Cum să vizionezi Big Little Lies Sezonul 2 online

Cum să vizionezi Big Little Lies Sezonul 2 online

Al doilea sezon din Big Little Lies va avea premiera la ora 9:00 EST (ora 19:00 PST) pe 9 iunie. Vor fi șapte episoade, cu unul nou lansat în fiecare duminică seara, ceea ce înseamnă că seria va termina pe 21 iulie. Acest lucru promite a fi un sezon deosebit de dramatic, iar mai jos, vă vom anunța cum să urmăriți Big Little Lies sezonul 2 live online. Nu ești destul de prins? Vă vom explica, de asemenea, cum să difuzați primul sezon, astfel încât să fiți gata la timp pentru premieră.

Este important să rețineți asta vom recomanda doar surse oficiale. Deși spectacolele populare ca aceasta sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming umbroase, vă sfătuim cu fermitate să le utilizăm. Calitatea video este adesea foarte slabă, în plus, există întotdeauna șansa ca fluxul să fie deconectat pentru încălcarea dreptului de autor. Într-o serie cu atâtea răsuciri de complot Big Little Lies, acest lucru ar putea fi extrem de frustrant. Există mai multe moduri legitime de a transmite sezonul doi, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să recurgem la surse neautorizate.

Toate platformele afișate Big Little Lies sezonul 2 sunt blocate în regiune. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa în străinătate.

Cel mai bun VPN pentru streamingul Big Little Lies: ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPN-urile funcționează prin criptarea traficului de rețea și dirijarea acestuia prin serverele din altă parte a lumii. Aceasta vă asigură că activitățile dvs. nu pot fi monitorizate de către angajator, furnizor de servicii Internet (ISP) sau guvern. Cu toate acestea, VPN-urile vă permit, de asemenea, să vă răsfățați locația și să accesați platforme geo-blocate precum HBO de oriunde. Iti recomandam ExpressVPN: are peste 3.000 de servere de mare viteză în 94 de țări, protecții de securitate și confidențialitate puternice și capacitatea de a debloca o gamă uriașă de servicii, inclusiv Netflix SUA, Amazon Prime Video și Hulu.

Înregistrarea la ExpressVPN este rapidă și ușoară. Pur și simplu alegeți dacă doriți un abonament de una, șase sau doisprezece luni și plătiți. Acest serviciu nu conține nicio informație care vă poate identifica, dar puteți plăti cu Bitcoin dacă doriți un alt strat de anonimat. ExpressVPN include o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți într-un fel nemulțumit.

MAI BUN VPN PENTRU HBO: ExpressVPN oferă viteze rapide, capacitate excelentă de deblocare și o gamă largă de caracteristici de securitate. Cu aplicații pentru toate sistemele de operare majore și până la trei conexiuni simultane permise, vă permite să faceți flux în siguranță oriunde v-ați afla.

Cum să urmăriți Big Little Lies de oriunde cu un VPN

Nu ați folosit niciodată un VPN înainte? Nu vă faceți griji: este destul de simplu să ocoliți restricțiile regionale. Urmați pașii de mai jos pentru a urmări Big Little Lies sezonul 2 în străinătate:

  1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Am menționat deja ExpressVPN mai sus, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative excelente, cu costuri reduse.
  2. Instalați software-ul VPN. De obicei, există mai multe versiuni diferite, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
  3. Alege una dintre sursele oficiale din lista de mai jos.
  4. Conectați-vă la un server din țara corespunzătoare. Ați utiliza un server american pentru a debloca HBO, de exemplu, sau un server britanic pentru a accesa Now TV.
  5. Conectați-vă și încercați să redați un videoclip. Ar trebui să înceapă aproape imediat, dar dacă aveți probleme, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi reîncărcați pagina.

Big Little Lies va fi transmis în direct. Din acest motiv, vă recomandăm să testați VPN-ul cu pașii de mai sus înainte de a începe. În acest fel, veți ști dacă ceva nu funcționează așa cum era de așteptat și ar trebui totuși să aveți timp pentru a primi ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN..

Cum să transmiteți fluxul Big Little Lies sezonul 2 live online

Big Little Lies se afișează în mai multe țări din lume, iar mai jos, vă vom anunța cum să transmiteți în direct noul sezon, oriunde v-ați afla.

NE

Steagul SUA

HBO este singura rețea care prezintă sezonul doi Big Little Lies in Statele Unite ale Americii. Dacă pachetul dvs. de cablu include acest canal, vă puteți conecta la HBO GO și puteți urmări noi episoade în direct și gratuit. Biblioteca HBO la cerere include în prezent întregul sezon, iar episoadele din sezonul doi vor fi adăugate la scurt timp după ce vor termina difuzarea..

Dacă nu aveți cablu, există mai multe alte modalități de a urmări. Puteți să vă abonați la HBO Now, de exemplu, sau să adăugați canalul HBO Now la pachetul existent Amazon Prime Video, Hulu sau PlayStation Vue. Aceasta costă 14,99 USD USD pe lună și vine cu un proces de șapte zile. Aceasta înseamnă că, înregistrându-vă la proces pe fiecare platformă și anulând înainte de a fi taxat, puteți viziona gratuit primele patru episoade.

Serviciile de mai sus sunt blocate în regiune și pot fi accesate numai din SUA. Hulu vă permite să plătiți cu carduri cadou, ceea ce înseamnă că este posibil din punct de vedere tehnic să vă înscrieți de oriunde atâta timp cât utilizați un VPN.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Big Little Lies va difuza pe Sky Atlantic în Marea Britanie. Episoadele vor fi difuzate în același timp în care sunt afișate în SUA, dar acest lucru înseamnă că va trebui să stai până la ora 2:00 BST pentru a le urmări în direct. Din fericire, va avea loc și o reluare în noaptea următoare, la 21:00. Abonații Sky TV se pot conecta pur și simplu la aplicația Sky Go pentru a face stream Big Little Lies sezonul 2 online.

Poti de asemenea vizionați în direct la Now TV. Acest serviciu costă 7,99 lire sterline pe lună, ceea ce este considerabil mai puțin costisitor decât înscrierea la Sky ca nou client, în plus există un proces de o săptămână. Ambele Sky Go și Now TV vă permit să transmiteți în direct primul sezon la cerere, astfel încât este ușor să fiți la curent dacă ați ratat câteva episoade mai vechi.

Ambele servicii de streaming sunt geo-blocate, așa că va trebui să fiți fie în Marea Britanie, fie conectat la un server VPN britanic pentru a le utiliza.

Canada

Steagul canadian

Sezonul doi din Big Little Lies va fi afișat exclusiv pe Crave. Dacă aveți TV prin cablu, iar abonamentul dvs. include Crave, puteți pur și simplu să vă conectați și să transmiteți noi episoade în direct. Crave oferă, de asemenea, un plan online, pentru 9,99 USD CAD pe lună (inclusiv un proces gratuit de 30 de zile), dar acest lucru vă permite doar să vizionați conținut la cerere.

Pentru a transmite live noi episoade, veți avea nevoie de suplimentul Filme + HBO, care vă aduce costul total lunar la 19,98 USD. Ca atare, majoritatea oamenilor ar fi mai bine să aleagă abonamentul de bază și să aștepte pur și simplu câteva ore Big Little Lies pentru a fi adăugate la catalogul la cerere.

Crave TV este disponibil doar în Canada. Canadienii din alte țări îl pot accesa în mod normal, folosind totuși un VPN.

Australia

steagul australiei

Episoade noi din Big Little Lies va aerisi live pe Fox Showcase la 11:00 AEST, începând cu 10 iunie. Nu vă faceți griji dacă veți fi la serviciu, deoarece acestea vor fi disponibile la cerere la scurt timp după aceea. Abonații Foxtel TV existenți se pot conecta la aplicația Foxtel Go și pot urmări online fără costuri suplimentare.

Puteți viziona chiar dacă nu aveți cablu. Foxtel Now costă 25 USD AUD pe lună și vine cu un proces de 10 zile. Mai bine, deoarece conținutul HBO este inclus în abonamentul de bază, nu este necesar să cumpărați alte pachete de canale suplimentare..

Serviciile Foxtel sunt geo-restricționate și trebuie să furnizați un număr de telefon australian la înregistrare, ceea ce îngreunează înregistrarea utilizatorilor străini. Abonații existenți care se află în afara Australiei pot utiliza un VPN pentru a accesa aceste platforme din străinătate.

Ce știm despre Big Little Lies sezonul 2?

După evenimentele din primul sezon, nu a existat decât o singură direcție pe care o continuare ar putea lua: Monterey Five încearcă cu disperare să păstreze ceea ce i s-a întâmplat cu adevărat lui Perry. Trailerul oficial pentru sezonul 2 îl arată pe Bonnie care începe să crape, în timp ce se luptă să fie recunoscut în public și există o scurtă lovitură a grupului care stă într-o formație de poliție, ceea ce indică faptul că detectivul Quinlan nu a renunțat încă.

Una dintre vedetele show-ului, Reese Witherspoon, a menționat că sezonul 2 va „adânci în viața” personajelor. Probabil, acest lucru înseamnă că vom vedea impactul pe care îl poate avea trăirea cu un secret întunecat în relațiile de zi cu zi, nu numai cu partenerii personajelor, ci și cu copiii lor. În timp ce detaliile ulterioare ale parcelei sunt rare, Big Little Lies sezonul 2 pare deja unul dintre cele mai interesante spectacole din 2019.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector