Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 gratuit online

Spectacolul de succes al HBO Urzeala tronurilor Sezonul 8 va avea premiera pe 14 aprilie, cu 10 episoade difuzate până în iunie. Planificați să vă acordați la 21:00 EST / 6 PM PST în fiecare săptămână.

Dacă nu plătiți deja pentru HBO, s-ar putea să rătăciți la fel de mult ca un Dothraki în încercările dvs. de a găsi o opțiune bună de streaming. Dacă sunteți în SUA, UKm Canada sau Australia (sau aveți metode de plată pentru aceste țări), puteți urmări Urzeala tronurilor Sezonul 8 gratuit. Dacă vă aflați în altă parte, există încă câteva opțiuni minunate, cu costuri reduse, dacă știți unde să căutați. Vă vom arăta cum.

Acest post va recomanda doar surse oficiale. Am luat. Nimeni nu vrea să rateze A primit premiera sezonului, sau oricare din sezonul final, pentru asta. Din păcate, infractorii cibernetici adoră să pradă Urzeala tronurilor fanii care apelează la opțiuni de streaming neoficiale sau site-uri de pirați.

Ghidul nostru vă va ghida cum să vizionați gratuit Game of Thrones online pe site-uri de streaming legitime, nu doar pentru primul episod, ci pentru întregul sezon.

Urzeala tronurilor este disponibil la nivel mondial, dar majoritatea surselor sunt blocate în regiune. Drept urmare, este posibil să aveți nevoie de un VPN pentru a obține opțiuni de streaming gratuite sau cu costuri reduse dacă nu sunteți în afara țării de origine.

Cum să curgă Urzeala tronurilor Sezonul 8 live online cu un VPN

VPN-urile sunt instrumente complet legale care vă permit să ocoliți regiunea. Conectându-vă la un VPN, puteți accesa conținut de streaming oriunde în lume destul de ușor. Pentru Sezonul Game of Thrones 8, tot ce trebuie să faceți este următorul:

 1. În primul rând, înregistrați-vă pentru serviciul VPN dorit. ExpressVPN este o opțiune recomandată, dar poate doriți să luați în considerare alte alternative low-cost, cum ar fi NordVPN și CyberGhost.
 2. Apoi, instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. de streaming (Amazon Fire TV, tabletă, iOS sau Android, computer Windows sau Mac). Rețineți că majoritatea aplicațiilor VPN nu vor funcționa în console de jocuri sau televizoare inteligente.
 3. Conectați-vă la un server VPN din țara în care se află serviciul de streaming selectat. De exemplu, veți avea nevoie de un server american pentru aplicația de streaming HBO, de un server Canada pentru Crave sau de un server din Australia pentru Foxtel Now.
 4. Alegeți serviciul de streaming oferit în țara în care aveți o metodă de plată (necesare pentru înscrierea la probe gratuite).
 5. Creați-vă contul și deschideți un videoclip. Dacă vă puteți înscrie și reda videoclipuri, sunteți tot setat! Dacă vă puteți conecta, dar nu par să redați videoclipuri, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile sau să închideți browserul și să încărcați site-ul într-un browser privat sau în modul incognito.
  Cum să vizionezi Empire Sezonul 5 online de oriunde

Vă recomandăm să parcurgeți acești pași înainte de premiera sezonului sau înainte de fiecare nou episod. Acest lucru vă va asigura VPN-ul dvs. funcționează și nu veți avea experiența distrusă de colegii de muncă în dimineața următoare.

De asemenea, aveți grijă de spoilere pe rețelele de socializare! Simțiți-vă liber să vă amuzați toți prietenii sau să dezactivați temporar conturile de Facebook și Twitter. Nu vă vom învinui.

Cu acest lucru, să explorăm mai detaliat cum să vizionați Game of Thrones gratuit online anul acesta, de oriunde din lume.   

Cum să veghezi Urzeala tronurilor Sezonul 8 gratuit în Marea Britanie și Irlanda

drapelul din Marea Britanie

Opțiunile dvs. sunt oarecum limitate în Marea Britanie și Irlanda, dacă sunteți Urzeala tronurilor fan, dar nu sunt răi. Sky Atlantic este singurul furnizor, dar puteți obține un proces gratuit prin Now TV.

 • Locuitorii din Marea Britanie vor primi un Proces gratuit de 7 zile pentru Now TV Entertainment Pass (acoperă episodul 1)
 • Locuitorii din Irlanda vor primi un Proces gratuit de 14 zile pentru Now TV Entertainment Pass (acoperă episoadele 1 și 2)

După proba gratuită, Sky TV este de 7,99 lire sterline pe lună în Marea Britanie și 15,00 EUR pe lună în Irlanda. Cu toate acestea, Sky derulează, de asemenea, o tranzacție în ambele țări: 3 luni de Now TV pentru 17,99 lire sterline în Marea Britanie (25% reducere) și 20 € în Irlanda (peste 50% reducere).

În mod alternativ, vă puteți înscrie la proba gratuită, anulați și apoi înregistrați-vă din nou folosind o metodă de plată diferită și o adresă de e-mail, ceea ce face ușor să obțineți mai multe săptămâni de difuzare în timp real a Game of Thrones fără costuri.

În special, Now TV necesită o adresă fizică pentru a vă înscrie. Dacă călătorești în afara Regatului Unit sau Irlandei și ai o adresă fizică și opțiuni de plată pentru a fi folosite, îți recomandăm să folosești VPN-uri cu o probă gratuită și o garanție de returnare a banilor: ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru acest tip de fluxuri și bypass-uri de blocare a regiunii.. 

  Abonați Netflix și venituri pe țări

Cum să veghezi Urzeala tronurilor gratuit în SUA

joc de tronuri libere în noi

Având în vedere HBO este o companie americană și Urzeala tronurilor este un spectacol din SUA, nu ar trebui să fii prea surprins să afli că există mai multe modalități de a accesa conținutul HBO și gratuit.

Totuși, aici este adevărata afacere. Vă puteți înscrie la serviciul de streaming oficial, independent, al HBO, cu o probă gratuită de 7 zile, care vă va permite să urmăriți primul episod din sezonul 8 gratuit.

HBO este, de asemenea, disponibil ca supliment Hulu + TV live, PlayStation Vue, canale Amazon, DirecTV Now și AT&T WatchTV. Puteți obține o încercare gratuită a majorității acestor servicii (cu excepția Amazon Prime Channel), apoi puteți obține un proces gratuit de HBO atunci când vă înscrieți la acesta prin serviciile respective.

Iată o descriere completă a modului de maximizare a dvs. Urzeala tronurilor Sezonul 8 probe gratuite

Țineți-vă de dragoni. Iată un ghid pas cu pas pentru obținerea sezonului 8 Game of Thrones gratuit în SUA pentru întregul sezon.

 • Pentru A primit episodul 1 (premiera sezonului): Creați un cont HBO cu o probă gratuită de 7 zile pentru a urmări Urzeala tronurilor Premiera sezonului 8. Anulați abonamentul după încheierea spectacolului.
 • Pentru A primit episodul 2: Înregistrează-te la Hulu + Live TV și adaugă HBO ca canal. Veți avea parte de o probă gratuită pentru ambele (7 zile pentru Hulu, dar tehnic HBO vine cu 30 de zile gratuit prin Hulu), așa că veți putea urmări episodul 2 gratuit. Anulați abonamentul după încheierea spectacolului.
 • Pentru A primit episodul 3: Înscrieți-vă la pachetul PlayStation Vue Access, apoi adăugați HBO ca canal la pachet. PlayStation Vue oferă o probă gratuită de 5 zile, în timp ce HBO va avea o probă gratuită de 7 zile, deci asigurați-vă că nu vă înscrieți prea devreme. Veți putea viziona episodul 3 gratuit. Asigurați-vă că vă anulați abonamentul după încheierea spectacolului.
 • Pentru A primit episodul 4: Înscrieți-vă la DirecTV Now Plus din Max. Fiecare pachet are HBO automat și veți primi o probă gratuită de 7 zile, ceea ce înseamnă că puteți urmări episodul 4 gratuit. Anulați după încheierea spectacolului.
 • Pentru A primit episodul 5: Înscrieți-vă la AT&T Vizionați televizorul, care vine cu o probă gratuită de 7 zile. Adăugați HBO la pachetul dvs. în perioada de încercare gratuită pentru a viziona gratuit episodul 5. Anulați după încheierea spectacolului.
  Cum să urmărești The Good Doctor sezonul 3 online de oriunde

Asta te va acoperi doar pentru prima jumătate a sezonului. Dar episoadele 6-10? Uşor! Pur și simplu urmați același proces ca mai sus, dar utilizați o carte de credit și o adresă de e-mail diferită pentru a vă înscrie! În acest fel, veți putea urmări toate Urzeala tronurilor Sezonul 8 gratuit online.

Cum să obțineți HBO din SUA și Urzeala tronurilor in strainatate

De asemenea, este posibil să urmăriți HBO din SUA dacă sunteți în prezent în străinătate într-o țară în care HBO și Urzeala tronurilor nu sunt disponibile de la niciun serviciu oficial. Pur și simplu urmați acești pași.

 1. Accesați oferta mea pentru cardul cadou pentru a achiziționa un card cadou HBO Now, care poate fi folosit pentru a plăti un abonament online HBO. Un card cadou de 30 USD va plăti în valoare de 2 luni
 2. Conectați-vă la un server din SUA prin ExpressVPN sau alt serviciu VPN recomandat, apoi accesați HBO.com
 3. Înscrieți-vă pentru un nou cont (veți primi totuși un proces gratuit, ceea ce înseamnă că un card cadou de 30 de dolari vă va acoperi timp de 9 săptămâni de acces HBO din SUA)
 4. Începe streaming! Asigurați-vă că urmați pașii enumerați anterior despre streaming Urzeala tronurilor Sezonul 8 cu un VPN

Cum să veghezi Urzeala tronurilor Sezonul 8 liber în Australia

game of thrones free online in australia

Am vorbit recent cu Clayton Bester de la postul de radio australian Flow FM (16 PM ARVO Flow) despre pericolele Urzeala tronurilor piraterie. Dacă sunteți în căutarea de a urmări Urzeala tronurilor Sezonul 8 în Australia ai câteva opțiuni legale care nu vin cu riscurile de confidențialitate și securitate asociate site-urilor web ale pirateriei.

Foxtel și Foxtel Acum

Pentru australieni Urzeala tronurilor fani, Foxtel și Foxtel Acum sunt opțiunile dvs. de a viziona spectacolul în direct. Dacă sunteți un client Foxtel, veți avea deja acces la conținutul HBO.

Dacă nu sunteți un client Foxtel curent, vă puteți înscrie la Foxtel Now. Costul este de 25 USD pe lună. Cu toate acestea, vă puteți înscrie cu un proces gratuit prin pachetul Foxtel Now Essentials.

Nu este necesar să introduceți o adresă de corespondență fizică. Asta înseamnă că vă puteți înscrie cu ușurință folosind diferite metode de plată și adrese de e-mail pentru a obține mai multe încercări gratuite.

Cum să veghezi Urzeala tronurilor Sezonul 8 online gratuit în Canada

Vești bune, canadiană A primit fani! Veți putea să vă alăturați acțiunii din Winterfell anul acesta destul de ușor. Serviciul de streaming Crave transportă acum conținut HBO, inclusiv Urzeala tronurilor!

Vă puteți înscrie la Crave cu suplimentul Filme + HBO pentru 20 de dolari pe lună. Veți obține, de asemenea, o probă gratuită de o lună. Asta vă va acoperi pentru primele 3 episoade din Urzeala tronurilor Sezonul 8. Dacă doriți să urmăriți gratuit tot sezonul, pur și simplu anulați înainte de încheierea încercării gratuite. Nu uitați să vă înscrieți din nou cu o altă adresă de e-mail și o metodă de plată pentru a obține o altă încercare gratuită.

About the author

Comments

 1. astă, cu ajutorul unui VPN. Este important să folosiți surse oficiale pentru a evita site-urile de pirați și pentru a vă proteja de infractorii cibernetici. Dacă nu sunteți în țara de origine, veți avea nevoie de un VPN pentru a accesa opțiuni de streaming gratuite sau cu costuri reduse. Înregistrați-vă pentru un serviciu VPN, instalați aplicația pe dispozitivul dvs. de streaming și conectați-vă la un server VPN din țara în care se află serviciul de streaming selectat. Alegeți serviciul de streaming oferit în țara în care aveți o metodă de plată și creați-vă contul. Asigurați-vă că VPN-ul dvs. funcționează înainte de premiera sezonului și aveți grijă de spoilere pe rețelele de socializare. Urmați acești pași și veți putea viziona Game of Thrones Sezonul 8 gratuit online.

Comments are closed.