Cum să urmăriți online premiile Tony 2019 gratuit

Cum să urmăriți online premiile Tony 2019

A 73-a ediție anuală a premiilor Tony va avea loc duminică, 9 iunie, la ora 17:00 PST (8 PM EST / 1 AM BST) la Radio City Music Hall din New York. Acesta este evenimentul anului pentru interpreți și fani de teatru deopotrivă, pentru că cei mai buni din domeniu sunt recunoscuți pentru eforturile depuse pe scena. Cu prezentarea amuzantului britanic James Corden, este sigur că va fi o seară plină de distracții.

Nu puteți ajunge la New York pentru spectacol? Nu vă faceți griji; în această postare, vom dezvălui cum să transmiteți în direct premiile Tony din 2019 în direct online de pe tot globul. Rețineți că majoritatea emisiilor geo-restricționează conținutul lor, îngreunând vizionarea din străinătate. Vă vom arăta cum să utilizați o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a vă răspândi locația și să faceți să pară că sunteți la locul potrivit pentru a urmări o difuzare dată.

Cel mai bine, vă vom arăta cum să folosiți încercări gratuite pentru a viziona gratuit Tony Awards online, gratuit.

Rețineți că vom recomanda doar surse de streaming licențiate. Evenimente populare precum Premiile Tony tind să fie disponibile prin fluxuri fără licență, dar acestea sunt de obicei de calitate scăzută și pot fi eliminate în parte datorită încălcării drepturilor de autor.

Sursele care difuzează premiile Tony nu vor lucra din străinătate. Pentru a accesa serviciile obișnuite în timpul călătoriei, puteți utiliza un VPN.

Cel mai bun VPN pentru premiile Tony din 2019: ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPN-urile sunt foarte bune pentru a vă spori securitatea online, deoarece vă criptează traficul de internet, menținând snoopers precum hackerii, angajatorii sau furnizorul de servicii de internet la îndemână. De asemenea, pot fi folosite pentru a vă răsfăța locația și pentru a face să pară că sunteți în altă parte, permițându-vă să accesați conținut restricționat geo. Alegerea noastră principală este ExpressVPN, un VPN rapid, sigur și ușor de utilizat, cunoscut pentru abilitățile sale de deblocare..

Instalarea cu ExpressVPN durează doar câteva minute. Trebuie doar să alegeți perioada de abonament (una, șase sau 12 luni) și să trimiteți plata. Partea cea mai bună este aceea că există o garanție de restituire a banilor de 30 de zile, fără taxare. Acest lucru înseamnă că îl puteți folosi pentru a urmări premiile Tony și pentru o lună întreagă și apoi pentru a obține o rambursare. Este o afacere fără riscuri.

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU PREMIILE TONY: ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru premiile Tony, deoarece este rapid și de încredere și poate debloca o multitudine de site-uri de streaming, inclusiv CBS și CTV.

Cum să urmăriți premiile Tony din 2019 în străinătate cu un VPN

Configurarea unui VPN este simplă și necesită foarte puține tehnologii. Iată cum puteți urmări Premiile Tony cu un VPN:

 1. Abonați-vă la furnizorul ales. Recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative low-cost de înaltă calitate.
 2. Descărcați aplicația relevantă pentru dispozitivul dvs. de pe site-ul VPN sau din magazinul de aplicații corespunzător.
 3. Odată ce VPN-ul este în funcțiune, conectați-vă la un server dintr-o locație care corespunde sursei de streaming dorite. De exemplu, pentru a accesa CBS, trebuie să vă conectați la un server din SUA.
 4. Navigați la fluxul live al premiilor Tony și bucurați-vă!

Deși acest lucru ar trebui să fie simplu, lucrurile pot merge prost. Vă recomandăm să testați un flux live din regiunea sursă înainte de începerea show-ului Tony Awards, astfel încât să aveți șansa de a aborda orice probleme care pot apărea.

Unde să transmiteți cele de-a 73-a ediții anuale Tony Awards în direct online

Doar câteva emisiuni și-au asigurat drepturile la ceremonia premiilor Tony. Iată principalele opțiuni:

NE

Steagul SUA

CBS are drepturi exclusive de a transmite premiile Tony din SUA, iar emisiunea poate fi vizionată la TV de oricine cu CBS inclus în pachetul lor de cablu. CBS va transmite online emisiunea prin CBS All Access. Cu toate acestea, acest serviciu nu este accesibil prin intermediul unui furnizor de cablu. În schimb, aveți câteva opțiuni.

Dacă se întâmplă să fiți abonat la un furnizor de top, care poartă CBS, precum fuboTV, Hulu cu Live TV, DirecTV Now, PlayStation Vue sau YouTube TV, veți putea accesa live stream-urile Tony Awards acel serviciu. Aceste toate vin cu o perioadă de încercare gratuită astfel încât să vă puteți înscrie cu unul dintre ei și să anulați înainte de expirarea perioadei de încercare, permițându-vă să urmăriți gratuit. Rețineți că aceste servicii necesită metode de plată din SUA, chiar și pentru a accesa procesele gratuite, astfel încât înscrierea din străinătate poate fi dificilă. Hulu cu Live TV acceptă cărți cadou, deci ar putea fi o opțiune.

Dacă nu aveți un abonament la unul dintre serviciile de mai sus, puteți achiziționa acces la CBS All Access direct prin intermediul site-ului, pentru 5,99 USD pe lună. Există o probă gratuită de șapte zile, astfel încât să puteți urmări premiile Tony și să anulați înainte de a plăti un ban. CBS All Access necesită o formă de plată din SUA.

Serviciile de mai sus sunt restricționate din punct de vedere geologic și sunt disponibile numai în SUA. Dacă sunteți în străinătate și doriți să vă conectați la un cont existent, puteți face acest lucru conectându-vă mai întâi la un server VPN din SUA.

Canada

steagul canada

Similar anului trecut, CTV are drepturi de a transmite premiile Tony din 2019 în Canada. Puteți viziona online în direct pe site-ul CTV sau pe aplicația mobilă CTV, dar va trebui să vă conectați cu datele de acreditare pentru un furnizor canadian de cablu.

Nu există nicio opțiune de abonament online, oferită pentru CTV, deci nu există nicio modalitate de vizionare fără abonament prin cablu. Streamurile transmise în direct CTV sunt geore restricționate, Deci, dacă locuiești în mod normal în Canada, dar călătorești în străinătate, te poți conecta la un server VPN canadian și te poți autentifica normal ca să urmărești premiile Tony.

Australia

steagul australiei

Telespectatorii australieni pot prinde premiile Tony din 2019 pe canalul Foxtel Arena. Spectacolul va fi transmis în direct luni, 10 iunie, la 10 dimineața AEST. Clienții Foxtel existenți se pot autentifica și transmite online evenimentul sau prin intermediul aplicației mobile Foxtel GO.

Dacă nu aveți un cont, este posibil să vă înscrieți la Foxtel Now pentru 25 de dolari AUD pe lună, dar abonamentele vin cu o probă gratuită de 10 zile, astfel încât să puteți urmări premiile Tony și apoi să anulați. Foxtel necesită un număr de telefon australian pentru înregistrare, astfel încât poate fi dificil să vă înscrieți din străinătate.

Dacă aveți un cont Foxtel, dar călătoriți în afara Australiei, vă puteți conecta la un server VPN australian pentru a accesa serviciul normal.

Noua Zeelanda

Cum să urmăriți online premiile Tony 2019 gratuit

Dacă vă aflați în Noua Zeelandă, puteți urmări telespectarea Tony Awards prin intermediul Sky Network Arts Channel, deși difuzarea va fi întârziată până la 20:00 luni, 10 iunie.

Clienții Sky existenți pot viziona la TV sau prin aplicația Sky GO, dar rețineți că va trebui să aveți Sky Arts Channel (un canal de specialitate) ca parte a abonamentului. Dacă nu aveți un abonament Sky, este puțin probabil să obțineți unul la timp pentru premiile Tony din 2019, deoarece înregistrarea implică o vizită la domiciliu pentru instalarea sistemului.

Pentru clienții Sky care doresc să transmită fluxul prin aplicația Sky GO în timp ce se află în străinătate, pur și simplu conectați-vă la un server VPN din Noua Zeelandă și urmăriți normal.

Japonia

steagul Japoniei

În Japonia, WOWOW are drepturi la emisiunea Premiilor Tony din 2019. Va fi difuzat în direct la TV la 8 dimineața, luni, 10 iunie și, din nou, la 19:00, sâmbătă, 15 iunie. transmis în direct. Abonamentele costă 2300 ¥ pe lună.

Dacă doriți să accesați conținutul online al WOWOW din străinătate, puteți face acest lucru cu un server VPN din Japonia.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Din păcate, ca de obicei, niciun post de televiziune din Marea Britanie nu va transmite premiile Tony. Ați crede că o prezență britanică ar schimba acest lucru, dar rezidenții din Marea Britanie vor trebui să se mulțumească cu cele mai importante momente ale spectacolului după fapt. Radio 2 va difuza un program special vineri, 14 iunie, incluzând câteva dintre spectacolele serii.

Cu toate acestea, dacă este doar acțiunea covorului roșu pe care o efectuați, puteți vedea ce se întâmplă în direct pe pagina Premiilor Tony Pe pagina de Facebook CBS.

Alte țări

Dacă țara dvs. nu se află pe această listă, puteți verifica site-ul oficial al Premiilor Tony pentru actualizări cu privire la difuzarea emisiunilor internaționale..

Vrei să urmărești premiile anterioare?

Dacă nu puteți aștepta ca spectacolul din acest an să înceapă sau să intrați doar în spiritul emisiunii, este posibil să transmiteți emisiuni din anii trecuți. Spectacolele din 2012 până în 2018 sunt disponibile pe Amazon Prime Video, iar aceeași serie de ediții din 2017 poate fi găsită pe iTunes. Spectacole selecte sunt de asemenea disponibile pe VUDU și Fandango Now.

Vrei să te întorci și mai departe. S-ar putea să vă bucurați de Colecția de comori pierdute de la Broadway, un compendiu al câtorva dintre cele mai bune performanțe ale telecastrelor anterioare ale Premiilor Tony. Aceasta este disponibilă ca o casetă DVD setată pe Amazon.

Cine sunt candidații la premiile Tony 2019

Nominalizările pentru premiile din acest an au fost anunțate pe canalul YouTube al Premiilor Tony. În total, există 24 de categorii. Iată candidații pentru unele dintre categoriile mai proeminente:

Cel mai bun muzical

 • Nu e prea mândru: Viața și vremurile ispitelor
 • Beetlejuice
 • Hadestown
 • Prom
 • Tootsie

Cel mai bun joc

 • Cho Boy
 • Gary: O continuare a lui Titus Andronicus
 • Cerneală
 • Ferrymanul
 • Ce înseamnă pentru mine Constituția

Cel mai bun scor original

 • Beetlejuice, muzică și versuri: Eddie Perfect
 • Be More Chill, muzică și versuri: Joe Iconis
 • Hadestown, muzică și versuri: Anaïs Mitchell
 • The Prom, muzică de Matthew Sklar; versuri de Chad Beguelin
 • Tootsie, muzică și versuri: David Yazbek
 • To Kill a Mockingbird, muzică de Adam Guettel

Cel mai bun actor principal într-o piesă

 • Adam Driver, arde asta
 • Bryan Cranston, rețea
 • Jeff Daniels, To Kill a Mockingbird
 • Jeremy Pope, Corul băiatului
 • Paddy Considine, The Ferryman

Cea mai bună actriță principală într-o piesă

 • Annette Bening, Toți fiii mei
 • Elaine May, Galeria Waverly
 • Heidi Schreck, Ce înseamnă Constituția pentru mine
 • Janet McTeer, Bernhardt / Hamlet
 • Laura Donnelly, The Ferryman
 • Laurie Metcalf, Hillary și Clinton

Cel mai bun actor principal într-un musical

 • Alex Brightman, Beetlejuice
 • Brooks Ashmanskas, Prom
 • Damon Daunno, Oklahoma!
 • Derrick Baskin, Nu e prea mândru: Viața și vremurile ispitelor
 • Santino Fontana, Tootsie

Cea mai bună actriță principală într-un musical

 • Beth Leavel, Prom
 • Caitlin Kinnunen, Prom
 • Eva Noblezada, Hadestown
 • Kelli O’Hara, Kiss Me, Kate
 • Stephanie J. Block, spectacolul Cher
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 89

Adblock
detector