Cum să urmăriți Veep Sezonul 7 în afara SUA

Cum să urmăriți Veep Sezonul 7 în afara SUA

VeepA șaptea serie a început pe 31 martie Spre deosebire de sezoanele anterioare, acesta va avea doar șapte episoade în loc de zece. Un nou episod va fi lansat în fiecare marți la ora 19:30 PST (10:30 PM EST / 3:30 AM BST). S-ar putea să fim deja câteva episoade, dar mai avem încă multe de așteptat și mai jos, vă vom explica cum puteți transmite fluxul Veep live, din Marea Britanie, Australia sau oriunde altundeva (în afara SUA).

Acest post va recomanda doar surse oficiale. Veep este un spectacol extrem de popular și, ca atare, fluxurile fără licență sunt aproape inevitabile. Cu toate acestea, vă sfătuim cu fermitate să le folosiți din mai multe motive. În primul rând, acestea au adesea videoclipuri cu rezoluție scăzută. Fluxurile neautorizate sunt, de asemenea, predispuse să fie deconectate pentru încălcarea dreptului de autor, astfel încât s-ar putea să nu vedeți niciodată sfârșitul unui episod, dar mai puțin sezonul. Cu atât de multe moduri legitime de vizionat, nu este nevoie să recurgem la site-uri de streaming umbrit și fără licență.

Multe dintre platformele care arată Veep sunt blocate în regiune, deci va trebui un VPN pentru a le accesa în străinătate.

Cel mai bun VPN pentru vizionarea Veep sezonului 7 în străinătate: ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPN-urile criptează traficul dvs., împiedicând citirea acestuia de către angajator, furnizor de servicii Internet (ISP) sau guvern. Cu toate acestea, sunt foarte bune și pentru streaming, deoarece vă permit să vă schimbați adresa IP. Acest lucru oferă trucuri pentru a transmite platformele pentru a vă gândi că sunteți într-o altă țară și vă permite să accesați servicii geo-blocate din afara zonei de difuzare prevăzute. Iti recomandam ExpressVPN; este un serviciu rapid, fiabil și sigur, cu o capacitate excelentă de deblocare și o rețea de peste 3.000 de servere în 94 de țări.

Înregistrarea la ExpressVPN durează doar un minut. Alegeți lungimea abonamentului preferat (una, șase sau douăsprezece luni) și finalizați procesul de finalizare. Nu sunteți sigur dacă acest VPN este potrivit pentru dvs.? ExpressVPN are o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât dacă nu sunteți mulțumit în vreun fel, puteți anula și primi o rambursare completă, fără întrebări.

MAI BUN VPN PENTRU VEEP: ExpressVPN oferă viteze rapide, securitate puternică și posibilitatea de a debloca cu ușurință servicii precum HBO, Now TV și Foxtel Now în străinătate.

Cum să urmăriți Veep în străinătate cu un VPN

VPN-urile pot părea puțin intimidante la început, dar de fapt sunt simple de utilizat. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca și a face flux Veep sezonul șapte de oriunde în lume:

  1. Începeți prin a alege un VPN adecvat. Am menționat deja ExpressVPN mai sus, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative excelente, cu costuri reduse.
  2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN, având grijă să obțineți versiunea relevantă pentru sistemul dvs. de operare.
  3. Decideți care dintre sursele oficiale de mai jos doriți să le utilizați.
  4. Conectați-vă la un server VPN din țara corespunzătoare. De exemplu, ați utiliza un server american pentru a debloca HBO sau unul britanic pentru Now TV.
  5. Încercați să încărcați un videoclip pe platforma aleasă. Ar trebui să înceapă aproape instantaneu, dar, dacă nu, ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului, apoi reîncărcați pagina.

Dacă doriți să urmăriți Veep live, vă recomandăm să parcurgeți pașii de mai sus înainte de a începe efectiv spectacolul. În acest fel, dacă aveți probleme, ar trebui să aveți tot timpul suficient pentru a contacta echipa de asistență a clientului VPN pentru ajutor. În plus, acest lucru scade șansa de a pierde începutul unui episod din cauza dificultăților tehnice.

Cum să transmiteți online Veep sezonul 7

Veep are urmări internaționale masive, așa că este firesc ca seria finală să fie difuzată în mai multe regiuni din întreaga lume. Mai jos, vă vom anunța ce rețele arată cel de-al șaptelea sezon Veep în țara voastră.

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

HBO are drepturi de radiodifuziune exclusivă la Veep in Statele Unite ale Americii. Dacă aveți un abonament la TV prin cablu care include HBO, puteți să vă conectați la HBO Go și să transmiteți noi episoade la scurt timp după ce s-au încheiat fără costuri suplimentare. Din fericire, există o mulțime de moduri de a urmări, chiar dacă nu aveți cablu.

Puteți să vă înscrieți la HBO Now, de exemplu. Acest serviciu costă 14,99 USD USD pe lună și include un proces de șapte zile. Deși acest lucru nu este suficient de lung pentru a transmite restul sezonului șapte, HBO Now este biblioteca la cerere include în prezent fiecare episod anterior Veep, făcându-l o modalitate excelentă de a te prinde gratuit.

Dacă preferați să vizionați în direct, puteți cumpăra suplimentul HBO pentru Hulu, PlayStation Vue sau Amazon Prime Video (14,99 USD pe lună). HBO este, de asemenea, inclusă în pachetele DirecTV Now și, deși acestea sunt mai scumpe (începând de la 50 de dolari), vin cu un proces de o lună, care este suficient de lung pentru a urmări restul noului sezon gratuit. În timp ce multe dintre aceste platforme necesită o metodă de plată legată de o adresă din SUA, Hulu acceptă carduri cadou, ceea ce înseamnă că vă puteți înscrie din orice punct de vedere tehnic.

Serviciile de streaming de mai sus sunt disponibile numai în SUA. Acestea fiind spuse, le puteți accesa încă din străinătate folosind un server VPN american.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Veep sezonul șapte a avut premiera pe 3 aprilie în Marea Britanie. Sky Atlantic transmite un nou episod în fiecare miercuri seara, la 10:10 PM BST (2:10 PM PST / 5:10 PM EST). Dacă aveți deja un pachet Sky TV, vizionarea în direct este la fel de simplă ca să vă conectați la aplicația Sky Go. În plus, Sky vă permite să urmăriți toate cele șase sezoane anterioare gratuit la cerere.

Nu aveți cablu? Nici o problema: Acum TV vă permite să transmiteți în direct Sky Atlantic în direct, adică poți urmări Veep fără a aștepta ca acesta să fie adăugat la catalogul extins al serviciului la cerere. Acum TV costă 7,99 lire sterline pe lună și vine cu o probă gratuită de șapte zile. Oferă fiecare episod în parte Veep până în prezent și, în timp ce fiecare este disponibil timp de câteva luni, acestea vor dispărea în cele din urmă. Episoadele din sezonul șapte vor rămâne pe Now TV până pe 30 iulie.

Ar trebui să rețineți că legea impune să aveți o licență TV pentru a viziona emisiuni online așa cum sunt difuzate la TV. Cu toate acestea, Sky Go și Now TV nu fac acest lucru evident și, deoarece niciun serviciu nu verifică efectiv, acestea funcționează în mod esențial pe un sistem de onoare.

Sky Go și Now TV sunt blocate în regiune. Ca atare, va trebui să fiți în Marea Britanie sau să folosiți un server VPN britanic pentru a le utiliza.

Canada

Steagul canadian

În Canada, va apărea o singură rețea VeepAl șaptelea sezon: Crave. Dacă aveți un abonament la TV prin cablu, veți putea să vă autentificați și să începeți să faceți streaming imediat. În caz contrar, vă puteți înscrie pentru un permis online. Acestea costă 9,99 USD CAD pe lună și includ o probă gratuită de o lună. În plus, biblioteca la cerere a Crave include fiecare episod anterior Veep.

Există o modalitate de a urmări întregul sezon gratuit, dar necesită puțină răbdare. Dacă așteptați până pe 12 mai, vă puteți înregistra, transmite rapid primele episoade ale noii serii la cerere și urmăriți restul în direct. Amintiți-vă doar să vă anulați abonamentul după ce episodul final se încheie pentru a nu fi taxat.

Crave vă permite să plătiți prin intermediul unui card cadou, de aceea este posibil să vă înscrieți de oriunde. Cu toate acestea, serviciul este restricționat geo, astfel încât va trebui să aveți un VPN pentru a viziona din afara Canada.

Australia

steagul australiei

Foxtel este singura emisiune prezentată VeepSezonul final din Australia. Episoadele se difuzează în fiecare marți la 19:30 AEST și sunt disponibile la cerere în ziua următoare. Deja sunteți client Foxtel TV? Dacă da, puteți să vă conectați pur și simplu la aplicația Foxtel Go și să începeți să faceți streaming.

Dacă nu aveți cablu (sau dacă sunteți cu un alt furnizor), puteți să vă înregistrați la Foxtel Now. Acest serviciu costă 25 USD AUD pe lună și ca. Veep este inclus în pachetul de canale de bază, nu va trebui să plătiți suplimentar pentru nicio suplimentare. Există, de asemenea, o probă gratuită de 10 zile, în timpul căreia vei avea acces la fiecare canal.

Foxtel Acum necesită să introduceți un număr de telefon australian în timpul înregistrării, astfel încât este dificil pentru utilizatorii străini să acceseze. Cu toate acestea, australienii care se află în străinătate se pot înscrie și utiliza platforma în mod normal cu un VPN.

Ce știm despre al șaptelea sezon al lui Veep?

În prezent, detaliile sunt rare, dar știm câteva lucruri despre sezonul șapte Veep. În primul rând, aceasta va fi seria finală a spectacolului ca și VeepProducătorul executiv, David Mandel, a dorit să evite scenariul atât de obișnuit în care un spectacol își bucură bun venit.

La Selina (Julia Louis-Dreyfus) apar schimbări mari. Sezonul șapte o va vedea lansând oficial oferta ei prezidențială, în timp ce se luptă cu probleme mai apropiate de casă. Mai rău, va merge împotriva lui Jonah Ryan, care, deși un personaj destul de enervant, are experiență și influență reală în sfera politică.

Într-un interviu pentru TV Guide, Louis-Dreyfus a afirmat că emisiunea a luat sfârșit prin surprindere, Mandel afirmând criptic că este „finalul potrivit pentru America”. Nu suntem deloc siguri ce înseamnă asta, dar rămân doar câteva luni până când seria se termină, așteptăm cu nerăbdare să aflăm.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

Adblock
detector