Cum să vizionați Chernobyl HBO gratuit online oriunde

Cum să vizionezi HBOs Chernobyl gratuit online

Game of Thrones poate fi dispărut, dar HBO demonstrează că încă știe cum să creeze un hit neașteptat. Noua mini serie dramatică de la Cernobîl are toată lumea vorbind. Ți-a fost dor? Puteți viziona Chernobyl gratuit online oriunde în lume.

Rețineți că Chernobyl este un program HBO, prin urmare, veți avea nevoie fie de acces la HBO, fie de un radiodifuzor care furnizează conținutul HBO. Acestea fiind spuse, opțiunile gratuite sunt disponibile indiferent de locul în care locuiți, în special pentru cei din SUA, Marea Britanie, Canada sau Australia.

Această postare recomandă doar surse de streaming oficiale. Conținutul HBO este adesea popular și este printre cei mai piratați. Cu toate acestea, puteți obține acces la HBO din surse full-legal gratuit sau la un cost scăzut, deși poate fi necesară o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru anumite locații. Sursele neoficiale nu numai că sunt mai sigure, dar pot avea riscuri de confidențialitate și securitate, inclusiv malware și scrisori de avertizare de la furnizorii de servicii Internet..

HBO Cernobâl este disponibil oriunde în lume, dar este blocat în regiune în majoritatea locurilor. Este posibil să aveți nevoie de un VPN pentru a accesa fluxurile la cerere ale HBO Cernobâl.

Cum să transmiteți online Chernobyl gratuit cu un VPN

VPN-urile sunt instrumente legale care vă permit să ocoliți streamingul de reglare a TV-ului. Puteți accesa conținut de streaming oriunde în lume când vă conectați la un VPN. Pentru Chernobyl, tot ce trebuie să faceți este următorul:

 1. Înscrieți-vă la un serviciu VPN de încredere. Vă recomandăm ExpressVPN, dar poate doriți să explorați și alte opțiuni low-cost, cum ar fi NordVPN și CyberGhost.
 2. Acum, instalați VPN-ul pe dispozitivul de streaming ales (cum ar fi Amazon Fire TV, tabletă, iOS sau Android, computer Windows sau Mac). Rețineți că majoritatea aplicațiilor VPN nu funcționează pe console de jocuri.
 3. Conectați-vă la un server VPN din țara în care Cernobâl este disponibil. De exemplu, un server din SUA vă va ajuta să accesați HBO în SUA, în timp ce un server din Marea Britanie va funcționa pentru Now TV.
 4. Selectați un serviciu de streaming oferit într-o țară în care aveți o metodă de plată (de asemenea, necesar pentru încercări gratuite).
 5. Creați contul dvs. de servicii de streaming. Dacă puteți accesa pagina de înscriere, fluxurile vor funcționa cel mai probabil. Dacă aveți probleme de streaming, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului și să reporniți browserul, apoi încărcați site-ul într-un browser privat sau în modul incognito.

Cea mai bună opțiune este să încercați câteva servere VPN diferite site-uri să încerce să vă asigure că opțiunile funcționează. Dacă încă vă încercați să faceți streaming după înregistrare, contactați furnizorul VPN; uneori, doar anumite servere funcționează pentru a ocoli blocarea regiunii. Acum, să explorăm cele mai bune opțiuni pentru a viziona Chernobyl HBO online gratuit.

Cum să urmărești Cernobîl în Marea Britanie și Irlanda

Marea Britanie irlanda hbo chernobyl

Sky Atlantic este singurul furnizor de conținut HBO din Marea Britanie. Puteți viziona Chernobyl gratuit în Marea Britanie folosind Sky’s Now TV. Acum TV oferă un Proces gratuit de 7 zile pentru Entertainment Pass, care este de 7,99 lire sterline pe lună după. (Locuitorii din Irlanda pot utiliza de asemenea serviciul cu un Proces gratuit de 14 zile.) Acesta este mai mult decât suficient timp pentru a fi la curent cu toate episoadele din seria mini-serie.

Acum TV vă solicită să vă înscrieți cu o adresă fizică. Dacă călătoriți în afara Regatului Unit sau al Irlandei, puteți să vă înscrieți, dar va fi necesară o VPN atât pentru procesul de înscriere, cât și pentru streaming. ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru acest tip de bypassing de streaming și regiune.

Cum să vizionezi Chernobyl gratuit în SUA

chernobyl hbo us

Puteți accesa cu ușurință accesul la HBO în SUA, fie direct prin HBO, fie printr-un serviciu de streaming TV care transportă HBO. În aproape toate cazurile, veți primi HBO cu o probă gratuită de 7 zile. În prezent, HBO este disponibil cu o probă gratuită de 7 zile prin:

 • HBO Acum
 • DirecTV Acum (Pachete MAX sau PLUS)
 • LA&T WatchTV
 • Hulu + TV live
 • PlayStation Vue

Ultimul episod de la Cernobîl a fost 3 iunie, așa că acum puteți viziona întreaga mini-serie prin oricare dintre aceste servicii.

Cum să obțineți HBO din SUA și Cernobâl in strainatate

Puteți urmări HBO din SUA oriunde în lume dacă aveți un VPN și o metodă de plată din SUA. Vă puteți înscrie pentru a urmări HBO folosind acești pași.

 1. Căutați-vă la Suportul pentru cardul meu cadou pentru a cumpăra un card cadou american pentru HBO
 2. Conectați-vă la un server din SUA folosind ExpressVPN sau alte VPN-uri recomandate, apoi accesați HBO.com
 3. Creați un cont HBO nou (veți primi totuși o probă gratuită de 7 zile)
 4. Începe să transmită streaming Chernobyl! Nu uitați să vă mențineți VPN-ul activ pentru streaming, de asemenea

Cum să vizionezi Chernobyl gratuit în Australia

chernobyl hbo australia

Locuitorii australieni pot urmări conținutul de HBO prin Foxtel și Foxtel Now. Puteți obține un proces gratuit de 10 zile Foxtel Acum. După aceea, costul este de 25 USD pe lună. Foxtel Acum nu necesită o adresă fizică pentru a vă înscrie, astfel încât să vă puteți crea un cont folosind o metodă de plată cu sediul în Australia și o adresă de e-mail.

Cum să urmărești gratuit Chernobyl în Canada

canada chernobyl hbo

Fanii canadieni HBO au acum un acces ușor de streaming online datorită Crave. Poti înscrie-te la Crave cu o probă gratuită de o lună. Veți avea nevoie de suplimentul Filme + HBO, care este de 20 USD pe lună după proba gratuită.

Care este mini-seria Chernobyl de la HBO?

Mini-seria din 5 părți HBO oferă o privire clară asupra dezastrului din 1986 din Ucraina. Povestea este o versiune dramatizată a dezastrului. Deși a fost criticat pentru faptul că a luat anumite libertăți fantastice cu evenimentul, în mare parte au primit recenzii neplăcute.

Conform recensământului critic despre Tomate Rotten (unde spectacolul are o pondere de 96 la sută), „Cernobîl se năpustește cu o teamă înfiorătoare care nu se disipează niciodată, dramatizând o tragedie națională cu meșteșugul sterlin și disecția inteligentă a putregaiului instituțional.”

Probabil că majoritatea telespectatorilor au ratat complet Chernobyl, deoarece a lansat pe HBO în umbra Game of Thrones Sezonul 8. Cu toate acestea, Chernobyl este probabil să fie unul dintre hiturile de durată ale HBO, întrucât cuvântul din gură și atenția mass-media atrag mai mulți spectatori înapoi la HBO priveste.

Fiți avertizat: Cernobilul este atât intens emoțional, cât și grafic.

Imagine: „Chernobyl”, de Max Pixel sub CC0.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 74 =

Adblock
detector