Cum să urmăriți online DragPaul Drag Race UK de oriunde

Cum să urmăriți online DragPaul Drag Race Marea Britanie

Drag Race din Marea Britanie RuPaul va avea premiera pe 3 octombrie la 8 PM BST (15 PM EST / 12 PM PST). Vor fi în total opt episoade de 60 de minute, ceea ce înseamnă că această primă serie ar trebui să se încheie în jurul datei de 21 noiembrie. citiți mai departe pentru a afla cum să trăiți în flux Drag Race din Marea Britanie RuPaul din străinătate (în afara Regatului Unit).

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Acest spectacol are o evoluție extrem de puternică, astfel că surse neautorizate vor fi aproape sigur disponibile. Cu toate acestea, acestea tind să fie în special lacunare, cu rezoluție video cu rezoluție scăzută. În plus, fluxurile de terți pot fi scoase offline pentru încălcarea dreptului de autor în orice moment. Din fericire, puteți urmări Drag Race din Marea Britanie RuPaul oricum gratuit online, astfel încât nu este nevoie să folosiți fluxuri nesigure și fără licență.

Drag Race Marea Britanie va transmite numai servicii de streaming geo-restricționate. Ca atare, va trebui să aveți un VPN pentru a urmări dacă locuiți într-o țară neacceptată.

Cum să urmăriți Drag Race Marea RuPaul din străinătate cu un VPN

Utilizarea unei VPN pentru deblocarea serviciilor de streaming geo-restricționate din străinătate este de fapt destul de simplă. O rețea virtuală virtuală (VPN) vă tunelizează traficul privat printr-un server intermediar într-o locație la alegere. În sensul că schimbă adresa dvs. IP pentru a face să pară că vă aflați în locația aleasă, permițându-vă să evitați restricțiile geografice. Urmați pașii de mai jos pentru a configura rapid o VPN, astfel încât să puteți urmări Drag Race Marea Rupaul de oriunde.

Iată cum puteți urmări Drag Race Marea Britanie RuPaul din străinătate:

 1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, deși NordVPN și CyberGhost sunt ambele alternative excepționale la costuri reduse.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN. Există mai multe versiuni din care să alegeți, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele britanice ale VPN-ului dvs. Acest lucru vă va oferi o adresă IP britanică și va furniza servicii de streaming pentru a vă gândi că sunteți de fapt în Marea Britanie.
 4. Creați un cont BBC iPlayer. Aceasta este gratuită și durează doar un minut. Notă: în timpul înregistrării, vi se va cere un cod poștal; orice cod poștal valabil din Marea Britanie va funcționa.
 5. În cele din urmă, încercați să vizionați un videoclip pe BBC iPlayer. Ar trebui să înceapă aproape imediat, dar, dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi încercați din nou.

Această emisiune va fi transmisă în direct, așa că merită să iei câteva minute pentru a te asigura că VPN-ul tău funcționează înainte. Acest lucru vă va permite să contactați echipa de asistență a VPN-ului dvs. în avans dacă aveți dificultăți și vă împiedicați să pierdeți începutul unui episod din cauza unor probleme tehnice neprevăzute.

Cum să transmiteți gratuit Drag Race Marea Britanie RuPaul la televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

În Marea Britanie, acest show va fi transmis exclusiv pe BBC3. Vestea bună este că asta înseamnă că poți curent Drag Race din Marea Britanie RuPaul live, gratuit, folosind BBC iPlayer. Nu este necesar să vă faceți griji dacă pierdeți un episod, deoarece acest serviciu vă permite să vizionați episoade noi până la 30 de zile de la difuzare.

Legea britanică impune să aveți o licență TV pentru a viziona orice pe BBC iPlayer. Cu toate acestea, acest lucru este ușor de trecut cu vederea din greșeală, deoarece serviciul nu întotdeauna este clar și nu verifică dacă aveți o licență sau nu. De fapt, BBC iPlayer funcționează integral pe un sistem de onoare.

Vrei să fii la curent cu episoadele mai vechi de Cursa de tragere RuPaul? Netflix Marea Britanie are în prezent toate cele 11 sezoane și include o probă gratuită de o lună.

BBC iPlayer este disponibil numai în Marea Britanie. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a face flux Drag Race din Marea Britanie RuPaul din strainatate. Încă nu aveți un VPN? ExpressVPN este livrat cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile fără riscuri, astfel încât să o puteți încerca și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți impresionați.

Unde mai pot urmări Drag Race Marea Britanie RuPaul?

Majoritatea spinoff-urilor regionale nu sunt lansate la nivel internațional, ci din fericire, Drag Race Marea Britanie va fi disponibil aproape peste tot. Aruncați o privire mai jos pentru a afla cum să urmăriți în țara dvs..

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Fanii americani nu trebuie să aștepte prea mult de atunci Drag Race din Marea Britanie RuPaul episoadele vor fi adăugate în biblioteca WOW Presents Plus la aproximativ o oră după ce vor termina aerul în Marea Britanie. Acest serviciu de streaming costă 3,99 USD USD pe lună și include o încercare gratuită de o lună.

Noile episoade vor fi difuzate și pe Logo TV la opt zile după ce sunt afișate pe WOW Presents Plus. Dacă pachetul dvs. de cablu TV include deja acest canal, vă puteți conecta și urmări online fără costuri suplimentare. Există, de asemenea, opțiunea de a vă conecta cu un abonament la fuboTV, dar aceasta este mult mai scumpă decât simpla înregistrare la WOW Presents Plus.

WOW Presents Plus și Logo TV sunt ambele restricții geo, ceea ce înseamnă că va trebui să utilizați un VPN pentru a urmări Drag Race Marea Britanie din afara SUA.

Canada

Steagul canadian

Fanii canadieni vor putea curent Drag Race Marea Britanie live și la cerere pe Implora. Acest serviciu costă 9,99 USD CAD (plus taxa) pe lună, deși dacă aveți TV prin cablu, este posibil să vă puteți înscrie la o reducere.

Crave oferă, de asemenea, fiecare sezon Cursa de tragere RuPaul și Drag Race: All Stars, deci va fi o mulțime pentru a vă menține ocupat în timp ce așteptați episodul fiecărei săptămâni.

Acest serviciu este blocat în regiune. Ca atare, va trebui să fiți fie în Canada, fie să vă conectați la unul dintre serverele canadiene ale VPN-ului dvs. înainte de a putea urmări.

Australia

steagul australiei

Stan are drepturi de radiodifuziune exclusivă la Drag Race din Marea Britanie RuPaul in Australia. Acesta este un serviciu de transmisie la cerere, deci nu veți putea viziona în direct. in orice caz, Stan va adăuga episoade în aceeași zi în care sunt difuzate în Marea Britanie.

Acest serviciu costă 10 USD pe lună și vine cu o probă gratuită de 30 de zile. În plus, în prezent oferă toate cele unsprezece sezoane ale Drag Race precum și Drag Race: All Stars și Drag Race: neatins.

Stan este restricționat geo și este disponibil numai în Australia. Pentru a-l accesa în străinătate, va trebui să vă conectați la un server VPN australian.

Alte locații

WOW Presents Plus este emisorul oficial pentru Drag Race din Marea Britanie RuPaul peste tot în afară de Marea Britanie, Canada și Australia. Vor fi disponibile subtitrări în portugheză și spaniolă, dar sunetul va fi disponibil numai în engleză.

Acest serviciu costă 3,99 USD USD (în jur de 3,66 EUR) pe lună, dar vă puteți înscrie de oriunde, plus există o probă gratuită de 30 de zile. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți dispus să așteptați câteva săptămâni, puteți să vă înscrieți, să transmiteți fluxul întregului sezon și să anulați pur și simplu pentru a nu fi taxat.

Drag Race Marea Britanie RuPaul: distribuție și concurenți

RuPaul, Michelle Visage, Graham Norton și Alan Carr vor fi judecătorii pe versiunea britanică din Drag Race. Au mai fost anunțați mai mulți judecători invitați de înaltă calitate, inclusiv Maisie Williams, Geri Horner, Jade Thirwall, Andrew Garfield, Michaela Coel, Cheryl Tweedy și Twiggy.

Acest spectacol va avea o listă mai subțire decât versiunea americană (cel puțin pentru primul sezon), cu doar zece concurenți. Mai jos, veți găsi o listă completă cu Drag Race din Marea Britanie RuPaul participanți:

 • Baga Chipz, în vârstă de 29 de ani, din Londra
 • Blu Hydrangea, în vârstă de 23 de ani, din Belfast
 • Cheryl Hole, în vârstă de 25 de ani, din Essex
 • Crystal, în vârstă de 34 de ani, din Londra
 • Divina de Campo, în vârstă de 35 de ani, din West Yorkshire
 • Gothy Kendoll, în vârstă de 21 de ani, din Leicester
 • Scaredy Kat, în vârstă de 19 ani, din Wiltshire
 • Sum Ting Wong, în vârstă de 30 de ani, din Birmingham
 • Vinegar Strokes, în vârstă de 35 de ani, din Londra
 • Viviana, în vârstă de 27 de ani, din Liverpool
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 82

Adblock
detector