Cum să urmăriți Killing Eve Sezonul 2 în străinătate

Cum să urmăriți Killing Eve Sezonul 2 online

Uciderea Evei sezonul doi în SUA, Irlanda, Australia și Canada pentru prima dată și încă nu are o dată de lansare pentru Marea Britanie. Dacă doriți să urmăriți Killing Eve în Marea Britanie sau din orice altă parte, urmați această soluție.

Sezonul doi din Uciderea Evei premiera 7 aprilie la 8:00 EST (5:00 PST / 1AM BST) din SUA. Vor fi opt episoade în total, cu unul nou în fiecare săptămână până când sezonul se va încheia pe 26 mai. Mai jos, vă vom explica cum puteți urmări noua serie de Uciderea Evei live, gratuit, din orice parte a lumii.

Ar trebui să rețineți că acest post va recomanda doar surse oficiale. În timp ce site-urile web fără scrupule găzduiesc deseori fluxuri live neautorizate de emisiuni populare, cum ar fi Uciderea Evei, adesea sunt de o calitate foarte slabă, cu videoclipuri de rezoluție scăzută, cu rezoluție scăzută. În plus, aceste fluxuri prezintă riscul de a fi deconectat de către deținătorul de drepturi de autor al emisiunii în parte, astfel încât să nu vedeți niciodată finalul. După cum puteți urmări Uciderea Evei sezonul doi gratuit, nu există niciun motiv să folosiți surse nesigure și fără licență.

A se uita Uciderea Evei gratuit, veți avea nevoie de VPN decât dacă sunteți în Australia sau Irlanda.

Cum să trăiești stream Killing Eve în străinătate cu un VPN

Cu o VPN potrivită, este ușor să ocoliți restricțiile regionale. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca și a face flux Uciderea Evei sezonul doi de oriunde:

 1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN, deși NordVPN și CyberGhost sunt ambele alternative de înaltă calitate, cu costuri reduse.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN. Vor fi câteva versiuni diferite, așa că asigurați-vă că primiți aplicația relevantă pentru dispozitivul dvs..
 3. Alegeți care dintre sursele oficiale de mai jos doriți să utilizați.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara corespunzătoare. De exemplu, ați folosi un server irlandez pentru a debloca RTÉ în străinătate.
 5. Încercați să redați un videoclip pe site-ul ales. Ar trebui să înceapă imediat, dar, dacă nu, ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului, apoi încercați să reîmprospătați pagina.

La fel de Uciderea Evei va fi transmis în direct, vă recomandăm cu încredere să vă testați VPN cu pașii de mai sus înainte de începerea fiecărui episod. Făcând acest lucru, vă asigurați că dacă ceva nu funcționează așa cum vă așteptați, veți mai avea timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN. Această abordare face, de asemenea, mai puțin probabil să pierdeți o parte dintr-un episod.

Cum să vizionezi sezonul 2 Killing Eve gratuit la televiziunea australiană

steagul australiei

Deși publicul australian a trebuit să aștepte două luni pentru a vedea primul sezon, aceasta nu va fi o problemă de data aceasta. Nu va fi la televiziunea tradițională până pe 19 aprilie, dar poti transmite-l online chiar acum pe ABC iview. Va apărea un nou episod în fiecare sâmbătă la ora 11:00, dar acestea vor fi disponibile numai la cerere pentru o săptămână și ceva mai târziu..

Unul dintre cele mai bune lucruri despre această platformă este că este complet gratuit. În plus, nu este necesară crearea unui cont. ABC iview este blocat în regiune, dar îl puteți folosi încă din străinătate conectându-vă la unul dintre serverele australiene ale VPN-ului dvs. Ai nevoie de un VPN? ExpressVPN are o garanție de rambursare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că dacă nu sunteți mulțumit, puteți anula doar pentru a solicita o rambursare completă.

Cum să vizionezi sezonul 2 Killing Eve gratuit pe TV irlandez

Irlanda-flag

În Irlanda, sezonul doi Uciderea Evei va fi difuzat pe RTÉ2. Acest serviciu este complet gratuit și nici nu trebuie să vă creați un cont. RTÉ va afișa un episod în fiecare săptămână la ora 21:30 BST (1:30 PM PST / 16:30 EST). Acestea vor fi adăugate la biblioteca la cerere a platformei la scurt timp după ce vor termina difuzarea. Probabil că vor fi disponibile doar pentru o săptămână, însă, dacă pierdeți un episod, este mai bine să fiți cât mai repede posibil..

Există câteva probleme potențiale de care trebuie să știți când utilizați RTÉ. În primul rând, în timp ce Uciderea Evei începe oficial pe 7 aprilie, Publicul irlandez nu îl va putea urmări până pe 10 aprilie. Ca atare, va trebui să decideți dacă preferați să plătiți pentru a viziona emisiunea cât mai curând posibil, sau pentru a reține câteva zile și pentru a o transmite gratuit.

RTÉ și-a modernizat recent capacitățile de blocare a regiunii și, în consecință, majoritatea VPN-urilor nu o mai pot debloca din afara Irlandei. Cu toate acestea, putem confirma că CyberGhost funcționează în continuare.

Unde mai pot viziona online Killing Eve sezonul 2 online?

Uciderea Evei este un spectacol extrem de popular și nu ar trebui să surprindă că va fi afișat în mai multe țări din lume. Aruncați o privire mai jos pentru a afla cum să faceți flux Uciderea Evei oriunde ai fi.

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Fanii americani au o mulțime de opțiuni când vine vorba de urmărirea noului sezon. Dacă aveți un abonament la televiziune prin cablu, vă puteți conecta pe site-ul BBC America și puteți urmări premiera în direct la ora 20:00 EST. Este chiar posibil să vizionați fiecare episod cu două zile înainte de difuzarea AMC Premiere, dar acest serviciu costă 5,99 USD USD pe lună, pe lângă faptul că necesită cablu.

Nu vă faceți griji, totuși; există mai multe platforme de top (DirecTV Now, fuboTV, Hulu, Philo, PlayStation Vue și YouTube TV) care vă vor permite să vizionați AMC, un alt canal care arată serialul în direct. Vă recomandăm abonamentul de bază al lui Hulu deoarece include întreaga primă serie și este mult mai puțin costisitoare decât altele (5,99 USD pe lună, în loc de aproximativ 45 USD). Nu veți putea urmări noi episoade în direct, dar în general sunt adăugate la scurt timp după ce termină difuzarea la televizor.

Toate serviciile de mai sus sunt restricționate din punct de vedere geologic și sunt disponibile numai în SUA. Deși vă puteți înscrie la Hulu de oriunde folosind un card cadou, veți avea nevoie de un VPN pentru a-l utiliza din alte țări.

USTV Now este un serviciu de streaming conceput pentru a permite membrilor forțelor armate americane să se uite la televizor de acasă când sunt plecați din țară. În ciuda acestui fapt, nu se verifică dacă vă aflați sau nu în militar. Abonamentul premium vă permite să urmăriți AMC (și ca urmare, Uciderea Evei) și costă 19,99 USD USD pe lună, cu o probă gratuită de o săptămână. Cel mai bun caz, USTV Acum vă permite să vă înregistrați, chiar dacă metoda dvs. de plată nu este legată de o adresă din SUA. USTV Acum nu este blocat în regiune, dar vă recomandăm totuși să utilizați o VPN, deoarece acestea reduc riscul de a vă conecta conexiunea de către Furnizorul de servicii Internet..

Canada

Steagul canadian

Bravo va transmite sezonul doi în același timp în care este prezentat în SUA. În prezent oferă, de asemenea, întreaga primă serie de Uciderea Evei la cerere. Cu toate acestea, există o captură: această platformă necesită utilizatori conectați-vă cu furnizorul lor de cablu detalii înainte să poată urmări orice, în direct sau nu. În plus, nu există suport pentru furnizorii de top.

Dacă doriți să fiți la curent înainte de începerea noului sezon, puteți profita de proba de Crave de o lună. Acest serviciu costă de obicei 9,99 USD CAD pe lună, dar puteți doar să vă înscrieți, să urmăriți primul sezon și să anulați pentru a evita să fiți taxat.

Crave este disponibil numai în Canada, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a-l accesa în străinătate.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Deși nu știm exact când Uciderea Evei sezonul doi va ajunge pe ecrane britanice, putem specula. Anterior, emisiunea a avut premiera în Marea Britanie la cinci luni de la lansarea sa în SUA, însă scriitoarea Emerald Fennell susținând că fanii nu vor trebui să „aștepte destul de mult data viitoare” și transmisia aproape simultană din acest sezon în mai multe țări de limbă engleză, eliberarea în mai sau iunie pare probabilă.

Între timp, puteți urmăriți fiecare episod din primul sezon pe BBC iPlayer. Această platformă este liberă de utilizare, deși mai întâi va trebui să vă creați un cont. Deși ați solicitat codul poștal în timpul înregistrării, acesta nu este folosit de fapt pentru a determina locația dvs. și orice cod poștal din Marea Britanie va funcționa. Legea britanică impune să aveți o licență TV pentru a utiliza BBC iPlayer, dar serviciul nu verifică acest lucru, în schimb se bazează pe un sistem de onoare..

BBC iPlayer este geo-restricționat. Ca atare, va trebui să fiți fie în Marea Britanie, fie să vă conectați la un server VPN britanic pentru a putea urmări.

Ce ne putem aștepta de la al doilea sezon al lui Killing Eve?

Avertisment: urmează spoilerele. Prima serie de Uciderea Evei s-a încheiat pe un cliffhanger, unul care are implicații destul de majore pentru sezonul viitor. Mai jos, vom dezvălui tot ce știm Uciderea Evei sezonul doi.

La sfârșitul finalului încordat, plin de acțiune, Eve îl înjunghie pe Villanelle, care reușește să scape. Cunoașteți regula în acest moment: dacă nu vedeți un corp, acel personaj probabil nu va fi mort. Trailerul pentru sezonul doi confirmă acest lucru, arătând că nu numai că Villanelle este încă în viață, dar este tot atât de deranjat ca înainte. Știm că nu va exista un interval de timp între cele două sezoane, așa că putem chiar să vedem exact cum Villanelle a reușit să supraviețuiască celei mai apropiate perii cu moartea.

Există, de asemenea, zvonuri în jurul unui al doilea asasin. Desigur, Eve vrea să termine ceea ce a început, dar este posibil ca atenția ei să fie atrasă în altă parte. Totuși, Villanelle nu este nimic, dacă nu este egotistic și, probabil, nu va lua acest lucru. Cu toate că detaliile parcelei sunt puține și între ele, în acest sezon se promite a fi unul dintre fanii care nu vor uita curând.

Killing Eve sezonul 2 distribuție

În timp ce distribuția rămâne în mare parte neschimbată, au apărut câteva completări noi. Mai jos, am defalcat toți jucătorii importanți Uciderea EveiAl doilea sezon.

 • Sandra Oh, ca Eve
 • Jodie Comer ca Villanelle
 • Fiona Shaw ca Carolyn Martens
 • Nina Sosanya (personaj până acum fără nume)
 • Edward Bluemel ca Hugo
 • Julian Barratt (personaj până acum fără nume)
 • Shannon Tarbet (noul sezon regulat, fără alte detalii încă)
 • Henry Lloyd-Hughes (noul sezon regulat, încă detalii)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 12

Adblock
detector