Cum să urmăriți Preacher sezonul 4 online de oriunde

Cum să urmărești Preacher sezonul 4 online


Seria originală a AMC Predicator va reveni pentru al patrulea și ultimul său sezon pe 4 august la ora 21:00 EST (ora 18:00 PST). Vor fi 10 episoade lungi de o oră în Preacher sezonul 4 și fiecare dintre acestea va transmite în direct pe AMC. Din păcate, conținutul AMC este disponibil numai în SUA și Canada, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a o urmări în străinătate.

În timp ce există o mulțime de site-uri de streaming umbroase, care ar putea oferi Preacher sezonul 4, vom recomanda doar surse oficiale. În acest fel, vă puteți bucura de liniște sufletească știind că fluxul nu va fi eliminat pentru încălcarea dreptului de autor la mijlocul episodului și urmăriți Preacher sezonul 4 la cea mai înaltă calitate posibilă.

Predicator sezonul 4 va fi disponibil numai pe platformele blocate în regiune. Din acest motiv, va trebui să aveți un VPN pentru a-l urmări în afara SUA și Canada.

Cum să urmărești Preacher sezonul 4 online oriunde cu un VPN

Există câteva lucruri pe care trebuie să le faci pentru a putea urmări Preacher sezonul 4 online cu un VPN. Vă vom duce la bun sfârșit cu toate lucrurile:

Utilizarea unui VPN pentru a urmări online Preacher sezonul 4

  1. Deși nu este necesar să vă înscrieți pentru un cont AMC, va trebui să vă conectați la detaliile furnizorului de televiziune pentru a urmări Preacher sezonul 4 pe AMC (există, de asemenea, o opțiune de a viziona gratuit anunțurile cu AMC Premier pentru o lună taxa de 4,99 USD).
  2. În continuare, va trebui să vă înscrieți cu un VPN. Acesta ar trebui să fie un serviciu cu servere din SUA care sunt capabile să deblocheze AMC. Recomandăm în mod special ExpressVPN. Totuși, NordVPN și CyberGhost merită să fie luate în considerare.
  3. Descărcați și instalați aplicația VPN sau extensia browserului pentru dispozitivul pe care doriți să îl urmăriți pe AMC.
  4. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din SUA.
  5. Ștergeți memoria cache a browserului și cookie-urile pentru a vă asigura că modificările vor avea efect.
  6. Accesați AMC și selectați un episod din Preacher sezonul 4 care ar trebui deblocat! (Dacă nu, vă recomandăm să încercați un alt server din SUA. În mod alternativ, contactați asistența clientului VPN).

Merită menționat faptul că, de fiecare dată când accesați AMC printr-o nouă adresă IP a SUA, primiți o trecere de „Previzualizare” de 15 minute. Ca atare, puteți urmări teoretic Preacher sezonul 4 gratuit pe AMC fără a vă conecta la un furnizor TV. Cu toate acestea, va trebui să vă schimbați adresa IP la fiecare 15 minute și să vă ștergeți memoria cache și cookie-urile în acest proces. Ca atare, probabil că nu merită dificultățile.

Cum să vizionezi Preacher sezonul 4 la televizorul american

Steagul SUA

Singura modalitate de a viziona Preacher sezonul 4 la TV american este pe AMC, care este un canal TV prin cablu. De asemenea, puteți viziona live online pe AMC Live, prin intermediul site-ului AMC. În timp ce nu aveți nevoie de un cont AMC pentru a viziona episoade complete, trebuie să vă conectați la un furnizor TV (AMC trebuie să facă parte din acest pachet TV).

Noile episoade din sezonul 4 al Preacher vor fi disponibile online a doua zi după ce vor avea premiera pe AMC. Un alt mod în care puteți viziona AMC este prin intermediul serviciilor de transmisie TV live, cum ar fi FuboTV, PlayStation Vue și YouTube TV. Avantajul acestor servicii este că vă permit să transmiteți fluxul AMC fără un abonament la televizor prin cablu. Dacă sunteți în afara SUA, cel mai bun pariu este să vă înscrieți la unul dintre aceste servicii utilizând un VPN. Selectând un server din SUA, veți putea debloca serviciul și urmăriți AMC în străinătate.

Unde mai pot urmări online Predica?

În timp ce sezonul 4 va avea premiera pe AMC, puteți găsi anotimpurile anterioare ale Preacher pe Hulu și Amazon Prime Video dacă sunteți în SUA, sau Stan dacă sunteți în Australia. Prin urmare, este probabil ca sezonul 4 al Predicatorului să fie disponibil pe aceste platforme în viitorul apropiat. Veți avea nevoie de un VPN pentru a debloca aceste servicii pentru că Hulu este disponibil numai în SUA, iar Stan este limitat la Australia. Din păcate, Preacher nu este încă disponibil pe nicio versiune de Netflix.

Abonamentele Hulu au un preț de 5,99 USD și 11,99 USD USD pe lună. Rețineți că Amazon Prime Video oferă doar sezoanele 1-2. Dacă nu sunteți client primar, puteți achiziționa episoade din sezoanele 1-3 individual pentru 1,99 USD (SD) sau 2,99 USD USD (HD). În mod alternativ, puteți cumpăra un sezon complet pentru 16,99 USD (SD) sau 19,99 USD USD (HD). Între timp, pachetele Stan încep de la 10 USD pe lună.

Puteți încerca Amazon Prime Video și Stan gratuit cu un proces de 30 de zile. De asemenea, merită să știți că ExpressVPN, NordVPN și CyberGhost oferă toate o garanție de returnare a banilor, astfel încât să puteți încerca serviciile lor fără riscuri.

Pot să folosesc un VPN gratuit pentru a urmări Preacher sezonul 4?

Vei fi dificil să urmărești Preacher sezonul 4 cu un VPN gratuit. Predicator sezonul 4 este disponibil numai pe AMC și multe VPN-uri gratuite nu îl pot debloca (VPN-urile gratuite se străduiesc să deblocheze Netflix). Indiferent de acest lucru, VPN-urile gratuite nu sunt o alegere bună pentru streaming. Acestea tind să atragă un număr mare de utilizatori care supraîncărcă numărul limitat de servere. Rezultatul este viteze lente cu mult timp de retard și tamponare. Ba mai mult, multe VPN-uri gratuite îți accelerează lățimea de bandă.

În afară de AMC, majoritatea VPN-urilor gratuite nu pot debloca aprecierile Hulu, Amazon Prime Video și Stan. Acest lucru înseamnă că nu veți putea cu ușurință să urmăriți predicatoarele sezoanele 1-3. VPN-urile gratuite nu au, de asemenea, caracteristici de securitate, inclusiv criptarea și un comutator de oprire. Pentru a câștiga bani, multe VPN-uri gratuite vă trimit spam cu anunțuri sau chiar vă logați activitatea de navigare și o vând către terți. În contrast,  cele mai bune VPN-uri pentru a urmări AMC și Predicator sezonul 4 sunt rapide, capabil să deblocheze serviciile de streaming populare și să folosească criptarea și o politică fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea.

Ce ne putem aștepta de la Preacher sezonul 4?

Avertisment: Următorul conține spoilere de complot din sezonul 3

Predicatorul sezonul 3 a încheiat cu Jesse părăsirea casei sale din Angelville și reîntâlnirea cu laleaua. Obiectivul lor este să-l salveze pe Cassidy care este ținut captiv de Herr Starr la Masada, sediul Graal. Între timp, Sfântul a plecat în iad cu Eugene cu intenția de a avea o confruntare cu Jesse, Tulip și Cassidy.

Ce membri de distribuție se vor întoarce pentru Preacher sezonul 4?

Cele trei personaje principale ale lui Jesse (Dominic Cooper), Tulip (Ruth Negga) și Cassidy (Joseph Gilgun) se vor întoarce pentru sezonul 4. În continuare, membrii distribuției care se întorc includ Arseface (Ian Coletti), The Saint of Killers (Graham McTavish), Herr Starr (Pip Torrens), Lara Featherstone (Julie Ann Emery), Adolf Hitler (Noah Taylor) și Hoover (Malcolm Barrett).

Va exista un sezon de predicator 5?

trist, sezonul 4 va marca sfârșitul seriei, după cum a anunțat co-creatorul și producătorul executiv Seth Rogen, care a dus pe rețelele de socializare pentru a scrie: „Al patrulea și ultimul sezon al„ Predicatorului ”vine. A fost o plimbare sălbatică. Va multumesc tuturor."

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 80