Cum să urmăriți premiile CMA 2019 online de oriunde

Cum să vizionezi 53a premii CMA online gratuit cu un VPN (1)

Cele 53 de premii anuale CMA vor fi transmise în direct Miercuri, 13 noiembrie la 20:00 EST și 19 PM CST. De asemenea, va fi difuzat la 8 PM PST, dar aceasta nu va fi transmisă în direct. Mai jos, vă vom explica cum puteți urmări gratuit CMA Awards 2019 online. De asemenea, puteți afla cele mai bune VPN-uri pe care să le utilizați pentru a urmări evenimentul din orice parte a lumii.

Vom recomanda doar surse oficiale pentru vizionarea premiilor CMA 2019. Fluxurile neautorizate sunt comune, dar riscă să fie luate offline pentru încălcarea dreptului de autor. Probabil, de asemenea, veți găsi că sunt de calitate inferioară, cu videoclipuri cu rezoluție scăzută, precum și cantități excesive de memorare și întârziere. Puteți urmări online premiile CMA gratuit, așa că nu este necesar să pierdeți timp pe surse nesigure și neoficiale.

Premiile CMA vor fi afișate doar pe platformele blocate în regiune. Asta înseamnă veți avea nevoie de un VPN pentru a transmite difuzarea evenimentului din străinătate.

Cum să urmăriți online CMA Awards 2019 gratuit

Pentru a urmări gratuit premiile CMA online, va trebui să configurați un VPN. Nu vă faceți griji dacă nu ați folosit niciodată o VPN înainte, este foarte simplu și vă vom conduce pas cu pas.

Iată cum puteți viziona premiile CMA 2019 online gratuit de oriunde:

  1. Înscrieți-vă cu un serviciu VPN de calitate. Vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, CyberGhost și NordVPN sunt de asemenea excelente pentru deblocare și oferă o valoare excelentă.
  2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN sau extensia browserului corespunzătoare pentru dispozitivul de pe care doriți să urmăriți premiile CMA.
  3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Australia. Aceasta vă va oferi o adresă IP australiană, care vă permite să deblocați platforma de streaming 9NEM în străinătate.
  4. Accesați 9Now și înregistrați-vă pentru un cont gratuit, furnizând datele personale solicitate (inclusiv un cod poștal australian - orice va face). Selectați un flux live care ar trebui deblocat acum.
  5. Mai ai probleme? Încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. De asemenea, v-ați putea conecta la un alt server în cazul în care adresa IP pe care o utilizați a fost listată la negru.

Vă recomandăm verificați funcționarea VPN cu 9Now (sau cu orice altă platformă) în avans a Premiilor CMA. Acest lucru vă oferă timp să contactați asistența clientului VPN pentru a vă oferi îndrumări suplimentare, dacă este necesar. De asemenea, reduce riscul de a pierde din fluxul live al evenimentului.

Cum să vizionezi premiile CMA 2019 gratuit pe televiziunea australiană

steagul australiei

Singura modalitate de a viziona gratuit CMA Awards 2019 online fără cablu este pe 9GEM. Puteți transmite în direct canalul australian gratuit în aer liber prin intermediul platformei sale online 9Now. Rețineți că, pentru a viziona live, va trebui să vă înscrieți pentru un cont gratuit. Acest lucru necesită să furnizați adresa de e-mail și să creați o parolă. De asemenea, va trebui să introduceți numele, data nașterii și codul poștal (orice cod poștal australian o va face).

Pentru a urmări transmisia în direct a premiilor CMA pe 9Now, va trebui să vă conectați la un server VPN din Australia. Motivul pentru asta este că 9 Acum, conținutul este blocat în regiune și este disponibil numai în Australia. Puteți încerca ExpressVPN cu 9Now fără riscuri, datorită garanției de returnare a banilor de 30 de zile a VPN. Dacă nu sunteți nemulțumit, puteți solicita o rambursare completă atât timp cât sunteți încă în perioada de 30 de zile.

Unde mai pot viziona premiile CMA online?

În timp ce există o serie de alte modalități de a viziona premiile CMA online, toate necesită să aveți TV prin cablu sau să plătiți o taxă de abonament lunară. Mai mult, unele sunt afișate la repetare, mai degrabă decât să fie transmise în direct. Dacă nu vedeți țara dvs. enumerată mai jos, aruncați o privire la această listă de emisii internaționale:

NE

Steagul SUA

Premiile CMA au fost difuzate de ABC din 2006. Vizionarea în direct necesită conectarea cu furnizorul de televiziune prin cablu. Cu toate acestea, dacă nu aveți un abonament la TV prin cablu, aveți și opțiunea de a viziona prin următoarele servicii de streaming: AT&T TV (de la 59,99 USD / lună), Hulu (44,99 USD / lună) și YouTube TV (49,99 USD / lună).

Deși ABC este disponibil și pe PlayStation Vue, rețineți că serviciul se va închide în ianuarie 2020. Merită să știți că conținutul ABC este geo-blocat și disponibil numai în SUA. Îl puteți urmări în străinătate obținând o adresă IP a SUA prin intermediul unui VPN.

Canada

Steagul canadian

Va exista un simulcast în direct al Premiilor CMA din 2019 CTV2. Cu toate acestea, va trebui să vă conectați la furnizorul de televiziune prin cablu pentru a urmări în direct evenimentul. În plus, există restricții geografice ceea ce înseamnă că nu poți urmări din străinătate fără să te conectezi la un server din Canada.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Principala opțiune pentru vizionarea premiilor CMA la TV UK este pe BBC Four. Cu toate acestea, este important să știm asta aceasta va fi o difuzare de o oră doar pe 22 noiembrie, peste o săptămână după ce are loc evenimentul. Puteți transmite în direct streamul BBC Four prin BBC iPlayer. Deși acest lucru este gratuit, necesită crearea unui cont. În special, va trebui să furnizați adresa dvs. de e-mail, data nașterii și codul poștal (orice cod poștal din Marea Britanie este acceptat). Datorită faptului că conținutul BBC iPlayer este geo-restricționat, va trebui să aveți o adresă IP din Marea Britanie pentru a o urmări în afara Regatului Unit.

Ce ar trebui să știu despre 53rd CMA Awards?

Cele 53 de premii Country Music Association Awards vor avea loc pe Bridgestone Arena din Nashville. Cunoscut și sub numele de CMA Awards, evenimentul va fi găzduit de Carrie Underwood. De asemenea, va avea parte de invitați speciali, inclusiv Reba McEntire și Dolly Parton.

Premiile CMA sunt votate de 7.400 de membri ai Asociației Country Music. Aceasta include executivi, artiști și muzicieni. Unele dintre premiile evenimentului includ „Distractivul Anului”, „Albumul Anului”, „Videoclipul muzical al anului” și „Noul artist al anului”. Puteți găsi lista completă a candidaților la premii pe site-ul oficial al premiilor CMA.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector