Cum să urmăriți online serialul Got Talent din America 14

Cum să vizionezi America's Got Talent Sezonul 14 online (1)

Sezonul 14 al America are talent va avea premiera cu un episod lung de două ore la ora 17:00 PST (8:00 EST) pe 28 mai. Inițial, va exista un nou episod în fiecare marți, dar frecvența va crește pe măsură ce finalul se va apropia. Plecând din anotimpurile anterioare, ne putem aștepta ca această serie să se încheie cândva în septembrie. Înainte de atunci, trebuie să așteptăm mult; mai jos, vă vom explica cum să urmăriți fiecare episod America are talent gratuit online, oriunde te-ai afla pe lume.

Acest post va recomanda doar surse oficiale. Având în vedere popularitatea acestui spectacol, fluxurile neautorizate sunt toate, dar sunt inevitabile. Cu toate acestea, vă sfătuim cu fermitate să le folosiți. Calitatea videoclipurilor este adesea foarte slabă, pentru a începe, dar fluxurile fără licență prezintă, de asemenea, riscul de a fi extras offline, pentru încălcarea dreptului de autor. Cu atâtea moduri legitime de vizionat America are talent online, nu există niciun motiv să recurgem la fluxuri terțe de încredere.

Prezentarea serviciilor de streaming America are talent toate sunt blocate în regiune. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa din afara SUA.

Cum să urmăriți talentul american în străinătate cu un VPN

Cu o VPN potrivită, este ușor să ocoliți restricțiile regionale și să transmiteți conținut geo-blocat din străinătate. Urmați pașii de mai jos:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative puternice, cu costuri reduse.
  2. Apoi, descărcați și instalați versiunea relevantă a aplicației pentru dispozitivul dvs..
  3. Conectați-vă la unul dintre serverele americane ale VPN-ului dvs..
  4. Conectați-vă la serviciul ales și încercați să redați un videoclip. Ar trebui să se încarce aproape instantaneu, dar, dacă nu, puteți rezolva majoritatea problemelor ștergând cookie-urile și memoria cache a browserului, apoi reîncărcând pagina..

pentru că America are talent va fi transmis în direct, este important să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează (folosind pașii de mai sus) cu mult timp înainte. Această abordare vă asigură că veți mai avea timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a VPN-ului dvs. VPN în cazul în care ceva nu merge bine și reduce probabilitatea ca dumneavoastră să nu pierdeți începutul unui episod.

Cum să transmiteți online serialul Got Talent din America online gratuit

America are talent va difuza exclusiv pe NBC. Aceasta înseamnă că dacă aveți TV prin cablu, vă puteți conecta la site-ul web NBC și puteți începe să transmiteți imediat, fără costuri suplimentare. În plus, NBC adaugă noi episoade la biblioteca sa la cerere la scurt timp după ce termină difuzarea. In timp ce oricine din SUA (sau oricine utilizează un VPN) le poate transmite gratuit fără a fi nevoie să vă conectați. Conținutul la cerere este disponibil doar pentru o lună, astfel încât să plătiți să fiți la curent.

Dar dacă nu ai cablu și totuși vrei să te uiți America are talent Trăi? Mai multe servicii de difuzare peste cap vă permit de fapt să vizionați NBC în direct. Dacă v-ați abonat deja la fuboTV, Hulu cu TV live, YouTube TV, PlayStation Vue, Sling TV sau DirecTV Now, veți putea transmite în flux America are talent fie în aplicația respectivă, fie prin conectarea directă pe site-ul NBC.

În timp ce toate platformele de mai sus oferă un proces gratuit (în majoritatea cazurilor, șapte zile), niciuna nu este suficient de lungă pentru a urmări întreaga a paisprezecea serie de America are talent. Sling TV este cel mai puțin scump dintre aceste servicii la 15 USD USD pe lună, dar dacă nu doriți să urmăriți și alte emisiuni, cel mai bun pariu este să faceți pur și simplu stream America are talent la cerere.

Sling TV vă permite să plătiți carduri cadou, așa că este teoretic posibil să vă înscrieți de oriunde. Acestea fiind spuse, serviciile de mai sus sunt disponibile doar în SUA, deci va trebui să aveți un VPN pentru a le utiliza în străinătate.

Pot viziona online anotimpurile Got Talent din America?

Este posibil să urmăriți anotimpurile anterioare America are talent online, dar disponibilitatea variază sălbatic de la o țară la alta. Mai jos, vă explicăm cum să vizionați episoade mai vechi din țara dvs..

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

În prezent, NBC vă permite să urmăriți toate America are talent sezonul 13 și cea mai mare parte a sezoanelor între 9 și 12, gratuit. Cu toate acestea, nicio platformă principală de streaming nu oferă anotimpurile 1-8 și nici măcar nu pot fi achiziționate digital pe piețe precum iTunes sau Google Play.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Netflix a adăugat recent sezonul 13 la catalogul său din Marea Britanie. Cu toate acestea, nu există încă niciun cuvânt când fanii britanici se pot aștepta să vadă noua serie. Există, de asemenea, un spin-off, intitulat America’s Got Talent: Campionii, care vede câștigătorii sezonului precedent să se confrunte cu titlul de Campion Mondial.

Canada

Steagul canadian

Fanii canadieni pot transmite sezonul 13 la cerere pe CityTV. Totuși, această platformă nu oferă numai online carduri, așa că va avea nevoie de un abonament existent la cablu TV pentru a viziona orice. În prezent, nu există informații cu privire la momentul în care America are talent sezonul 14 se apropie de Canada, dar având în vedere stricăciunea lui Rogers Media asupra emisiunilor din țară, va fi probabil mai devreme decât mai târziu.

Asia

1024px-Flag_of_Malaysia

AXN Asia arată în prezent cea de-a 13-a serie, ceea ce înseamnă că o puteți urmări online prin intermediul platformelor precum MyTV Super în Hong Kong, Astro GO în Malaezia și Canal + în Myanmar. Au mai rămas doar câteva episoade, deci, dacă nu sunteți deja abonat, nu merită să vă înscrieți la niciunul dintre aceste servicii, mai ales că nu a fost anunțată încă o dată de lansare internațională pentru sezonul 14..

Cum funcționează America's Talent Got?

America are talent are un format destul de simplu. În primul rând, audiția concurenților în fața unui complet de judecători. Fiecare judecător votează apoi dacă trebuie să treacă la runda următoare sau nu. Pentru a merge mai departe, fiecare concurent are nevoie de o majoritate de judecători pentru a le sprijini: cu alte cuvinte, în caz de egalitate, executantul va fi eliminat din competiție. De asemenea, judecătorii au ceea ce se numește „Golden Buzzer” care le permite să împingă un act prin indiferent de ce cred ceilalți judecători. Aceasta poate fi folosită o singură dată pe sezon, totuși.

Următoarele sunt „Tăierile judecătorului”. Judecătorii sunt alăturați de patru invitați și împreună, aceștia împiedică restul concurenților până când rămân doar cei mai buni.

În cele din urmă, sunt spectacolele live. Fiecare concurent face încă o dată, iar publicul votează cel mai bine. Primele patru acte merg din cap în cap, bazându-se din nou pe voturile publice, până când rămâne doar unul. Câștigătorul primește apoi 1.000.000 de dolari și continuă să devină un artist de succes, cel puțin pentru câțiva ani.

Cine sunt judecătorii din America de 14 ani ai Talentului Got?

Judecarea a trecut prin câteva modificări destul de substanțiale la linia din acest an. Mel B și Heidi Klum pleacă amândoi pentru a se concentra asupra altor activități (un nou reality show și, respectiv, un turneu de renaștere a Spice Girls). Acestea vor fi înlocuite de actrița Gabrielle Union și cântăreața Julianne Hough. În plus, Tyra Banks nu va mai fi gazdă. A avut un an plin cu lansarea Dimensiunea de viață 2 și se presupune că are un proiect major de anunțat mai târziu în 2019. În schimb, Terry Crews (care a fost gazda anterior) America’s Got Talent: Campionii) va prelua sarcinile de gazduire.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 15 =

Adblock
detector