS și Android. Instalarea manuală este necesară pentru utilizarea pe routerele de domiciliu.

Pro:

 • Accent major pe securitate și confidențialitate
 • Sute de servere britanice de mare viteză
 • O alternativă excelentă pentru costuri reduse
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Conectarea la unele servere poate fi lentă și nesigură

Scorul nostru:

4.5 din 5

BUN ALL-ROUNDER: NordVPN este un serviciu rapid, ieftin, orientat către confidențialitate, care îți ia securitatea în serios. Mai bine, planurile sale includ o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN aici

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNDeblochează BBC în USATested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are doar 88 de servere în 57 de țări (șase în Marea Britanie), dar compensează rețeaua sa mai mică, oferind viteze mai rapide decât multe servicii similare. În plus, PrivateVPN deblochează în mod fiabil nu doar BBC iPlayer, ci și Netflix UK, ITV Hub și All 4. Acest serviciu permite conectarea a șase dispozitive simultan.

Cu o criptare de 256 biți, DNS, WebRTC și protecție împotriva scurgerilor IPv6 și un comutator de ucidere (doar Windows), PrivateVPN garantează că traficul dvs. este în permanență sigur.. Activitățile dvs. nu vă pot fi identificate (indiferent dacă plătești în Bitcoin sau nu), datorită politicii acestui serviciu zero de jurnal. Chat-ul în direct este disponibil timp de 22 de ore în fiecare zi (este offline de la 1 la 15:00 PST), iar cu permisiunea dvs., personalul vă poate configura software-ul la distanță.

PrivateVPN are aplicații Windows, Android, MacOS și iOS. Funcționează pe platforme bazate pe Linux și routere wireless, cu configurare manuală.

Pro:

 • Deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Viteze foarte rapide
 • Furnizor de jurnale zero

Contra:

 • Alți furnizori au mai multe opțiuni de selectare a serverului
 • Chat-ul în direct nu este în permanență

Scorul nostru:

4.5 din 5

STREAM BBC ORICE: PrivateVPN nu păstrează jurnalele, vă acordă prioritate securității și oferă streaming rapid, fără cusur. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN aici

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

5. VyprVPN

VyprVPNDeblochează BBC în USATested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.VyprVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN are în prezent peste 700 de servere în 64 de țări, inclusiv în Marea Britanie. Acest serviciu oferă în mod constant viteze mari și poate debloca cu ușurință platformele de streaming populare, inclusiv Netflix UK, ITV Hub și, desigur, BBC iPlayer. Sunt permise trei conexiuni simultane, deși acest lucru crește la cinci pentru abonații premium.

Acest serviciu folosește criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere (în aplicațiile desktop), secretul perfect înainte și protecția împotriva scurgerii DNS în mod implicit. Poate să vă ofere traficul folosind protocolul său Chameleon, îngreunând detectarea că utilizați un VPN. VyprVPN nu înregistrează nicio informație personală, ceea ce vă face aproape complet anonim online. Asistența este disponibilă prin chat live, 24/7.

VyprVPN oferă aplicații pentru Blackphone, Android, iOS, Windows și MacOS. Poate fi instalat manual pe dispozitive Linux și selectați routere de internet.

Pro:

 • Funcții excelente de securitate și confidențialitate
 • Conexiune rapidă și fiabilă
 • Deblochează cele mai populare site-uri geo-blocate

Contra:

 • Nu acceptă Bitcoin
 • Structura prețurilor pe două niveluri

Scorul nostru:

4 din 5

SECURITATE AVANTABILA: VyprVPN este un furnizor axat pe securitate, cu viteze mari, potențial puternic de deblocare și politică fără jurnal. Oferă chiar și un proces gratuit de trei zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN aici

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot viziona BBC în străinătate cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot fi tentante, dar vă sfătuim să folosiți unul din mai multe motive. Primul este performanța lor; VPN-urile gratuite au rareori suficiente servere pentru a-și susține toți utilizatorii, iar acest lucru se manifestă ca viteze lente. Transmiterea este destul de intensă în date, în special la rezoluții mai mari și, ca atare, este posibil să experimentați redare rapidă, calitate video subpar și perioade lungi de buffering. În plus, BBC își actualizează periodic măsurile de geo-blocare, astfel încât există șanse mari să nu mai poți accesa BBC iPlayer deloc cu un VPN gratuit.

Aceste servicii pot fi libere de utilizat, dar sunt companii și, ca atare, există pentru a câștiga bani. Cei mai mulți folosesc un model acceptat de anunțuri sau oferă avantaje precum viteze mai mari pentru o taxă lunară, dar unii recurg la practici mai umbrite. Unele servicii stochează cookie-uri de urmărire pe dispozitivul dvs. pentru a vedea ce site-uri vizitați și vinde profilul de consumator rezultat agenților de publicitate. Aceasta preia controlul asupra persoanelor care vă văd datele din mâini, ceea ce este exact opusul a ceea ce se presupune că ar trebui să facă un VPN.

Din păcate, este dificil să îți dai seama chiar dacă folosești un VPN sigur sau nu. Cercetătorii au testat recent 283 de aplicații VPN gratuite și au descoperit că aproape 40% conține programe malware, 84% erau vulnerabile la scurgeri IPv6 și 18% nu au folosit nicio criptare. Servicii cunoscute nu sunt neapărat mai sigure; în 2015, Hola a fost prins vânzând lățimea de bandă a utilizatorului pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Utilizarea unei VPN de renume cu o politică de confidențialitate clară și primă pentru client este cea mai bună modalitate de a vă păstra în siguranță online.

Cum să vă înscrieți la BBC iPlayer

Crearea unui nou cont BBC este ușor și durează doar câteva minute. Mai întâi, accesați pagina de conectare și faceți clic pe Înregistrează-te acum. Vi se va solicita să introduceți detalii, inclusiv data nașterii, adresa de e-mail și codul poștal. Totuși, acest ultim pas nu este foarte descurajant pentru spectatorii de peste mări, deoarece orice cod poștal din Marea Britanie este acceptat și nu trebuie să vă demonstrați locația în niciun fel. După ce ați terminat, dați clic pe Inregistreaza-te, și verificați adresa dvs. de e-mail.

Legea britanică cere să aveți o licență TV pentru a viziona orice pe BBC iPlayer. Deși acest serviciu afișează uneori o fereastră care vă face conștient de acest lucru, nu apare de fiecare dată când încercați să urmăriți ceva și, ca atare, este ușor de uitat. IPlayer nu verifică de fapt dacă aveți o licență TV sau nu și se bazează în întregime pe un sistem de onoare.

De ce altceva am nevoie de un VPN?

VPN-urile vă permit să faceți mai mult decât să urmăriți BBC în SUA. Ești îngrijorat să ai acces la contul tău bancar RBS, Santander sau Halifax limitat, deoarece te-ai autentificat dintr-o altă țară? Conectați-vă mai întâi la un server VPN britanic și este posibil ca sistemul automatizat al băncii dvs. să nu realizeze nici măcar că sunteți de fapt în altă parte. Puteți utiliza această metodă pentru a accesa site-uri de pariuri precum Ladbrokes și William Hill din afara Regatului Unit.

Deoarece traficul dvs. este adesea dirijat printr-un server dintr-o țară complet diferită, puteți utiliza un VPN pentru a ocoli orice filtrare web impusă de locul de muncă sau de guvern. Rețelele wifi publice sunt adesea mai puțin sigure decât ar trebui să fie, ceea ce înseamnă că sunt o țintă principală pentru hackeri. Cu toate acestea, atunci când sunteți conectat la un VPN, veți ști sigur că activitățile dvs. sunt ferite de ochii indepărtați.

Ce canale și emisiuni BBC pot urmări cu un VPN?

BBC oferă o varietate uriașă de conținut, de la telenovele până la drame crunte. Mai jos, am enumerat canalele BBC pe care le puteți transmite în direct și unele dintre emisiunile pe care le puteți viziona pe BBC iPlayer:

canale:

 1. BBC One
 2. BBC Two
 3. CBBC
 4. BBC Four
 5. stirile BBC
 6. Cbeebies
 7. BBC Three
 8. BBC Scoția
 9. S4C
 10. Parlamentul BBC
 11. BBC Alba
 12. Radio 1

Seriale TV:

 • Linia de serviciu
 • Uciderea Evei
 • Eastenders
 • Top Gear
 • QI
 • Baptiste
 • Meciul zilei
 • victimă
 • Aur alb
 • Gardă personală
 • Panoramă
 • Planeta albastră 2
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =