Cum să vizionezi Doctor Who sezonul 12 online gratis

Cum să vizionezi Doctor Who sezonul 12 online gratis

Doctor Who a făcut lucrurile puțin diferit anul acesta, scăpând de vacanța specială în favoarea începerii a douăsprezecea sezon devreme. Fanii pot acum să prindă un nou episod în fiecare duminică la 18:55 GMT în Marea Britanie (sau 8 PM EST / 5 PM PST dacă sunteți în America de Nord). Citiți mai departe pentru a afla cum să faceți flux Doctor Who sezonul 12 trăiește din străinătate.

Ar trebui să rețineți că recomandăm doar surse oficiale pentru Medic care sezonul 12. Având în vedere cât de popular este acest spectacol, fluxurile fără licență sunt aproape inevitabile, dar vă sfătuim să le utilizăm. Pentru început, aceștia au tendința de a avea videoclipuri de calitate foarte scăzută, plus fluxurile neautorizate sunt de obicei eliminate rapid de către titularul dreptului de autor. Din fericire, nu este nevoie să recurgem la surse umbroase și nesigure, deoarece puteți viziona întregul al doisprezecelea sezon Medic care online gratuit.

Al doisprezecelea sezon din Medic care va fi afișat doar pe platformele de streaming blocate prin regiune. Ca atare, va trebui să aveți un VPN pentru a urmări dacă călătoriți în străinătate și nu există niciun radiodifuzor local oficial.

Cum să trăiești gratuit Doctor Who în străinătate gratis cu un VPN

Majoritatea serviciilor de streaming sunt disponibile numai în anumite țări. Cu toate acestea, atunci când vă conectați la un VPN, furnizorul de servicii de streaming vede doar adresa IP a serverului VPN pe care îl utilizați. Întrucât puteți alege în ce țară se află serverul dvs. VPN, vă puteți răspândi locația și utiliza servicii care anterior erau inaccesibile în țara dvs..

Iată cum să urmăriți dr. Who în străinătate:

  1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, deși CyberGhost și NordVPN sunt alternative excepționale, cu costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN. Vor fi câteva versiuni diferite pentru diferite platforme, așa că asigurați-vă că veți obține cea corectă.
  3. Conectați-vă și conectați-vă la un server din locația dorită. De exemplu, ați folosi un server britanic pentru a debloca serviciile de streaming britanic precum BBC iPlayer.
  4. Accesați site-ul pe care doriți să îl deblocați. Ar trebui să puteți urmări conținutul fără probleme, dar, dacă nu, încercați să ștergeți cookie-urile și să reîncărcați pagina. De asemenea, poate doriți să încercați un server diferit în cazul în care cel pe care îl utilizați a fost listat negru.
  5. Asta este, acum puteți viziona Dr Who din străinătate și vă puteți conecta la serviciile de streaming de acasă, în mod normal.

Medic care special va transmite în direct, ceea ce înseamnă că este vital să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează înainte de timp. Această abordare vă asigură că veți avea destul timp pentru a obține ajutor (dacă este necesar) de la echipa de asistență a clientului VPN și înseamnă că nu veți lipsi de la începutul episodului din cauza unor probleme tehnice neașteptate.

Cum să vizionezi Doctor Who gratuit la televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Fanii britanici pot curent Medic care live de la 18:55 GMT pe BBC iPlayer. Acest serviciu este complet gratuit de utilizat, deși va trebui să vă creați un cont înainte de a putea urmări orice. Nu vă faceți griji dacă pierdeți un episod; vor fi, de asemenea, disponibile la cerere câteva ore după difuzare.

Legea britanică impune să aveți o licență TV dacă vizionați ceva pe BBC iPlayer. Cu toate acestea, contrar credinței populare, BBC iPlayer nu vă cere să introduceți un număr de licență TV. Pur și simplu vă întreabă dacă aveți o licență sau nu și nu vă confirmă răspunsul în niciun fel.

BBC iPlayer are funcții de blocare a regiunii deosebit de stricte încorporate și multe VPN-uri se străduiesc să îl deblocheze. Cu toate acestea, putem confirma că ExpressVPN funcționează în continuare. Mai bine, acest serviciu este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că puteți încerca fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Unde mai pot transmite online Doctor Who sezonul 12 online?

Medic care ar putea fi un spectacol britanic, dar are o legiune dedicată de fani răspândiți în întreaga lume. Dacă vă aflați în afara țării de origine, vă puteți conecta la serviciile de streaming obișnuite cu un VPN.

Aruncați o privire mai jos pentru a afla ce rețea arată sezonul 12 în țara dvs.:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Va apărea BBC America Medic care sezonul 12, dar este o captură. Doar primul episod este gratuit și pentru a urmări eventualele episoade viitoare (sau oricare din anotimpurile anterioare), va trebui să vă autentificați cu detaliile furnizorului de cablu..

Din fericire, BBC America acceptă, de asemenea, o serie de servicii de top (fuboTV, Philo și YouTube TV), astfel încât este încă posibil să ceas Medic care fără cablu. Fiecare dintre aceste servicii include un proces gratuit, astfel încât dacă nu vă gândiți să așteptați, vă puteți înscrie, să transmiteți în flux Medic care, și anulați în termen de o săptămână pentru a nu fi taxat. În caz contrar, vă recomandăm să folosiți Philo, deoarece, la 20 USD USD pe lună, este cel mai ieftin mod de vizionat.

Platformele de mai sus sunt blocate în regiune și sunt disponibile numai în SUA. Puteți să le accesați încă din străinătate conectându-vă la un server VPN american.

Canada

Steagul canadian

În Canada, sezonul 12 va fi afișat exclusiv pe Sci-Fi CTV. Dacă pachetul dvs. de cablu TV include deja canale CTV, puteți pur și simplu să vă conectați cu detaliile furnizorului dvs. și să transmiteți fluxul Medic care în direct la 8 PM EST / 5 PM PST în fiecare săptămână. Episoadele sunt de asemenea disponibile la cerere la scurt timp după ce termină difuzarea, astfel încât nu este mare lucru dacă îți lipsești unul. Din păcate, nu există nicio modalitate de a viziona CTV-ul online fără cablu.

CTV este geo-restricționat, ceea ce înseamnă că va trebui să fie fie în Canada, fie să utilizați un server VPN canadian înainte de a putea urmări orice.

Australia

steagul australiei

Medic care aere la 19:31 AEDT în fiecare săptămână. Fanii îl pot urmări gratuit pe ABC iView și nici nu vor trebui să creeze un cont mai întâi. Noile episoade vor fi disponibile pentru streaming la cerere la scurt timp după ce vor fi difuzate și vor fi disponibile pentru aproximativ o lună.

Deoarece acest serviciu de streaming este geo-restricționat, veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări din afara Australiei.

Ce pot aștepta fanii de la Doctor Who sezonul 12?

Primele lucruri în primul rând: Jodie Whittaker își va reîncărca rolul de a 13-a încarnare a The Doctor. Premiera din sezonul 12, intitulată „Spyfall”, a văzut încercarea ei de a da jos o mină criminală în timp ce participa la una din petrecerile sale.

Între timp, Yaz, Graham și Ryan se prind cu prietenii și familia înapoi acasă, oferindu-le spectatorilor o informație suplimentară asupra vieții lor personale. Asta nu înseamnă că acest sezon va avea un ritm mai lent și, cu o faleză imensă la sfârșitul primului episod, aceasta ar putea fi ultima lor șansă de relaxare pentru o perioadă ...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 93

Adblock
detector