Cum să vizionezi Doctor Who Series 11 în străinătate (în afara Regatului Unit)

Vreau să urmăresc Medic care sezonul 11 ​​din străinătate (în afara Regatului Unit)? Mai jos, vom explica modul în care puteți transmite fluxul Medic care online gratuit din afara Regatului Unit și a celor mai bune VPN-uri de utilizat. Acest lucru vă va permite să ocoliți geo-restricțiile și să transmiteți fluxul live din seria 11 Medic care din SUA, Franța, Germania, Spania sau oriunde altundeva din lume.


Cum să urmăriți Doctor Who online din străinătate

Medic careCel de-al 11-lea sezon a început pe 7 octombrie și se va încheia pe 9 decembrie, cu un episod special suplimentar difuzat la Crăciun. Episoadele noi se difuzează în fiecare duminică, de obicei în jurul orei 18:45 BST (10:45 AM PST / 1:45 PM EST), deși săptămâna viitoare, va fi transmis în schimb la 18:55. Mai jos, vă vom explica unde puteți viziona în direct fiecare episod.

Este important să reținem că recomandăm doar surse oficiale. Medic care este un fenomen științific și, în consecință, sunt sigur că vor fi fluxuri fără licență. Cu toate acestea, acestea sunt adesea de calitate scăzută și predispuse la retragerea la nivel mediu. După cum poate viziona oricine are o licență TV din Marea Britanie Medic care gratuit, nu există niciun motiv pentru a utiliza fluxuri neoficiale.

Cel mai bun VPN pentru Doctor Who: ExpressVPN

ExpressVPN amplifica

VPN-urile sunt printre cele mai ușoare metode de a vă proteja activitățile online de ochii indurerați. Pe lângă faptul că vă criptează traficul, acestea vă permit să vă conectați la serverele din întreaga lume și să ocoliți restricțiile geografice, astfel încât să puteți accesa serviciile de streaming obișnuite din străinătate. Vă recomandăm ExpressVPN: este un VPN de mare viteză cu peste 2.000 de servere în 94 de țări. Cel mai bun dintre toate, este în măsură să deblocheze în mod fiabil platforme precum Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

Înscrierea este ușoară și durează doar câteva minute. Pur și simplu alegeți durata abonamentului dorit (o lună, șase luni sau un an) și efectuați o plată. Aceasta începe o perioadă de încercare de 30 de zile și, dacă considerați că serviciul nu este satisfăcător, puteți anula și obține o rambursare completă, fără întrebări. Această garanție de returnare a banilor înseamnă, de asemenea, că puteți utiliza ExpressVPN în mod eficient gratuit pe termen scurt, de exemplu, dacă plecați în vacanță peste mări.

DISCOUND EXCLUSIV: Economisiți 49% și obțineți gratuit trei luni în plus cu abonamentul anual al ExpressVPN.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Cum deblochează Doctor Who în străinătate cu un VPN

Nu ați folosit niciodată un VPN înainte? Nu este nevoie să intrați în panică - deblocarea serviciilor restricționate geo este ușoară. Iată cum să urmăriți Doctor Who cu un VPN:

  1. În primul rând, înregistrați-vă la un furnizor VPN de renume. Am menționat ExpressVPN mai sus, dar NordVPN și CyberGhost sunt ambele alternative low-cost, de înaltă performanță.
  2. Instalați software-ul VPN. Există o versiune diferită pentru cele mai populare sisteme de operare, deci asigurați-vă că o descărcați pe cea potrivită.
  3. Alegeți o sursă potrivită din lista de mai jos.
  4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara corespunzătoare. De exemplu, veți avea nevoie de un server britanic pentru a debloca BBC iPlayer sau unul american pentru a debloca BBC America.
  5. Încercați să încărcați un videoclip de pe site. Odată ce reîncărcați pagina, ar trebui să înceapă să se joace aproape instantaneu și orice eroare ar trebui să dispară.

Este bine să parcurgeți pașii de mai sus Medic care de fapt vine mai departe. În acest fel, dacă întâmpinați dificultăți, va mai rămâne mult timp pentru a contacta serviciul de asistență al VPN-ului. BBC folosește măsuri georerestricționale deosebit de stricte și, ca atare, VPN-ul dvs. poate să nu funcționeze ocazional. În aceste cazuri, asistența pentru clienți vă poate indica adesea către un server care încă poate debloca serviciile BBC.

Unde să vizionezi Doctor Who online

Medic care este un serial extrem de popular și, prin urmare, este difuzat simultan în mai multe țări din întreaga lume. Mai jos, vă vom anunța cum să acordați indiferent de țara în care locuiți.

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Atelespectatorii mericani pot surprinde fiecare episod din sezonul doi înainte la cerere prin intermediul BBC America. Episoadele din sezonul 11 ​​sunt încărcate la câteva ore după ce au terminat transmisia la televiziunea britanică.

Nu este necesară înregistrarea sau plata, deși va trebui să fiți în America sau conectat la un server american pentru a putea urmări. Încercarea de a transmite conținut din afara SUA are ca rezultat următoarea eroare: „Restricție geografică - Acest conținut nu este disponibil în locația dvs.“.

De asemenea, puteți transmite noi episoade în direct, deși va trebui să vă conectați cu detaliile furnizorului de cablu înainte. Dacă nu aveți TV prin cablu, aceasta nu este o problemă: puteți alege, de asemenea, să vă autentificați cu abonamentul dvs. DirecTV Now sau FuboTV.

Canada

steagul canada

În Canada, Medic care pot fi transmise în direct în direct Spaţiu. Pentru a viziona fluxuri live, veți avea nevoie de un abonament la televiziune prin cablu, deoarece este în prezent imposibil să vă autentificați cu servicii de top.

Chiar dacă nu aveți cablu, este încă posibil să urmăriți la cerere. Desigur, sunt disponibile doar episoade cu definiție standard din seria 11, dar nu trebuie să vă conectați pentru a le urmări. Se adaugă noi episoade la biblioteca la cerere la câteva ore după ce termină difuzarea, astfel încât nu va trebui să așteptați prea mult pentru a fi surprins.

Space geo-blochează conținutul său, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări dacă sunteți în afara Canada. Afișează vizitatorilor străini o eroare a browserului („Acest conținut nu este disponibil pentru vizualizare în browserul dvs.”), Mai degrabă decât una geo-restricție, dar aceasta dispare atunci când este conectată la un server canadian.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Streaming Medic care în Marea Britanie este foarte simplu: doar urmăriți-l în direct BBC iPlayer. Va trebui să vă creați un cont dinainte, dar acesta este gratuit și durează doar un minut. Ar trebui să rețineți că, în mod legal, trebuie să aveți o licență TV britanică valabilă pentru vizionare. Cu toate acestea, nu există niciun proces de verificare efectiv, astfel încât acest serviciu se bazează în mod esențial pe un sistem de onoare.

La fel ca în serviciile de mai sus, episoadele sunt disponibile la cerere la scurt timp după difuzare. BBC iPlayer oferă una dintre cele mai multe caracteristici ale platformelor de streaming, însă: posibilitatea de a urmări descrierile audio dacă nu aveți deficiențe de vedere.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru iPhone iPlayer

Australia

steagul australiei

ABC face noi episoade din Medic care disponibil gratuit, fără înregistrare, oricui din Australia. Din nou, acest serviciu își blochează conținutul, așa că va trebui să utilizați un server australian pentru a urmări din străinătate.

În timp ce puteți transmite fluxul ABC în direct, episoade noi sunt de asemenea disponibile la cerere pentru cei care au ratat transmisia. Cel mai recent episod este adăugat la biblioteca la cerere imediat după difuzarea la televizor. Este demn de remarcat faptul că, deși doar sezonul 11 ​​este disponibil la cerere, puteți prinde sezoanele 1-10 pe Netflix.

Alte locații

Dacă locuiți într-o țară care nu vorbește limba engleză, opțiunile dvs. sunt mult mai limitate. Dacă nu există nicio emisiune locală Medic care, și nu este inclusă în biblioteca Netflix din țara dvs., puteți fi obligat să achiziționați anotimpuri sau episoade anterioare individual pe platforme precum Google Play, iTunes sau Amazon.

Dacă țara dvs. are un radiodifuzor care vă permite să vizionați Medic care gratuit (cum ar fi Canada sau Australia), dar sunteți în prezent în străinătate, puteți totuși să vă conectați la unul dintre serverele VPN din țara relevantă.

Pot să transmit Doctor Who cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot părea o modalitate ușoară de a vă proteja online, dar au mai multe dezavantaje pe care serviciile premium nu le oferă. De exemplu, serviciile gratuite au mai mulți utilizatori, dar tot mai puține servere pentru a răspândi încărcarea. Acest lucru duce la timpii de încărcare lungi, la bâlbâierea videoclipurilor și la deconectări potențial chiar sporadice. Acești factori fac ca VPN-urile gratuite să fie o alegere slabă pentru streaming video în direct HD. În plus, aceste servicii sunt adesea primele pe lista neagră de servicii de streaming, deci nu sunt fiabile pe termen lung.

Cum își poate permite să funcționeze un VPN gratuit? Deși nu plătiți în numerar, vă ajutați în continuare să faceți profit. Prin recoltarea informațiilor despre activitatea dvs. folosind cookie-uri de urmărire, aceste companii pot întocmi un dosar extrem de detaliat al obiceiurilor dvs. de navigare. Acest lucru este suficient de invaziv deja, dar unii chiar vând aceste informații către terți, fără să știți. Drept urmare, ați putea constata că utilizarea unei VPN gratuite vă reduce efectiv securitatea online, în loc să o îmbunătățiți.

În cele din urmă, nu există nicio garanție că VPN-ul pe care îl utilizați este sigur. S-a descoperit că cel puțin un magazin de aplicații majore găzduiește zeci de VPN-uri gratuite presupuse care includ de fapt malware, sau, în unele cazuri, nu vă criptează traficul. Chiar și cunoscutele VPN-uri gratuite au fost surprinse abuzând încrederea utilizatorilor lor, iar unul dintre ei a vândut lățimea de bandă a utilizatorului inactiv pentru profit.

Cea mai bună modalitate de a vă menține în siguranță online este să utilizați un VPN de încredere, cu o evidență dovedită de a proteja confidențialitatea utilizatorilor săi.

Doctor Who sezonul 11 ​​a schimbat

Urmăriți doctorul care locuiește în străinătate cu un VPN

2018 este un an de reper pentru Medic care. Sezonul 11 ​​marchează prima dată când Doctorul a fost interpretat de o femeie și din toate relatările, performanța ei în episodul unu a fost excepțională. Această serie, Jodie Whittaker joacă rolul titular, dar nu este singura nouă adăugare a emisiunii..

Ca întotdeauna, Doctorul va călători cu o distribuție de tovarăși. De data aceasta, sunt Graham (Bradley Walsh, din Strada încoronării și Urmărirea faima), Ryan (Tosin Cole - Razboiul Stelelor trezirea fortei), și Yasmin (Mandip Gill - Hollyoaks, Medicii).

Așteptați - seria 11? Nu este doctorul care e foarte bătrân?

Deși seria din acest an este cunoscută sub denumirea de sezonul 11, este de fapt sezonul 37. Medic care a început în 1963 și a durat 26 de sezoane până în 1989. După acest moment, fanii au așteptat 16 ani pentru ca spectacolul să revină, cu Christopher Eccleston în rolul principal.

De atunci, a apărut o serie nouă în fiecare an, cu excepția anului 2009, când cinci episoade speciale au fost lansate periodic. Se pare că acesta va continua la nesfârșit de la reînviere Medic care a fost un succes pentru BBC atât la nivel local cât și internațional.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =