Cum să vizionați vocea online a NBC oriunde (sezonul 16)

Cum să vizionați vocea online a NBC oriunde (sezonul 16)

Sezonul 16 al Vocea se apropie rapid. În acest an, va începe luni, 25 februarie, la ora 17:00 PST / 8 PM EST. Deși programul de difuzare nu a fost dezvăluit până acum, de obicei, Voice emite două episoade pe săptămână: unul luni și unul joi..

Vom recomanda doar surse oficiale în acest ghid. Deși este posibil să găsiți fluxuri nelicențiate pentru aproape orice eveniment online, vă sfătuim cu fermitate împotriva utilizării acestora. Chiar dacă ignorați problemele cu privire la drepturile de autor pe care le prezintă, aceste fluxuri neautorizate sunt aproape întotdeauna de calitate slabă, rezoluție scăzută și predispuse la a fi eliminate parțial prin.

Cel mai bun VPN pentru vizionarea vocii: ExpressVPN

ExpressVPN streaming video

VPN-urile sunt printre cele mai simple moduri de a debloca platformele geo-blocate și de a rămâne în siguranță în timp ce transmiteți. Vă recomandăm ExpressVPN; are peste 2.000 de servere în 94 de țări, este suficient de rapid pentru a transmite video în direct HD și poate ocoli chiar și cele mai încăpățânate geo-restricții. Aceasta înseamnă că veți putea accesa platforme precum Netflix, NBC și BBC iPlayer din străinătate fără probleme.

A începe este simplu. În primul rând, alegeți perioada pentru care doriți să vă abonați: o lună, șase luni sau un an. În continuare, mergeți la checkout și plătiți. ExpressVPN este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să puteți testa serviciul prin streaming de mai multe episoade Vocea. Dacă nu sunteți mulțumit, anulați în termen de 30 de zile pentru a primi o rambursare completă.

MAI BUN VPN PENTRU STREAMING: ExpressVPN este alegerea noastră 1 cu capacitate excelentă de deblocare, criptare puternică și o primă politică de confidențialitate pentru utilizatori. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Cum să transmiteți fluxul Voice online cu un VPN

Chiar dacă nu ați folosit niciodată o VPN înainte, nu este nimic de care să vă faceți griji. Deblocarea platformelor geo-restricționate este foarte simplă:

  1. Decideți ce serviciu VPN doriți să utilizați. Am abordat ExpressVPN mai sus, dar este posibil să doriți să luați în considerare NordVPN și CyberGhost, două alternative low-cost, de înaltă calitate.
  2. Descărcați și instalați software-ul VPN. Vor fi câteva versiuni diferite, deci asigurați-vă că îl selectați pe cel corect pentru sistemul dvs. de operare.
  3. Alegeți una dintre sursele de streaming despre care discutăm mai jos.
  4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. în locația corespunzătoare. De exemplu, ați folosi un server american pentru NBC sau unul britanic pentru a debloca ITV Hub.
  5. Încercați să încărcați un videoclip din sursa aleasă. Ar trebui să înceapă aproape imediat. Notă: poate fi necesar să reîmprospătați pagina înainte de a vedea modificări.

Vă recomandăm să utilizați pașii de mai sus pentru a testa VPN înainte Vocea de fapt începe. În acest fel, veți ști dinainte dacă ceva nu funcționează corect și va avea destul timp pentru a primi sfaturi de la echipa de asistență a clientului VPN..

Unde pot viziona The Voice live online?

Nu există o singură modalitate de a urmări cel de-al 16-lea sezon Vocea online: îl puteți transmite în direct pe NBC. Cu toate acestea, este aproape imposibil ca rezidenții care nu sunt americani să acorde acorduri, deoarece NBC vă solicită să vă conectați cu detaliile furnizorului de cablu.. Dacă nu aveți cablu, vă puteți conecta, de asemenea, cu un abonament valid DIRECTV ACUM, FuboTV, Hulu sau Sling TV..

Dacă încercați să urmăriți din afara SUA, veți vedea următorul mesaj: „LIVE STREAM DISPONIBIL ÎN ZONA dvs. - Accesați pagina cu Episoduri pentru a urmări episoade complete”. Nu vă faceți griji - dacă sunteți un rezident american aflat în prezent în străinătate, veți putea urmări utilizând unul dintre serverele americane ale VPN.

În prezent, NBC permite utilizatorilor să creeze un cont, ceea ce vă permite să vizionați gratuit trei episoade la cerere. Acesta nu este modul ideal de urmărit, deoarece va trebui să așteptați până la adăugarea episoadelor, dar ar putea fi suficient dacă sunteți interesat doar să transmiteți finalele.

Unde pot transmite versiunea The Voice a țării mele?

În timp ce versiunea americană din Vocea este cel mai popular, în niciun caz nu este singurul disponibil. De fapt, peste 15 țări au propria variantă regională. Mai jos, vom explica unde puteți urmări iterarea țării dvs. Vocea.

Regatul Unit

Steagul britanic - jack jack

Voice Marea Britanie tocmai a început cel de-al optulea sezon. Tom Jones, Will.i.am, Jennifer Hudson și Olly Murs sunt judecătorii din acest an și, de vreme ce au existat deja o mulțime de spectacole în stand-up, își vor reface munca de data aceasta. 

Telespectatorii britanici pot să se conecteze online prin intermediul ITV Hub sau TVPlayer.com. Acest serviciu este gratuit de utilizat, însă va trebui să vă creați un cont înainte de a putea începe streamingul. Notă: deși ITV Hub nu o face evidentă și nu are nici un proces de verificare, legea britanică impune să aveți o licență TV validă pentru a viziona conținut în direct așa cum este afișat la TV.

Canada

steagul canada

În Canada, puteți viziona versiunea americană a The Voice în direct pe CTV. Nici nu vă faceți griji pentru a nu-l pierde, deoarece CTV adaugă emisiunea în biblioteca sa la cerere a doua zi. Rețineți, totuși, că va trebui să vă conectați cu datele de acreditare ale furnizorului de cablu canadian înainte de a putea transmite ceva.

De asemenea, Canada are un Versiunea în limba franceză a Vocea, denumit La Voix. Sezonul 7 a început pe 10 februarie și va dura până în finală pe 5 mai. Éric Lapointe, Lara Fabian și Alex Nevsky sunt în continuare antrenori, însă Garou a fost înlocuit de Marc Dupé anul acesta. Dacă sunteți interesat, puteți transmite noi episoade în direct, gratuit pe TVA.

Nu este necesară înregistrarea sau plata pentru a transmite în direct conținut CTV sau TVA. Cu toate acestea, doar spectatorii din Canada (sau cei conectați la un server canadian) pot urmări.

Franţa

Flag_of_France-e1527750876576

Publicul din Franța, Monaco și Luxemburg poate transmite fluxuri The Voice - la plus belle voix sezonul opt gratuit pe TF1, atât live cât și la cerere. Judecătorii sezonului opt sunt Mika, Jenifer, Julien Clerc și Soprano, iar noua serie tocmai a început, așa că nu există niciodată un moment mai bun pentru a începe vizionarea. 

TF1 solicită utilizatorilor să creeze un cont înainte de a putea începe streamingul. Aceasta este gratuită și este o simplă verificare prin e-mail, fără a fi necesară plata. Cu toate acestea, chiar și utilizatorii înregistrați nu pot accesa fluxul TF1 în direct din afara Franței. În consecință, va trebui să vă conectați la unul dintre serverele franceze ale VPN pentru a putea urmări din străinătate.

Rusia

steag rusesc - Rusia

Голос (Vocea) și-a încheiat al șaptelea sezon luna trecută. Dacă încă nu v-ați prins, puteți transmite fluxul întregului sezon, de asemenea Голос. Дети (Vocea copiilor) la cerere pe Channel One.

Deși acest serviciu nu necesită plată sau înregistrare și este disponibil din orice parte a lumii, vă recomandăm totuși să utilizați un VPN pentru a reduce riscul ca ISP să vă aglomereze conexiunea..

Alte locații

Am acoperit unele dintre cele mai populare variante regionale Vocea mai sus, dar sunt prea multe de menționat individual. Dacă țara dvs. nu este listată, puteți găsi surse locale adecvate în lista Vocea-spectacole francize.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări Vocea?

S-ar putea să fiți tentat să utilizați un VPN gratuit, dar adesea introduc mai multe probleme decât rezolvă. În primul rând, VPN-urile gratuite au de obicei mai puține servere decât serviciile premium, dar totuși mai mulți utilizatori. Acest lucru duce la încetinirea rețelei și, în termeni practice, probabil că veți experimenta redare rapidă și perioade lungi de tamponare în streaming. În încercarea de a atenua acest lucru, unele servicii gratuite au instituit limite lunare de date. Cu toate acestea, departe de a rezolva problema, acest lucru face ca aceste VPN-uri să nu fie adecvate ca soluție de streaming pe termen lung.

Cum își poate permite să funcționeze un serviciu VPN gratuit? Pur și simplu, se datorează faptului că îl plătiți, chiar și indirect. Majoritatea VPN-urilor gratuite injectează reclame în paginile web pe care le vizitați, dar unele merg chiar mai departe. Stocând cookie-urile de urmărire pe dispozitivul dvs., puteți vedea exact ce faceți online, chiar și după ce v-ați deconectat de la VPN. Acest lucru permite furnizorului de servicii să înregistreze o mulțime de date despre consumatori, care pot fi apoi vândute către terți fără a ști.

Nu este doar riscul dvs. de confidențialitate personală, dar și securitatea sistemului. Un studiu din 2016 privind VPN-urile gratuite pentru Android a descoperit că zeci nu au criptat niciodată vreun trafic de utilizatori. Acest lucru nu are în vedere nici măcar 38% din aplicațiile chestionate care au încercat să instaleze malware pe dispozitivul utilizatorului. Un serviciu binecunoscut nu garantează că nu sunteți în siguranță, așa cum arată controversa Hnet botnet. Pentru a rămâne cât mai sigur online, vă recomandăm să folosiți un serviciu VPN de renume care să pună în prim-plan confidențialitatea clienților săi.

Cum funcționează The Voice?

Dacă ați văzut un serial în stil de spectacole de talente înainte, veți ști probabil la ce să vă așteptați Vocea. Cântăreți aspiranți se aplică la spectacol și participă la o audiție deschisă. Dacă sunt suficient de buni, vor face apoi o audiție de retur. Cea mai mare parte a acestui lucru se întâmplă în afara camerei. Următoarea etapă se numește audiție orbă și este una dintre cele mai interesante părți ale spectacolului.

Cei patru judecători stau cu spatele la concurent și dacă le place ceea ce aud, pot apăsa un buton pentru a se întoarce și invita artistul la echipa lor. Dacă mai mulți judecători se întorc, cântărețul va alege cu a cărui echipă se alătură.

Următor →, Vocea concurenții se confruntă cu o serie de spectacole individuale. Cel care are cele mai bune performanțe progresează, iar cel care nu este eliminat. Există un singur avertisment: fiecare judecător are voie să „fure” doi interpreți, adăugându-i la propria echipă și împiedicând să fie dați afară din spectacol.

Ultima etapă este aceea în care popularitatea face toată diferența. Luptele unu la unu continuă, dar de data aceasta, telespectatorii au voie să aleagă cine câștigă. Aceasta continuă până când a mai rămas doar un cântăreț, moment în care câștigă și li se acordă un contract de înregistrare.

Cine sunt antrenorii sezonului 16 din Voice?

Distribuția Voice 2019

Kelly Clarkson, Blake Shelton și Adam Levine vor fi antrenori, la fel ca în anii precedenți. Cu toate acestea, Jennifer Hudson antrenează participanții la versiunea britanică a The Voice și a fost înlocuită de John Legend în acest an. În plus, fiecare antrenor va avea un „consilier de luptă” în acest an. Acestea sunt următoarele:

  1. Echipa Adam: Charlie Puth
  2. Echipa Blake: Brooks & Dunn
  3. Echipa Ioan: Khalid
  4. Echipa Kelly: Kelsey Ballerini
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 37

Adblock
detector