Cum să vizionezi iZombie sezonul 5 online de oriunde

Cum să vizionezi online iZombie sezonul 5

Sezonul 5 al iZombie va avea premiera joi, 2 mai la ora 17:00 PST / 20:00 EST. Probabil că vor fi 13 episoade, ca în anotimpurile anterioare, și cu unul pe săptămână, acest lucru înseamnă că spectacolul ar trebui să termine 25 iulie, fără a avea loc o neplăcere neașteptată. Mai jos, vom explica cum să urmăriți fiecare episod iZombieAl cincilea și ultimul sezon, oriunde v-ați afla pe lume.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. În timp ce noua serie ar putea fi disponibilă pe site-urile de streaming nelicențiat, vă recomandăm cu încredere să respectați emisiunile oficiale, mai ales ca puteți urmări online gratuit urmând ghidul nostru. Calitatea videoclipurilor este adesea mult mai mare, și nu există nicio șansă ca episoadele să fie deconectate pentru încălcarea dreptului de autor. Puteți face flux iZombie sezonul 5 gratuit, oricum, nu există niciun beneficiu real în utilizarea site-urilor umbrite și neautorizate de streaming.

Toate platformele afișate iZombie sunt blocate în regiune, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a le utiliza din străinătate.

Cum să transmiteți iZombie sezonul 5 în străinătate cu un VPN

Evitarea blocării regionale este ușor după ce știi cum. Mai jos, vom explica modul de deblocare și de difuzare a fluxului iZombie din orice parte a lumii:

 1. Începeți prin a vă înscrie la un serviciu VPN adecvat. Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative excelente, cu costuri reduse.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN, asigurându-vă că veți obține versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Decideți care dintre platformele de streaming de mai jos doriți să deblocați.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. în locația relevantă. De exemplu, va trebui să utilizați un server american pentru a debloca CW sau un server britanic pentru Netflix UK.
 5. Încercați să redați un videoclip pe serviciul ales. De cele mai multe ori, ar trebui să înceapă imediat, dar dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi actualizați pagina.
  Cum să urmărești Endeavour Sezonul 6 online de oriunde

Cum să transmiteți gratuit iZombie sezonul 5 gratuit pe televizorul american

Steagul SUA

CW produce și transmite iZombie in Statele Unite ale Americii. Aceasta este o veste bună, deoarece CW permite utilizatorilor să urmăriți gratuit ultimele cinci episoade ale emisiunilor sale online. Nici nu trebuie să vă creați un cont pentru a putea urmări. Acestea fiind spuse, există câteva lucruri de care trebuie să știți: în primul rând, aceste episoade nu vor fi live; în schimb, acestea vor fi adăugate la biblioteca la cerere la câteva ore după ce vor termina aerul la televizor. De asemenea, pe măsură ce episoadele noi apar, cele mai vechi sunt eliminate de pe site-ul web The CW. Aceasta înseamnă că veți avea la dispoziție patru săptămâni pentru a vă ajuta să pierdeți un episod.

Dacă preferați să vizionați noua serie în direct, există mai multe modalități de a face acest lucru. USTVNow este un serviciu de streaming conceput pentru a permite membrilor Armatei SUA să privească televiziunea americană în timpul desfășurării. Cu toate acestea, întrucât nu se verifică de fapt dacă vă aflați sau nu în armată, oricine se poate înscrie; USTVNow îți permite să te înregistrezi chiar dacă nu locuiești în America. Această platformă include The CW (și alte patru canale) în planul său gratuit.

Puteți, de asemenea, să transmiteți fluxul CW în direct cu un televizor YouTube, fuboTV sau Hulu cu abonament Live TV. Cu toate acestea, dacă nu aveți deja aceste servicii, nu merită să vă înscrieți, deoarece niciuna dintre aceste platforme nu oferă o probă gratuită suficient de lungă pentru a urmări întregul al cincilea sezon iZombie.

Cauți să fiți la curent cu episoadele mai vechi înainte de noul serial? Netflix SUA oferă în prezent sezoane 1-4 și, deși costă de obicei 8,99 USD USD pe lună, există o probă gratuită de 30 de zile. Anulați doar după ce ați terminat pentru a evita taxarea.

  Cum să vizionezi Poldark Sezonul 4, 3, 2 sau 1 în străinătate (în afara Regatului Unit)

Serviciile menționate mai sus sunt disponibile numai în SUA, dar le puteți accesa din străinătate cu un VPN. ExpressVPN vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Unde altundeva pot transmite iZombie online?

CW nu este singurul loc de vizionat iZombie. De fapt, sezonul final al emisiunii va fi disponibil în mai multe țări din întreaga lume. Mai jos, vom explica cum să faceți flux iZombie unde ești:

Netflix

iZombie Netflix

Pentru cei mai multi oameni, cel mai simplu mod de a urmări va fi pornit Netflix. Episoadele din sezonul 5 vor fi adăugate la bibliotecile canadiene și britanice Netflix în dimineața zilei după ce vor ajunge în SUA. Spre deosebire de multe alte spectacole, iZombieDisponibilitatea este surprinzător de consistentă de la o bibliotecă regională la alta. Ca atare, cele din alte țări al căror catalog Netflix include iZombie a putut vedea noi episoade adăugate în același timp. Acest lucru nu a fost confirmat încă, dar dacă nu găsiți alte surse în țara dvs., nu va fi rău să verificați Netflix doar în cazul în care.

În prezent, puteți găsi primele patru sezoane din iZombie în mai mult de o duzină de biblioteci Netflix, inclusiv Netflix SUA, Marea Britanie, Canada, Mexic, Franța, Germania și India. Prețurile variază în funcție de locul în care locuiți, dar costul mediu al unui abonament standard este în jur de 8,33 USD USD. Netflix oferă și o probă gratuită de 30 de zile, așa că veți putea vedea dacă sezonul 5 este disponibil în locația dvs. înainte de a comite.

Netflix este geo-restricționat și își schimbă conținutul disponibil în funcție de locația dvs. Pentru a accesa o anumită bibliotecă Netflix din străinătate, va trebui să vă conectați la un VPN.

Stan

iZombie Stan

Stan are drepturi exclusive de difuzare iZombie in Australia. În prezent, acest serviciu vă permite să transmiteți fluxul fiecărui episod anterior și va începe să arate sezonul 5 pe 3 mai, la fel cum face Netflix în țări din afara SUA.

  Cookie-uri gratuite Netflix? Mai multe site-uri care oferă instrucțiuni pentru a ocoli securitatea Netflix și conturile de acces gratuit

Pachetele încep de la 10 USD pe lună, deși va trebui să plătiți puțin mai mult dacă doriți să vizionați pe mai multe ecrane în același timp. Fiecare plan include un proces gratuit de 30 de zile, cu toate acestea, este posibil să urmăriți unele, dar nu toate, din noua serie în mod gratuit. Desigur, dacă aveți răbdare, nimic nu vă împiedică să așteptați până când se termină sezonul 5 și folosiți proba gratuită pentru a viziona fiecare episod.

Acest serviciu verifică pentru a vedea dacă metoda dvs. de plată este legată de o adresă australiană, deci este foarte dificil pentru utilizatorii străini să se înregistreze, deși australienii din alte țări se pot înscrie normal. Deoarece Stan este blocată în regiune, va trebui să vă conectați la un server VPN australian pentru a urmări orice.

La ce să vă așteptați de la sezonul 5 de la iZombie

Cu toate că sezonul patru a avut partea sa corectă de întorsături, povestea nu s-a terminat încă. Cu toate acestea, s-a confirmat că iZombie nu se va mai întoarce pentru un al șaselea sezon, unul dintre creatorii emisiunii, Rob Thomas, afirmând că spectacolul a avut nevoie de încă un sezon pentru a încheia lucrurile..

Cu toate acestea, scriitorii au lucrul tăiat. În ultima finală a sezonului, Liv a decis să continue ca Renegade. Cu o populație în creștere de zombi în New Seattle, probabil că tensiunile vor continua să crească între oameni și strigoi. Cu Ravi care lucrează la o vindecare mai bună, lucrurile s-ar putea încheia de fapt pe o notă optimistă și, dacă nu există zombi, nu este nevoie de un Renegade, care ar putea ipotetic să permită lui Liv libertatea de a reveni la viața pe care a avut-o înainte de evenimentele din sezon. unu.

iZombie sezonul 5 cast

În cea mai mare parte, distribuția va rămâne neschimbată urmând sezonul 5, cu trei excepții notabile. Două personaje majore (pe care nu le vom numi) au fost ucise în finala sezonului 4, iar din cauza acuzațiilor de conduită sexuală, Robert Knepper nu își va reprinde rolul de Angus McDonough. În caz contrar, fanii pot aștepta cu nerăbdare să vadă toate personajele lor preferate o dată trecută iZombie sezonul 5.

 • Rose McIver ca Liv
 • Malcolm Goodwin în rolul lui Clive
 • Rahul Kohli ca Ravi
 • David Anders ca Blaine
 • Robert Buckey ca maior Lilywhite
 • Aly Michalka ca Peyton

About the author

Comments

 1. ajuns la aceste opțiuni, puteți utiliza un VPN pentru a accesa site-ul web The CW și a urmări iZombie sezonul 5 în direct oriunde vă aflați în lume. Este important să respectați emisiunile oficiale și să evitați site-urile de streaming nelicențiat, deoarece acestea pot fi ilegale și pot afecta calitatea videoclipurilor. În plus, utilizarea unui VPN vă va ajuta să evitați blocarea regională și să accesați platformele de streaming din orice parte a lumii. În general, sezonul 5 de la iZombie promite să fie unul plin de acțiune și suspans, iar fanii seriei vor fi încântați să urmărească aventurile lui Liv Moore și ale prietenilor ei.

Comments are closed.