Cum să vizionezi Blue Planet 2 online în SUA sau Canada

Cum să urmărești Blue Planet 2 în SUA sau Canada

Ești încântat să urmărești Blue Planet 2, dar să trăiești în afara Marii Britanii? Cel mai bun pariu este să folosiți BBC iPlayer pentru a afla la ce a ajuns Sir David Attenborough în popularul sezon al doilea Planeta albastră. Cu toate acestea, BBC iPlayer nu este disponibil în SUA sau Canada. Deci, dacă doriți să urmăriți Blue Planet 2, veți avea nevoie de ajutorul unei VPN.

Dacă ați încercat să vizionați Blue Planet 2 din SUA, Canada, Australia sau alte țări din afara Regatului Unit, este posibil să fi întâlnit acest mesaj: „BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi.“

BBC iPlayer geo-restricție

Aceasta înseamnă că aveți nevoie de un VPN cu servere în Marea Britanie. Prin conectarea la un server din Marea Britanie, vi se va atribui o adresă IP din Marea Britanie. Traficul dispozitivului dvs. va fi criptat și dirijat pe unul dintre serverele VPN, făcând să pară că navigați din Marea Britanie. Acest lucru nu numai că vă ajută să deblocați conținut geore-restricționat, cum ar fi Planeta albastră 2 pe BBC iPlayer vă poate îmbunătăți, de asemenea, confidențialitatea online.

Cum să urmăriți Blue Planet 2 în SUA sau Canada cu un VPN

Pentru a urmări Planeta albastră 2 în străinătate, veți avea nevoie de o VPN cu servere în Marea Britanie. Nu vă faceți griji, procesul este rapid și ușor, chiar dacă nu ați mai folosit un VPN înainte.

Iată cum puteți urmări Blue Planet 2 în SUA sau Canada cu un VPN:

 1. Înregistrați-vă la unul dintre serviciile VPN enumerate mai jos - recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați software-ul VPN pentru sistemul dvs. de operare. Probabil veți avea de ales între aplicații pentru desktop și mobil sau poate chiar o extensie de browser.
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Marea Britanie.
 4. Ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. înainte de a încărca BBC iPlayer. Acest lucru vă asigură că adresa și IP-ul dvs. anterioare sunt uitate.
 5. Deschideți BBC iPlayer și selectați o Planeta albastră 2 videoclip care ar trebui deblocat acum.

Rețineți că veți avea nevoie și de un cont BBC iPlayer - este gratuit să vă înregistrați, dar trebuie să introduceți un cod poștal din Marea Britanie (orice va funcționa). De asemenea, veți avea nevoie de o licență TV din Marea Britanie, deși iPlayer nu verifică efectiv acest lucru.

Alegerea celor mai bune VPN-uri pentru streamingul Blue Planet 2 în străinătate

Alegerea unui VPN necesită timp, în special atunci când considerați că nu toate VPN-urile funcționează cu BBC iPlayer. Am explorat opțiunile și am redus-o la 5 VPN-uri care îndeplinesc următoarele criterii:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri

 • Capabil să deblocheze BBC iPlayer
 • Servere rapide în Marea Britanie pentru streaming Planeta albastră 2
 • Nivel ridicat de securitate cu politica de criptare și fără jurnaluri
 • Serviciu ușor de utilizat cu aplicații prietenoase pentru utilizator
 • Asistență pentru clienți cu o caracteristică de chat live
 • Include o garanție de returnare a banilor fără riscuri

În cazul în care nu aveți timp să citiți recenziile, iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru vizionare Planeta albastră 2 pe BBC iPlayer:

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Blue Planet 2 pe BBC iPlayer

 1. ExpressVPN: Alegerea noastră # 1. Deblochează playerul BBC și are servere rapide pentru streaming Planeta albastră 2. Peste 3.000 de servere din 94 de țări. De asemenea, deblochează Netflix. Aplicații prietenoase pentru utilizator, asistență 24/7 și încărcate cu funcții de securitate, inclusiv criptare.
 2. NordVPN: Cel mai bun VPN bugetar. 660 de servere din Marea Britanie și pot debloca BBC iPlayer și Netflix. Conectați până la 6 dispozitive. Dispune de suport pentru chat în direct 24/7, aplicații ușor de utilizat și securitate puternică cu servere de specialitate.
 3. CyberGhost: Servere rapide și de încredere, dintre care peste 300 sunt în Marea Britanie. Protejați până la 7 dispozitive simultan. O varietate de aplicații, inclusiv pentru Amazon Fire TV și Fire Stick. Sigur de utilizat cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri.
 4. PrivateVPN: Serviciu de mare viteză pentru vizionare Planeta albastră 2 în SUA sau Canada. Utilizați pe până la 6 dispozitive. Deblochează BBC iPlayer și Netflix. Aplicații pentru desktop și mobile. Funcțiile de securitate includ criptarea și comutatorul de omor.
 5. Surfshark: Vă permite să urmăriți Planeta albastră 2 prin deblocarea BBC iPlayer. Deblochează cele mai multe servicii de streaming, inclusiv Netflix. Permite conexiuni nelimitate. Politica fără jurnal și asistența chat-ului live 24/7.

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări online Blue Planet 2

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru vizionare Planeta albastră 2 în SUA sau Canada:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 bloca bbciplayerTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN funcționează foarte bine cu BBC iPlayer, ceea ce îl face ideal pentru vizionare Planeta albastră 2.  Serverele sale din Marea Britanie sunt la fel de fiabile, precum sunt rapide, permițând fluxul lin, fără niciun decalaj sau buffering vizibil. Acest serviciu are o rețea de peste 3.000 de servere în 94 de țări și este foarte bun pentru deblocarea conținutului geo-restricționat. De exemplu, ExpressVPN poate debloca, de asemenea, servicii de streaming populare, precum Netflix, Amazon Prime Video și Sky Go.

În cazul în care ExpressVPN iese în evidență este în aplicațiile sale bine concepute, care sunt foarte rapide și ușor de navigat. Nu trebuie să aveți probleme la conectarea la un server sau la ajustarea setărilor, dar există asistență pentru clienți chat live 24/7 dacă aveți nevoie. Serviciul pentru clienți oferit de ExpressVPN este rapid, prietenos și, probabil, cel mai bun din orice serviciu VPN.

Acest serviciu VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice unde nu este supus niciunei legi privind păstrarea datelor. Indiferent, ExpressVPN afirmă că nu păstrează jurnalele care ar putea identifica utilizatorii săi. În afară de aceasta, ExpressVPN securizează datele dvs. cu criptare AES de 256 biți, funcționalitate de tunel împărțit, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor IPv6 și DNS, făcând ExpressVPN unul dintre cele mai sigure VPN-uri disponibile astăzi.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru desktop (Windows, Mac și Linux), mobil, (Android și iOS) și pentru routere. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Pro:

 • Vă permite să urmăriți Blue Planet 2 deblocând BBC iPlayer
 • Serverele sunt rapide și consistente pentru streaming fără lag
 • Securizat cu criptare și funcție de comutator de ucidere
 • De asemenea, deblochează Netflix, Amazon Prime Video și Sky Go
 • Aplicații și extensii de browser prietenoase
 • Asistența chat live este disponibilă 24/7

Contra:

 • Oarecum mai ieftin decât celelalte VPN-uri din această listă

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU A VEDEA PLANETA ALBĂ: ExpressVPN este recomandarea noastră de top. Are servere rapide în Marea Britanie pentru streaming Planeta albastră 2. Deblochează BBC iPlayer, Netflix și Amazon Prime Video. Servere în 94 de țări. Suport 24/7 și securizat cu criptare. Încercați-l fără riscuri, datorită garanției de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks bbciplayerTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are 660 de servere în Marea Britanie la momentul scrierii și aproximativ 5.000 în total în 60 de țări. Vă permite să urmăriți Planeta albastră 2 cu ușurință și nu numai că deblochează BBC iPlayer, ci funcționează și cu Netflix, Amazon Prime Video și HBO Go. NordVPN oferă servere de specialitate, cum ar fi VPN dublu și IP dedicat, ceea ce o face o opțiune de valoare excelentă, în special atunci când considerați că o puteți utiliza pentru a conecta până la 6 dispozitive simultan.

Conectarea la un server NordVPN este ușoară datorită disponibilității atât a aplicațiilor prietenoase, cât și a extensiilor de browser. NordVPN oferă, de asemenea, un angajament impresionant pentru securitatea dvs. online. Cu sediul în Panama, acest VPN are avantajul de a se afla într-o țară fără legi obligatorii de păstrare a datelor. Vă protejează confidențialitatea prin politica sa strictă fără jurnal și cu funcții avansate de securitate, inclusiv criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS și un comutator de omor personalizabil.

Puteți utiliza NordVPN prin aplicațiile disponibile pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Există, de asemenea, opțiunea de extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Totuși, routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Peste 600 de servere britanice pentru vizionarea Blue Planet 2 pe BBC iPlayer
 • Deblocați serviciile de streaming, inclusiv Netflix și HBO Go
 • O mulțime de caracteristici de securitate, inclusiv servere de specialitate
 • Utilizați pe până la 6 dispozitive
 • Dispune de suport pentru chat live 24/7

Contra:

 • Viteza și consistența serverelor pot varia

VPN GREU VALN: NordVPN oferă o valoare excelentă cu unele 660 de servere din Marea Britanie. Vă permite să urmăriți Planeta albastră 2 prin deblocarea BBC iPlayer. De asemenea, deblochează Netflix. Utilizați pe până la 6 dispozitive. Asistență 24/7, aplicații prietenoase pentru utilizator și securitate excelentă cu o politică fără jurnale. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks bbciplayerTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un VPN rapid și sigur care deblochează BBC iPlayer, permițându-vă să faceți flux Planeta albastră 2 în SUA sau Canada. Are peste 300 de servere în Marea Britanie care oferă conexiuni rapide și coerente pentru streaming fără probleme de performanță. În momentul scrierii, CyberGhost are peste 3.700 de servere într-un total de 59 de țări, ceea ce vă permite să deblocați conținutul geo-restricționat în întreaga lume. Mai mult, îl puteți utiliza pentru a asigura simultan până la 7 dispozitive.

Acest serviciu VPN merită încercat, deoarece vine cu o garanție generoasă de returnare de 45 de zile (majoritatea VPN-urilor oferă doar 30 de zile). Selecția de aplicații CyberGhost înseamnă că puteți transmite în flux Planeta albastră 2 prin BBC iPlayer pe desktop, mobil și Amazon Fire TV și Fire Stick. CyberGhost oferă, de asemenea, asistență pentru clienți printr-o caracteristică de chat live. În ceea ce privește securitatea, CyberGhost oferă o securitate puternică cu criptare AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor DNS. Există, de asemenea, o politică fără jurnaluri care vă asigură că confidențialitatea dvs. rămâne intactă.

Puteți utiliza CyberGhost prin intermediul aplicațiilor pentru Windows, Mac, Android, iOS, Android TV și Amazon Fire Stick și Fire TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Deblochează BBC iPlayer pentru streaming Blue Planet 2
 • Servere rapide cu peste 300 în Marea Britanie și 3.700 în toată lumea
 • Vă menține securizat online, cu politica de criptare și fără jurnaluri
 • Conexiuni simultane pe până la 7 dispozitive
 • Include o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile

Contra:

 • Incoerent la deblocarea unor servicii de streaming

VITEZĂ ȘI SECURITATE: CyberGhost este un VPN foarte bun, oferind servere sigure și de mare viteză în Marea Britanie. Conectați până la 7 dispozitive. O varietate de aplicații, inclusiv pentru Amazon Fire TV. Caracteristicile esențiale de securitate includ criptarea și comutatorul de ucidere. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks bbciplayerTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN permite transmiterea continuă a Planeta albastră 2 în SUA, Canada sau oriunde altundeva în lume. Privind posibilitatea de a debloca BBC iPlayer, Netflix și Amazon Prime Video, PrivateVPN este excelent pentru streaming. Cu servere rapide în Manchester și Londra, PrivateVPN este capabil să transmită conținut în 1080p fără niciun fel de buffering sau decalaj. Puteți utiliza PrivateVPN pe până la 6 dispozitive simultan, permițându-vă să securizați totul de la computerul de desktop la mobil.

Acest serviciu VPN este potrivit în special pentru începători datorită designului ușor de utilizat al aplicațiilor sale. O caracteristică disponibilă este VPN-ul sigur, care deghizează traficul VPN ca trafic regulat, oferind și o mai mare confidențialitate și permițându-vă să utilizați serviciul în rețelele în care VPN-urile sunt de obicei blocate. Cu sediul central în Suedia, PrivateVPN este un serviciu VPN fără jurnal, care folosește criptarea AES de 256 biți, protecția IPv6 și DNS împotriva scurgerilor și un comutator automat pentru a vă proteja datele.

PrivateVPN este disponibil prin aplicații pentru Windows, Mac, Android și iOS. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Servere rapide pentru vizionarea Blue Planet 2 pe BBC iPlayer
 • De asemenea, deblochează Netflix și Amazon Prime Video
 • Utilizează criptarea și un comutator de ucidere pentru a vă asigura datele
 • Conectați până la 6 dispozitive

Contra:

 • Mică rețea de aproximativ 100 de servere
 • Nu există extensii de browser oferite

IDEAL PENTRU STREAMING: PrivateVPN are în Marea Britanie servere de mare viteză pentru streaming Planeta albastră 2. Deblochează cele mai multe servicii de streaming, inclusiv BBC iPlayer și pot fi utilizate simultan pe până la 6 dispozitive. Politica de criptare și fără jurnaluri securizează datele dvs. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks bbciplayerTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are peste 800 de servere în 50 de țări, inclusiv în Marea Britanie. Funcționează bine în deblocarea BBC iPlayer, precum și în mod similar Netflix și Amazon Prime Video. Serverele oferă viteze de încredere și de încredere, care sunt mai mult decât suficiente pentru a transmite conținut în definiție înaltă. in orice caz, poate că funcția de rezistență a Surfshark este că vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive, făcând din aceasta o opțiune excelentă pentru familii.

Un alt avantaj al Surfshark este că este ușor de utilizat. Conectarea la un server durează doar câteva secunde și există asistență de chat live 24/7 în cazul în care este puțin probabil să întâmpinați probleme. Alte funcții includ un blocant de anunțuri și un whitelister pentru alegerea site-urilor și a aplicațiilor care pot ocoli VPN-ul. Surfshark are sediul în Insulele Virgine Britanice. Utilizează criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS, un comutator de ucidere și politica fără jurnaluri pentru a vă asigura că datele dvs. rămân sigure în orice moment..

Surfshark oferă aplicații pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV și Fire Stick. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Deblochează Netflix, Amazon Prime și BBC iPlayer pentru Blue Planet 2
 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive
 • Utilizează criptarea și o politică fără jurnal pentru a vă asigura securitatea
 • Suport 24/7 prin chat live și e-mail

Contra:

 • Unele servere au viteze relativ lente
 • Rețea de servere mai mică decât plăcerile ExpressVPN și NordVPN

DISPOZITIVE NELIMITATE: Surfshark este perfect pentru familii, deoarece vă permite să conectați câte dispozitive doriți. Deblochează Netflix și Amazon Prime Video, precum și BBC iPlayer pentru Planeta albastră 2. Oferă suport de chat în direct 24/7 și o politică fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări Blue Planet 2 în SUA sau Canada?

Din păcate, probabil că nu veți putea utiliza un VPN gratuit pentru a urmări Planeta albastră 2 în SUA sau Canada. Asta-i pentru că majoritatea VPN-urilor gratuite nu funcționează pur și simplu cu BBC iPlayer. Chiar dacă aveți norocul să găsiți un VPN gratuit care să funcționeze cu BBC iPlayer, probabil că veți constata, de asemenea, că performanța este foarte slabă. Aceasta se reduce la VPN-urile gratuite care au prea mulți utilizatori și prea puține servere, ceea ce duce la o încărcare a serverului ridicată, lățime de bandă limitată și o mulțime de retard și buffering!

Un alt domeniu în care VPN-urile gratuite se află mult în spatele celor mai bine plătite VPN-uri Planeta albastră 2 este securitate. Unele VPN-uri gratuite vă înregistrează activitatea și vând datele către terți. Chiar și cei care nu fac acest lucru încă nu au caracteristici fundamentale de securitate, cum ar fi criptarea de 256 biți și un comutator de ucidere. În schimb, o VPN plătită de calitate oferă servere rapide și securitate puternică, cu o politică fără jurnale.

Ce mai pot urmări pe BBC iPlayer?

BBC iPlayer găzduiește o gamă largă de conținut BBC, care este disponibil live, captivant sau la cerere. Aceasta include conținut de la următoarele canale TV și radio:

 • BBC One
 • BBC Two
 • Radio 1
 • BBC Three
 • BBC Four
 • CBBC
 • BBC Scoția
 • stirile BBC
 • CBeebies
 • Parlamentul BBC
 • BBC Alba
 • S4C

Utilizarea unui VPN pentru a debloca BBC iPlayer vă permite să urmăriți Planeta albastră 2 și multe alte programe TV, inclusiv următoarele:

 • Planeta înghețată
 • Linia de serviciu
 • Această țară
 • Aur alb
 • Luther
 • EastEnders
 • Lipsesc
 • Organisme
 • Meciul zilei
 • Spectacolul Graham Norton
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 6

Adblock
detector