Cum să vizionezi Empire Sezonul 5 online de oriunde

În căutarea de a privi Imperiu pe net? În această postare, vom aborda modul de difuzare a fluxului Imperiu sezonul 5 live și gratuit. Vă vom explica și ce este o rețea privată virtuală (VPN), cum vă poate ajuta să urmăriți Imperiu în străinătate și care sunt VPN-urile cele mai bune de utilizat la streaming.

Cum să vizionezi Empire sezonul 5 online gratis

Primul dintre optsprezece episoade din ImperiuCel de-al cincilea sezon a fost difuzat pe 26 septembrie. Noile episoade se difuzează în fiecare miercuri seara, la ora 17:00 PST (1:00 BST / 20:00 EST), deși în unele cazuri, la fel ca în episodul 5, există un decalaj de două săptămâni. Mai jos, vă vom anunța unde puteți transmite întreaga serie în direct și la cerere.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar oficial Imperiu radiodifuzori. Cu toate că fluxurile fără licență sunt disponibile pentru multe emisiuni populare (inclusiv acesta), acestea nu merită timpul tău. Acestea sunt, de obicei, cu rezoluție scăzută și sunt adesea luate offline pentru a încălca drepturile de autor. Cu Imperiu disponibil pentru streaming în mod legitim pe mai multe platforme, nu este nevoie să recurgem la fluxuri neoficiale.

Cel mai bun VPN pentru streaming Empire: ExpressVPN

ExpressVPN amplifica

VPN-urile vă ajută să rămâneți anonim online, criptând traficul dvs. de rețea, ceea ce împiedică Furnizorul de servicii Internet sau administratorii de rețea să vă monitorizeze activitățile. Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN: acest serviciu oferă viteze suficient de mari pentru a transmite video în direct HD fără întreruperi sau bufferuri vizibile. În plus, ExpressVPN are peste 2.000 de servere în 94 de țări și este în măsură să deblocheze numeroase platforme de streaming geo-blocate, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Pentru a începe cu ExpressVPN este ușor: trebuie doar să alegeți o abonament (o lună, șase luni sau un an) și să plătiți. Deoarece există o probă gratuită de 30 de zile, veți avea destul timp pentru a testa serviciul și pentru a vedea dacă acesta răspunde nevoilor dvs. Dacă nu, doar anulați și veți primi banii înapoi, fără întrebări. Dacă aveți nevoie doar de acoperire VPN pe termen scurt, de exemplu, dacă plecați în vacanță, puteți folosi procesul ExpressVPN pentru a vă proteja temporar gratuit.

EXCLUSIV: Reduceți costul lunar la doar 6,67 USD (o reducere de 49%) alegând planul de un an al ExpressVPN. Veți primi chiar și o acoperire suplimentară de trei luni.

  Cum să vizionezi online 100 sezonul 6

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Cum să urmăriți Empire în străinătate cu un VPN

Nu ați folosit niciodată un VPN înainte? Nu vă faceți griji, deblocarea platformelor geo-restricționate este de fapt relativ simplă. Iată cum puteți urmări Empire cu o VPN:

  1. Începeți prin a alege un VPN adecvat. Am menționat deja ExpressVPN mai sus, dar dacă doriți o alternativă low-cost, NordVPN și CyberGhost sunt alegeri excelente.
  2. Descărcați software-ul VPN, având grijă să obțineți versiunea potrivită pentru sistemul de operare al dispozitivului.
  3. Apoi, decideți care dintre sursele de mai jos doriți să utilizați.
  4. Conectați-vă la un server VPN din țara corespunzătoare. De exemplu, aveți nevoie de un server american pentru a urmări FOX sau un server din Marea Britanie pentru a debloca 5Star.
  5. Încercați să încărcați videoclipuri de pe site-ul ales. Ar trebui să se încarce aproape instantaneu, dar, dacă nu, încercați să reîncărcați pagina sau să reporniți browserul.

Dacă aveți timp, vă recomandăm să efectuați pașii de mai sus înainte Imperiu de fapt aeriană. În acest fel, veți ști în avans dacă VPN-ul dvs. funcționează corect. În plus, dacă aveți probleme, veți mai avea suficient timp pentru a obține ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN..

Unde să vizionezi Empire online

Cu toate că Imperiu a debutat pe o rețea americană, are fani din întreaga lume. Din fericire, succesul său a văzut spectacolul ridicat de radiodifuzorii din afara SUA. Mai jos, vă vom anunța unde puteți urmări Imperiu sezonul 5 live și la cerere, oriunde te-ai afla.

NE

Steagul SUA

Telespectatorii americani pot viziona sezonul 5 și pot selecta episoade din sezonul 4 în continuare VULPE. Puteți transmite gratuit până la o oră de conținut live sau la cerere, dar ulterior, va trebui să vă înregistrați la FOX Now pentru a urmări în continuare. Acest serviciu este gratuit, dar trebuie să vă conectați fie cu detaliile furnizorului de cablu, fie cu un serviciu acceptat.

Vestea bună este că există numeroase servicii de streaming care includ FOX. În momentul scrierii, puteți viziona în direct cu DirecTV, fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV sau YouTube TV.

Cu toate acestea, Hulu este cea mai scumpă opțiune, cu 11,99 USD pe lună, cu prima lună gratuită. Programând cu atenție perioada de încercare gratuită a fiecărui serviciu, totuși, veți putea urmări majoritatea sezonului 5 complet gratuit. Cel mai bun dintre toate, Hulu vă permite să transmiteți fluxul în fiecare sezon anterior Imperiu la cerere.  

  Cum să vizionezi Empire sezonul 6 online de oriunde

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Imperiu sezonul 5 difuzează puțin mai târziu în Marea Britanie și nu va avea premiera până pe 18 octombrie la 22:00. Emisiunea va fi difuzată pe 5Star, ceea ce înseamnă că puteți urmări episoade a doua zi pe My5. Nu este necesară înregistrarea sau plata, deși va trebui să fiți în Marea Britanie sau conectat la un server VPN britanic pentru a putea urmări.

Deși My5 nu are un stream live, există soluții pentru cei care doresc să urmărească Imperiu pe măsură ce aeriană. TVPlayer vă permite să transmiteți online diverse canale gratuite, inclusiv 5Star, online. Îți este necesar să creezi un cont în prealabil, dar 5Star este inclus în pachetul gratuit, așa că nu va trebui să plătești nimic. Din nou, această platformă este geo-blocată, astfel încât să aveți nevoie de un VPN pentru a putea urmări din străinătate.

Încercarea de a fi la curent cu episoadele anterioare înainte de sosirea sezonului 5? Fiecare episod din anotimpurile 1–4 este disponibil pe Amazon Prime Video. Acest serviciu costă 7,99 lire sterline pe lună, cu o încercare gratuită de o lună. Dacă sunteți student la o universitate sau colegiu din Marea Britanie, acest proces durează șase luni complete.

Canada

steagul canada

Publicul canadian poate urmări noi episoade de Imperiu absolut gratuit în fiecare miercuri la 20:00 CHCHs. Nu este necesară înregistrarea, iar fluxul este accesibil de oriunde. În ciuda acestui lucru, am recomanda în continuare utilizarea unui VPN, deoarece acestea contribuie la reducerea probabilității de accelerare a ISP.

Deși anotimpurile anterioare erau disponibile la cerere pe Shomi, acest serviciu a fost închis la sfârșitul anului 2016. CHCH oferă doar conținut live și nicio altă platformă nu a preluat emisiunea, deci, în prezent, singura modalitate de a face stream Imperiu anotimpurile 1–4 este să le cumpărați pe Amazon, Google Play sau iTunes.

Alte locații

Cu toate că Imperiu are un număr mare de fani duriști, a avut o istorie tulburătoare cu radiodifuzorii internaționali. În unele țări (cum ar fi Australia), spectacolul și-a schimbat mâinile sau a fost abandonat cu totul din cauza numărului scăzut de vizionare. Imperiu Pagina Wikipedia are o listă decentă de surse internaționale, dar, din păcate, nu au mai rămas mulți.

În țările fără radiodifuzor oficial, singura dvs. opțiune este să cumpărați anotimpuri sau episoade individual de pe platforme precum Google Play, iTunes și Amazon.. De asemenea, merită să ne amintim că, dacă sunteți în prezent în străinătate, puteți totuși să acordați fluxuri din țara de origine, utilizând o VPN.

  Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 gratuit online

Pot viziona Empire cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot părea atrăgătoare la prima vedere, dar vă sfătuim să folosiți unul. Serverele lor sunt bombardate în mod constant de utilizatori, ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta la viteze lente de navigare și pauze lungi, frecvente atunci când transmiteți videoclipuri. Unele rețele sunt atât de întinse încât serviciile chiar au instituit limite lunare de date, eliminându-se ca o soluție de streaming pe termen lung. În plus, VPN-urile gratuite sunt de obicei primele care sunt blocate de platformele de streaming, astfel încât s-ar putea să nu poți urmări chiar dacă ai o conexiune destul de rapidă.

Cum își pot permite VPN-urile gratuite să își construiască și să-și întrețină serverele? Pur și simplu, întrucât nu facturează direct utilizatorul, găsesc alte modalități de a câștiga bani. Acest lucru poate fi de la injectarea de reclame în paginile pe care le vizitați, dar pot colecta și informații valoroase despre obiceiurile dvs. de navigare folosind cookie-uri de urmărire. Acest lucru poate fi apoi vândut celui mai mare ofertant fără cunoștința dvs. sau consimțământul explicit.

În cele din urmă, nu există nicio modalitate ușoară de a spune dacă VPN-ul dvs. gratuit vă îmbunătățește confidențialitatea sau nu. Unele au efectul opus; în 2015 cercetătorii au descoperit că zeci de „VPN-uri gratuite” de pe Google Play Store includeau de fapt malware. Chiar dacă nu au făcut acest lucru, peste 80% au pierdut informații personale prin IPv6. Așa cum am văzut în timpul scandalului botnet Hola, chiar și utilizarea unui cunoscut VPN gratuit are riscurile sale.

Cel mai bun mod de a rămâne în siguranță online este să folosești un VPN de renume cu un istoric dovedit de protejare a vieții private a clienților săi.

Imperiul sezonul 5: la ce să vă așteptați

Cum să urmărești Empire în Marea Britanie

Imperiu nu a fost niciodată un spectacol care să facă lucrurile la jumătate. Sezonul 5 nu este diferit și crește tensiunea aproape imediat. Avertisment: urmează spoilerele minore.

La începutul premierei sezonului 5, emisiunea sare înainte de șase luni și o arată pe Lucious stând peste un sicriu. Brett Mahoney, showrunner, a menționat public că misterul celor din interior va fi rezolvat până la sfârșitul seriei și că indicii vor fi furnizate în același format flash-forward pe măsură ce sezonul progresează..

Cu toate acestea, argumentele mai vechi nu au fost uitate. Sezonul 4 s-a încheiat nu pe unul singur, ci pe mai mulți stâncari, inclusiv o împușcare, o crimă fără legătură și o potențială preluare a Empire Entertainment. Probabil că vom vedea aceste probleme rezolvate, dar în fața interesului reînnoit din partea spectatorilor, este posibil Imperiu se va încheia într-un mod similar exploziv în acest sezon. Dacă da, fanii vor trebui doar să spere că un al șaselea sezon este ecologic, deși este încă prea devreme pentru a avea informații concrete în acest sens..

About the author

Comments

  1. În căutarea de a privi Imperiu pe net? Această postare este foarte utilă pentru cei care doresc să urmărească sezonul 5 al Imperiului în direct și gratuit. De asemenea, se explică ce este o rețea privată virtuală (VPN) și cum poate ajuta la urmărirea Imperiului în străinătate. Este important să folosiți doar fluxuri oficiale pentru a evita problemele legate de drepturile de autor. ExpressVPN este recomandat pentru streaming-ul Imperiului, deoarece oferă viteze suficient de mari pentru a transmite video în direct HD fără întreruperi sau bufferuri vizibile. În plus, acesta poate debloca numeroase platforme de streaming geo-blocate. În general, această postare este foarte utilă pentru cei care doresc să urmărească Imperiul în străinătate.

Comments are closed.