Cum să vizionezi Big Brother 2019 în direct online (în afara SUA)

Cum să vizionezi Big Brother 2019 în direct online în afara SUA

Frate mai mare 2019 este programat să înceapă pe 25 iunie la ora 17:00 PST (8 PM EST). Vor fi un nou episod în fiecare miercuri și joi, și cu aproximativ 40 de episoade așteptate, putem presupune în mod rezonabil că sezonul 21 se va încheia cândva în luna septembrie, cu excepția oricăror schimbări neașteptate ale programului. Cu siguranță, există multe de așteptat și, mai jos, vă vom anunța cum să transmiteți fluxul Frate mai mare 2019 din orice parte a lumii.

Ar trebui să rețineți că această postare va recomanda doar surse oficiale. Frate mai mare este un spectacol extrem de popular și, ca atare, aproape sigur va fi disponibil pe site-urile de streaming umbroase. Cu toate acestea, aceste site-uri tind să ofere videoclipuri cu rezoluție scăzută și rezoluție, iar fluxurile lor ar putea fi scoase offline pentru încălcarea drepturilor de autor în orice moment. Este ușor de transmis Frate mai mare oricum este online, deci nu este nevoie să recurgem la fluxuri terțe de încredere.

din pacate, Fratele cel Mare 2019 vor fi afișate numai pe platformele blocate prin regiune. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a-l urmări din străinătate.

Cel mai bun VPN pentru fratele cel mare: ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPN-urile vă permit să vă schimbați adresa IP, ceea ce înseamnă că le puteți utiliza pentru a ocoli restricțiile regionale și pentru a accesa servicii geo-blocate în străinătate. De asemenea, criptează traficul dvs. de internet, împiedicând guvernul, angajatorul sau Furnizorul de servicii Internet (ISP) să monitorizeze ceea ce faceți online. Iti recomandam ExpressVPN: acesta este un serviciu de mare viteză, cu cel mai bun nivel de securitate și protecție a vieții private, capacitate de deblocare puternică și peste 3.000 de servere în 94 de țări.

Durează doar un minut pentru a te înregistra la ExpressVPN; tot ce trebuie să faci este să alegi durata abonamentului preferat (una, șase sau douăsprezece luni) și să plătești. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală, dar puteți plăti cu Bitcoin dacă doriți un strat suplimentar de anonimat. Cel mai bun din toate, ExpressVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile deci puteți încerca fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU STREAMING: ExpressVPN este excelent pentru vizionarea Big Brother în străinătate. Oferă conexiuni rapide, fiabile, caracteristici avansate de securitate și poate debloca o gamă largă de platforme blocate în regiune, inclusiv CBS și Netflix SUA.

Cum să transmiteți fluxul Big Brother sezonul 21 în străinătate cu un VPN

Cu o VPN potrivită, este ușor de accesat site-urile și serviciile blocate în regiune în străinătate. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca și a face flux Fratele cel Mare 2019 traieste din afara Americii:

 1. În primul rând, începeți prin a vă înscrie la un VPN adecvat. Ne-am atins deja de ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative excelente, cu costuri reduse.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN. Majoritatea furnizorilor oferă aplicații pentru o varietate de platforme, așa că asigurați-vă că veți obține versiunea corectă pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele SUA ale VPN-ului dvs. (orașul nu contează în acest caz).
 4. Încercați să vizionați un videoclip pe CBS. Ar trebui să se încarce instantaneu, dar dacă vedeți o eroare („Hopa! Acest videoclip nu este disponibil în regiunea dvs..”), Ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîncărcați pagina.

Fratele cel Mare 2019 va transmite în direct, așa că vă recomandăm să parcurgeți pașii de mai sus înainte de a începe primul episod. În acest fel, veți ști în prealabil orice problemă și veți avea timp pentru a primi ajutor de la echipa de asistență a clientului VPN, în loc să pierdeți începutul sezonului..

Cum să vizionezi Big Brother 2019 în direct la televizorul american

Steagul SUA

Noul sezon al Frate mai mare va difuza exclusiv pe CBS. Dacă CBS este inclus în abonamentul dvs. la cablu TV, vă puteți conecta și începe streaming imediat, fără costuri suplimentare. Nu aveți cablu? Nu vă faceți griji: vă puteți autentifica cu mai multe servicii diferite.

În prezent, Hulu cu Live TV, PlayStation Vue, YouTube TV și fuboTV vă permit să vizionați CBS în direct online. De asemenea, vă puteți înscrie la CBS All Access: această platformă costă 5,99 USD USD pe lună și nu numai că vă permite să urmăriți Fratele cel Mare 2019, dar vă oferă, de asemenea, acces la fiecare serie anterioară, precum și fluxuri exclusive, multi-camera, din acest sezon. Toate aceste platforme oferă un proces gratuit (de obicei o săptămână), astfel încât să le puteți utiliza pentru a viziona câteva episoade gratuit.

Există din punct de vedere tehnic o modalitate de a transmite toate fluxurile Fratele cel Mare 2019 gratuit, dar este un pic de o problemă. USTV Now este un serviciu conceput pentru a permite membrilor Armatei SUA să privească televizorul de acasă în timpul desfășurării. Cu toate acestea, nu verifică de fapt dacă sunteți în armată. Planul gratuit al acestei platforme include un flux CBS, dar va apărea doar Frate mai mare la 1 AM EST dimineața după ce se varsă. Funcționalitatea DVR este disponibilă numai cu abonamente premium, astfel încât majoritatea oamenilor sunt mai bine utilizând un serviciu diferit.

Toate platformele de streaming de mai sus sunt blocate în regiune. Aceasta înseamnă că va trebui să vă conectați la un server VPN din SUA pentru a le utiliza în străinătate. În plus, unele dintre aceste servicii necesită să aveți o metodă de plată legată de o adresă din SUA.

Pot viziona online versiunile internaționale ale Big Brother?

Versiunea americană din Frate mai mare nu va fi afișat la nivel internațional, dar peste o duzină de țări au propriile filiale ale show-ului. Mai jos, vă vom anunța ce rețele afișează Frate mai mare în țara voastră:

Canada

Steagul canadian

Big Brother Canada (sau BBCAN, așa cum se știe afectuos) tocmai și-a încheiat al șaptelea sezon și puteți urmăriți fiecare episod pornit Global, gratuit. Nici nu trebuie să vă înscrieți! Ba mai mult, gazda emisiunii, Arisa Cox, a confirmat de atunci că sezonul opt este în lucrări. Având în vedere că fiecare sezon anterior a început să fie difuzat în februarie sau meci, se pare că fanii BBCAN ar putea aștepta puțin.

Global este restricționat geo, așa că va trebui să fiți fie în Canada, fie să vă conectați la un server VPN canadian pentru a transmite orice.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

din pacate, Frate mai mare nu va reveni în Marea Britanie în curând, anul trecut a fost anulat neîncrezător. Acest lucru este valabil și pentru Celebrity Big Brother, care urma să înceapă cel de-al 23-lea sezon. Pentru a înrăutăți lucrurile, nu există în prezent nici o modalitate oficială de a transmite online anotimpurile mai vechi. Nu uitați, dacă sunteți doar temporar în Marea Britanie, puteți accesa servicii de streaming din țara dvs. de origine folosind un VPN.

Italia

steagul Italiei - italiene

Versiunea din Italia a Frate mai mare se numește Marele Fratello, și tocmai și-a terminat șaisprezecea serie. Cu toate că nu există încă nicio știre a șaptesprezecea, știm că va mai fi un alt sezon Grand Fratello VIP mai târziu în acest an. Aceasta va transmite în direct pe Mediaset, ceea ce înseamnă că veți putea urmări totul gratuit, fără înregistrare.

Mediaset este disponibil doar în Italia, deci pentru a urmări Grand Fratello VIP în străinătate, va trebui să utilizați un VPN.

Alte locații

Nu sunt sigur dacă țara dvs. are propria versiune de Frate mai mare? Din fericire, există un ghid exhaustiv pentru versiunile internaționale ale Frate mai mare pe Wikipedia. Această listă vă permite chiar să cunoașteți starea seriilor spinoff, cum ar fi Celebrity Big Brother și Big Brother Realitate All-Stars, precum și rețelele anterioare care au transmis emisiunea. Rețineți că este posibil ca această listă să nu fie neapărat actualizată, deci trebuie să verificați dacă s-a schimbat sau nu emisiunea oficială pentru țara dvs..

Cum funcționează Fratele cel Mare?

Frate mai mare are un format destul de simplu: un grup de oameni intră în casă și nu au voie să comunice cu lumea exterioară. Aceștia vor face o serie de provocări, cel mai de succes HouseGuest devenind „șeful gospodăriei” pentru acea săptămână. Acest concurent primește apoi un tratament preferențial, dar trebuie să aleagă alți doi participanți pentru evacuare.

Celelalte HouseGuests (cu excepția celor care au fost nominalizați) votează cine ar trebui eliminat, iar persoana cu cele mai multe voturi pleacă acasă. Cu toate acestea, există o schimbare de regulă în fiecare sezon; fanii bănuiesc că răsucirea din acest an este că unii dintre HouseGuests se cunosc între ei, așa că am putut vedea nominalizări și alianțe tactice formându-se devreme.

Cine sunt HouseGuests din acest an?

HouseGuests de anul acesta poate fi cel mai variat și divers grup de la începutul spectacolului. Mai jos, am creat o scurtă privire de ansamblu asupra Frate mai mare HouseGuests din sezonul 21:

 1. David Alexander, 29 de ani, fotograf
 2. Holly Allen, 31 de ani, Ghid pentru Safari de vin
 3. Nicole Anthony, 24 de ani, asistentă preșcolară
 4. Tommy Bracco, 28 de ani, dansator Broadway
 5. Kathryn Dunn, 29 de ani, comerciant digital
 6. Kemi Faknule, 25 de ani, strateg de marketing
 7. Cliff Hogg III, 53 de ani, inginer petrolier
 8. Ovi Kabir, 22 de ani, student
 9. Nick Maccarone, 27 de ani, terapeut
 10. Jack Matthews, 28 de ani, antrenor de fitness
 11. Jackson Michie, 24 de ani, ospătar
 12. Jessica Milagros, „30-ish”, Model
 13. Christine Murphy, 28 de ani, proprietar de boutique
 14. Sam Smith, 31 de ani, camionier
 15. Analizați Talavera, 22 de ani, sportiv în colegiu
 16. Isabella Wang, 22 de ani, analist în sănătate publică
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 29

Adblock
detector