Cum să urmăriți talentul britanic: The Champions live online

Cum să vizionezi BGT The Champions în direct online

Marea Britanie are talentul Campionilor va avea premiera la 8 PM BST (12 PM PST / 3 PM EST) pe 31 august. Vor fi șase episoade în total, ceea ce înseamnă că emisiunea se va încheia pe 5 octombrie, cu excepția oricăror întârzieri neprevăzute. Mai jos veți găsi tot ce trebuie să știți, inclusiv modul în care puteți transmite fluxul BGT: Campionii online din străinătate.

Notă: Sfătuim fanii să rămână departe de conturile de Twitter ale concurenților deoarece acest spectacol este înregistrat în prealabil și actul câștigător a adăugat deja fotografii cu ei înșiși care dețin trofeul.

Acest post va recomanda doar surse oficiale. Având în vedere popularitatea din Britanicii au talent, este probabil ca fluxurile fără licență să fie disponibile. Cu toate acestea, acestea sunt, de obicei, lacomi și oferă doar videoclipuri cu rezoluție joasă. În plus, fluxurile de terțe părți pot fi deconectate pentru încălcarea dreptului de autor la o notificare de moment. Puteți urmări toate cele șase episoade din Marea talentă britanică: Campionii oricum online gratuit, astfel încât nu există niciun motiv să recurgem la fluxuri neautorizate și nesigure.

Din păcate, nu s-au anunțat până acum nicio radiodifuziune internațională. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a le urmări Britanicii au talent: Campionii din afara Regatului Unit.

Modul de a transmite talentul obținut al Marii Britanii: Campionii în străinătate cu un VPN

Nu ați folosit niciodată un VPN înainte și nu sunteți sigur de unde să începeți? Nu vă faceți griji; mai jos, vă vom arăta cum puteți debloca și transmite în flux Britanicii au talent: Campionii din orice parte a lumii.

Iată cum să urmăriți Marea talentă britanică: Campionii online în străinătate cu un VPN:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la o VPN care poate debloca ITV Hub. Recomandăm în mod special ExpressVPN, dar dacă căutați o alternativă low-cost, NordVPN și CyberGhost sunt ambele alegeri solide.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN, având grijă să obțineți versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele engleze ale VPN-ului dvs. Dacă utilizați un server scoțian, veți putea totuși urmări, deși va fi pe STV Player în loc de ITV Hub.
 4. Acum, creați un cont ITV Hub. Vi se va solicita codul poștal, dar ITV nu verifică de fapt dacă locuiți acolo sau nu, astfel încât orice cod poștal valabil britanic să funcționeze.
 5. În cele din urmă, încercați să urmăriți ceva. Videoclipul dvs. ar trebui să se încarce instantaneu, dar dacă vedeți o eroare („Ne pare rău! Acest videoclip nu este disponibil acum”), Ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi reîncărcați pagina.

Cum să urmăriți talentul britanic: Campionii gratuit la televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

ITV este singura rețea afișată BGT: Campionii în Regatul Unit. Aceasta înseamnă că poți urmăriți fiecare episod în direct și gratuit pe ITV Hub (sau STV Player, dacă sunteți în Scoția). Nu este necesar să vă faceți griji cu privire la lipsa unui episod, deoarece acestea vor fi disponibile la cerere pentru fiecare 30 de zile după difuzare..

Legea britanică impune să aveți o licență TV dacă urmăriți ceva așa cum este afișat la TV. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de o licență pentru a face flux BGT: Campionii live, dar nu la cerere. În orice caz, ITV Hub nu verifică dacă aveți sau nu o licență TV și se bazează în totalitate pe un sistem de onoare.

ITV Hub și STV Player sunt blocate în regiune și sunt disponibile numai în Marea Britanie. Dacă sunteți în străinătate, vă puteți autentifica și urmări normal ca conectându-vă la un server VPN britanic. Nu aveți un VPN? ExpressVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile astfel încât să îl puteți utiliza pentru a transmite primele câteva episoade din Marea talentă britanică: Campionii fără riscuri și solicitați o rambursare dacă nu sunteți impresionați.

În ce mod este diferit acest spectacol de Talentul Got al Marii Britanii?

Regularul Britanicii au talent competiția se desfășoară pe o perioadă mult mai lungă decât versiunea campionilor, care durează luni, în loc de doar șase săptămâni. Acest lucru se datorează faptului că actele trebuie mai întâi să audieze, apoi să ajungă la runda următoare și, în final, să concureze unul împotriva celuilalt. BGT: Campionii, pe de altă parte, va prezenta concurenți notabili din sezoanele anterioare, eliminând nevoia de audiții în întregime.

În afară de aceasta, structura spectacolului rămâne în mare parte neschimbată. Ca întotdeauna, Simon Cowell, Amanda Holden, David Walliams și Alesha Dixon vor judeca actele, iar And and Dec vor prezenta.

Aceasta nu înseamnă că fanii vor ști exact la ce să se aștepte. În timp ce majoritatea participanților erau în continuare Britanicii au talent la un moment dat, unele sunt practic necunoscute în Marea Britanie, inclusiv America are talentPredicator Lawson și Australia are talentBonnie Anderson.

Cine sunt participanții?

În total, 45 de acte din Britanicii au talent și 14 dintre spin-off-urile sale internaționale vor participa. Acestea vor fi introduse, nouă pe săptămână, până când rămân doar o mână de acte. Actele din prima săptămână sunt următoarele:

 • Ashleigh și Sully, un câine și dresorul său
 • Bad Salsa, un act de dans salsa din India are talent
 • Bello & Annaliese Nock, un duo îndrăzneț din America are talent
 • Boogie Storm, un grup de dans
 • Connie Talbot, o cântăreață
 • Kseniya Simonova, un artist de nisip din Talentul din Ucraina are talent
 • Gemenii Nelson, comedianți din Australia are talent
 • Paul Potts, cântăreț de operă
 • Sfânta Riana, o iluzionistă din Asia are talent
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

Adblock
detector