Cum să urmăriți online Daredevil (seria 3) Marvel de oriunde

Vreau să urmăresc Marvel’s Daredevil seria 3 online? Mai jos, vom explica cum să faceți flux Marvel’s Daredevil gratuit, din orice parte a lumii. Vă vom anunța, de asemenea, despre cele mai bune rețele virtuale private (VPN) pentru deblocare Daredevil in strainatate.

Cum să urmăriți online Marvel's Daredevil sezonul 3

Ca și în seria anterioară, Minune„s Daredevil sezonul 3 va avea 13 episoade, toate lansate în aceeași zi: 19 octombrie. Acesta este un data lansării globale, ceea ce înseamnă că nu va trebui să evitați spoilerele doar pentru că locuiți în afara SUA. Mai jos, vă vom explica unde puteți prinde fiecare episod DaredevilAl treilea sezon.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale în această postare. Fluxurile licențiate sunt o inevitabilă tristă pentru emisiunile cu profil înalt, dar deseori sunt de rezoluție scăzută și sunt predispuse la eliminarea la scurt timp după încărcare pentru încălcarea dreptului de autor.

Cel mai bun VPN pentru Marvel's Daredevil: ExpressVPN

Captura de ecran ExpressVPN homepage

VPN-urile criptează traficul dvs., ceea ce îl face imposibil de citit de către observatori externi, cum ar fi Furnizorul de servicii Internet (ISP). Acest lucru vă crește mult securitatea online, dar puteți utiliza și un VPN pentru a debloca și transmite conținutul geo-blocat. Vă recomandăm ExpressVPN: este suficient de rapid pentru a transmite video HD sau chiar 4K fără întreruperi și are peste 2.000 de servere în întreaga lume. Mai mult, ExpressVPN poate debloca platformele cu care se confruntă celelalte VPN-uri, precum Netflix și Amazon Prime Video.

Începerea durează doar un minut și nu ar putea fi mai simplă. Mai întâi, alegeți durata abonamentului (una, șase sau douăsprezece luni) și plătiți. Aceasta începe o perioadă de încercare de 30 de zile, permițându-vă să evaluați serviciul și să vedeți dacă este potrivit pentru nevoile dvs.; dacă nu este ceea ce căutați, anulați doar pentru a primi o rambursare completă, fără întrebări. Puteți utiliza, de asemenea, acest proces pentru a obține o acoperire VPN temporară gratuită. Acest lucru este util în special dacă plecați în străinătate în vacanță sau doriți să urmăriți un anumit eveniment geo-blocat.

OFERTA EXCLUSIVĂ: Obțineți trei luni în plus gratuit cu planul anual al ExpressVPN. Veți economisi, de asemenea, 49%, ducând costul la doar 6,67 USD pe lună.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Cum să transmiteți Daredevil în străinătate cu un VPN

Poate părea complicat, dar deblocarea platformelor geore-restricționate cu un VPN este de fapt destul de simplă. Iată cum poți urmări Daredevil cu un VPN:

  1. În primul rând, veți avea nevoie de un VPN adecvat. Am atins ExpressVPN mai sus, dar NordVPN și CyberGhost sunt ambele alternative excelente.
  2. Apoi, descărcați și instalați software-ul VPN. Vor fi câteva versiuni diferite, așa că asigurați-vă că o alegeți pe cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
  3. Decideți în ce țară biblioteca Netflix doriți să accesați.
  4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din regiunea corespunzătoare. De exemplu, ați folosi un server american pentru a debloca Netflix SUA sau unul britanic pentru a accesa biblioteca din Marea Britanie.
  5. Încercați să transmiteți ceva pe Netflix. Ar trebui să se încarce rapid, fără a afișa erori, deși poate trebuie să reîmprospătați pagina sau să reporniți mai întâi browserul.

Dacă este posibil, vă recomandăm să efectuați pașii de mai sus înainte de 19 octombrie. Acest lucru vă oferă o mulțime de timp pentru a contacta echipa de asistență a clientului VPN, dacă ceva nu funcționează așa cum este de așteptat. Notă: Netflix are măsuri de georestrucție foarte puternice și multe VPN-uri au dificultăți în deblocarea acestuia. Dacă aveți probleme, asistența pentru clienți ar trebui să vă poată direcționa către un server adecvat.

Unde să urmăriți online Daredevil-ul Marvel

Netflix

Cum să vizionezi online Daredevil sezonul 3

Marvel’s Daredevil este exclusiv Netflix. Vestea bună este că va deveni disponibilă simultan în biblioteca Netflix a fiecărei țări, ceea ce înseamnă că îl puteți urmări tehnic fără VPN în străinătate. Cu toate acestea, vă recomandăm să folosiți unul, deoarece unele ISP-uri vă limitează intenționat vitezele dacă faceți fluxuri mult. Dat fiind Daredevil este disponibil în 4K, este destul de intensiv în date și o VPN va face ca ISP-ul să fie mult mai puțin probabil. Mai bine, un VPN va deschide cataloage internaționale Netflix, ceea ce înseamnă că puteți vedea multe alte titluri care nu sunt disponibile în toate regiunile.

Ce se întâmplă dacă nu aveți un abonament Netflix? Acest serviciu oferă o încercare gratuită de o lună, care este suficient pentru a viziona 13 episoade de Daredevil, mai ales că acest spectacol are un adevărat apel „încă un episod”. Prețurile variază ușor de la o țară la alta, dar dacă doriți să păstrați Netflix după încheierea procesului, vă puteți aștepta să plătiți în jur de 8 USD USD pe lună..

Există un alt avantaj major pentru streaming Daredevil pe Netflix. Dacă sunteți cu deficiențe de vedere, puteți alege să utilizați pista audio descriptivă care relatează acțiunea pe ecran ori de câte ori nu există niciun dialog. În timp ce spectacolul în sine oferă audio în engleză, spaniolă, franceză, poloneză și portugheză, piesa descriptivă este disponibilă numai în engleză.

Alte servicii

Marvel's Daredevil pe iTunes

Sezoanele 1 și 2 din Marvel’s Daredevil sunt disponibile pentru achiziționare pe diverse piețe online inclusiv Google Play Store, YouTube, Sky Store și iTunes. Cu toate acestea, disponibilitatea și prețul pot varia în funcție de locația dvs..

Există și problema viabilității acestei metode. Până la urmă, cumpărarea unui singur sezon în acest fel costă mai mult decât costul abonamentului Netflix de o lună. Chiar dacă locuiți într-o țară în care Netflix nu este disponibil, este posibil să vă înscrieți și să utilizați proba gratuită conectându-vă la un server VPN în altă parte. În plus, Netflix acceptă carduri cadou ca plată, deci ipotetic este posibil să ai un abonament indiferent de locul în care te afli în lume.

În cele din urmă, nu există nicio garanție că sezonul 3 va fi adăugat pe aceste piețe în aceeași zi în care se difuzează pe Netflix. De fapt, deocamdată, nu există detalii despre momentul în care veți putea urmări sezonul 3 al Marvel Daredevil în altă parte decât Netflix.

Pot viziona Daredevil online cu un VPN gratuit?

S-ar putea să fiți tentat să difuzați Marvel’s Daredevil cu un VPN gratuit, dar vă sfătuim. Există multe VPN-uri plătite care nu pot debloca Netflix, astfel încât șansele de gestionare a serviciilor gratuite sunt foarte mici. În plus, deoarece aceste servicii au adesea mai mulți utilizatori decât pot accepta serverele lor, acestea sunt de obicei foarte lente. Aceasta înseamnă că vă limitați să urmăriți rezoluții mai mici, dacă bufferizarea frecventă nu face ca spectacolul dvs. să fie complet vizibil..

Există o vorbă veche care este relevantă aici: dacă nu plătiți pentru un produs, sunteți produsul. Este posibil ca VPN-urile gratuite să nu vă perceapă plata în avans, dar aceștia câștigă absolut bani, fie prin inserarea anunțurilor pe site-urile pe care le vizitați, fie prin vânzarea detaliilor activităților dvs. către terți fără cunoștința dvs. Un bun VPN anonimizează activitățile online. Cu toate acestea, monitorizându-vă cu cookie-uri de urmărire, apoi distribuind informațiile, VPN-urile gratuite își subminează propriile pretenții pentru a vă crește confidențialitatea.

Din păcate, nu există nicio modalitate ușoară de a spune dacă utilizați un VPN gratuit legitim sau pur și simplu un troian sau o altă formă de malware. Un sondaj realizat în 2015 cu 283 de aplicații VPN gratuite pe Google Play Store a relevat că aproape 40% au încercat să instaleze malware pe sistemul utilizatorului și că peste 80% au fost vulnerabile la scurgeri IPv6. Chiar și cunoscutele VPN-uri gratuite prezintă riscuri, așa cum am văzut când unul a fost prins vânzând lățimea de bandă inactivă a utilizatorilor să ruleze o botnet. Cea mai bună modalitate de a vă proteja pe dumneavoastră și datele dvs. este să utilizați un VPN de încredere cu o politică de logare transparentă și axată pe confidențialitate.

Ce este nou în Daredevil sezonul 3?

Ecran de remorcă al sezonului 3 al Marvel's Daredevil

Deși detalii despre DaredevilCea de-a treia serie sunt puține și distanțe întregi, știm suficient pentru a specula despre ce este în magazin. Avertisment: urmează spoilerele minore.

Sezonul 3 urmează să se bazeze pe povestea „Born Again” din Daredevil serie de benzi desenate. Pentru cei neinițiați, aceasta marchează o perioadă întunecată în viața lui Matt Murdock. Nu este clar cât de departe va ajunge spectacolul, dar, în condițiile în care acest arc își vede omologul său de benzi desenate rapid făcut fără adăpost, dezabordat, despărțit de, încadrat și urmărit, există o mulțime de spații pentru ca lucrurile să nu funcționeze..

Încă o dată, principalul antagonist în acest sezon este Wilson Fisk, mai cunoscut sub numele de The Kingpin. În urma unei înțelegeri cu FBI, Fisk devine un informator, în timp ce se pregătește să se răzbune împotriva lui Matt pentru că l-a pus în închisoare în primul sezon. Desigur, nu o poate face singur, iar zvonurile zboară despre un personaj numit Bullseye.

Fanii au făcut speculații despre acest personaj apărut de ceva timp, dar abia în momentul în care Netflix a lansat trailerul din sezonul 3, am ajuns să-l vedem în acțiune. Bullseye este un asasin ale cărui abilități sunt comparabile cu cele ale The Punisher, așa că un lucru este sigur: Matt Murdock este într-un timp aproximativ.  

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector